TESTOVÁNÍ: Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight

23.04.2018 | Testování

Dopřejte si krásné vlasy každý den i v ranním shonu! Rowenta Power Straight je první žehlící kartáč určený i pro vlnité a kudrnaté vlasy. Díky speciálním štětinám s trojím účinkem snadno vyžehlí i ty nejkudrnatější vlasy. Zachytit, napnout a vyžehlit – krásně rovné vlasy od kořínků až ke konečkům za pár minut! Přesvědčit se o tom v rámci testování bude moci 20 našich testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 56 testerek

Doporučeno: 84x


Také vás příroda obdařila vlnitými či kudrnatými vlasy? Zkroťte je snadno a rychle s žehlicím kartáčem Rowenta Power Straight CF5820 !

Šetrné a spolehlivé narovnávání

Tento nepřekonatelný kartáč disponuje jedinečnou technologií, jež o vlasy pečuje ve třech krocích:

  1. ZACHYCENÍ: 40 štětin pro zachycení vlasů u kořínků
  2. NAPNUTÍ: Síť 2 typů štětin pro napnutí kudrnatých vlasů
  3. NAROVNÁNÍ: 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem pro narovnání vlasů od kořínků ke konečkům díky technologii tepelné regulace zajišťující stálé, bezpečné a rovnoměrné teplo

Síť 2 typů štětin narovnává kudrnaté vlasy a zajišťuje efektivnější výsledky. 40 štětin vlasy uchopí u kořínků a přidrží je, 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem vlasy narovná.

Výkonný generátor iontů působí proti krepatosti, uhlazuje vlasy, dodává lesk a hydrataci a zbavuje statické elektřiny.

Vestavěné teplotní čidlo zajišťuje stálou optimální teplotu: 160, 180 nebo 200 °C od jemných po silné vlasy. Stálé a rovnoměrné teplo je pro vlasy bezpečné a zaručuje dokonalé narovnání.

Výsledek žehlení je stejně kvalitní jako se žehličkou, ale dosáhnete jej za kratší dobu. Navíc vlasy neztrácejí tolik na objemu a žehlení je účinné už při nízkých teplotách, které nepoškozují vlasy!

Cena: 1 799 Kč

Více informací na www.rowenta.cz

Na hodnocení testovaného kartáče se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz

Jaké testerky hledáme

Toužíte po krásných, rovných a vždy elegantně upravených vlasech? Pak se zapojte do našeho testování žehlicího kartáče Rowenta Power Straight.

Vybrané testerky budou moci kartáč Rowenta Power Straight testovat po dobu 2 týdnů a poté jej vrátit, nebo odkoupit s 50% slevou!

Na hodnocení testovaného kartáče se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz

 

vybraná testerka | 18.09.2018

Kartáč a žehlička v jednom je super nápad. S kartáčem se lehce manipuluje, je vcelku rychle nahřátý a samozřejmostí je regulace teploty. A co hlavně, žehlí nad očekávání dobře. Trošku potíž budou mít majitelky husté hřívy a velkou potíž krátkovlásky. Nicméně pro všechny ostatní je to super vychytávka například na cestování, nebo každodenní rychlé ranní přežehlení ve spěchu.

Není pro krátkovlásky a hoodně husté vlasy.

vybraná testerka | 07.06.2018

´Žehlící kartáč Rowenta, už jen ten název je přesně ušitý na míru.Musím říct, že jsem z něho velice nadšená, jak jeho lehkostí, tak rychlostí jakou jsem měla vlasy vyžehlené a to jsem vyzkoušela nespočet různých žehliček na vlasy.Sice nemám takovou hustotu vlasů ale pro mě naprosto skvělá věc. Nestrávím v koupelně dlouhou dobu a navíc co musím vypíchnout je, že nemusím pramínkovat ale jen přejedu jak s klasickým hřebenem.Dále určitě plusem je s ionizérem s kterým mám zkušennosti u fénu a opravdu se hezky lesknou :) i design se mi líbí a co se týče velikosti tak nezabere moc místa. Za mě dobrá investice .

Nenašla jsem žádný

vybraná testerka | 07.06.2018

Ahoj všem 😊 Do ruky se mi dostal žehlící kartáč Rowenta Power Straight, nyní se s vámi ráda podělím o zkušenosti s jeho užíváním. Nejprve bych ráda vyzdvihla design, mně se opravdu líbí. Linie jsou jednoduché, kartáč působí elegantně, nikde nejsou žádné zbytečnosti a příjemně se s kartáčem manipuluje. Kartáč má na sobě 100 vyhřívaných štětin, které vlasy spolehlivě zachytí, 40 štětin vyniká svým uchopením vlasů, jejich napnutím a následném narovnáním vlasů. Vlasy jsou tedy krásně uhlazené, lesklé, hydratované, bez statické elektřiny, což je prostě paráda. Díky výkonnému generátoru iontů si poradí i s vlasy, které jsou krepaté či kudrnaté – já osobně mám vlasy lehce vlnité a narovnání bylo bez problémů 😊 Teplota na kartáči je nastavitelná na 160, 180 a 200 stupňů, technologie tepelné regulace zajišťuje stále a rovnoměrné teplo, které je pro vlasy bezpečné. Oproti klasické žehličce na vlasy mi přijdou vlasy vyžehlené kartáčem více nadýchané. Osobně jsem měla jediný menší problém a to, že pro mé délce vlasů po ramene se mi konce točí ven a s kartáčem se mi blbě točily jakoby dovnitř, ve finále jsem docílila efektu, jen mě to stálo více úsilí. Ofina se s kartáček rovná skvěle. Pokud tedy používáte žehličku na vlasy často jako já, určitě vyzkoušejte i žehlící kartáč, budete nadšené.

vybraná testerka | 07.06.2018

Narovnávací kartáč od Rowenty je překvapivě příjemný do ruky, není vůbec těžký i když se mi to tak na první pohled zdálo. Jednoduché ovládání, téměř blbuvzdorné, 3 teploty, přepnutí a vypínací/zapínací čudlík. Skoro nepotřebujete návod. Vlasy jsou narovnané opravdu rychle, krásně jemné a příjemně rozčesané. Moje obava, že se někde spálím při manipulaci se nenaplnila a jsem za to jen ráda. Vypadá velmi bezpečně. Šňůra je dostatečně dlouhá aby nikde nepřekážela a neomezovala vás.

Rychle mi klesala teplota z jedné úrovně na druhou. možná jsem jen nechala nahřát málo.

vybraná testerka | 06.06.2018

S kartáčem od Rowenty je to o dost jednodušší než se žehličkou. Prostě zapněte a učešte se.. vlasy jsou hned rovné a zvládnou i velmi krepate vlasy. Za mě super pro ranní shon. S kartáčem to trvá 5-10 min se žehličkou půl hodiny..

vybraná testerka | 06.06.2018

Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight mě mile překvapil.Byla velice lehka manipulace stim to kartačem vlasy krasně narovnaval a nemusela jsem je rozdělovat do pramenu jak při klasickém žehleni byla to uspora času a to každa žena oceni.nahřivaní kartače je rychle o po blikajici kontrolce se muže začit.Doporučuji všem.

vybraná testerka | 06.06.2018

Na kartac jsem byla velmi zvedava, mam hodne krepate vlasy a je fakt, ze me mile prekvapil a to v dobrem slova smyslu. Nahrati je rychle, rovnani vlasu snadne. Neni potreba si zdlouhave rozdelovat vlasy do pramenu a pote zehlit jednotlive. Kartac si vlasy "podrzi" a zvladne je jednim pomalejsim procesasnim narovnat, samozrejme pro dokonale rovne je nutno se procesat vicekrat. Je setrny k vlasum proto se neni problem jej pouzivat casteji ma v sobe ionizer, tri stupne teploty 160, 180 a 200°C (nejcasteji jsem pouzivala prostredni, ale pro dokonale rovne jsem musela teplotu dat na max viz. prilozene fotky). Zatim jsem na vazkach zda si kartac poridim nebo ne, ta rychlost narovnavani, snadna manipulace a hlavne zadne zdlouhave pripravy jsou pro mne hodne lakave :-). Zaver rychle, snadne, ale ma i sve mouchy ...

Bohuzel ma i sve nedostatky ... nekomu to treba nebude vadit, ale po letitych zkusenostech s klasickou zehlickou na vlasy jsem byla prekvapena, ze vlasy nevydrzi narovnane tak dlouho a tak „dokonale“. Jakmile se vzdusna vlhkost zvysi moje vlasy se zacaly kroutit. Rano se po techto teplych nocich budim a spodni vlasy mam zkroucene - to se mi po narovnani klasickou zehlickou nestavalo. Vzhledem k tomu, ze si za normalnich okolnosti myji vlasy jedenkrat tydne (coz mi uplne v pohode staci) a tudiz je i zehlim jen jednou tydne (coz je tez plne dostacujici) tak jsem nyní rovnala temer kazdy den testovaciho obdobi.

vybraná testerka | 04.06.2018

Z kartáče jsem nadmíru spokojená! Naprosto předčil mé očekávání! Žerhlících kartáčů jsem se vždy bála, že moje dlouhé a husté vlasy spíše zacuchá a nerozčeše, ale opak je pravdou! Do ruky je lehký a jeho nahřátí je velmi rychlé, navíc si můžete navolit 3 různé stupně teploty. Já využila střední teplotu! Jakmile přestane blikat uakzatatel, můžete začít "žehlit" Mám vlasy opravdu dlouhé až po zadek a hlavně hodně husté, nepoddajné - dole kudrnaté a nahoře rovné, takže je to denodenní boj rozčesat a vlasy vyžehlit. Kartáčem jsem vlasy přejela a vlasy byly v tu ránu krásně hladké a hlavně rovné! Žadné zacuchání, popálení apod se nekonalo! Vlasy byly hned krásně vyžehlené a stále nadýchané. Žehlička mi vlasy vždy jen uhladila a objem se ztratil! Otočný kable nikde nepřekáří, vzhled se povedl! Já hodnotím kladně a pořizuji!!!

vybraná testerka | 03.06.2018

Kartáč jsem chtěla vyzkoušet, kvůli tomu, že žehlení vlasů žehličkou je poměrně zdlouhavé. Překvapením pro mě bylo, jak jednoduše se s kartáčem zachází a vyžehlené vlasy jsou za pár minut. Po použití jsou vlasy krásně hebké, lesklé a uhlazené, mám vlasy přirozeně krepaté a vlnité a výsledek byl super.. S kartáčem se jednoduše zachází, manipulace oproti klasické žehličce je o 100% jednodušší a výsledek lepší. Vzhledem k mým jemným vlasům mi stačila nejnižší teplota. Kartáč vlasy netahá a používání je příjemné. Štětiny vlasy podrží, není nutné přidržovat rukama, nespálíte se tak. Kartáč vřele doporučuji.

Spíše nevhodný na krátké vlasy, které neudrží k vyžehlení.

vybraná testerka | 03.06.2018

Pro představu: mám chemicky nebarvené vlnité, až kudrnaté vlasy, dlouhé skoro nad zadek. Kartáč je lehounký, příjemně se drží a manipuluje se s ním, nahřívá se rychle a díky displeji a ukazateli 3 teplot, poznám, kdy je správné nahřátý. Otočný kabel, který by měl být v dnešní době už standartem, bohužel tak není, je velkým plusem. Před samotným žehlením jsem si vlasy pročesala, jak jsem zvyklá i u žehlení s žehličkou, a přejížděla kartáčem po vlasech, jako bych si je – pomaleji - česala. Byla jsem překvapená, že ihned po prvním tahu se vlasy vyhladily jako s žehličkou! Naprosto skvělé! Nejlepší pro mě je si vlasy žehlit/kartáčovat v předklonu, aby se i vytvářel objem. Štětiny krásně vlasy zachytávají, což velmi pomáhá. Po žehlení jsou vlasy krásně hladké, lesklé a především neelektrizují. Používala jsem střední teplotu, tedy 180°, vyšší dávat není potřeba. Žehlení tímto kartáčem je podstatně o mnoho rychlejší a pohodlnější než s žehličkou na vlasy. Tento kartáč nyní používám jako hlavní a žehličku jen doplňkově. ;)

Výdrž narovnání je horší než u žehličky. Pokud se nepotím nebo není zvýšená vlhkost ve vzduchu, s žehličkou mi narovnané vlasy vydrží do dalšího mytí, s tímto kartáčem se vlasy lehounce zvlní druhý den, alespoň v mém případě. Ale není problém si je lehce a rychle zase přežehlit. Je vhodnější spíše pro delší vlasy, cca od délky mikáda.

vybraná testerka | 03.06.2018

Nikdy bych nevěřila co takový kartáč dokáže, ale je to tak. Moje bujná kštice byla na dva dny zkrocená 😀 super bylo, že hned po umytí jsem vlasy pouze trošku vyfoukla a hned vyžehlila. Vlasy mi zůstali i do druhého dne během spánku ve stejném stavu jako předtím. Takže za mě fakt supr :)

Žádné :*

vybraná testerka | 03.06.2018

Rychlejší řešení než žehlička na vlasy, cena odpovídá, chrání vlasy před spálením, rychlá manipulace i nahřátí, regulace 3 stupňů teploty , vlasy nespálí a kartáč nikoho nepopálí. Netahá vlasy jako klasická žehlička.

Mám husté, rovné vlasy takže úprava vydrží jen chvíli, a není vhodný na ofinu a krátké partie vlasů.

vybraná testerka | 03.06.2018

Skvělá úspora času a peněz. Tento kartáč byl přímo dar z nebes, kolik já se nautrácela za všechny ty šampóny, olejíčky a kolik času jsem strávila čekalním než se žehlička nahřeje. A teď udělám šup, šup a můžu jít :). Opravdu vřele doporučuji, kartáč vlásky neničí, za pár minutek vlasy narovná a narozdíl od žehličky pak nemám problém s poletujícími vlasy.

Žádné

vybraná testerka | 02.06.2018

Lehký kartáč pro jednoduchou manipulaci. Rychlejší a lepší výsledek jak u žehličky, vlasy jsou krásně hladké, rovné, lesklé a neelektrizují. Byla jsem velmi mile překvapena nad časem stráveným u úpravy vlasů. Není třeba se po pramenech znovu vracet, štětiny vlasy uchopí a přidrží. Výhodou je i regulace teploty, používala jsem 180 stupňů, u dcery 160 stupňů. Kartáč rozhodně doporučuji. Úprava je rychlá a výsledek s kýženým efektem zdravých a krásných vlasů.

Mohl by být menší

vybraná testerka | 01.06.2018

za me naprosta spokojenost:)tento kartac me nadchl,vlasy jsou po nem krasne rovne a hlavne mi neelektizuji,jako se mimstava po pouziti zehlicky.Diky dvema druhum stetin kartac vezme opravdu kazdy vlas,nastavitelna teplota je velkym plusem.Krasne padne do ruky a dobre se s nim manipuluje.za me davam palec nahoru,moc mile me prekvapil;)

snad asi jen,ze vlasy musi byt opravdu dopukladne rozcesane,nebo se zasekne;)

vybraná testerka | 30.05.2018

Kartáč je opravdu TOP. Ušetří plno času a oproti žehličky jsou vlasy rovnější a lépe vypadají. Kartáč perfektně zachytí všechny vlasy a hned je krásně narovná. Nemusím před tím česat, kartáč krásně zvládá obojí najednou. Můj čas strávený ráno v koupelně se zkrátil. Žehlím na nejmenší možnou teplotu - 160 stupnů a presto jsou vlasy krásně rovné.

Vždy ze začátku mi vlasy elektrizují - po chvilce se to ale urovná. Nehodí se na krátké vlasy - například afina nebo ty kratší vlasy kolem obličeje se špatně do kartáče zachytávají.

vybraná testerka | 27.05.2018

Krásně narovná, velice rychle a nádherně od kořínků což běžná žehlička na vlasy neumí...Dokonce mé běžné žehlení zabere cca 35 minut a s kartáčem max 15 minut 😂😁 vlasy si krásně učešu za mě doporučuji 😀

Nenašla jsem žádné za mě TOP

vybraná testerka | 25.05.2018

lehkost kartáče, skvěle padne do ruky 360 stupňů otočný kabel kvalitní provedení, snadná manipulace Rovnoměrně rozložená tepelná teplota mezi všechny štětiny je velkým kladem tohoto výrobku. 2 typy štětin zajistí dokonalé přichycení vlasů. Díky generátoru iontů vlasy neelektrizují. Možnost 3 tepelných teplot ideální pro správné nastavení vašich vlasů. Žehlicí kartáč Rowenta je skvělá alternativa běžné žehličky na vlasy, skvělý pomocník pro všechny, kteří mají lehce zvlněné vlasy. Na rozdíl od žehličky zůstane objem vlasů stále stejný, vlasy nejsou zplihlé. Velmi kladně hodnotím rychlost vyžehlení vlasů, které s normální žehličkou nedocílíte. Myslím si, že kartáč kratší vlasy neuchopí, tak dobře. Polodlouhé a dlouhé vlasy uchytí opravdu krásně a rovnoměrně vyžehlí. Když jsem žehlila své vlnité vlasy první den, účinek nebyl 100%, druhý den po znovu prožehlení jsem dosáhla 100% vyžehlených a upravených vlasů. Kartáč je určitě šetrnější k vlasům více, než žehlička na vlasy.

žehlení velmi vlnitých vlasů zabere více času, ne vždy byl účinek vyžehlených vlasů 100% u lehce zvlněných vlasů 100% doporučuji místo normální žehličky, nádherný výsledek.

vybraná testerka | 25.05.2018

Kartáč testuji již týden a mohu říct, že jsem naprosto spokojená. Vlasy po použití žehlícího kartáče vypadají upraveně a hladce, štětinky všechny vlasy zachytí, pročešou a také srovnají. Kartáč obsahuje dva druhy štětin, které zaručí, že nezapomenete na žádný vlas. Výhoda je také nastavitelná teplota - můžete si ji nastavit dle Vašeho přání a také dle typu Vašich vlasů - na 160, 180 nebo 200 stupňů. Já osobně na své jemné vlasy používám nejnižší teplotu a funguje to úžasně. Díky iontové technologii se moje vlasy nekrepatí a působí uhlazeným dojmem. Teplo je rovnoměrně rozloženo do celé plochy kartáče, tak se vůbec nemusím bát, že by se vlasy nenarovnaly.

Kartáč nefunguje na kratší vlasy (zkusil si to jednou můj přítel a rozhodl se, že zůstane u žehličky, protože kartáč jeho vlasy nepojmul.

vybraná testerka | 23.05.2018

Kartáč je pěkně provedený, lehký, nenáročný na údržbu. Vlasy po něm nejsou zničené, jsou lehké a vzdušné. Lze nastavit tři úrovně stupně, mě osobně vyhovovala teplota 200 C. Štětinky nepálí, ani kartáč. Vlasy poškozené nejsou jako při běžném použití žehličky na vlasy.

Nedoporučují na krátké vlasy, štětinky špatně uchopují a vlasy nejsou dokonalé rovné.

21.11.2022

Velice praktický a dobrý žehlící kartáč od značky rowenta

27.10.2022

Kvalitní a známá značka, krásně vyžehlí a pročeše vlasy

01.10.2022

Kartáč je lehký Snadná manipulace Vlasy vyžehlené vždy úplně do rovna

25.02.2021

má jej kamarádka , která má bohatou vlnitou hřívu (závidím) a je s nám moc spokojená , používá prakticky 4-5 do týdne a pochvaluje si výsledek

-

11.03.2019

Jedním slovem zázrak! Poradí si i s velmi kudrnatými vlasy, jako mám já. Krásně a snadno se s kartáčem manipuluje. Rychle vyžehlí vlasy a myslím, že dokonale zvládne nahradit Vaší aktuální žehličku. Doporučuji.

Žádné.

10.01.2019

Tento produkt bych opravdu doporučila všem kdo má opravdu kudrnaté vlasy a doteď se musí prát každý den se žehličku chcete mít víc času na něco jiného fakt si kupte kartáč od rowenty opravdu doporučuji všem

23.10.2018

Tento žehlící kartáč od Rowenty si moc pochvaluji. Dokonale vyžehlí a uhladí vlasy, ty jsou pak lesklejší a působí upravenějším dojmem. Snadno se používá a úprava je celkem rychlá, nemusím trávit před zrcadlem tolik času.

15.10.2018

Další produkt od značky Rowenta, který v regálech obchodu zaujme své zákazníkem zajímavým vzhledem a barevnou kombinací. Já mám jen mírně zvlněné vlasy a spíše upřednostňuji žehličku na vlasy, jelikož kamarádka která má vlnité vlasy si tento kartáč pořídila a říkala, že s ním je celkem spokojená, ale spíš že je to na takové to rychle přejetí vlasů a mírné ne úplné narovnání vlasů, které vydrží kratší dobu než od žehličky, ale vytvoří příjemný vzhled vlasů.

23.09.2018

Žehlící kartáč je naprosto skvělý vynález.Je velmi praktický,lehký,dobře se s ním manipuluje.Je velmi rychle zahřátý a poradí si i s mými vlasy,které jsou celkem husté. Líbí se mi,že zároven vlasy učeše i vyžehlí.Vlasy jsou po vyžehlení lesklé,hebké a zdá se mi,že nejsou tolik poškozené jako při používání klasické žehličky,která je velmi vysušuje. Jsem moc spokojená.

...

22.09.2018

Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight je lehký kartáč pro jednoduchou manipulaci. Rychlejší a lepší výsledek jak u žehličky, vlasy jsou krásně hladké, rovné, lesklé a neelektrizují. Rozhodně doporučuji.

24.07.2018

Kartáč je lehký, s pěkným designem, dobře se sním manipuluje. Ovládání je snadné a maximálně plní svůj účel, z rozdrbaných vlasů udělal krásné rovné. Rozhodně ušetří v koupelně spousty času. Za mne velká spokojenost.

Cena by mohla být trošku nižší.

19.06.2018
Doporučení: 75

Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight je opravdu perfektní pomocník na moje ranní vrabčí hnízdo. Když si nestíhám umýt hlavu, tak mi pomůže vlasy vytvarovat a odstraní z nich krepatost. Za mě určitě doporučuji

17.06.2018

Tento zehlici kartac od Rowenty mě vyloženě nadchnul. Překvapivě žádným způsobem neničí vlasy. Vlasy doopravdy narovna, netrvá to dlouhou dobu a zacházení s ním je opravdu jednoduché a zvládne to každý.

07.06.2018

zehlici kartac rowenta power straight jsem jeste nezkousela ale ma sestra ho doma ma a chvali si jeho rychlost a celkem rychle nahrati..... cena vyrobku se mi zda vyssi ale to je asi znackou ale i tak 10 bodiku

07.06.2018

Ani jsem se neprihlasovala jeliko vim jak teno kartac funguje musi se delsi dobu nahrivat a pak samotne zehleni neni az takovy zazrak.Vlas jsou po zehleni bez zivota a lesku.No tentokrat moc nedoporucuji

05.06.2018

Za mě obrovská spokojenost.Tento kartáč mě velmi velmi nadchl,vlasy jsou po nem krásně rovné. Diky dvema druhům štětin kartáč vezme opravdu každé vlasy,velkým plusem je nastavení teploty což je velmi super.Skvěle padne do ruky. Výborný výrobek

04.06.2018

Po tomto kartáči už dlouho toužím, ale zatím mají prioritu dležitější věci. Každopádně jsem ho otestovala u kamrádky ajsem jednoznačně nadšená. vlasy jsou pak krásně rovné a upravené. Se správným střihem je to prostě neodolatelné

Pořád je to horký vzduch, který vlasům prostě ubližuje. A vyžehlení je třeba ačsto opakovat.

31.05.2018

Mam dlouhe vlasy a casto se mi vlni.Mam tedy co s nimj delat a udrzovat je zdrave.Krasne recenze napomohou vice zenam ke krasnym vlasum a jejich peci.Cena docela vyhovuje.Hlavne,kdyz pomuze.😊😊😊😊😊😊😊

31.05.2018

Rovné, poddajné vlasy s minimem úsilí a s minimem vynaloženého času. S tímto výrobkem to jde snadno a rychle. Šetrný k vlasům díky účinnosti při nižší teplotě. Vlasy vypadají zdravě, přirozeně, jsou nepoškozené. Účes drží delší dobu upravený podle potřeby. Snadné ovládání kartáče. Pořizovací cena dobrá.

31.05.2018

Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight je super pomocníkem pro kadeřavé vlasy nebo pro ty z nás, které chtějí mít vlasy krásně hladké. Vlasy jsou po použití žehlicí kartáče Rowenta Power Straight opravdu hebké :)

21.05.2018

Jelikoz mam kudrnate vlasy a uprimne se mi nelibi, musela jsem si poridit kartac od Rowenty, ktery se neda srpvnat s obycejnou zehlickou na vlasy. Je opravdu vyborny, vlasy jsou po nem krasne hebke, rovne a ucesene podle mych predstav.

16.05.2018
Doporučení: 9

Kamarádka používá kartáč od Rowenty. Kartáč si nemůže vynachválit. Vlasy má narovnané za pár minut, aniž by byly pozorovala vysušení a jiné poškození. Vlasy necuchá, je k nim opravdu šetrný. Účes dlouho vydrží.

12.05.2018

Moc dobrý pomocník pro každodenní boj s neposlušnými vlasy. Jsem ráda, že jsem si ho mohla vyzkoušet u kamarádky, když se na mě na Bety.cz neusmálo štěstí. Vážně uvažuji, že si o něj napíšu Jéžiškovi :-)

11.05.2018

Tento kartáč používají moje vnučky, které mají dlouhé a kudrnaté vlasy a díky tomuto kartáči se dobře rozčesávají a narovnávají. Vnučky jsou velice spokojeny a určitě ho doporučují. Více jim vyhovuje než žehlička na vlasy.

10.05.2018

Česat a zároveň rovnat je super věc. Ušetří to mnoho času a vlasy jsou dokonale. Výhodou je i to že nejsou spálené ruce jako u klasické žehličky . Jsem ráda za tento pokrok a když se mi pokazí, určitě koupím další 😊

10.05.2018

Kartáč na úpravu hladkého účesu vlastním již delší dobu. Spolehlivě pomáhá upravit hladký účes mě i dceři. Dlouhotrvající efekt rovných vlasů je pořízen za krátkou dobu a hlavně šetrně, díky nižší použité teplotě. Snadné ovládání i údržba nástroje.

10.05.2018

Tento kartáč si snad zamiluje každá žena.Narovná vlasy za pár minut,aniž by byly vysušené,zabranuje poškozování,a cuchání vlasů.Je k nim opravdu šetrný.Líbí se mi že vlasy vydrží dlouho narovnané,jsem spokojená

10.05.2018

Trpím elektrizujícími vlasy a tento kartáč se ukázal skvělým řešením. Vlasy dobře češe a uhlazuje. Řekla bych šetrně. Pokud chcete vypadat každý den upraveně, je toto dobrá volba, kterou je jistě fajn mít doma.

10.05.2018

Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight je opravdu skvělý hřeben, kartáč. Dostala jsem ho na vánoce a jsem za to hodně ráda. Moc se mi líbí i jeho design a navíc jeho schopnosti jsou ještě lepší. Doporučuji ho všem, protože by neměl chybět žádné ženě

10.05.2018

Žehlící kartáč od Roernty jsem si moc oblíbila. Vlasy mám po ránu hodně krepaté, a tak jsem ráda, že mám doma pomocníka, který mi se vším pomůže. Navíc je to rychlé a já aspoň stihnu dobrou snídaní. Doma ho má i sestra a taky si kartáč moc chválí

10.05.2018

Je skvělý že celkem rychle a šetrně narovná vlásky.😊 Díky tomu že je to kartáč tak si s tím zvládne vyžehlit vlásky každý. Jednodušší manipulace. Doporučila bych hlavně těm kdo nejsou nejvíc zručný, nevyhovuje jim klasická žehlička a chtěli by rychlejší příjemnější variantu- stačí se učesat a je hotovo 😀

09.05.2018

Nejvíce ocenuji to,že je šetrný k vlasům a zabranuje poškozování.Skvele narovná neposlušné vlasy.Snadno se používá a vlasy jsou hned narovnané.Výrobek je snadno dostupný,za sebe doporučuji,vysoká kvalita

09.05.2018

Šetrně a zároveň rychle a dokonale narovnat neposlušné vlasy, to opravdu vítám. Výrobek je báječný. Cenově dostupný, jednoduchý na ovládání a přitom s velkolepým výsledkem. Dobrá, osvědčená značka. Za využití moderních technologií i materiálů je žehlení hračkou.

09.05.2018

TESTOVÁNÍ: Žehlicí kartáč Rowenta Power Straight je skutečně skvělý.Je to lepší a rychlejší než žehlení s klasickou žehličkou,které je moc zdlouhavé a někdy i škodlivé pro vlasy.Toto je lepší řešení.

08.05.2018

Kartáč od Rowenta používá má známá která je i kadeřnice a mám od ní vyzkoušene a opravdu i mě.ponicene konečky vypadaly opravdu jako zdravé vlasy.takze mohu jen vřele doporučit i na zničené konce od barvení

07.05.2018

Vítám každý výrobek, který mi usnadní a urychlí krocení zvlněných vlasů. Navíc značka Rowenta je na podobné výrobky odborníkem. Narovnávací kartáč je šetrnější a zároveň účinnější, než klasická žehlička. Je snadno ovladatelný, šikovně padne do ruky. Moderní technologie a použitý sofistikovaný materiál vlasy narovná rychle, trvanlivě, bez zbytečného poškození.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat