Kterých 10 testerek vyzkouší revoluční termo kartáč Babyliss?

03.08.2017 | Testování

Nebaví vás každé ráno žhavit žehličku? Zkroťte své kadeře několika tahy revolučního termo kartáče Babyliss HSB100E. Jednodušší cesta k hladkým a lesklým vlasům neexistuje! A přesvědčit se o tom bude moci 10 z našich testerek. Jste mezi vybranými?

Vyrovnávací termo kartáč BaByliss HSB100E má na ploše 60 cm čtverečních rozmístěno 126 speciálních vyhřívaných štětin, které šetrně rozčešou, narovnají a zároveň ošetří i nepoddajné kadeře. Z nadýchaných, na dotek hebkých a viditelně lesklých vlasů se tak můžete těšit každý den bez toho, abyste je pracným vyrovnáváním trávili celé hodiny před zrcadlem.

Plocha termo kartáče je potažena speciální keramickou vrstvou. Díky ionizační funkci je vhodný i na zkrepované vlasy, které jsou při používání žehličky náchylné k vysušování a poškození. Teplotu můžete podle stavu vlasů regulovat na LED displeji ve třech úrovních – 180 °C, 190 °C nebo 200 °C.

Které testerky se mohou těšit na termo kartáč BaByliss?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, po jakém účesu vždy toužily a zda si tento sen splnily. Podle vašich odpovědí je jasné, že i v oblasti vlasů platí staré známé pořekadlo, že člověk chce nejvíc to, co nemá. Ovšem sen o rovných vlasech si teď 10 testerek vyplní! Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s termo kartáčem BaByliss už je na cestě k těmto testerkám: lale, Ronika, javija a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!

 

Klady:

  • rychlejší než žehlička
  • přirozeně vyrovná, usuší
  • vlasy působí hladce, jemně a zdravě
  • snadná manipulace
  • rychlé nahřátí

Zápory:

  • pouze jedno barevné provedení výrobku
  • horší manipulace při hodně vlnitých vlasech

 






Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat