Kterých 20 testerek vyzkouší grilování s Optigrillem od Tefalu?

01.07.2017 | Testování

Jste milovníky grilování? Pak jste se jistě přihlásili do našeho testování, v jehož rámci budete moci vyzkoušet novinku od společnosti Tefal – chytrý Optigrill, který vám zajistí dokonalý požitek z grilování i v pohodlí domova!

Optigrill+ Snacking&Baking (GC714834) od značky TEFAL je skvělým řešením pro zkušené "grilmajstry" i začínající milovníky grilovaných pokrmů.

Zdravé a fit vaření je podle odborníků ve znamení snižování používání tuků v kuchyni. Proto je ideální příprava pokrmů na elektrickém grilu, který má grilovací desky opatřeny nepřilnavou vrstvou, tedy nevyžaduje používání tuků. Navíc se při grilování odvádí přebytečný vypečený tuk do odkapávací misky.

Tento elektrický gril je opatřen inovativním senzorem na měření tloušťky masa s automatickým přizpůsobením teploty a signalizací stavu propečení. Vaší starostí zůstane pouze rozhodnout, jestli chcete dobře propečený steak, nebo si více pochutnáte na krvavější variantě rare. Díky tomuto senzoru a chipem řízeným teplotám v průběhu grilování se jídlo nepřipaluje, byť jej připravujete tzv. na sucho.

Stejně dobře jako steaky připravíte na novém Optigrillu i jakýkoli typ zeleniny, protože nabízí čtyři teplotní stupně v manuálním režimu – uzpůsobeným právě pro přípravu příloh a zeleniny.

Povrch grilu je nepřilnavý, snadno se tedy čistí. Grilovací desky a odkapávací miska jsou vyjmutelné a omyvatelné v myčce.

Které testerky se mohou těšit na Optigrill od Tefalu?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdo u nich doma griluje a jakou nejlepší pochoutku kdy ochutnaly. Není žádným překvapením, že grilování je u Čechů opravdu oblíbené a nebojíme se při něm ani nejrůznějších experimentů. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Optigrill od společnosti Tefal už je na cestě k těmto testerkám: nea, luposi, Senddy, pechova a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat