TESTOVÁNÍ: Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami

25.02.2019 | Testování

Luxusní olejové sérum Onclé ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Redukuje celulitidu a je vhodné i pro dehydratovanou a stárnoucí pokožku. Přesvědčte se o tom doslova na vlastní kůži v našem testování. Hledáme 20 testerek. Jaké budou jejich zlkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 69 testerek


Olejové sérum od české značky Onclé viditelně zlepšuje stav strií, celulitidy, jizev, vrásek a zvyšuje elasticitu kůže. Přesvědčte se samy v našem testování!

Luxusní péče o tělo i obličej

Luxusní olejové sérum Onclé obsahuje jedinečnou biosložku extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí.

A jaké jsou jeho další přednosti?

  • cíleně působící kosmetická péče
  • použití na tělo i obličej
  • hloubková výživa a hydratace
  • dermatologicky testováno
  • aktivní regenerace a remodelace kůže
  • ošetření, zpevnění a ochrana poškozené pokožky
  • zlepšení hladkosti a elasticity pokožky
  • dlouhodobá hydratace
  • nový český výrobek

Příznivě působí také na správné sestavování kolagenu, a tím na hladkost a zlepšení elasticity pokožky. Bohaté složení obsahuje z 98 % komplex vysoce kvalitních aktivních olejů (BIO šípkový, bavlníkový, mandlový, SQUALAN, broskvový, meruňkový), které působí do hlubších vrstev pokožky. Sérum je bohaté na Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny, vitaminy A, E, F a další přírodní antioxidanty, které podporují přirozenou strukturu pokožky. Bez geneticky modifikovaných organismů (GMO).

Cena: 649 Kč

Více informací na www.oncle.cz

vybraná testerka | 30.04.2019

Naprosto mě uchvátila úžasná, příjemná vůně tohoto séra. Dávkovač s rozprašovačem mi tolik nevyhovuje, stříká občas i tam, kam už nemá. Používám krémy, tak jsem si musela zvyknout na delší dobu, než se sérum vstřebá. Výsledek je ale perfektní. Používám na tělo a pokožku mám krásně pevnou a hydratovanou. Doporučuji. :)

vybraná testerka | 21.04.2019

Pokožka je po použití příjemně jemná, olej se velice dobře roztírá a má nevtíravou vůni, která nenadchne, ale ani neurazí. Celkový dojem z testovaného oleje byl vcelku pozitivní, i přes malé nedostatky zmíněné níže.

Podle pokynů je potřeba používat olej 2x denně, což pro mě nepřipadalo v úvahu, jelikož ráno nemám čas ještě mazat tělo olejem a čekat až se vstřebá. Olej se vstřebává dost dlouho na můj vkus a pokožka po něm dlouho zůstává značně mastná.

vybraná testerka | 15.04.2019

Velice mile mne překvapilo jemné složení séra, příjemná vůně, snadné dávkování pumpičkou, po nanesení se rychle vstřebá a zanechává pleť sametově jemnou. Používala jsem na obličej a strie na břiše. Po měsíci užívání je znát luxusní péče séra, pokožka je svěží a jemnější. Určitě budu v používání pokračovat, olejové sérum Onclé doporučuji.

Nezjistila jsem žádné.

vybraná testerka | 15.04.2019

Tento vyrobek mne nadchl, nic podobneho jsem jeste nepouzivala. Plet i pokozka je po nem sametove hebka. Kvuli olejovemu slozeni trva dele nez se vstreba, takze neni vhodny rano pod make up pro ty zeny ktere nemaji rano casu nazbyt :-) Olejicek pouzivam na oblicej i cele telo.

Vyrobku jako takovemu neni co vytknout, jen rozprasovac je po pouziti poteceny a tim padem je mastny obal. Trosku vyssi cena, ale v porovnani s kvalitou vyrobku se da obcas privrit oko a udelat si radost :-)

vybraná testerka | 15.04.2019

Olejové sérum Onclé používám na ruce a nohy,tam to nejvíce potřebuji,měla jsem je vysušené..na tvář a krk jsem neměla odvahu,i když vůně je jen jemná,tak mě různé vůně vadí, protože mám astma..jsem skojená s výsledkama..kůže neni tak vysušená a je více zpevněná..a to jsem potřebovala..jen co mě vadilo byla pumpička,těžko se mě mačkala a stříkalo to všude..tak jsem si stříkala do ruky a natírala se.. natírala jsem se jen večer,protože jsem si připadala dost lesklá ,ale mastná jsem nebyla, jen takový pocit..jinak můžu všem doporučit..

Raději bych výrobek bez rozprašovače..

vybraná testerka | 15.04.2019

Olejíček mě mile překvapil. Věděla jsem, že tato značka je kvalitní a pořizovací cena je o něco vyšší než u jiných výrobků, ale tento olejíček je super. Hodně hydratuje, vstřebá se během chvilky a vůně je decentní a příjemná. Konzistence tak akorát. Celkově mám olejíčky radši než krémy, ale tento se stane asi mým dalším oblíbencem.

pumpička při dávkování stříká i na oblečení :(

vybraná testerka | 15.04.2019

Tento olej mě velice milé překvapil. Už obal vypadá pěkně a aplikace pomocí spreje je velmi komfortní. Používala jsem na celé tělo kromě obličeje, na ten je pro mě moc mastný. Olej je velmi lehký, vůně je příjemná. Je vysoce hydratační - použila jsem večer po koupeli a ještě druhý den večer jsem ho cítila. Takže mi stačilo používat olej jednou denně. Strie ani celulitida se zatím neobjevila i přesto, že jsem v 6.měsíci těhotenství. Olej mohu rozhodně velmi doporučit a budu používat dál.

Vyšší cena

vybraná testerka | 11.04.2019

Olejové sérum Onclé jsem testovala moc ráda. Nanášela jsem ho večer na odlíčený obličej, na krk a dekolt a také na břicho. Pokožka je po něm krásně jemná, příjemná na dotek a to dlouhodobě. Vůně příjemná jemná. Dávkovač (rozprašovač) je vhodný k aplikaci na větší plochy (břicho,dekolt), na krk a obličej je lepší aplikovat do dlaně a pak nanášet. Celkově jsem ze séra nadšená, kůže je po něm opravdu hebká. Cena sice vyšší, ale pokud používáte jako já na určitá místa vydrží opravdu dlouho.

Nelze použít ráno pod make-up, protože trvá déle, než se vsákne a já mám rána hektická :-)

vybraná testerka | 09.04.2019

Jsem moc ráda, že jsem mohla tento výrobek testovat. Jelikož mám velmi suchou pleť, je to trefa do černého. Používám převážně na obličej, dekolt a jizvu. Hlavně večerní aplikace je velmi příjemná, pokožka se napije, je krásně vláčná a masáž tímto olejem je velice příznivá. Obličej a dekolt mám hezky vypnutý, hladký a hlavně hydratovaný. Celkově vidím zpevnění pokožky po používání během čtyř týdnů. Vřele doporučuji

Při ranní aplikaci si musím rezervovat více času, jelikož je to přece jen olej a ten se úplně vsákne o něco později. Cena je pro mě vyšší

vybraná testerka | 04.04.2019

Přípravek jsem nanášela na celé tělo a hlavně na strie, co mi zůstaly po porodu. Olej se dobře roztírá i vstřebává. Nemastí zbytečně moc. Cenu hodnotím jako odpovídající vzhledem ke složení přípravku.

Úplně mě nezaujala vůně výrobku.

vybraná testerka | 04.04.2019

Luxusní záležitost, která udělá radost a ještě prospívá pokožce. Líbí se mi přírodní složení séra, snažím se dávat si pozor na to, co přípravky obsahují a tady nemůžu nic vytknout. Olejové sérum se příjemně nanáší a po chvíli se vstřebá, nezanechává mastný film. Používám ho hlavně na stehna a bříško a pozoruji zpevnění kůže a hlavně je pokožka mnohem hladší a vyživená.

Překvapila mě cena, ale vzhledem ke složení je ok. Člověk utratí ve výsledku za chemii mnohem víc, tady má aspoň opravdu kvalitu.

vybraná testerka | 03.04.2019

Naprosto skvělý olej! Má úžasnou texturu, nepřijde mi tak hutná jako u jiných olejů. Rozprašovač je dobrý nápad, člověk se nemusí být, že olej rozlije nebo že bude umaštěný od hlavy až k patě. Sérum se rychle vstřebává a za chvilku už ani nezůstává mastný film (samozřejmě když to s ním přeženete, tak jste mastnější, ale stačí si najít to pravé množsvtí a je po problému). Pleť je krásně hebká (používala jsem na obličej i tělo) a opravdu působí vyživeně. Líbí se mi univerzálnost - zatímco klasické tělové mléko bych si na obličej nedala, Onclé klidně používám na vše. Cena je sice vyšší, ale odpovídá složení.

Za mě by mohl být lákavější obal. Vím, že hlavní je kvalitní obsah, ale nejsem si jistá, jestli bych si bez testování někdy v obchodě tohoto séra všimla...a to mi přijde škoda.

vybraná testerka | 02.04.2019

Děkuji za možnost testování olejového séra Onclé. Krásně voní, dobře se nanáší a dobře se vstřebává do pokožky. Lze nanést na celé tělo. Po více jak měsíci testování jsou vidět výsledky, kůže je hebká, elastická.

vybraná testerka | 01.04.2019

Neutrální, příjemná vůně. Hutná textura, výborná pro masáž - hřeje. Ne tolik mastné jako jiné oleje. Příjemné na obličej tam, kde jsou vrásky (okolí očí a rtů). Po natření na obličej bylo viditelné oživení "Zrůžovění tváří". Velice jemné dlaně po nanesení na celé tělo. Zvláčnění jizvy na ruce. Věřím, že při delším užívání půjde poznat větší výsledek na celulitidě či striích.

Ne tolik mastné jako jiné oleje přesto zanechává mastný film - dá se ovšem akceptovat. Balení vydrželo sotva 4 týdny při pravidelném mazání ráno i večer. Ráno obava o mastný oděv. Zmátlo mě datum spotřeby říjen 2020, když se jedná o přírodní produkt.

vybraná testerka | 31.03.2019

Olejové sérum Onclé moc příjemně voní, velmi snadno se nanáší díky rozprašovači a rychle se vstřebává do pokožky. Nezanechává žádný lepivý pocit na kůži jako jiné oleje. Moc se mi líbí také složení výrobku. Po měsíci testování již byly vidět na pokožce první výsledky, takže budu určitě toto zázračné sérum používat i nadále :)

Vyšší cena

vybraná testerka | 26.03.2019

Nádherně voní, je příjemný na pokožce, dokonce i na obličeji. Pleť je opravdu vláčná, nevysušená, svěží. Řekla bych, že mi vyhovuje více než krémy. Rozprašovač má výhody aplikaci přímo na určené místo.

Vadí mi trochu, že mám pocit, že jsem stále jakoby mastná, ale třeba to je jen pocit, který jsem dříve neměla.

vybraná testerka | 25.03.2019

Velké + je že se můžu mazat od hlavy až k patě a nemusím používat více přípravků. Dále pak příjemná vůně, nanášení je lepší napřed do ruky a pak rozmazat, jelikož když chci přímo na tělo, tak je dost kapek i na podlaze. Krásně se vstřebává, lehce roztírá - jsem maximálně spokojena - doporučuji

vybraná testerka | 24.03.2019

Rychlá a jednoduchá aplikace, i když občas to šplíchne i jinam, než bych chtěla. Vůně je velmi příjemná, až luxusní.. Pokožka je neuvěřitelně hebká i ráno a to se mažu večer :-) Zatím testuji týden, takže více si hodnotit nedovolím.

vybraná testerka | 23.03.2019

Hned první, co mě na olejíčku upoutalo je nádherná vůně. Sérum je moc přijemné a na pokožce nezanechává mastný film oproti jiným olejům. Určitě preferuji tento olej více než třeba pleťová mléka. Přijde mi, že tu kůži tolik "neucpává", ale i tak nechává přijemný hladký pocit. :)

Trochu dražší (ale chápu, že za kvalitu se platí a jedna ta lahvička vydrží poměrně dlouho)

06.02.2023

Používán ho především na jizvy.Jsem s ním spokojená.

20.11.2022

krásně voní, hebká a lesklá plet a dokonale hydratovaná produkt mohu jedině vřele doporučit

28.10.2022

Krásná jemná vůně, dokonale pečuje o pokožku těla.

24.10.2022

Mamka měla vrásky pořad má ale s Onclé je to lepší.

08.12.2021

Toto je úžasné olejové sérum, je velmi kvalitní a účinné.

13.03.2021

úplně dokonale voní, velice jednoduše se nanáší a skvěle zlepšuje pokožku

08.12.2020

Toto sérum je vážně skvěle,rychle se vstřebává a nelepí.

07.12.2020

Od firmy Oncle je vždy dodávaná kvalita. Olej je příjemný. Používám večer protože pokud se trochu zmastí pyžamo mi nevadí. Příjemná neutrální vůně

Možná cena ale Oncle je kvalitni

16.10.2020

Velmi příjemné při použití na pokožku. Pokožka se nádherně projasní.

15.08.2020

Jeden z nejlepších výrobků. Onclé jsem si zamilovala. Tento používám i na pleť a jsem moc spokojená

nic

13.11.2019

V kombinaci s masáží tento olej zmírňuje projevy celulitidy a nerovností na pokožce. Zjemňuje jizvy a kůži příjemně hydratuje. Mám velmi suchou kůži, obzvláště teď na podzim dost trpí, takže vše na olejové bázi přijímám s nadšením.

14.09.2019

Výrobek jsem používala na obličej a dekolt. Pokožka je po něm krásně vláčná a příjemná na dotyk (hodnocení manžela). Také doporučuji masáž krouživý pohyby- je velice příjemná. Překvapilo mě, že je vhodný i pro mastnější, ale dehydrovanou pleť.

NA péči je třeba nechat si dostatečný čas, protože chvíli trvá než se výrobek vsákne.

01.08.2019

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami mě uchvátil. Sérum je cenově sice dražší, ale opravdu účinné. Má příjemnou vůni a snadno se nanáší. Pokožka je po nanesení krásně hladká a po pár použití viditelně pevnější.

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami je vynikající produkt. Ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Dobře se roztírá i vstřebává, nezanechává mastný film. Vřele doporučuji.

13.07.2019

Tento výrobek mě velmi zaujal. Nádherne voní. Co se mi líbí je to, že se davkuje pumpičkou, což je velmi praktické. Snadno se nanáší, ale kůže po něm zůstává delší dobu mastná. Pokud Nepospichatr, tak to ničemu nevadí. Na kůži je to znát. Je sametová, hebká a voňavá. Výrobek mohu doporučit

Trošku dražší

12.07.2019

Příjemná vůně, příjemné dávkování pomocí Pumpičky. Jsem moc spokojená. Používám ho. Po každé koupeli, krásne se roztírá, kůže není mastná,naopak je hydratovaná a hebká. Mám pocit, že účinkuje, mám kůži v lepším stavu.

08.07.2019

Olej je naprosto super. Krásně voní, dobře se roztírá. Musí se aplikovat na ještě mokrou pokožku a pak utřít, ale to všechny oleje. Pleť není pak mastná, ale pěkně hydratovaná a voňavá. Mohu jen doporučit.

14.05.2019

Pokožka je po použití olejového séra krásně vláčná, příjemná na dotek. Vůně séra je jemná, nikterak neobtěžující. Nejvíce se mi osvědčilo používat sérum večer po koupeli, do nahřáté pokožky od vody se krásně vmasírovalo

11.05.2019

Používala jsem toto sérum během těhotenství ve strachu ze strií. Je to vysoce kvalitní kosmetický a léčebný výrobek. Unikátní složení z prospěšných látek pokožku činí vláčnou, elastickou, vyživenou a zpevněnou. Nejen preventivně, ale i když už potíže nastaly. Účinky jsou po nějaké době používání dobře patrné. Skvěle se roztírá a vsakuje na postiženém místě. Lahvička je pěkná. Cena se dá akceptovat.

09.05.2019

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami je skvela volba, pokozku skvele vyzivuje vyhlazuje, trosku mi kazi dojem takovy pcoit mastnoty,trva delsi dobu nez se vstreba do pokozky, jinak ma nadhernou vuni

03.05.2019

Velice příjemné sérum, pleť je po něm hladká, vyživená, vypadá mnohem lépe, než po použití jiných olejů a mlék. Docela rychle se vstřebá, což velmi oceňuji, nesnáším pocit umaštěnosti na pleti. Je to opravdu moc povedený výrobek.

snad jen cena

26.04.2019

Onclé výrobky jsou super hlavně pro děti a malá miminka,pro dospělé určitě taky, tak se těším až vyzkouším..pro někoho může být vyšší cena,ano je ,ale složení výrobků tomu taky odpovídá,takže bych se nebála investovat ;)

Vyšší cena

24.04.2019

Na tomto olejovem sertu hodnotim kladne, ze se da pouzit jak na oblicej, tak na telo, coz ocenuji predevsim pri mem castem cestovani, kdy sebou nemusim vozit vetsi mnozstvi kosmetiky. Ocenuji jeho neutralni vuni, to jak se lehce vstrebava a diky svemu olejovemu slozeni skvele vyzivuje.

08.04.2019

Sérum je fajn. Sice po něm celulitida a strie nezmizí úplně, chce to i pohyb a zdravou stravu, ale změna k lepšímu je určitě vidět. Pokožka je pevnější a jemnější. Super je i šetrné složení a hlavně konzistence, které je hodně jemná a pokožku příliš nezamastí.

Cena

01.04.2019

Luxusní olejové sérum Onclé je opravdu skvělý výrobek od české firmy. Líbí se mi, že lze použít na obličej i tělo zároveň, že má přírodní složení bez umělých přísad a líbí se mi i jeho balení s pumpičkou. Nemám strie ani celulitidu, ale na suchou pokožku celého těla mi zabíral úžasně. Pleť po něm byla vláčná a příjemná na dotek.Na obličej se mi zdál více mastný, ale používala jsem ho místo nočního krému a pleť byla ráno jako sametová.

27.03.2019

super výrobek ,sama používám skoro každý den a měla jsem i přípravky pro své dvě malé děti ..a za nas číslo jedna, super značka, kvalita za dobré peníze a líbí se mi i jemné složení.....určitě doporučuji a já zůstanu věrná..

25.03.2019

Olejové sérum Onclé používám už delší dobu.Je sice dražší,ale za kvalitu se platí.Má příjemnou vůni a dobře se roztírá.Díky praktickému dávkovači mohu použít jen tolik množství kolik potřebuji a zbytečně jím tedy neplýtvám.Po použití je kůže hebká a voňavá.Doporučuji všem

23.03.2019

Olejové sérum Onclé mě mile překvapilo. Má mnoho využití a příjemnou nevtíravou vůni. Díky praktickému dávkovači se snadno nanáší na pokožku. Olej se snadno vstřebává a nezanechává mastný film. Mohu doporučit

23.03.2019

Musím pochválit olejové sérum, mám pocit, že pokožku opravdu vyhlazuje. Hlavně také úžasně voní, je radost ho roztírat! Stejně jako olejový peeling, který využívám po sprchování. Nejvíce se mi líbí, že obsahuje přírodní drcená šípková zrníčka. S ničím takovým jsem se doteď nesetkala. Luxusní tělový balzám používám denně a doslova se bez něj neobejdu! Doporučuji tuto kosmetiku všem svým kamarádkám, i těm, které s celulitidou problém nemají.

22.03.2019

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami jsme dostala k narozeninam, vyhovuje mi jeho konzistence, jemná nevtirava vune, trosku mi vadi, ze trosku dele trva nez se vstreba takze po namazani musim chvili pcokat nez se obleknu

20.03.2019

Super olejové sérum, které se krásně vstřebává do pokožky. Nezanechává mastný film. Krásně voní. A je super na celulitidu a mě osobně nejvíc pomohl při boji se striemi po svou těhotenstvích. Určitě doporučuji.

19.03.2019

Skvělý produkt od oblíbené značky. Znám některé další výrobky této firmy a všechny jsou výborné. Sérum ošetří, vyhladí namáhanou či poškozenou pokožku. Dodá hydrataci a elasticitu. Působí dostatečně hluboko a účinek je patrný po krátké době. Díky pěkné, praktické lahvičce se snadno aplikuje. Dokonale se roztírá a vsakuje a neobtěžuje zbytečně agresivní parfemací. Redukuje nerovnosti a nadměrnou pigmentaci. Pleť působí mladistvě, svěže.

16.03.2019

Teno výrobek jsem dostala jako dárek. Jsem velice spokojená. Olejíček se pěkně roztírá a vstřebává. Po nanesení si nepřipadám "umaštěná". Je lehce parfémovaný, vůně je nevtíravá. Používám ho i na masáž dekoltu, ale musím ho aplikovat větší množství. Dobře vyživí pleť.

Snad jen vyšší cena. Kdybych ho nedostala jako dárek, asi bych si ho nekoupila.

14.03.2019

Tyto olejicky používáme doma všechny ženský. :-) Jsou příjemné, příjemné aromatické, snadno se roztiraji, nezanechavaji mastny film a rychle se vstrebavaji. Všimla sem si, že i při dlouhodobém používání blednou jizvy a strie

14.03.2019

Tento tělový a pleťový olej má všestranné využití a dá se tak použít na všechny možné problémy s pokožkou. Dobře se nanáší a rychle vstřebává, nezanechává pocit ulepené kůže. Po čase vyblednou i strie a malé jizvičky.

13.03.2019

Sérum Onclé používáme všechny "holky" v rodině. Na strije, celulitidu, na vyživení a zvláčnění či hydrataci citlivé pokožky. Skutečně kvalitní a luxusní výrobek renomované značky. Vyšší pořizovací cenu vyváží jeho zřejmé účinky. Krásně se nanáší a roztírá. Dokonale se vsakuje a kůži nechává oživenou, omlazenou, zklidněnou. Pěkné balení, přiměřené velikosti.

12.03.2019

Tyto olejíčky jsou velice příjemné, dobře se roztírají, vstřebávají, se, hydratují. redukují celulitidu a vyhlazují pokožku. nezanechávají mastný film a jsou téměř bez parfemace, za sebe doporučuji, velká spokojenost

12.03.2019

Toto naprosto luxusní olejové serum je vážně bomba na trhu mezi českými výrobky! Hloubkově a dlouhodobě vyživuje a hydratuje tělo i obličej.Skvěle se vstřebává a redukuje celulitidu.Příjemně a nenuceně voní!

Drahá cena

12.03.2019

Značku Oncle jsem poznala díky svému synový asi před půl rokem. Ačkoliv jsem s jedním jejich produktem byla mimořádně nespokojená, tak ostatní byli a pořád jsou mími oblíbenci :-) Bez této značky se už neobejdeme. Když syn je spokojený, tak jsem se rozhodla tuto značku vyzkoušet i na sobě a na základě své zkušenosti mohu tento produkt jen a jen doporučit. Nádherně voní, krásně vstrébává a zlepšení stavu pokožky je opravdu znát.

Celkově je značka poměrně drahá, ale na nějakých e-shopech je možné získat produkty od této značky k jiným zdarma. Tak jsme se k ním poprvé dostali :-D

12.03.2019

Tomuto výrobku moc fandím, protože mám dobré zkušenosti s tím, že skutečně účinkují. Celulitida se dá dokonale zmírnit, až ztratit při pravidelném užívání tohoto výrobků, díky jeho složení. Také na strie velmi dobře působí. Já osobně velice doporučuji.

11.03.2019

Tuto značku jsem objevila díky přípravkům pro děti, které jsou opravdu kvalitní. Rozhodla jsem se tedy zkusit i něco pro sebe a jsem nadšená. Kvalita se pozná, sérum a značka Oncle obecně si opravdu pojem "luxusní" zaslouží. Sérum krásně vyživuje, rychle se vstřebává a voní.

Cena

11.03.2019

Tento produkt je opravdu luxusní. Olejové sérum Onclé má skvělé složení a jeho vlastnosti jsou opravdu top - dobře se roztírá, pokožka není mastná, krásně vyživuje a hydratuje. Jsem opravdu spokojena.

Cena by mohla být levnější, ale jde vychytat v různých akcích.

08.03.2019

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami je velmi příjemné. Má super složení,krásně se roztírá a zanechává pokožku hebkou, aniž by byla mastná. Moje kůže je vyživená alépe vypadá, na svou kvalitu není drahý

08.03.2019

Luxusní olejové sérum Onclé ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Redukuje celulitidu a je vhodné i pro dehydratovanou a stárnoucí pokožku. - přesně tak, nemám co víc bych dodala a doporučuji všem vyzkoušet.

08.03.2019

Značku Onclé dobře znám již od dob, co jsem byla těhotná a používala podobný olej jako prevenci proti striím. Vynikající výrobek obsahující velmi účinné, vzácné oleje, vitamíny a minerály. To vše v jedinečné kombinaci. Dokonalá konzistence umožní dokonalé rozetření a vsáknutí bez nepříjemných zbytků. Sérum má opravný, vyhlazující účinek. Lehká, příjemná parfemace, elegantní lahvička. Vynikající produkt pro všechny druhy pokožky.

08.03.2019

velmi oceňuji že toto sérum je určeno jak na tělo tak i na obličej . Složení vypadá skvěle. Je to vhodné skoro pro každého. Pokožka je příjemně hebká a pevná. Je užasný že obsahuje vitaminy A, E, F a další přírodní antioxidanty, které podporují přirozenou strukturu pokožky takže nejde jen o chvilkové působení.

cena

08.03.2019

Když už chcete luxusně pečovat o pokožku těla, tak zvolte luxusní olejové sérum Onclé obsahuje jedinečnou biosložku – extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí. Úplně to budete cítit, budete jako znovuzrození. Já se velice ráda nechám hýčkat.

08.03.2019

Luxusní olejové sérum Onclé obsahuje jedinečnou biosložku – extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí - tak zní oficiální popis. Moje vlastní zkušenost s tímto výrobkem je více než kladná. Olejové sérum pokožku vyživuje a dokonale hydratuje a hlavně zlepšuje elasticidu pleti. Jsem velmi spokojena.

07.03.2019

Toto luxusní olejové sérum je velmi kvalitní.Používá se jak na obličej,tak i na tělo.Redukuje celulitidu,onovuje stárnoucí pokožku,což v mém věku je velmi důležité.Hned po aplikaci se dobře střebává,kůže je pružná a hebká.Je sice dražší,ale určitě stojí za to.

Žádné

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat