REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Plenky, co rozmazlují dětskou pokožku i přírodu

05.12.2017 | Testování

Papírové plenky jsou vynález, který mnoha maminkám a jejich nejmenším usnadnil život. Nemusíme díky nim trávit hodiny praním a žehlením a miminka jsou s nimi doslova „v suchu“. Ovšem jejich vliv na životní prostředí a v mnoha případech i citlivou dětskou pokožku přidělává vrásky na čele nejedné mamince. Naštěstí existují pleny MonPeri, které jsou šetrné nejen k pokožce, ale i přírodě!


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 50 testerek

Doporučeno: 103x


A právě tyto plenky měli možnost otestovat naši nejmenší testující – 2letá Valentinka, 20měsíční Johanka, 20měsíční Samík a 9měsíční Eliášek. Jak plenky MonPeri v takovém zátěžovém testu obstály?

Pro princezny i rošťačky


Plenky MonPeri měly úspěch u dětí i maminek.

„Naše Valentinka nosí plenky už jen na noc a musím říct, že MonPeri se nám osvědčily. Velmi mě překvapil materiál, je krásně jemný a hebký na dotek. Valince se zas líbily obrázky na plenkách, dokonce je musela ‚obléct‘ i své panence,“ popisuje maminka Denisa.

„Já zase oceňuji, že se u dcery neobjevila žádná alergická reakce nebo vyrážka, jako se to občas stalo u plen jiné značky. Navíc jí MonPeri pěkně seděly a nikde ji neškrábaly. U nás už se tahle značka zabydlela,“ potvrzuje Denisa.

Také Johančina maminka vychválila materiál, ze kterého jsou plenky vyrobeny. „Plenky MonPeri mě nadchly svým složením, díky kterému nezatěžují životní prostředí a současně chrání dětskou pokožku před účinky chemických látek, jež na rozdíl od MonPeri obsahuje většina konkurenčních plen. Snažíme se doma žít tak, abychom co nejméně poškozovali přírodu, takže pleny, které jsou z více než 70 procent ekologicky rozložitelné a navíc od českého výrobce, jsme opravdu přivítali,“ potvrzuje Jiřina.

„Naše Johanka je malá neposeda, takže se nám s plenkami občas stala malá nehoda, bočnice plenek jsou pro naši rošťačku trochu nepřizpůsobivé. Ale alespoň se u ní neobjevila nepříjemná dermatitida, kterou často řešíme, takže to za nějakou tu malou kalamitu rozhodně stojí,“ říká Johančina maminka.

Česká kvalita


Plenky MonPeri splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu, neobsahují škodlivé chemikálie a jsou ze 70 procent ekologicky rozložitelné.

Také u „mužských“ zástupců našich malých testujících zaznamenaly plenky MonPeri úspěch.

„Jako maminka 20měsíčního chlapečka jsem s nadšením vyzkoušela značku plen MonPeri. S čistým svědomím mohu doporučit. Můj syn je alergik, a tak mu ne všechno vyhovuje. Plenky skvěle sedí, jsou velmi měkké a jemné. Navíc opravdu necítíte žádný chemický zápach. Suché zipy velmi dobře lepí, dokonce i opakovaně,“ pochvaluje si maminka malého Samíka.

„Jedinou věc, kterou bych upravila, je zavedení pružné části kolem bříška, nejen pro pohodlí dítěte, ale i vyšší zábranu pročůrání. Nikdy pleny nedotahuji, a jelikož mám chlapečka, stačí málo a nehoda je na světě. Ale stává se mi to se všemi typy plen. MonPeri nicméně nyní používáme přes den, jiné už ani nekupujeme,“ říká Dana.

Všechny maminky si pak u MonPeri pochvalovaly českého výrobce. „Myslím, že je správné podpořit českou značku takové kvality. My tyto plenky budeme kupovat dál,“ potvrzuje Samíkova maminka.


MonPeri jsou plenky české značky, které splňují i ty nejvyšší nároky na kvalitu.

Také náš vůbec nejmladší testující zástupce byl s plenkami MonPeri spokojený. A tím pádem měla důvod k úsměvu i jeho maminka Jana. „Ačkoli nepatřím mezi nějaké eko maminky, hodně si vybírám, co Eliáškovi kupuju a snažím se hlídat složení. MonPeri jsem měla v hledáčku už delší dobu a díky testování jsem je konečně mohla vyzkoušet. No a už u nich zůstáváme. Líbí se mi, že neobsahují parfémy, PVC, chlor nebo ftaláty nebo latex, a tak nedráždí pokožku miminka. A že jsou ekologické, tak to je další třešinka na dortu. I Eliášek byl s plenkami spokojený, a to je náročný zákazník,“ směje se Jana.

Více informací o plenkách MonPeri najdete na www.monperi.cz

Klady: 

  • Zcela nepropustné
  • Ekologické složení
  • 3D tvarující design
  • Bez příměsí PVC, chloru, antioxidantů, latexu, formaldehydu a ftalátů
  • Elastické manžety a pevné široké lepicí pásky se suchým zipem

Zápory: 

  • Vyšší pořizovací cena
20.11.2022

Kvalitní dětské plenky, neprosakují a jsou dobré.

27.10.2022

Kvalitní plenky, mají dobou savost a nedráždí dětskou pokožku

30.09.2020

Velké plus je rozložitelnost , není použit chlor ani parfemace . Vysoká savost - v klidu vydrží celou noc

vzory nic moc

14.11.2019

Jsou rozložitelné, skvěle sají, nejsou bělené chlorem a nejsou parfemované. Dcerka zkoušela cca měsíc a žádné opruzení či jiná nehoda. Plenka vydržela přes celou noc bez protečení. Za nás super plenky!

Jen desigh trochu strádá a cena je poměrně vyšší!

01.11.2018

Tuto značku plenek jsme si celkem s broučkem oblíbili. Již máme vyzkoušených několik značek a tyto zatím patří mezi jedny z těch nejlepších. Plenky perfektně zadržují potřebnou tekutinu, krásně drží a není z nich cítit takový ten divný pach, který u je u nějaký tech levnějších plenek. Oceňuji, že jsou tyto plenky šetrnější k přírodě. Doporučuji :-)

01.11.2018

Tuto značku plenek jsme si celkem s broučkem oblíbili. Již máme vyzkoušených několik značek a tyto zatím patří mezi jedny z těch nejlepších. Plenky perfektně zadržují potřebnou tekutinu, krásně drží a není z nich cítit takový ten divný pach, který u je u nějaký tech levnějších plenek. Oceňuji, že jsou tyto plenky šetrnější k přírodě. Doporučuji :-)

12.07.2018

Plenky MonPeri jsem si nechala poslat jako vzorek. Nadchly mě, jsou super, dcera též super. Koukala jsem pak na net a odradila mě cena. Jinak k plenka. Vydrží, neprotékají a netlačí. Jsou srovnatelné s plenkami Dada, ale Dady jsou o 2/3 levnější. Pro ty co mají dost peněz MonPeri super.

08.06.2018

I kdyz jsme nekdy kupovali levnejsi olenky tyto nas moc nenadchly.Kupujeme Pampers a ty jsou nejlepsi.O techto plenkach jsme slyseli a meli jsme je .Zadna velka spokojenost Cena dostupna chce to vyzkouset se kterou znackou budete spokojeni.

06.06.2018

Pleny nemají parfemaci,jsou z příjemného materiálu,gumičky okolo nožiček neškrtí a plena zachytí vše co má,savost pleny je bezvadná,ani v noci nebyl problém,český výrobce už je jen příjemným bonusem :)

vyšší cena,dostupnost převážně jen na internetu

04.06.2018

Plenky MonPeri jsou příjemně měkké, prodyšné a krásné vydrží celou noc a neprotecou ani upruzeniny s nich nemáme a to jsem jich teda vyskousela mraky a lepitka dobře drží tak už jediné kupujeme tyhle plenky

04.05.2018

Plenky jsme během roku zkoušeli několikrát, poprvé hned v porodnici. Nikdy nepropustily, vydržely celou noc, nebyly ihned po použití nepříjemně chemicky cítit a neroztrhly se. Dobře se zapínají a hezky drží.

Vyšší cena

03.03.2018

Tyto plenky si kupuje má kamarádka,která má syna a je s nimi naproto spokojená.Plenky se velice jednoduše používají,lepítka drži,savost plenky je taky vysoká,vydrží celou noc .Rozhodně bych doporučila .

18.02.2018

pleny MonPeri jsou šetrné nejen k pokožce, ale i přírodě a to oceňuji obzvlášť. Plenky jsou dost savé, absorbují veškerou tekutinu, zadeček je přes noc v suchu. Synkovi se také velice líbily obrázky, kterými jsou plenky potištěny.

06.02.2018
Doporučení: 32

Plenky MonPeri jsou příjemně měkké, prodyšné, nejsou parfemované a díky 3D tvarujícímu designu napomáhají ke správnému postavení kyčlí děťátka. Nejvíce se mi líbí, že jsou ozdobeny krásnými a neotřelými motivy víly

27.01.2018

Tyto plenky si kupuje má kamarádka,která má 6měsícní holčičku a je s nimi naproto spokojená.Plenky se velice jednoduše používají,lepítka drži,savost plenky je taky vysoká,vydrží celou noc a dětako není ráno ani trochu mokré.Rozhodně bych doporučila at maminky tyto plenky vyzkouší.

27.01.2018

Plenky jsem koupyla sve neteri k vanocum a muzu rici ze z nich mela uprimnou radost myslela si ze jsou to kalhotky ale pak poznala ze jsou to pleny a rika jim natahovacky pro velky holcicky.Kupujeme i nadale

26.01.2018

Plenky MonPeri na první pohled pro mladé rodiny nevyhovující pro svoji poněkud vyšší cenu. Ale ze zkušeností rodiny mého synovce vím, že jsou velmi dobré a proto je používají. Pásky na nich se dobře lepí a lze je lepit opakovaně, nejdou přehnaně parfémované a hlavně jsou z ekologických materiálů.

19.01.2018

I já jsem si nechala zaslat vzorek těchto plenek,které jsem darovala své kamarádce pro jejího drobečka a byla s nimi naprosto spokojená :-) do ted jiné nekupuje.jsou sice dražší ale určitě stojí za to

16.01.2018

Nechala jsem si zaslat vzorky těchto dětských plenek Mon Peri. Celkem malému seděly, jsou prodyšné, dobře sají, dají se znovu zalepit díky pevným a širokým lepícím páskám se suchým zipem, nejsou přeparfémované jako jiné plenky známých značek, hodně oceňuji že mají ekologické složení. Pokuď je někde uvidím v akci, určitě je zakoupím, zatím ale zůstanu u těch co máme a to hlavně kvůli ceně.

12.01.2018

Měla jsem možnost-tyto plenky vyzkoušet na mé 3 měsíční neteři a jsou mnohem lepší než jiné plenky v této kategorii,jsou extra savé,nezapáchají... dítě se dá kdykoliv lehce zkontrolovat.Nevýhoda je vyšší pořizovací cena.

Vyšší cena.

11.01.2018

Měla jsem možnost tyto plenky vyzkoušek od známé, samozřejmostí je vysoká savost, opravdu nám ani jednou nepřetekly, překvapená jsem byla složením a tím že plenky nezapáchají a opakovatelně lepícím suchým zipem, u větších pohyblivých dětí fakt výborné.

Cena ale za kvalitu se platí

09.01.2018

Tyto plenky jsem poprvé zakoupila cca před rokem a půl, když byly synovi asi tři měsíce. Zaujalo mne složení, a taky to "že jsou naše". Sice jsem se obávala vyšší ceny, ale něco za něco :-) Nikdy se nestalo, že by protekly, nikdy z nich nebyl syn opruzený... Byla jsem s nimi moc spokojená. Dítě v nich bylo opravdu v suchu a v pohodlí. Takže za nás mohu jedině doporučit.

20.12.2017

U plenek MonPeri mě nadchlo zejména jejich složení, díky kterému nezatěžují životní prostředí a současně chrání dětskou pokožku před účinky chemických látek. Takové plenky si každé miminko rozhodně zaslouží.

20.12.2017

Ekologické plenky rozhodně ano. Když se podívám do regálu supermarketu, jsem čím dál více nevěřící Tomáš, co se týče známých značek, které jsou předražené a minulost ukázala, že ne vždy v odpovídající kvalitě. Tyto plenky splňují, co slíbí.

18.12.2017

Dává samozřejmě přednost ekologicky šetrným výrobkům a pokud jsou nezátěžové a zároveň plní skvěle svou funkci, je to dokonalé. Děti jsou s plenkami spokojení a maminky tím pádem také. Neškrtí, dobře drží a skvěle absorbují vlhko.

13.12.2017

Jsem fanouškem ekologických produktů ať už se jedná o kosmetiku, drogerii, či jídlo. A co se týká našich dětí, kvalitní přírodní produkty by měly být základem. Pleny MonPeri se mi moc zamlouvají a určitě tuto variantu využiji.

10.12.2017

Nedokázala bych si už představit být bez plenek které pak zabalím a vyhodím ,jsou skvělé svoji savosti malé se líbí i obrázek na nich a přesně jak je ukázka tak zabaluje i panenky do plinky protože vnímá to že jsou pohodlné .

10.12.2017

tyhle plenky, i přes svoji vyšší cenu všem doproručuji, protože jejich benefity opravdu mluví za vše. žádné parabeny, EKOLOGICKÉ POUŽITÍ, ŽÁDNÉ OPRUZEINY, prostě doporučji všem vyzkoušet a uvidíte.

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Vysoká cena

10.12.2017

Měla jsem možnost vyzkoušet vzorek těchto plenek MonPeri a docela mě zaujaly a byla jsem s nimi spokojená. Dobře sají, dítě je v nich v pohodlí a může se snadno pohybovat bez omezení pohybu. Takže můžu rozhodně doporučit.

10.12.2017

Pokud je výrobek užitečný, vyhovuje spotřebiteli a zároveň přijatelný pro životní prostředí, je to ideální. A pro děti, jak se říká, jen to nejlepší. Tyto plenky si určitě oblíbí děti i maminky. Plenky jsou ozdobeny obrázky, skvěle absorbují vlhko, snadno se nasazují a upravují, výborně sedí.

10.12.2017
Doporučení: 43

Tyto pleny používá dcera.Oceňuji že jsou neparfémované a ekologicky šetrné k přírodě.Vnouček se nikdy neoprudil jsou vysoce savé a cítí se jak v bavlnce.Také oceňuji suchý zip který drží daleko lépe než u jiných plenek.

Vysoká cena

08.12.2017

u Mon peri mám již druhé balení :) Dostala jsem je jako dárek pro našeho syna a jak jsem zjistila, tak plenky se mu moc vzhledově líbí. A já zase na nich oceňuji, že má syn zadeček pěkně v suchu. Asi u nich zůstanu

trošičku drahé

08.12.2017

Já jsem tyto plenky koupila než se malí narodil.Nadchlo mě že jsou neparfémované ,ekologicky šetrné.Plenky byly výborné ,nikdy nic neproteklo byly příjemné na dotek a miminko se nám nikdy neoprudilo .

přestali jsme je kupovat když malý povyrostl,kvůli ceně větší balení už pro nás nebyla tak cenově výhodná.

08.12.2017

Testované plenky jsou praktické, měkké a hodně savé, s úžasnými obrázky. :-) Děti po nich nejsou vůbec opruzené. Je fajn, že se také jedná o ekologičtější variantu plenek a ještě jsou vyrobené v České republice. Doporučuji

08.12.2017

Plenky jsou krásně měkké, vydrží doopravdy hodně, bez problémů i celou noc. Výhoda je, že je to česká značka, která je ekologicky šetrná k přírodě. Krásné obrázky na plenkách. Děti nebyly zatím po nich opruzené.

Velmi vysoká cena.

07.12.2017

Jsou skvělé, krásné, funkční a moc praktické. Moc se mi líbí jejich design a co potom jejich savost! Je super a jsem ráda, že jsem něco tak skvělého objevila. Dítě není opruzené jako z jiných plenek. Doporučuji

vysoká cena

07.12.2017

Dcera používá tyto plenky a je snimi moc spokojená. Velmi dobře sají, neškrtí a neodlepují se a jsou citlivé k dětské pokožce a vnouček v nich je jako v bavlnce :-). Cenově jsou dostupné a jsou šetrné k přírodě.

07.12.2017

Plenky Monperi zname meli jsme na vyzkousnei jedno baleni, jsou super save ,nedrazdi ani citlivejsi pokozku, coz sjem hodne ocenila syn je neskutecna citlivka :) Trosku mi vadi cena a mohlo by byt vetsi baleni, vice plen v jednotlivych balenich, design a obal sje moc hezky propracovany skoda ze se nedaji sehnat v beznyhc hypermarketech za priznivejsi cenu

06.12.2017

líbí se mi snadná aplikace,také že perfektně sedín,neškrtí,neshnují se,celý den zůstanou na svém místě.suchý zip se neodlepuje,což velice ocenuji.jsou hebké a vysoce savé.za sebe doporučuji,velká spokojenost

06.12.2017

velice praktické,na dotek sametově hebké.extra savé.líbí se mi že nikde neškrtí a přesto drží tam kde mají.navíc se dobře navlekají,což velice ocenuji.nedráždí pokožku,jsem velice spokojená,doporučuuji

06.12.2017
Doporučení: 11

Prodyšné jednorázové dětské pleny. Příjemně měkké, díky 3D tvarujícímu designu napomáhají ke správnému postavení kyčlí děťátka. Přidaná složka Aloe Vera působí regeneračně a zároveň chrání citlivou pokožku před podrážděním. Jemné elastické manžety a pevné lepící pásky se suchým zipem perfektně se přizpůsobí a nebrání v pohybu. Dvojité gumičky kolem nožiček udrží obsah plenky a neškrtí.

06.12.2017
Doporučení: 6

Co je české to je hezké. Moje děti už sice odrostly, ale je fajn pozorovat, že se na trhu objeví něco ekologického a cenově dostupného. Sice jich je v balíku o pár kusů míň, než u jiných značek, ale nejsou předražené. Kvalita je srovnatelná se značkou plenek. Kdyby takto uvažovaly všechny maminky, byl by svět krásnější.

06.12.2017

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Plenky, co rozmazlují dětskou pokožku i přírodu ekologii určitě fandím.Jednorázové pleny jsou praktické,ale zase je to hodně odpadů navíc,tak je dobře že existuje ekologičtější varianta..

05.12.2017

Mám radost z každého českého výrobku,který mohu své dcerce pořídit a tyto plenky jsou super-save,neparfemované,pěkně sedí a jsou šetrnější k přírodě,takže za mě a mou prinbeznu dáváme palec nahoru. Paráda

05.12.2017

Líbí se mi, že jsou české, ale hlavně, že jsou o hodně ekologičtější, než klasické jednorázové plenky a jsou i cenově dostupné. Sice jich je v balíku o pár kusů míň, než u jiných značek, ale nejsou předražené. Kvalita je srovnatelná se značkou plenek, které jsme do teď používali. Rozhodně doporučuji všem, kterým záleží na naší přírodě!

05.12.2017

Skvělý kompromis mezi postojem k ekologii a spokojeností maminek a dětí. Plenky, které jsou šetrnější k životnímu prostředí a zároveň splňují vysoké nároky dětí, to mon peri splňují. Nedráždí pokožku, dokonale vstřebávají vlhkost, skvěle drží na zadečku, nepropouští tekutinu. Dobře se nasazují. Báječná novinka.

05.12.2017
Doporučení: 11

Plenky MonPeri usnadňují maminkám práci.Jsou na omak velmi příjemné,dítě se cití jako v bavlnce.Je úžasné,že neobsahují parfémy,Pvc,chlor a latex.Proto jsou šetrné k pokožce a přírodě.Jsou jemné a hebké,proto je se všemi těmito klady doporučuji.

Žádné.

05.12.2017

S nostalgií vzpomínám, že v době kdy jsem měla malé děti tak tyto kvalitní plenky neexistovaly, moc jim fandím, protože jsou příjemné a dopřejí děťátku velmi příjemné pohodlí. Mají velmi dobré vlastnosti, co je na úkor kvality.

05.12.2017

kvalitní plenky, které jsou velmi šetrné ekologické jednorázové pleny. Další plus pleny jsou české, neparfumované, to znamená, že děti jsou bez vyrážek , dokáží pokožku dítěte zanechat suchou, absorpbuji zápach a vlhkost.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat