Dokonalá večeře za pár minut. Svěřte ji tlakovému hrnci

04.07.2017 | Testování

Dávno pryč jsou ty doby, kdy většina hospodyněk chodila okolo tlakového hrnce po špičkách ve strachu, že namísto oběda budou řešit paseku v kuchyni. Tyto hrnce si – v moderním a především zcela bezpečném provedení – nacházejí opět svou cestu na výsluní našich kuchyní.

A není divu. V dnešní uspěchané době se velmi hodí, pokud vykouzlíte oběd či večeři, za něž by se nemusel stydět ani profesionální šéfkuchař, a to během několika minut.

Rychle a bezpečně


Pomalé dušení i vaření pod tlakem. Obojí umí Clipsi Minut Duo.

Kouzelníkem, který vám takový zázrak v kuchyni umožní, je hrnec Clipso Minut Duo od Tefalu. Tento univerzální a velmi šikovný pomocník si ve vaší domácnosti rychle najde své místo. Clipso Minut Duo totiž umožňuje pomalé dušení bez tlaku – tak jako v běžném hrnci – i rychlé vaření pod tlakem. Je vybaven povrchem Titanium Extra, který je obohacený titanem pro větší odolnost a dlouhou trvanlivost.

Clipso Minut Duo se také snadno ovládá, a to díky novému, exkluzivnímu a patentovanému systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Dokonalé rozložení tepla zajistí třívrstvé sendvičové dno vhodné pro všechny druhy ohřevu včetně indukčního.

Dále je tento nepřekonatelný hrnec vybaven parním košem a 5 pojistkami pro bezpečné použití.

Ochutnávka za 30 minut


Všechny obavy hoďte za hlavu. Hrnec je vybaven 5 bezpečnostními pojistkami, takže jeho používání je bezpečné.

Hrnec Clipso Minut Duo dostaly možnost vyzkoušet i naše testerky, které se sešly v prostředí Tančící kuchyně na našem Zážitkovém testování. A aby hrnec viděly opravdu v akci, připravila v něm pro ně zdejší kuchařka hovězí maso na francouzský způsob. Jak se Clipso Minut Duo osvědčil?

„Velice se mi líbí to, že tento hrnec neslouží jen k vaření polévky a nebo masa. Je výborné, že se v něm připraví pokrmy jako ragú, luštěniny, kaše a mnoho dalších pokrmů. Vše výborně chutná a voní. Manipulace s hrncem je velice jednoduchá,“ pochvalovala si testerka Nada-Sulcova1.


Úspora času, ale i energií. I to Clipso Minut Duo dokáže.

Zapravdu jí daly i ostatní. „Je vyroben z hliníku a velmi dobře vede teplo a může se používat na všech typech ohřevů, včetně indukce. Líbí se mi jeho větší průměr a vnitřní povrch Titanium Extra, který je jednak velmi odolný a zajistí, že nic nepřipálíme. Dalšími plusy je snadná manipulace při uzavření/otevření, která se zvládá pouze jednou rukou a 5 pojistek, které zajišťují bezpečné použití. S tímto hrncem ušetříte čas i energii.Mě moc nadchnul a těším se až si ho koupím,“ napsala testerka 4vladku,


Během 30 minut si naše testerky mohly pochutnat na francouzské specialitě z hovězího masa.

„Speciální nepřilnavý povrch zajistí, že se nic nepřichytí, nepřipálí, a to bez stálého míchání. Výběr ze dvou pozic vaření, které umožní dva způsoby přípravy – buď pomalé dušení, nebo rychlé vaření pod tlakem. Pro milovníky zdravé úpravy je zde v základní výbavě parní koš. Velmi inovativní a snadná je manipulace s hrncem, jak otvírání, tak zavírání zvládnete pouze jednou rukou. Už se nemusíte trápit s pákovým uzávěrem. Třívrstvé dno zajišťuje dokonalé rozložení tepla tudíž při vaření ušetříte nejen čas, ale hlavně energie. Výborný hovězí guláš vytvoříte za pouhých 30 minut, rybí speciality se zeleninou samozřejmě dle druhu použitých potravin od 7 do 10 minut, kuřecí maso do 15 minut. Maso je krásně měkké, šťavnaté. Vhodné pro každodenní používání. Vynaložené prostředky se vám brzy vrátí, cena odpovídá vysoké kvalitě,“ ohodnotila testerka mersim.

„Tento hrnec je pro ty, co mají respekt ke 'klasickým papiňákům", což je můj případ. Tady jsem se případného výbuchu vůbec nebála, vypouštění páry je naprosto bezpečné. Oceňuji univerzálnost hrnce, tedy, že je použitelný i ja ko obyčejný hrnec, případně parní,“ doplnila Hajdule.

Hodnocení všech testerek i ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat