Zase ten opar! Co s ním?

03.08.2017 | Testování

Trpíte opary? Pak jistě víte, jak tahle malá nepříjemnost dokáže pokazit náladu. Nepříjemné svědění střídají pupínky, které se rychlostí blesku mění v bolestivou ránu. A aby toho nebylo málo, tenhle prevít se většinou ozve ve chvíli, kdy se to nejméně hodí.

Proč zase já?

Opar je nakažlivé onemocnění. Vyvolává ho virus Herpes simplex (HSV), který nosí v těle až 90 procent populace, takže jistý si nemůže být vůbec nikdo! Zda zůstane infekce skrytá, nebo se projeví v celém rozsahu, ovlivňuje několik faktorů. Oparu jdete naproti když…

Žijete v nebezpečné zóně


Nedejte oparům šanci s URGO Filmogel Opary!

Opary se šíří prostřednictvím kontaktu s někým, kdo je má. Pokud se tato „ozdoba“ zabydlela na rtech vašeho partnera, vyhlášení líbacího embarga je dobrý začátek, ale tím preventivní opatření zdaleka nekončí. Vyvarujte se společnému používání ručníků, pití ze stejných sklenic i sdílení příborů. Ruce pryč od zamořené oblasti!

Jste ve stresu

Pokud jste opar již někdy v životě měli, virus stále zůstává ve vašem organismu a čeká na vhodnou příležitost, aby vám zatopil. Abyste mu to co nejvíce ztížili, snažte se vyhýbat stresovým situacím, které oslabují vaši odolnost.

Váš imunitní systém je oslaben

Ano, i vaše obranyschopnost musí být v kondici, jinak jste takzvaně v první linii. Dostatek spánku a konzumace potravin na posílení imunity se jeví jako výborná prevence. Nevíte, co na talíř? Jezte jídla s vysokým obsahem bílkovin, citrusové plody (zdroj vitaminu C), špenát, brambory, mrkev (zásobárna beta-karotenu), nezapomínejte ani na ryby, drůbež, obilniny a luštěniny.

Úleva v gelu

Jen málokterá babská rada na opar skutečně zabírá, a tak spousta z nás při jeho výskytu hledá útěchu a pomoc v lékárně. Už se vám dostal do ruky URGO Filmogel Opary? Pak vězte, že v něm získáte neocenitelného pomocníka. Ostatně se o tom mohly přesvědčit i naše testerky! Jak se jim tento gel osvědčil?


Jednoduchá aplikace a především brzká úleva. Právě tyto vlastnosti URGI Filmogelu Opary si naše testerky pochvalovaly nejčastěji.

„Gel se skvěle nanáší, aplikace je snadná a hlavně pak není vidět, přijde mi lepší než náplast, co normálně používám. Opar přestane brzy bolet a tolik se nerozvine. To je velká úleva, protože komu se dělají opary často, ví, jak moc je ta bolest a pnutí nepříjemné. Přišlo mi, že i hojení bylo s gelem rychlejší, ale hlavně jsem na opar nemusela pořád myslet,“ napsala lenka.nova.76.

„Hned při prvním svědění jsem si nanesla přípravek. Několikrát opakovala a opar se mi vůbec nezvětšil a ani jsem o něm nevěděla. Za tři dny byl pryč. S dcerou to bylo horší. Přijela už s rozvinutým oparem. Po použití přípravku opar druhý den zaschl a už se jen dohojí. Přípravek doporučuji, je jeden z nejlepších,“ podělila se o zkušenosti testerka marasto.

„Na přípravku velmi oceňuji jednoduchost aplikace a průhlednost. Přípravek na oparu udělá tenký film, který nejde vidět. Také jsem viděla výsledky při pravidelném použití, řekla bych, že opar se opravdu ztratil o něco rychleji než obvykle. Další co mi vyhovuje aplikace jednorázovými tyčinkami. Tento produkt můžu všem jedině doporučit,“ rozplývala se v hodnocení testerka menfreya.

„Výrobek jsem si nenechala jen pro sebe, ale zapůjčila jsem ho i kolegyni,které se udělal opat a léčila ho tea trea olejíčkem, doslova vrněla blahem a chce si koupit svoje balení. Mě samotné také velmi vyhovuje, opar je krásně chráněn, aplikace je příjemná, hojení rychlejší, je to nejlepší produkt na opary, který jsem zatím měla,“ ohodnotila sipeji.

Všechna hodnocení URGO Filmogelu Opary si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat