REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Krása díky síle meruněk

20.07.2018 | Testování

Která žena by nebyla ráda hýčkána. A ani my v redakci nejsme samozřejmě výjimky. Tentokrát jsme dostaly příležitost otestovat 100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura. Jak jsme si testování užily a jak tento regenerační olej obstál?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 53 testerek

Doporučeno: 31x


Stále více žen (ale i mužů) se při péči o své zdraví i krásu stále detailněji zabývá také složením používaných přípravků. A tento „trend“ už se zabydlel i u nás v redakci. I proto bylo zájemkyní o testování 100% meruňkového oleje, který je zastudena lisovaný a navíc v BIO kvalitě, opravdu dost. Nakonec „vyhrály“ naše editorka Alice, kolegyně z obchodního oddělení Petra a redaktorky Pavla a Nela. A jak byly s touto novinkou značky Manufaktura spokojené?

Pro krásu pleti i vlasů

„Oleje jsem v rámci péče o pleť začala používat asi před dvěma lety. A musím říct, že jsem při jejich výběru docela přísná. Člověk se za den setká s takovým množstvím chemikálií, které pronikají do jeho těla, že už není potřeba, aby přidával další. Mám proto ráda 100% přírodní oleje. Ty totiž obsahují řadu vitaminů, antioxidantů, minerálů, hydratačních a vyživující látek. A žádnou chemii,“ říká Alice, která do svého „kosmetického kufříku“ jen tak nějaký přípravek nepustí, ale po meruňkovém BIO oleji od Manufaktury sáhla podle svých slov víc než ráda.


Olej, který pečuje o pleť obličeje, pokožku těla i vlasy. To je 100% meruňkový olej od Manufaktury.

Také Nela se na testování těšila. „Manufaktura má v mé koupelně stálé místo, takže myslím, že jsem rozhodně povolanou testerkou,“ směje se. „Líbí se mi, že se meruňkový olej používá k péči o celé tělo, nejen obličej. A kromě toho je skvělý i na vlasy. Nebudu lhát – čím je kosmetika univerzálnější, tím je mi sympatičtější. Nepatřím k lidem, co si užívají, že mají na poličce milion krémů na každý kousíček těla. Už tím u mě olej od Manufaktury získal velké plus.“

A není divu. Za studena lisovaný zvláčňující a regenerační BIO meruňkový olej lisovaný z jader nabízí velmi široké spektrum použití. Je ideální k péči o jemnou, suchou a citlivou pleť i pokožku celého těla (včetně dětské) a prospívá také vlasům. Preventivně působí proti stárnutí pokožky, hydratuje, zjemňuje, napomáhá při léčbě různých kožních nemocí, například akné a ekzémů. Zklidňuje sluncem namáhanou pokožku po opalování. Výborně se hodí k masážím obličeje, které zvyšují pružnost pokožky a předchází prohlubování vrásek. Vlasům dodá meruňkový olej lesk a vláhu.

„Mám hodně vysušené konečky vlasů a teď v létě je to ještě horší. Takže u mě měl meruňkový olej jasný úkol,“ popisuje Pavla, proč se stala naší redakční testerkou. To Petra zase toužila po přípravku, po kterém bude moci sáhnout, když vyleze ze sprchy. „Mám hodně citlivou pleť a jen tak nějaké tělové mléko používat nemůžu. Olej jsem nikdy nezkoušela, a tak jsem byla hodně zvědavá,“ říká naše kolegyně z obchodního oddělení.

A jak splnil 100% meruňkový olej od Manufaktury očekávání?

Hýčkání od hlavy k patě

„Vyzkoušela jsem před mytím vlasů olej aplikovat na suché prameny a asi po 10 minutách jsem je umyla šamponem, který používám normálně. A překvapilo mě, že jsem pak ani nemusela používat kondicionér. Vlasy byly krásně hebké, lesklé a uhlazené. Konečky se samozřejmě nezacelily, to je v podstatě nemožné, ale vlasy vůbec nebyly zcuchané a rozčepýřené. Vím, že to zní jako klišé, ale takový rozdíl jsem po jediném použití vážně nečekala,“ chválila si Pavla.


Pokožka je po použití 100% meruňkového oleje Manufaktura krásně vláčná a hydratovaná.

Také Petra byla spokojená. „Mám vysušenou a hodně citlivou pokožku, takže najít krém nebo mléko, které by na kůži neštípaly a nepálily, je vážně složitý proces. Takže jsem byla docela skeptická. Ale úplně zbytečně! Pokožka byla krásně vláčná a vůbec se neobjevilo žádné podráždění. Skepticismus vystřídalo nadšení. Jediné, co mě na za začátku zarazilo, byla vůně oleje, která je hodně specifická. Jenže pak jsem si uvědomila, že je to jen důkaz, že v něm nejsou žádné chemikálie, které by potlačovaly přirozenou vůni meruňkových jader, takže i to je vlastně veskrze pozitivní vlastnost,“ říká Petra, která podle svých slov zůstane meruňkovému oleji od Manufaktury věrná.

Nela pojala testování opravdu od hlavy až k patě. „Vyzkoušela jsem olej na vlasy a byl to úspěch, na obličej, kde vůbec nepůsobí přehnaně mastně, i na tělo. Pokožka je krásně hladká, celý večer jsem se pořád dotýkala namazaných paží, protože takhle jemnou kůži už jsem dlouho neměla,“ říká Nela. „Prostě ideální kosmetika pro mě – jeden přípravek, co hýčká celé tělo.“

Dokonce i u naší nejnáročnější testerky (tedy co se kvality kosmetiky týče) meruňkový olej Manufaktura obstál. „Kvůli nepříjemným zkušenostem z minulosti už používám jen zcela přírodní kosmetiku. U tohoto meruňkového oleje jsem ocenila hlavně fakt, že je opravdu 100% přírodní, pleť nijak nezatěžuje a zbytečně ji nemastí, jak by člověk mohl u oleje očekávat. Vždycky jsem ho použila po odlíčení a byla jsem opravdu spokojená. Stačí ho jen malinko a pokožka je krásně vyživená a hydratovaná. Určitě se Manufaktura u mě doma zabydlí,“ potvrzuje Alice.

21.12.2022

Krásně voňí, svíčka dokáže provoňit celý byt, doporučuji

20.11.2022

Krásně voní a svíčka provoní celý byt, vřele doporučuji

29.08.2022

Olej pokožku krásně vyživí, navíc krásně voní! Výrobku Manufaktura jsou velmi kvalitní. Doporučuji.

25.02.2021

Manufaktura ještě nikdy nezklamala a tento výrobek není vyjímka , zavlažení pokožky je skoro zázračné

-

21.06.2020

Výborně ošetří vysušenou pokožku. Skvěle se vstřebává .

18.06.2020

Skvělý olejíček na vysušenou pokožku, meruňka po které voníte je bonus :)

09.05.2019

100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura JE BOZI, TAK JAKO VSECHYN OSTATNI JEJI VYROBKY, nezatezuje vlasy,nejsou mastne a pritom ej rkasne vyzivi do hlpubky, je to super vyrobek ktery splni vsechna ma ocekavani

19.04.2019

Manufakturu mám moc ráda!Tento merunkový olej má všestrané použití, na tělo i na vlasy.Nezanechává mastný pocit, nádherně voní a rychle se vstřebává.Dále má omlazující účinky, navíc složení je bio a plný antioxidantů.

Nic

08.03.2019

Manufakturu mám ráda + v kosmetice pomalu přecházím na oleje (místo krémů, mlík na tělo/pleť, do koupele jako voňavou hydrataci, na vlasy místo kondicionérů) = nákup oleje z Manufaktury byl otázkou času. A rozhodně nelituji, opět nádherná vůně a účinek také naprosto perfektní.

10.02.2019

Konečně něco, co mé pokožce opravdu sedlo.. Dlouho jsem nic takového nemohla najít, ale manufaktura nezklamala.. Líbí se mi, že je olej univerzální, má přírodní původ a vyhovuje i té nejcitlivější pokožce. Vřele doporučuji..

10.01.2019

Jeden z mála UNI produktů, který v naší koupelně máme (všechny dva v jednom a podobně přenecháváme mužům, že). Meruňkový olejíček od Manufaktury má řidší suchou texturu. My ho používáme hlavně na zacelení konečků, ale funguje skvěle i jako večerní zábal. No a když vám nesedne na vlasy, můžete ho použít na pleť, ruce… vlastně celé tělo. Přírodní složení a žádný chemický pach meruněk… My tu Manufakturu prostě milujeme.

03.12.2018

Značku jsem si oblíbila už pro její sympatický něžný vhled etiket, které přímo lákají ke koupi...a navíc ten obsah...Tento meruňkový přípravek má příjemnou vůni, je příjemně lehké konzistence a zbytečně pleť nezatěžuje.

15.10.2018

Merunkovy olej je skvely. Tak krasne voni a pouziti je vsestranne. Da se pouzit na vlasy i na pokozku. Nezanechava mastny film na kuzi. Pri pouziti na vlasy jsou vlasy krasne jemne a hydratovane. Vyrobek doporucuji.

15.10.2018

Oleje mám na pleť hodně ráda. Mám velmi suchou pleť, takže hydratace je na místě. Přes léto raději sázím na lehčí krémy, ale s příchodem podzimu a zimy jsem vysušenější. Meruňkový olej hezky voní a pokud se používá na navlhčenou pleť, nezanechává příliš mastný film. Ráda také používám v kombinaci s kyselinou hyaluronovou. Manufaktura je sázkou na jistotu :-)

07.10.2018

Manufaktura zkrátka nikdy nezklame. Tento olej nádherně voní, má super složení a jeho velkou výhodou je to, že se dá použít na spoustu věcí, ať už na tělo nebo na vlasy. Krásně voní a nezanechává pocit mastnoty.

01.10.2018

Mám ráda výrobky řady Manufaktura. Z řady Meruňka jsem vyzkoušela krém na ruce a byla jsem s ním moc spokojená. Krásně voně, je v krásném obalu, ale to jsou krémy na ruce od Manufaktura všechny :-). Krém se rychle vstřebává a nezanechává film na povrchu kůže.

29.09.2018

Od české značky Manufaktura si kupuji dlouho již různé výrobky a nikdy mne nezklamala. Po přečtení tohoto článku jsem si jej koupila a neprohloupila. Krásně voní, dobře se vstřebává a hlavně je to čistě přírodní výrobek.

17.09.2018

100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura, je naprosto fantastický. Ostatně jako všechny produkty od prvního do posledního, které jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Má skvělé regenerační a omlazující účinky komplet na celé tělo včetně vlasů a nehtů. Rozhodně doporučuji.

01.09.2018

Jako mnoho ostatních čtenářek, také já mám velmi ráda značku Manufaktura. Upřednostňuji k přírodě i k člověku šetrné,, nezávadné výrobky a to mám u této značky zaručeno. Meruňkový olej překvapí svou univerzálností. Množství jeho využití v kosmetice i pro zdraví je neuvěřitelný. Kvalitní výrobek jemné vůně i konzistence.

28.08.2018

Vynikající výrobek od vynikající české firmy. Neuvěřitelně široké využité pro krásu i zdravý. Lisovaný za studena, se snadno nanáší, skvěle roztírá a dokonale vsakuje. Nenechává mastný film na pokožce. Nádherně voní a je vhodný i pro citlivou pokožku.

27.08.2018

100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura miluju, je to super víceúčelový pomocník, který obstojí v kterékoliv sitauci at uz se jedná o mou plet pokožku či mé vysušené vlasy, perfektně voni a je bez chemie

26.08.2018

Neznám produkt od MAnufaktury, který by nebyl skvělý. A ta vůně. Nejpr jsme tomu nevěřila. Meruňky? Tyy jsou přeci takové nevýrazné. A nakonec mi produkty uchvátili a jpřídila jsem si téměř všechny. Doporučuji jako dárek, komukoliv budete chtít udělat radost.

24.08.2018

100% meruňkový olej od Manufaktury je uzasny, tak jako i ostatni veci od teto firmy, pouzivam ho hlavne misto kremu na oblicej, pak obcas vtiram do vlasu kdyz jsou vysusene ze slunicka , je sice trosku drazsi,ale je ucinny

22.08.2018

Kosmetiku Manufakturu miluju. Mám od nich plno přípravků - od sprchových gelů přes šampony až k pleťovým vodám a očnímu krému. Tuto meruňkovou řadu už jsem si také vyhlídla. Velice mě zaujal samoopalovací fluid a stejně tak i tento meruňkový olej. Líbí se mi jeho všestranné využití a hlavně stoprocentní přírodní složení. Paráda!

22.08.2018

Vůni meruněk miluji....je to takový symbol léta, teplíčka a kupy zralého sladkého ovoce. Manufaktura mě opět nezklamala a přišla s velmi vyladěným produktem. Už se těším, jak si budu zpříjemňovat sychravé zimní večery.

15.08.2018

Výrobky značky Manufaktura jsem si velmi oblíbila. I tato meruňková řada je super. Přírodní olejíček se dobře vstřebává a je příjemný, nezanechává mastné fleky na pokožce a lze ho použít i na vlasy...

14.08.2018

100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura je opravdu skvělý produkt, tak jako ostatní výrobky od Manufarktury je bozsky, krasne vyzivuje, lehce se vstrebava, je prirodni, ma mnoho vyuziti, i cenove si myslim prumer, doporucuju

14.08.2018

Manufaktura česká výroba, ano musím uznat, že jsem zcela překvapená jaký druh krásy a vůni meruněk jsem si koupila, z prvu jsem k tomu nepřikládala žádný význam, ale po aplikaci jsem byla příjemně spokojená.

14.08.2018

Já osobně oleje moc miluji, hlavně když se dají použít na celé tělo včetně vlasů. Navíc meruňkové výrobky od Manufaktury jsem i hodně oblíbila a jeden kousek mám doma a uvažuji nad dalším. Krásně voní a po nanesení mám hebkou kůži a více vláčnou.

07.08.2018

Ano, Manufaktura a jeji vyrobky, merunkove produkty, kremy, oleje, prijemna vune a olej pouzivam, doufam, ze zakryje vrasky a omladnu bez skalpelu, sice nevim, uplne to nevypada, ale doufam dal a verim....v hezkou plet...s olejem

07.08.2018
Doporučení: 19

Meruňkový olej od Manufaktury mě moc uchvátil. Nejenže krásně voní,a le má skvělé regenerační vlastnosti, kterých si vážím. Sama mám suché vlasy i pleť a tento olej mi moc pomohl. Dělám si z něho vlasovou masku, kterou pak po půl hodině opláchnu, doporučuji

nic

31.07.2018

100% BIO meruňkový olej od české značky Manufaktura je další úžasným přírodní produktem této značky. Již jsem od Manufaktury vyzkoušela mnoho produktů a vždy jsem byla maximálně spokojená. Produkty využívám také jako dárky pro své blízké :)

30.07.2018

Mám suchou pleť a kosmetika na olejové bázi mi vyhovuje. Olej od Manufaktury krásně prohydratuje, provoní a pokožku doslova hýčká jako malé domácí lázně. Ostatně tato vizitka je u značky Manufaktura již zvykem. Moc prima i jako dárek.

28.07.2018

Nadchla mě vůně meruněk a také to,že olej není přliš mastný.Používám jej k hydrataci vlasů a jsem nadšená,vlasy jsou hebké,,mémě se třepí,a i moje plet je vyhlazená.určitě budu používat i nadále.doporučuji

28.07.2018

Miluji vůni merunek a tento olej mě velice nadchnul.Dobře se roztírá,není příliš mastný,vyhlazuje a regeneruje pokožku.líbí se mi jak je sametově hebká a hydratovaná.za mě velká spokojenost,doporučuji.

27.07.2018

miluju manufakturu a zvláště její krémy na ruce, ten nejvoňavější meruňkový má v mé kabelce stálé místo, mám ho velkou spotřebu :D Olej je skvělý, voní tak jak ten krém na ruce a nemám zapatlané ruce jak jsem si myslela že budu mít

27.07.2018

Výrobky od Manufaktury miluji a nedám na ně dopustit. Redakční testování mne na tolik zaujalo, že jsem si tento výrobek musela pořídit, jsem ráda, že jste mi ukázali tuto bombu. Vůně je nádherná a meruňky opravdu miluji.

27.07.2018

Znacku Manifaktura miluju a dokazu v jejich krasnych a skvostne vybavenych obchudcich stravit more casu vybiranim. Doma uz mam v koupelne celou sbirku jejich produktu. Bio merunkovy olej pouzivam takrka na cele telo. Je vyborny na me vysusene vlasy a skvele vyzivi i mou pokozku jak obliceje tak i tela. Neodolatelne voni. :-)

26.07.2018

Se zvyšujícím se věkem stále více vyhledávám skutečně kvalitní kosmetické přípravky, kteté si moje tělo jistě zaslouží. S objevením značky Manufaktura již mám hledání ulehčeno. Manufaktura to jsou skvělé kosmetické výrobky , které mi naprosto vyhovují a jsou v souladu s přírodou.

25.07.2018

Kosmetika Manufaktura patří mezi mé nejoblíbenější značky a už jsem vyzkoušela opravdu hodně jejich výrobků. Bio meruňkový olej mě ihned nadchnul svou vůní, strukturou a také univerzálním použitím. Je skvělý i na cesty, stačí jedna lahvička a mám pleťový, tělový i vlastový přípravek. Opravdu mohu jen doporučit!

24.07.2018
Doporučení: 12

Oceňuji značku, co využívá sílu z přírody: Krása díky síle meruněk … ženy ví, jak krásné a sytě barevné jsou zralé plody meruněk. Každá žena touží tu sílu přírody vstřebat do sebe. Zlepší se pleť, je to poznat na vlasech. A teprve až s přírodou si můžeme připadat dokonale žensky!!!!

23.07.2018

Přípravek přesně pro mě. Mnohé využití, také pro citlivou a alergickou pleť. Přírodní složení a minimální parfemace - to u kosmetických výrobků vyhledávám. Pokud jde o takto vysokou kvalitu, přimhouří se i oko u vyšší ceny. Dobrý výrobek od dobré české značky.

22.07.2018

Do Manufaktury chodím často pro přírodní kosmetiku která mi asi vyhovuje nejvíce ze všech značek. Musím říct, že po tomto výrobku začnu chodit ještě casteji :-) první dojem na mě udělala vůně, po vyzkoušení jsem byla milé překvapená, na co všechno můžu výrobek použít. Jsem moc spokojená!

22.07.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Krása díky síle meruněk. Kosmetika Manufaktura je vynikající a prestižní značka na našem trhu, 100% přírodní složení je super, meruňkový olej jsem vyzkoušela, tady oceňuji jeho všestranné použití.

22.07.2018

Supr česká značka. Parádní Bio kvalita. Oceňuji že člověk může použít v různých odvětvích. Hodí se i na citlivou pleť i pokožku celého těla ale prospívá taky vláskům, které se pak hezky lesknou. Příjemně hydratuje, zjemňuje a zklidňuje. Miluju masáže právě s něčím takovým. Určitě doporučuji všem.

22.07.2018

Na kosmetické značce "Manufaktura"se mi líbí že má všestranné použití a je 100% přírodní.Vlasy jsou lesklé a voní po meruňkách.Dělá zkrátka dobře mému mému tělu,obličeji i vlasům a já se k ní ráda vracím.Tuto kosmetiku všem doporučuji.

22.07.2018

Kosmetická značka Manufaktura patři mezi mé oblíbené. Líbí se mi, že je 100% přírodní bez jakýkoliv zbytečných chemických látek navíc. Na tomto oleji z meruňkové řady se mi líbí jeho využití. Můžeme ho použit jak na vlasy, obličej i tělo. Tento produkt krásně zvláční a zjemní naší pokožku a navíc krasně voní.

21.07.2018

Kosmetiku od Manufaktury mám ráda čím dál víc a hlavně proto, že je 100% přírodní, žádné chemikálie a olej z meruňkových pecek lisovaný za studena s všestranným použitím jak na obličej, tělo i vlasy, to je prostě bomba.

21.07.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Krása díky síle meruněk.Kosmetická značka Manufaktura je už několik let mou oblíbenou značkou,ke které se ráda vracím,jelikož je velice kvalitní a účinná..proto ji mohu všem jen doporučit..

20.07.2018

Na produkty od Manufaktury nedám dopustit. Celou meruňkovou řadu produktů od nich mám velmi ráda a tento olej, který je 100% přírodní se též moc povedl. U tohoto oleje též oceňuji, že se může použít nejen na tělo, ale i na obličej či vlasy. Má okouzlující aroma a pokožce dodá svěžest. Všem ho samozřejmě doporučuji :-)

20.07.2018

Manufaktura je má oblíbená značka a tento olej se, stejně jako další produkty meruňkové řady, moc povedl. Má univerzální použití. Dělí dobře pokožce obličeje, těla i vlasům. Překrásně, jemně voní a je absolutně přírodní. Dodá pokožce vláčnost a hebkost.

20.07.2018

Se 100% přírodními olejíčky mám dlouholetou zkušenost, vždy mi velice vyhovovaly. U tohoto olejíčku velice oceňuje, že se může používat také na citlivou pleť, což je pro mě nejdůležitější a také velice kvituji, že má široké možnosti použití, například na vlasy, což určitě ráda vyzkouším, protože se mi třepí konečky a mám i hodně suché vlasy. Jsem moc ráda, že jsem získala tyto informace o výrobku, který mi bude vyhovovat.

20.07.2018

Tuto značku Manufaktura mám moc ráda.Mám doma několik výrobků.Tento regenerační olej je velmi kvalitní.Může se používat jak na tělo,tak i na obliče a vlasy.Hodí se také k masážím.Po namazání je kůže příjemně vláčná a hebká.Člověk nemá pocit mastnoty.Doporučuji všem.

Žádné.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat