Noc plná milování i po letech? Prožijte ji už dnes!

20.07.2017 | Testování

Po letech společného vztahu může milostný život mezi partnery postupně nabrat směr rutina. Když se k tomu navíc přidá stres, starosti spojené s prací či dětmi, je jasné, že žhavých nocí je poměrně pomálu. A co teprve když se k tomu přidají partnerovy potíže s erekcí!

Jak opět prožít noc jako zamlada?

Pár triků pro vášeň

Objevování erotogenních zón

Po těch letech se muži většinou soustředí na 3 hlavní partie ženina těla – ňadra, klitoris a bod G (tedy pokud existuje, čímž si nejsou tak docela jistí ani odborníci). Ovšem že by to byly všechny naše erotogenní zóny, to se říct nedá. Ostatně opačně to platí také – kdy naposledy jste zkoušela objevovat partnerovy erotogenní zóny? Tak si pěkně pohrajte, to by bylo, abyste se při tom pořádně nepobavili a nepřinesli si spoustu rozkoše!

Společná sprcha


Trocha fantazie a doplněk stravy pro muže Vescor Turbo. Kombinace, jež pomůže zajistit promilovanou noc.

Začíná milování vždycky v ložnici? Tak co ho přesunout také jednou do koupelny? Společná sprcha či koupel může mít pořádně erotický náboj. Mokrá těla, smyslný sprchový gel, nějaká ta masážní houbička a hlavně spousta úžasných doteků! Takovou předehru jen tak něco nepřekoná! Pokud se rozhodnete „akci“ v koupelně i dokončit, pamatujte na jistou dávku opatrnosti – mokré povrchy pořádně kloužou a úrazy v koupelně patří k nejčastějším!

Soukromá show

Co takhle okořenit milování nějakým tím striptýzem? Oči se totiž také chtějí pokochat (a přispět tak k vašemu vzrušení a rozkoši). Ovšem svlékání nemusí být zdaleka jedinou show, kterou si můžete s partnerem nadělit. Zkoušeli jste někdy jeden před druhým uspokojovat svou touhu pomocí masturbace? Vzájemné doteky zakázány – smíte se jen dívat. Pořádně žhavé druhé kolo zaručeno!

Pomoc v pilulce

V případě, že hlavním „nepřítelem“ vašich milostných nocí jsou partnerovy potíže s erekcí, pak zkuste sáhnout po pomocníkovi z lékárny. Právě takovým je i doplněk stravy pro muže Vescor Turbo. Ten generuje tvorbu oxidu dusného, který pomáhá prokrvení topořivých těles, zvyšuje sexuální touhu a výkonnost mužů, snižuje stresový práh a posiluje tak koncentraci na sexuální akt. Výrobek obsahuje rostlinné látky s dlouhou tradicí užívání (extrakt z rozchodnice růžové, extrakt z withanie spavé, extrakt z jinanu dvojlaločného, extrakt z všehoje pravého, extrakt z pepřovníku černého). Právě tento doplněk vyzkoušelo 50 z našich testerek a jejich partnerů. Jak byli spokojení?


Čistě přírodní přípravek využívá síly tradičně používaných bylin.

„My jsme s manželem Vescor Turbo vyzkoušeli, a i kdyby to mělo být jen placebo, tak jsme účinek zaznamenali. Oceňuju, že to není žádná chemie, ale všechno je přírodní, vždyť nejrůznější bylinky na mužskou sílu používaly už naše babičky a dědečkové, jen ne v tabletce. Já bych určitě pilulky doporučila. Jako povzbuzení fungují,“ svěřila se testerka ter.hudcova.

Obdobně se vyjádřila i testerka Enlisea: „U tohoto přípravku jsme ocenili, že je na přírodní bázi, tedy bezpečný. (alespoň z našeho pohledu). Nevím, zda to bylo placebo, nebo přípravek opravdu fungoval, ale bylo to fajn. Tím pádem doporučuji.“

„Doporučuji vřele všem přátelům, známým i neznámým, přípravek funguje a zpříjemní milování při menších indispozicích. Popis v příbalovém letáčku přesně souhlasí. O těchto pilulkách jsem se dozvěděla až zde, dříve jsem je neznala, doporučuji vyzkoušet,“ napsala velinka.

O své zkušenosti s Vescor Turbo se podělily i uživatelky, které nebyly mezi testerky vybrány. „Zajímal nás účinek. Řekli jsme si, že trochu investujeme, že to není moc. Účinek byl poznat a dost. Doteď jsme ho neznali a nenapadlo nás něco takového zkusit, ale asi jej začneme užívat pravidelně. Nám fungoval,“ napsala Misaru. „S manželem jsme párkrát vyzkoušeli tento výrobek na základě doporučení a byli jsme příjemně překvapeni. Člověk se vzruší už jen tím čekáním na účinek a ten stojí za to! Určitě doporučuju a nebojte se ani v pokročilém věku,“ uzavírá se smajlíkem Kveta.Ta.

Hodnocení všech testerek i ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat