TESTOVÁNÍ: Sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů

28.12.2018 | Testování

Patříte k ženám, které si barví vlasy, a tak neustále řeší odrosty a viditelné šediny? Účinného pomocníka v tomto boji přestavují spreje Colorwin. Přesvědčit se o tom v rámci testování bude moci i 40 našich testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 86%

Hodnocení: 104 testerek


Pokud nechcete každý týden navštěvovat kadeřníka, je tady pro vás Colorwin sprej. S jeho pomocí totiž překryjete šediny nebo odrosty během několika vteřin.

Řešení šedin během pár vteřin

Čím je Colorwin tak výjimečný? Kromě toho, že se jedná o první český výrobek tohoto druhu, navíc nepoužívá jako základní nosnou složku spreje tekutý silikon, ale zcela bezpečný methylal, který se po aplikaci okamžitě odpaří a nezatěžuje vlasy vůbec. Colorwin se jednoduše smývá z vlasů.

Díky speciálnímu rozprašovači Colorwin sprej velmi jemně a šetrně rozptyluje přírodní pigmenty a překrývá vlasy mnohem jemnější vrstvou. Odrosty jsou překryté, avšak nejsou slepené. Colorwin sprej díky jemnému rozprachu jako jediný na trhu poskytuje až 50 aplikací, tím pádem je na aplikaci nejekonomičtější a vydrží nejdéle.

Spreje Colorwin jsou v nabídce (a také našem testování) ve čtyřech odstínech:

  • blond
  • světle hnědá (kaštanová/rudá)
  • tmavě hnědá
  • černá

Použití je snadné: Sprej před použitím pořádně, aspoň 5 vteřin, protřepejte. Aplikujte na suché vlasy. Sprejujte v krátkých dávkách ze vzdálenosti 15 cm, dokud nebudou šedé vlasy rovnoměrně pokryté. Během několika vteřin přípravek na vlasech zaschne. Poté sprej ještě kartáčem lehce stáhněte z pramenů přebytečný pigment. Efekt vydrží až do dalšího mytí vlasů.

Cena: 199 Kč

Více informací najdete na www.colorwin.cz nebo v rozhovoru se zakladatelkou značky Colorwin!

Jaké testerky hledáme

Hledáme ženy, které řeší šediny nebo odrosty a chtěly by vyzkoušet sprej Colorwin. Podmínkou účasti v testování je připojení aktuální fotografie vlasů, na které bude vidět jak barva vlasů, tak odrostů.

Pokud nechcete fotografii připojit přímo do Rozstřelu testerek, můžete nám ji zaslat na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu nezapomeňte napsat COLORWIN.

vybraná testerka | 27.02.2019

Bohužel nemohu žádný klad říct .. maximálně vůně je přijatelná a v případě, že máte žluté vlasy jako kanárek, tak vám zabarví odrost i šediny . Celkově nedoporučuji není to vhodné pro můj typ vlasů....

Jsem nespokojená .. hrozně barví do žlutého odstínu a slepuje vlasy. Použila jsem pouze jednou. Víckrát ne .Nedoporučuji tento produkt.

vybraná testerka | 16.02.2019

Rozhodně doporučuji... ušetří čas, skvěle překryje šediny i odrosty. A použití je velice snadné. Jsem spokojená a ještě jednou moc děkuji za skvělou výhru. Ihned jsem vyzkoušela. Budu pravidelně kupovat. ;)

Logicky mírně špiní... Nedoporučuji prohrabávat vlasy. Jinak nemám co vytknout...

vybraná testerka | 10.02.2019

Skvělý pomocník pro ty, co si pravidelně musí barvit šedivé vlasy, mezi které patřím i já. Odrosty jsou něpekná záležitost. Použití spreje Colorwin je snadné a efektivní. Navíc příjemně voní. Přišla mi tmavě hnědá barva, s kterou jsem spokojená. Celkově výrobek doporučuji.

vybraná testerka | 10.02.2019

Testovala jsem tmavě hnědou barvu, která mě velmi vyhovovala. Výrobek se velmi snadno aplikuje , a zároveň je také příjemně parfemován. Je v praktickém balení, které je možné opakovaně použít. Po aplikaci vypadá na vlasech celkem přirozeně a vydrží bez problému do dalšího mytí. Určitě jsem s tímto výrobkem spokojená a nemusím si tak často barvit vlasy.

vybraná testerka | 06.02.2019

Za mě skvělé testování,moc jsem se na něj těšila. Jelikož mám poruchu pigmentu,trpím šedinami od 13 let. Takže se musím barvit,jakmile mi vlasy trochu povyrostou,tak samozřejmě prosvítají hned šediny. Sprej je krásně zakryl, vlasy se nelepily, nezapáchal,takže jsem naprosto spokojená!

vybraná testerka | 06.02.2019

Na toto testování jsem se těšila a velice mě zajímalo. Sprej colorwin je za mě perfektní. Krásně kryje šediny, není moc parfemovaný, což je skvělé. Snadná aplikace a perfektní krytí šedin. Takže velká spokojenost.

vybraná testerka | 05.02.2019

Uvítala jsem testování Colorwinu. byla jsem překvapena. Barva tmavě hnědá dokonale zakryla šediny. Aplikovala jsem s větší vzdálenosti. Colorwin je příjemně parfemovaný. Je to účinný pomocník, když je potřeba zakrýt šediny a bylo by zbytečné barvit celou délku vlasů. Aplikace je jednoduchá, čistá, k použití kdykoliv. Jsem spokojená.

Nenašla jsem nic negativního.

vybraná testerka | 04.02.2019

Krásně se sprej nanáší, mých několik šedivých vlasů překrylo. Jenom se mi po použití trochu víc mastily vlasy.. jenom to balení je na můj vkus malé, pokud se prodává větší bylo by to plus. Barva sedí.

vybraná testerka | 01.02.2019

Ihned po rozbalení jsem ocenila velikost a skladnost tohoto balení. Po vybalení jsem dle návodu hodně protřepala,nic se nedělo a až po delší snaze se povedlo. Jediné co nam tom bylo pozitivní byla vůně.

K produktu můžu říct,že to pro mě bylo velké zklamání. Měla jsem blond odstín a bylo to ve vlasech jak namalované žlutou temperou a i to tak slepeně vypadalo. Použití bylo složit, protože nejdřív ven nešlo nic a pak všechno a barva byla všude. Barva umělá, co lepí. Takže za mě určitě ne.

vybraná testerka | 01.02.2019

Ten výrobek se velmi snadno aplikuje , a zároveň je také příjemně parfemován a navíc neobsahuje silikony, jako konkurenční přípravky. Vše v praktickém balení, které lze opakovaně použít. Měla jsem možnost otestovat tmavě hnědý odstín, který mi vyhovuje. Po aplikaci vypadá na vlasech celkem přirozeně a vydrží bez problému do dalšího mytí. Určitě jsem s tímto výrobkem spokojená.

Mohl by být dodáván i jiných odstínech , třeba pro oživení účesu v nějakém výraznějším odstínu, pokud bych jel chtěla použít , např. před návštěvou společenské akce. Také ideálně pokud by bylo možné použít i v různých velikostech balení, možná trochu nižší cena, ale zde také záleží na konkrétním prodejci.

vybraná testerka | 31.01.2019

Na testování mi přišel tmavě hnědý... Byla jsem na něj opravdu velice zvědavá. Odrosty pěkně zakryl , takže spokojenost.. práce je s ním taky velmi jednoduchá.. nesmí se stříkat z úplné blízký, protože pak barva pouští, ale při správném zacházení je to v pořádku

Mírně barva pouští, ale dá se z rukou dostat pěkně dolů

vybraná testerka | 31.01.2019

už mám zkušenost s jiným výrobkem podobné funkce a ve srovnání s ním je tento bohužel horší, hlavně pro to, že se dost otírá i po zaschnutí. Jinak pěkně kryje šediny a voní a je myslím i cenově přijatelný.

bohužel barví i po zaschnutí, to je pro mě nevyhovující

vybraná testerka | 31.01.2019

Daný výrobek je jedničkou na trhu vlasových přípravků.Skvěle padne do ruky.Jednoduše se nanáší,překvapila mne skutečnost,že obarvené vlasy vypadají naprosto přirozeně.Skvělé na odrosty,když si žena nestíhá neustále barvit vlasy.Za mě určitě doporučuji :-)

žádné zápory jsem neobjevila

vybraná testerka | 30.01.2019

Jsem moc ráda že jsem byla vybrána a mohla otestovat tento sprej na šediny a odrosty.Odstín světle hnědá mi padl jako ulitý ,po nanesení příjemně voní ihned zasychá a když se náhodou nechtěně zašpiníte na kůži jde velmi lehce otřít ubrouskem.Velký a rychlý pomocník v situacích kdy nestíháte kadeřnici a nebo při velmi rychlém odrůstání vlasů.Nastříkáte a jdete ,super ....můžu všem doporučit já si budu po vypotřebování pořitovat určitě znovu.

Malinko při častém prohrabávání vlasů zašpiní nechty ale velice lehce jej umyjete.

vybraná testerka | 30.01.2019

Byla jsem velmi ráda za testování spreje na šedivé odrosty vlasů. Sprej se lehce drží v ruce, vlasy neslepí. Musí se rozčesat a zkusila jsem otřít ubrouskem vlasy, kde jsem asi stříkla hodně spreje. Jinak na občasné upravení vlasů je veliký pomocník, opravdu šediny krásně zakryje.

Je škoda, že není více odstínů, určitě bych byla i pro mahagonové odstíny. Trochu jsem měla nehty zašpiné, ale to při barvení vlasů mívám taky.

vybraná testerka | 30.01.2019

Jsem moc ráda, že jsem mohla tento výrobek vyzkoušet. Odstín světle hnědé mi sedl jako ulitý. V mém případě mě zas tak netrápí šediny jako odrosty. A opravdu né vždy si obarvím hlavu včas a tento výrobek mi bude dobrým společníkem v takovémto skluzu. Velikost lahvičky a lahvička samotná je tak akorát do ruky a snadno se s ní manipuluje. Nanášení je velmi snadné a rychlé s příjemnou nevtíravou vůní. Sprej vydržel ve vlasech do dalšího umytí a neměla jsem problém s tím, že by výsledek vypadal nepřirozeně. Já jsem naprosto spokojená a ráda si ho znovu pořídím, abych ho měla v případě nouze po ruce. Ani cena mi nepřijde nikterak vysoká.

Já osobně jsem žádný nedostatek neshledala.

vybraná testerka | 30.01.2019

Moc děkuji za možnost testování. Sprej na odrosty mě přesvědčil jen z části. Barva je přirozená, dobře se nanáší a skvrny na pokožce jdou lehce odstranit. Vydrží do dalšího mytí vlasů a dobře překryje i výrazně prošedivěle odrosty.

Mínus vidím v tom, že "nabarvené" odrosty jsou na omak velmi tvrdé a hranice mezi čelem a vlasy, kde je aplikován sprej je jako podle pravítka a cítila jsem se tak zvláštně (možná dáno jen mou nešikovnosti a taky faktem, že jsem testovala černý odstín na středně hnědé vlasy, jasnější odstín spreje bude určitě působit více jednolitě).

vybraná testerka | 29.01.2019

Vyzkoušela jsem tmavě hnědý odstín spreje Colorwin. Aplikace jednoduchá, rychlá, přesná, jde umýt z kůže, pokud si ji potřísníte. Pěkně tlumí šedivé odrosty, docela splývá s mou barvou vlasů. Vydrží v pohodě do dalšího umytí vlasů, krásně se vymývá z pokožky. Vůbec nebarví v noci polštář. Já osobně jsem dlouho pokukovala po spreji na odrosty a jsem ráda, že jsem vyzkoušela. Za mě palec nahoru, je to první pomoc a záchrana, pokud jste časově vytížená, nestiháte kadeřnici a chcete vypadat pěkně. Určitě u tohoto spreje zůstanu, budu si ho kupovat dále.

vybraná testerka | 29.01.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet světle hnědý sprej. Sprej příjemně voní, rychle zasychá, jde umýt z kůže a kryje šediny (mám pouze několik šedých vlasů). Nejsem si jistá, zda by zakryl více šedých odrostů.

vybraná testerka | 29.01.2019

Mám zkušenost se sejtým výrobkem od jiných výrobců. Zde mi pefektně sedl odstín. Líbí se mi že jde umýt z kůže když se člověk trefí na čelo. Aplikace mi přijde vcelku přesná, už jsem se stkala s horší. Celkový dojem moc příjemný.

V první moment velmi nepříjemný zápach, který však odezněla zůstala relativně vůně. Být to bez zápachu, bylo by to na jedničku s hvězdičkou

vybraná testerka | 29.01.2019

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tento sprej. Občas se mi návštěva u kadeřníka prodlouží déle než potřebuji. Aplikace a práce se sprejem je velice jednoduchá. Barva krásně zakryje odrostlé vlasy i šediny. Rychle zasychá - podobné jako lak na vlasy. Vyzkoušela sem si tmavě hnědou barvu - hodí se i k tmavě-fialové barvě vlasů. Sprej vlasy neslepuje, nevytváří hrudky. Žádně reakce pokožky hlavy jsem neměla. Při mytí se všechen vymyje.

Aplikovaný sprej na vlasy i po zaschnutí při prohrábnutí vlasů barví :/ Není to nic hrozného, ale je lepší dávat si pozor například při převlékání... barva lze následně lehko umýt / odstranit z rukou a oděvů. Další ani né zápor, ale upozornění mám k aplikaci spreje - pozor na částečky spreje, které dopadnou mimo vlasy - malé hnědé tečky na umyvadle, podlaze...

vybraná testerka | 29.01.2019

Barva přirozená, hezky kryje a krásně voní. Před časem mne zaujala reklama na tento produkt, dlouho jsem váhala s nákupem a byla velmi mile překvapena, že jsem produkt dostala k vyzkoušení. Takže jsem ho vyzkoušela, ale nejsem si jistá, jestli si ho po vypotřebování koupím znovu. Možná jsem jen nešikovná, ostatní s tím evidentně problém nemají, ale já si při aplikaci obarvím ještě i obličej - barva jde celkem rychle dolů, ale pokud jako v mém případě jste se zrovna domalovali a jste na odchodu, tak naštve. Bohužel mám pocit, že lehce barví i po zaschnutí a vyčesání - bylo to trochu poznat na nehtech.

nepřesná aplikace

vybraná testerka | 29.01.2019

Tento sprej jsem uvitala, protoze na navstevu kadernika nemam nikdy cas a vzdycky ji cimdal vic odkladam, az uz jsou sediny totalne videt. :-) Tato pomucka je opravdu skvely pomocnik a az sprej vypotrebuji, urcite si koupim dalsim. Sediny po par striknutich dokonale prekryje a nikdo nic nepozna. Doporucuji vsem. :-)

Uvitala bych vice barevnych odstinu.

vybraná testerka | 28.01.2019

Dobře kryje šediny, nemusím si tak často barvit vlasy,ale bohužel mám černé vlasy tak by pro mě byl nejvhodnější odstín černý, mám odstín pro tmavě hnědé vlasy i černé vlasy, ale všimla jsem si na letáčku , že existuje přímo černý odstín tento je vhodnější pro hnědé vlasy myslím si.

Pocit trochu lepivých vlasů a, trochu natužených vlasů, ale na druhou sranu mám vlasy po umytí a vysušení takové tozlítané a takový trochu tužící pocit neni u mě na škodu.

vybraná testerka | 27.01.2019

Krásně kryje šediny a dlouho drží.Úplně mě to překvapilo!To jsem nečekala.Mám tmavě hnědý odstín.Barva mi neskutečně sedla,žádný rozdíl mezi ními vlasy.Bála jsem se,že mi to obarvý při spaní polštář,ale nic.Třeba je to tím,že jsem si toho nenastříkala na vlasy hodně a jen nahoru.To zjistím později :-) Krásná vůně,ta mě také nadchla. Za mě super přípravek :-)

Musela jsem mít na mysli,že se nesmím podrbat nebo prohrabnout vlasy.Jinak jsem měla hnědé prsty a nehty. A mám pocit,že mě na tom místě, kam barvu nastříkám,hlava svědí.

vybraná testerka | 27.01.2019

Odrosty se ukáží velice brzo. nechat si barvit vlasy, každé dva měsíce se mi nechce ( ničení vlasů a cena) . Sprej COLORWIN mi velice vyhovuje. Měla jsem možnost otestovat odstín blond. Mám ráda přírodní produkty, obsahuje přírodní pigmenty.

nic

vybraná testerka | 27.01.2019

Všechny víme , že barvení někdy zabere dost času a energie - občas prostě musíme někam kde musíme vypadat dobře a na novou barvu není čas , v tomto případě je tato barva ve spreji perfektní řešení (y) Přikládám foto - je výmluvnější než popisování výhod :) nezastříkala jsem celý šedivý odrost , protože je ukázka na mastných vlasech , aby byl rozdíl dobře vidět a nechci zbytečně plýtvat sprejem :) Barva je sice jiná než mám na vlasech , ale raději je to rozhodně lepší , než mít temeno úplně bílé (y)

Ani ne zápor , spíš poznámka - chtělo by to i nějakou barvu do červena , vínova :) je nás hodně , které nosíme tyto odstíny

vybraná testerka | 26.01.2019

Sprej mě docela mile překvapil. Aplikace na vlasy velmi jednoduchá. Stačí zatřepat, nastříkat, nechat uschnout , rozčesat a trochu jsem i otřela kapesníkem. Krásně skryje šediny. Dobře voní. Jako první pomoc při rychlém odchodu je super.

Trochu barví. V první chvíli jsem měla špinavé ruce a i čepici. Příští aplikaci zkusím více otřít. Ještě bych uvítala kdyby měl lepší aplikátor pro přesné nanesení.

vybraná testerka | 25.01.2019

Sprej na odrosty splnil moje očekávání.Jeho aplikace je snadná a zakrytí odrostů je perfektní.Vlasy mi rostou velice rychle,tak díky přípravku colorvin,budu moci oddálit další barvení vlasů o pár dní.

Sprej beru jako první pomoc,takže záporný pocit ,že je cosi navíc na vlasech se dá přejít,stejně jako zbytky barvy za nehty po případném prohrábnutí vlasů v místě aplikace.

vybraná testerka | 25.01.2019

Byla jsem k výrobku velmi skeptická. Musím říct že jsem ale nadmíru spokojená. Sprej se mi zdál malinký ale takto skvěle padne do ruky. Skvěle se s ním manipuluje, barva okamžitě zaschla a nebylo třeba ji otírat. Navíc příjemně voní a barva vypadá velmi přirozeně. Jestli bude odpovídat cena zatím nemůžu posoudit.

Není to ani tak zápor jako to že jsem byla překvapena v chladivého pocitu při nastříkàní barvy na vlasy. Je to ale o zvyku.

vybraná testerka | 25.01.2019

Upřímně se přiznám že ze začátku jsem měla s aplikaci mírné obavy ale nakonec jsem byla velmi mile překvapená sprej se velmi lehce aplikuje dobře se drží v ruce akorát padne má neskutečně krásnou vůní Za mě spokojenost.. ihned po nastříkání jsem vlasy vyčesala lehce otřela ručníkem a super

vybraná testerka | 25.01.2019

Byla jsem s výrobkem velice mile překvapena. Sprej je krásně skladný do kabelky, takže na cesty úplně ideální. Snadná aplikace, když se stáhne hřebenem či papírovým kapesníkem a nechá se zaschnout, tak nemám zkušenost s tím, že bych něco zašpinila.

Žádné.

vybraná testerka | 25.01.2019

Celkem dobrá pořizovací cena. Docela příjemně voní. Snadná aplikace. Krásně kryje, na první pohled vlasy vypadajínohem lépe než s hrozným odrostem. Jde dobře smývat z pokožky (omylem se mi povedlo si to stříknout na obličej a ruku a krásné snadno to šlo smýt micelarni vodou nebo i jenom mýdlem a vodou).

Hrozně to špiní, i po otření přebytečného pigmentu a rozčesání kartáčem mám při každém prohrábnutí vlasů úplně černou ruku, je to fajn na pohled, ale znamená to myslet na to, abych si nesahala na vlasy. Obarví to i polštář, takže když nechci pořád prevlikat postel musím si večer po každé aplikaci spreje umýt hlavu.

vybraná testerka | 25.01.2019

Jsem nadšená. Úplně mě dostala ta krásná vůně. Kéž by tak voněl nějaký šampón nebo parfém. Jinak použití je velmi jednoduché, stačí po použití pročesat kartáčem, popřípadě lehce přejet papírovým kapesníčkem. Barva krásně kryje a výdrží do umytí. Nic se mi neobarvilo. I velikost je akorát, vejde se i do kabelky a přitom vydrží 50 použití. Moc doporučuji.

Nic

vybraná testerka | 24.01.2019

-Skvěle drží -Krásný okamžitý efekt -Lehká aplikace -naprostá bomba! Byla jsem překvapena jak dobre to vypada Aplikace je snadná a rychlá -proste super mohu jen doporučit Určitě budu nadále používat a kabelka se bez něj neobejde 😄

Žádné

vybraná testerka | 24.01.2019

Krasne rano. :-) Protoze mam uz odjakziva suche a lamave vlasy, nechci je jeste vice zatezovat prilis castym barvenim, ktere stav jeste zhorsuje. Tento pripravek jsem proto uvitala vsemi deseti. Proste jen nastrikam trochu teto barvy nahoru do pesinky a prvni pomoc je hotova. Me sedive odrosty nejsou vubec videt a navstevu kadernice muzu klidne zase o chvilku odlozit. :-)

vybraná testerka | 23.01.2019

Ohromně mne potěšilo jednoduché použití, rychlost s jakou došlo k zakrytí šedých odrostu. Sprej má příhodnou velikost do ruky a proto se i dobře drží. Jeho barevnost mi vyhovuje. Balení spreje je odlišné od výrobků, které mám a tak si ho tak snadno nespletu. Doporučuji k vyzkoušení.

0

vybraná testerka | 03.01.2019

Přípravek se snadno používá a je to rychlá volba když člověk hledá první pomoc na odrosty a nemá čas na klasické barvení. Plusem je že šediny opravdu překryje a to velmi rychle. Navíc to zvládne každý.

Nevýhoda je nepříjemný pocit na hlavě. Není to přirozené. A než to zaschne tak mírně obtiskává.

06.02.2023

Sprej je super , když někam jdu a nechce se mi hned barvit vlasy

26.12.2022

Sediny to kryje skvele, moc doporucuji, vlasy jsou po tom nádherné

19.12.2022

Tento sprej takže to výborně zakrývá šediny a odrosty velmi doporučuji Funguje i na barvené vlasy

19.12.2022

Tento sprej velice doporucuji, skvěle zakryva odrosty

27.11.2022

Úžasný sprej, který nejen zakrývá šediny,ale také sjednotí barvu vlasů. Výhodou je, že se vyrábí v několika odstínech. Nanáší se snadno a rychle.

20.11.2022

Doporučuji, skvělý produkt vydrží celý den na vlasech

28.10.2022

Skvělý sprej, který dobře kryje odrosty a šediny. Má dlouho výdrž a jeho použití je jednoduché a rychlé.

10.10.2022

Skvělí sprej na odrosty není ani poznat ze je to sprwj

22.06.2022

Diky bohu za tyto spreje! Odrosty jsou neprijemne a nemuzeme si dovolit chodit co mesic ke kadernikovi. Funguji skvele. Jen to chce vyladit odstin.

07.11.2021

velmi kvalitní, vysoce kryje, neslepuje vlasy, nemastí.líbí se mi že je bez parfemace

13.03.2021

skvělý sprej na zakrytí odrostů, či šedin. funguje fakt skvěle a zakryje vše

10.07.2020

Docela dobré zakryje šedinya a odrusty. Snadná aplikace.

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

13.07.2019

Tento sprej jsem měla v černém odstínu. Barvim si vlasy každý měsíc, už mám svá léta a ty šediny na té hlave prostě už mám. Musím říct, že sprej šediny i odrosty opravdu prekryl, ale ta barva na těch vlasech zas tak moc nedrží. Příjemne voní a dobře se aplikuje.

Měla jsem trochu slepene vlasy, asi jsem tam toho nastrikala moc a barví oblečení.

28.06.2019

Ideální pokuď máte barvené vlasy a menší odrosty, které chcete zakrýt, ale zrovna nemáte čas si vlasy nechat nabarvit. Jednoduše zatřepat a barvu opatrně nastříkat na vlasy a je to :-) vlasy jsou jako čerstvě nabarvené.

01.04.2019

Skvělý pomocník, který v rychlosti zakryje šediny, či odrostlé vlasy. Snadná aplikace, příjemná vůně a praktické balení (vejde se s přehledem do kabelky). Jen je velmi důležité trefit odstín vlasů, jinak se jeho aplikace mine účinkem :-)

24.03.2019

Aplikace a práce se sprejem je velice jednoduchá. Barva krásně zakryje odrostlé vlasy i šediny. Rychle zasychá podobné jako lak na vlasy. Vyzkoušela jsem tmavě hnědou barvu. Sprej vlasy neslepuje, nevytváří hrudky. Při mytí se všechen vymyje. Rozhodně doporučuji.

19.03.2019

Opravdu kryje odrosty, nelepí, snadno se vyčesává a není znát přechod z barvených vlasů. Také hezky voní a nebarví oblečení. Jasná volba, když zrocna není dostatek času na návštěvu kadeřnice nebo ořebarvení.

Málo barev

14.03.2019

Skvělé řešení pro odrosty, když si nestíháte obarvit vlasy. Vypadá nenápadně a přirozeně. Skvělé je že je dostupný hned v několika odstínech. Je šetrný a dokonale zamaskuje nevzhledné odrosty u pěšinky.

10.03.2019

Sice jsem tento produkt netestovala přímo já, ale měla jsem možnost jej vidět v plné síle u mé maminky. Šediny zakrývá opravdu skvěle. Maminka si jej velmi pochvaloval. Bohužel nemá tak dlouhou výdrž, jak jsem čekala.

22.02.2019

koupila jsem si tmavě hnědou barvu, protože nechci vlasy zatěžovat častým barvením a ejhle! barvení se mi z měsíce protáhlo na dva! což je paráda, zakryje odrosty s pár šedinami co mám, je lehce voňavý a nelepí

11.02.2019

Jelikož mi vlasy rostou rychle a nebaví mě pořád si je barvit, nehledě na to, že na to nemám ani čas, tak tenhle sprej je výborný pomocník. Odstíny krásně sedí, všechno vypadá přirozeně, vůně je jemná a příjemná.

09.02.2019

Tento sprech skvěle dokonale kryje odrosty šedin a není moc parfemovaný.Snadná je aplikace a jsem s ním velmi spokojená.Vydrží do dalšího umytí vlasů.Za mě naprostá spokojenost a nadšení, pomocník do každé situace!

09.02.2019

tento výrobek jsem testovala na jiném portálu, barvu na blond vlasy a nebyla jsem vůbec spokojená. krytí nebylo takové, jak bylo avizováno.příště už nic takového. raději doporučím službu profesionální kadeřnice

05.02.2019

Tento výrobek už jsem měla možnost vyzkoušet a bohužel musím říct,že jsou lepší.Nanášení složité není,balení je skvěle praktické,ale bohužel barví.A opravdu není příjemné to někde ve společnosti hlídat.

Jak už jsem psala,i po zaschnutí barví.Což pro mě bylo nekomfortní

01.02.2019

Tento výrobek jsem si zakoupila v drogerii Rossmann, odstín blond. Sprej je jednoduché aplikovat, okamžitě odrosty zakryje. Na šediny jsem nezkoušela, protože je ještě naštěstí nemám. Měli by udělat větší výběr odstínů.

30.01.2019

zkusila jsem sprej koupit na základě toho, co jsem si tu přečetla. na moji barvu vlasů se sice nehodí, ale dala jsem ho své mamce, která má vlasy víc dohněda a ta je s ním maximálně spokojená. i když už jí je přes sedmdesát, pořád chce vypadat upraveně a sprej na vlasy jí hodně vyhovuje. když vyráží někam za kamarádkami, a nemá nabarvenou hlavu, používá ho. takže aplikaci zvládne opravdu každý:-) navíc mě překvapilo, že to opravdu není znát, kde je sprej a kde normální barva, chce to jen trošku zručnosti. určitě doporučuji otříř pa nastříkání nějakým kapesníčkem nebo tak.

chtělo by to víc odsínů, přece jen nejsou jen čtyři barvy vlasů.

30.01.2019

Vyzkoušela jsem sprej u kamarádky a byla jsem hodně překvapená jak funguje. Stačí aplikovat jen trocha, a odrosty jsou zakryté. Nvíc to vypadá přirozeně, žádná jakoby helma. Barva se z vlásů pak dobře smyje šamponem, z prstů nebo čela se dá prostě hned omýt vodou. Líbí se mi i vůně. Už si ho sáním i pro sebe, abych ho měla doma po ruce.

Nedá se sehnat všude

29.01.2019

tento prej jsem si koupila pred vanoci , protoze jsem si nestihla dojit ke kadernici a od te doby ho pouzivam, kdyz je potreba. kryje i sediny, ktere uz se mi zacaly objevovat, i klasicke odrosty. vyhralo u nej nad jinymi znackami to, ze v nem neni silikon, snazim se na to davat pozor a i ostatni vlasovou kosmetiku mam bez silikonu. sprej se snadno nastrika, barva je prirozena a i kdyz treba neni uplne totozna s tou vasi, tak se to ztrati v tom, jak ji na vlasy rozprasite. aspon u tmave hnedeho odstinu se mi to osvedcilo. dobre taky je, ze se da otrit z kuze, kdyz ji omylem striknete jinam. sice nemam zkusenosti s jinymi znackami,ale jsem spokojen.

ne kazdemu sedne vune, ale ta se rychle ztrati

29.01.2019

Colorwin jsem dostala od dcery, která ho používá a je s ním spokojená (má blond vlasy). Dostala jsem světle hnědý a jsem z něho nadšená. Chválím snadnou aplikaci a to, že vlasy nelepí jako jiné spreje. I moje původní obavy, že budu mít třeba podrážděnou hlavu, se vůbec nevyplnily, a to mám občas potíže i s novým šamponem. Odrosty hezky dobarví, vydrží celý den. S čistým svědomím bych ho dopručila dál.

Je škoda, že není víc odstínů, ale když vám sedne, tak nepoznáte rozdíl.

28.01.2019

Dobre kryje sediny a vydrzi skutecne az do dalsiho umyti. Spise. Na pokryti mensich ploch, aplikace je jednoducha, postrik neni viditelny oproti odrostlym vlasum.uvitala bych vice odstinu v nabidce.jinak vse ok.

Trochu barvi.

27.01.2019

Sprej Colorwin je cenově dostupný pomocník na zakrytí odrostů nebo šedin. Vlasy nejsou po aplikaci slepené a zůstávají jemné na dotek. Jedná se o český výrobek. Neobsahuje silikon. Vydrží poměrně dlouho, takže nemusíte ke kadeřníkovi tolik spěchat.

Při aplikaci musíte dbát abyste se neušpinili. I po celodenním nošení barví třeba na polštář, takže je lepší umýt si po každém použití hlavu.

23.01.2019

Sprej na šediny je hned po ruce, když ho právě potřebujete. Rychlé, účinně a opravdu hned hotovo. Balení je akorát do ruky a vzhledově si ho nespletete s jiným produktem. Opravdu vydrží do dalšího umytí vlasů a má i příjemnou "vůni". Myslím, že jde o opravdu dobrý výrobek.

0

23.01.2019

Přípravek jsem si koupila, že bych konečně zatočila se šedinama a byla jsem příjemně překvapená aplikací ( aplikovat dál od vlasů ). Uvítala bych více barevných odstínů, že by to nebylo vůbec poznat.

Málo barevných odstínů.

20.01.2019

Do testování jsem se nedostala a protože mě zaujal koupila jsem si ho na vyzkoušení.Aplikace je jednoduchá a šediny opravdu překryje.Je vhodná na rychlou úpravu vlasů,když nečekaně musíte vypadat "in", a kadeřnice není v dohledu.I cena je celkem dostupná.

Žádné jsem nenašla.

18.01.2019

Sprej Colorwin ocení každý,kdo si barví vlasy.Je to velmi rychlá a jednoduchá aplikace.Má speciální rozprašovač.Jedna láhvička vydrží až na padesát použití.Nanáší se s 15 cm,,Cenově je dostupný.Má několik odstínů,proto si každý vybere tu svou barvu.

Žádné

18.01.2019

Sprej Colorwin se kvěle nanáší, neni cítit jako jiné podobné přípravky jenž mám z ciziny, dokonale kryje odrosty, vydrží, nedráždí pokožku, nesvědí. Používá i teta na šediny a je naprosto spokojená, tvrdí že je to taková rychlá pomoc před návštěvou kadeřnice. :-)

17.01.2019

Tyto spreje používám už delší dobu, jsem s nimi víceméně spokojená, na rychlé zakrytí odrostů nebo šedin dostačující. Uvítala bych ale více barevných variant. Dobře se smývají a odstraňují z kůže, když se člověk netrefí

Málo barevných variant, vyšší cena

17.01.2019

jsem už starši osoba a tak me vlasy nejsou jak kdysi davno kdyz neni cas na kadernici obcaas sahnu i po sprejich na odrosty tento sprej doma mam uz delsi dobu a zpocatku jsem byla spokojena pak mi prijde ze barva bledne

17.01.2019

Jelikož zde v kladech musí být napsaných minimálně 200 znaků - což mi přijde opravdu nesmysl pokud jste s některým produktem nespokojeni.. Jelikož zde v kladech musí být napsaných minimálně 200 znaků - což mi přijde opravdu nesmysl pokud jste s některým produktem nespokojeni..

Na produktu mi nejvíc vadí pocit slepených vlasů, i když produkt dobře zapracujete, vyčešte. Barva je taková.. nesedne prostě každému. Celkově nedoporučuji, vlasy jsou těžké, bez objemu, musela jsem je umýt a sprej posílám dál.

16.01.2019

Výborný nápad a skvělé řešení pro šediny, když si nestihnete včas kadeřníka. Umím si představit i použití na dovolené, kdy se vlasy více vyplachují. Spej colorwin si určitě pořídím a doporučím kamarádkám.

14.01.2019

S pomocí Colorwin sprejem sice překryjete šediny nebo odrosty během několika vteřin, ale necítila jsem se s tímto řešením dobře, mně prostě nevyhovuje, mám pocit, že na vlasech mám něco, co tam nemá být, ikdyž odrosty a šediny byly opravdu překryty.

nenadchl mně tento výrobek

13.01.2019

Tento výrobek znám již delší dobu a nedám na něj dopustit. Je to moje věc číslo jedna v kabelce. Můžu se na něj spolehnout, vždy překryje šediny, které se objeví ve chvíli, kdy to je nejméně třeba. Cenově je velice přívětivý.

12.01.2019

Tento přípravek mám neustále v zásobě. Odrosty jsou na mých vlasech dost vidět a tato barva ve spreji je řešením. Barva se snadno nanáší, dobře drží, nestéká a působí přirozeně. Několik dní určitě bezpečně vydrží. Složení je šetrné vůči vlasům i vlasové pokožce. Nedráždí. nesvědí. Pořizovací cena je přiměřená. Já jsem moc spokojená.

11.01.2019

Sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů je dobrý v tom, že šediny a odrosty zakryje rychle a bez zbytečného pachu, jako je třeba barvení. Já sama sjem si sprej oblíbila a určitě ho budu používat dál.

11.01.2019

Tento sprej jsem měla možnost vyzkoušet. Měla jsem ten na hnědé vlasy. Od svých 30 let mi začaly šedivět vlasy a tento sprej mi vyhovoval. Stačí opravdu jen nastříkat na vlasy a opravdu byly vlasy na pár místech zase hnědé. Určitě to není na dlouhodobější trvání, ale na rychlý účinek to zabere.

11.01.2019

Sprej mě mile překvapil svou cenovou dostupností. Ačkoliv se tedy na mě neusmálo štěstí při testování, šla jsem do něho a nelituji. Krásně mi stáhnul barevné odrosty, takže ještě chvilku nemusím ke kadeřnici :-)

11.01.2019

Pokud zrovna nemůžete ke kadeřníkovi, mohu ho vřele doporučit. Zakryje odrosty u pěšinky a není nic poznat. Trošku špiní, než zcela zaschne, ale to se dá vydržet. Jen škoda, že se nedělají ve více odstínech. Přece jenom hnědé barvy vlasů je spousta. jako rychlé řešení je to ale super.

Žádné jsem nenašla.

11.01.2019

Byla jsem mile překvapena. Šla jsem do toho spíše s předsudky, že nebudu čekat velké výsledky, ale nakonec myslím, že výsledek je solidní. Výrobek splňuje, co má a jako rychlé řešení před návštěvou kadeřníka super.

10.01.2019

Nejjednodušší řešení, jak pro dámy tak pro pány. Spreje Colowin jsou sice v různých odstínech, ale mě velmi nenadchly, neboť jsem měla pocit těžkých a "špinavých" vlasů. Jinak jako plus. Rychlá a jednoduchá aplikace.

10.01.2019

Sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů je velmi vhodný. Ze začátku jsem mu moc nevěřila, ale když jsme ho zkusila poprvé na kořínky, kde je chci tmavé, byla jsem velmi spokojená. Není na mě drahý, takže místo v mé koupelně již má

10.01.2019

S tímto výrobkem jsem nad míru spokojená. Krásně kryje, je kvalitní a nesvědí mě po něm pokožka. Jsem ráda, že jsem ho zkusila a dokáže opravdu skvělé výsledky. Určitě všem doporučuji, neničí vlasy a hodí se.

10.01.2019

Nepoužívala jsem na dědiny, ale na odrostly. Mám blond vlasy, a ke kadeřnici se mě vždy dostanu zavčas. Aplikace je velmi rychlá a jednoduchá. Nebojte to neskazi asi nikdo. Nevidím to na každodenní použití... Jelikož vlasy jsou na omak takové jiné. Nevím jak to popsat. Prostě je znát, že tam něco máte( ne pro okolí, ale já to prostě cítím) jako rychlovka , abyste byli šik je to dobré

10.01.2019

Rychlá a účinná první pomoc, když nestihnete kadeřníka. Odrosty vlasů spolehlivě zakryje. Aplikaci zvládnete i sama, bez pomoci. Odstíny v nabídce jsou přirozené, vybere si každý. Barva pěkně drží, nestéká a působí přirozeně. Složení barvy je nezávadné. Cena je přiměřená.

10.01.2019

Velice kvalitní, vydrží celý den. Vysoce kryje sediny. Snadno se nanáší a dobře se vymývá z vlasů. Nezanechává skvrny na oblečení. Není testováno na zvířatech což velice oceňuji. Za sebe doporučuji...

07.01.2019

Úžasný pomocník pro zaměstnané ženy. Kadeřnické služby nenahradí, ae jako rychlá první pomoc se mi moc osvědčil. Několik přirozených odstínů, velmi snadné použití a aplikace, poměrně dost dlouhá trvanlivost a snadné nanášení na požadovaná místa odrostů. Také cena je přiměřená.

07.01.2019

Určitě se jedná o velmi zajímavý produkt a ocení ho hlavně ženy, kterým se objevují šediny. Byť jsem již v pokročilém věku, zatím to nepotřebuji. Mám ovšem kamarádky, které tento výrobek již použily a velice si ho chválily. Kvitovaly, že je v několika barvách a aplikace je velice snadná.

06.01.2019

rychlost krytí, na více použití, balení i do kufru, nevyčesává se, 4 odstíny barev, snadné použití které zvládne každý sám a neušpiní se při tom, není teba žádná předchozí příprava ani umytí vlasů ...

není červený odstín, cena

04.01.2019

Sprej Colorwin je určen na zakrytí šedin dejme tomu tak dva týdny před návštěvou kadeřníka.Zatím existuje ve třech odstínech. Nastříkáme ho z dálky asi 15 cm, ubrouskem si chráníme místa, která nechceme obarvit. Výborně kryje, vlasy nejsou slepené, při prvním mytí se smyje. Efekt je dokonalý.

03.01.2019

Sprej na krytí šedin je dobrá pomůcka. Není potřeba hned dávat novou barvu. Sprej před použitím řádně protřepeme. Aplikuje se na suché vlasy. Během několika vteřin přípravek na vlasech zaschne. Pak se vlasy ještě rozčešou. Velice snadná aplikace.

02.01.2019

Sprej jsem koupila mamince. Ma uplne tmave vlasy a sediny krasne zakryl. Vysledny odstin je prirozeni. Hlavne se skvele pouziva :-) Doporucuji. Az prijde rada i na me se sedinami, tak ho budu rozhodne take pouzivat

02.01.2019

Koupila jsem si to na zkoušku a znovu již nejspíše nekoupím. Co se mi na výrobku líbilo bylo rychlost a jednoduchost použití, barva odpovídala té na krabičce a vlasy se po použití celkem pěkně leskly. Vlasy na pohled vypadaly pěkně, ale na dotek bylo znát, že na nich nějaký ten přípravek je a nebyla tak jemné, jako jsou běžně. Ale rozhodně je to dobré pro nutný rychlý zásah, když není dostatek času na kadeřníka či na domácí barvení. V takovém případě si to možná ještě pořídím, jelikož občas toho času je skutečně málo ;-)

02.01.2019

Výrobek na krytí šedin jsem vyzkoušela a byla jsem s tím nadšená...protože pěkně skryje i nehezké odrosty a dodá vlasům pěkný upravený vzhled a lesk.Měla jsem možnost vyzkoušet tmavě hnědý a také světle hnědý a určitě doporučuji všem.

02.01.2019

Sprej mě úplně nepeřsvědčil. Napohled to vypadá ádherně-barva je celistvá a sjednocená. Ale na dotek jerpostě poznat, že máte na vasech nějaký přípravek, vlasy nejsou tak hebké a vzdušné. Záleží tedy co každá z nás od spreje očekává.

01.01.2019

TESTOVÁNÍ: Sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů.Zkoušela jsem ho na odrosty a dělá pěkný odstín.I na tmavých vlasech,jelikož šediny nemám,tento sprej barvu hezky zvýraznil..myslím že na šedinách bude barva ještě výraznější..

01.01.2019

Tmavě hnědý odstín je jakoby přesně pro mě. A vůbec celý výrobek. Mám tmavé vlasy a velmi se mi tento sprej osvědčil. Žádná agresivní chemie, kterou vlasy těžce snáší. Jednoduché nanášení a trvanlivost na odrostech do dalšího umytí vlasů. Také ráda kupuji české výrobky, což tento je. Aplikace jednoduchá. Cena snesitelná.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat