TESTOVÁNÍ: Parní generátor bez bojleru Tefal Express Anti-calc

11.03.2019 | Testování

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc s technologií proti vodnímu kameni disponuje dostatečně silnou párou, která odstraní všechny záhyby z jakékoliv látky. Jak s ní byly spokojené naše testerky během Zážitkového testování? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 33 testerek


Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc (SV8030 nebo varianta SV8053) přináší rychlé a spolehlivé výsledky a díky novému odnímatelnému sběrači vodního kamene pro snadnou údržbu, její výkon dlouho vydrží. Vysoce účinná parní stanice zahrnuje systém No-Setting, který zajišťuje bezpečné žehlení bez rizika popálení, a moderní technologii vyhřívané žehlicí plochy, která poskytuje dokonalý skluz.

Moderní technologie ochrany proti vodnímu kameni zajišťuje dlouhotrvající výkonnost páry s novým odnímatelným systémem sběrače vodního kamene, který usnadňuje údržbu. Dodává se také s praktickým příslušenstvím pro snadnou údržbu. 6,2barové čerpadlo přichází spolu s nepřetržitým parním výkonem 120 g/minutu pro rychlé a efektivní výsledky s mimořádným výkonem parního rázu 410 g/minutu pro vyhlazení i těch nejúpornějších záhybů.

Funkce snadného vertikálního napařování má bleskurychlou dobu rozehřívání pouze 30 sekund pro péči na poslední chvíli, která vám pomůže vypadat co nejlépe, kdykoliv to potřebujete. Žehlicí plocha Durilium AirGlide nabízí vynikající kluznost pro žehlení bez námahy, s optimální
distribucí páry.

Cena: 4 999 Kč

Více informací na www.tefal.cz

25.01.2023

Výborný a kvalitní pomocník do každé moderní domácnosti

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

dobrý pomocník do domácnosti, opravdu pára je skvělá

28.10.2022

Kvalitní známa značka Tefal, skvěle napařuje a žehlí

15.08.2020

Měla jsem a prodala. Na mě to moc není. Navíc se těžce skladuje a podle mě se vyovná klasické žehličce.

moc drahé

10.07.2020

Usnadní žehlení a urychlí ho.Ja ho můžu všem doporučit.

09.07.2020

Rychlé žehlení bez nutnosti nastavovat teplotu. Možnost zehleni i několika vrstev prádla.

19.11.2019

Vyžehlí vše jednoduše a rychle. Prádlo je možné napařovat i na ramínku díky silnému tlaku páry.

Než jsem se naučila plnit nádobku tak mi to chvíli trvalo 😊

13.11.2019

Pokud žehlíte opravdu hodně, žehlička s parním generátorem je tou nejlepší investicí. Já kupuji už jen žehličky Tefal, protože mají ze všech žehliček na trhu nejlepší skluznou plochu a také mi vždy dlouho vydržely. Skvělé žehlení. Sběrač vodního kamene je skvělé příslušenství.

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc s technologií proti vodnímu kameni disponuje dostatečně silnou párou, která vždy spolehlivě odstraní všechny záhyby z jakékoliv látky. Je vysoce účinná a díky novému odnímatelnému sběrači vodního kamene nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Rozhodně doporučuji.

10.05.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc je prostě vynikající. Rychle se nahřívá a díky páře se dobře a rychle vyžehlí i pomačkané a přesušené prádlo a to i ve vertikální poloze zavěšené na ramínku. Žehlička dobře padne do ruky, není moc těžká, plnění zásobníku je jednoduché. Oceňuji i funkci anticalc, protože naše voda je velmi tvrdá.

08.05.2019

Žehlička s parním generátorem se hodí do rodiny, kde se často žehlí. Je velmi rychle nahřátá na provozní teplotu. Horká pára pod vysokým tlakem si poradí i s velmi odolným pomačkáním, i s přesušeným prádlem. Moderní systém zabraňuje usazování vodního kamene. Prodlouží se tím životnost žehličky. Žehlící plocha díky nejmodernějšímu materiálu snadno sklouzne po žehleném prádle, což žehlení urychluje i usnadňuje.

15.04.2019

Na žehličkách od značky Tefal jsem nikdy neměla co vytknout a u tohoto typu tomu není jinak. Jako každá žehlička od této značky má sběrač vodního kamene, který je u nás rozhodně potřeba a vždy při čištění je vidět, že skutečně plní svou funkci. Je krásně lehounká a dobře padne do ruky. Mínust shledávám jenom v tom, že není až příliš skladná, ale jinak je perfektní! :-)

28.03.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc (SV8030 nebo varianta SV8053, jsem se do styku nedostala ale nadchly mě recenze... rychlá, lehká, jednoduchá manipulace, super že se nemusí stokrát přejíždět aby místo bylo vyrovnané

28.03.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc je naprosto skvělá věc. Vyžehlí i opravdu zmačkané kus pradla a to snadno a rychle. Na to jak je veliká není vůbec těžká a je snadno ovladatelná. Vyplatí se zainvestovat a tohle poocníka si pořídit.

27.03.2019

Bezpečný, účinný, moderní výrobek. Žehlení s ním je rychlé a efektivní. Silný proud páry dělá dobře tkaninám a usnadňuje pohyb žehličky po povrchu prádla. Jediným tahem žehličky dosáhneme dokonalé hladkosti i velmi pomačkaných oděvů. Sofistikované materiály, zejména žehlící plocha, činí přístroj pevným, odolným.

23.03.2019

Dobry den preji vsem mela jsem moznost vyzkouset v Datartu v obchodnim dome a je to velmi kvalitni parni generator ktery v domacnosti usnadni zehlni a myslim si ze zehleni se stane soucasti i radosti zivota.

22.03.2019

Dosud jsem se s takovým výkonem a rychle a dobře vyžehlenou košilí u žádné jiné žehličky nesetkala. Samotná žehlička je super lehká. Velké plus je jednoduchost plnění zásobníku na vodu i při žehlení a rychlá odezva na změnu teplot u žehlících programů. Efektivnost vidím i při svislém žehlení/napařování například zavěšených oděvů. Všechny nerovnosti lze velmi lehko odstranit pouze jedním tahem a dokonale vyžehlit i více vrstev prádla najednou. Výsledek vyžehlení je opravdu znatelně lepší, než u běžné žehličky.

21.03.2019

Parní generátor jsme si oblíbila u své kamarádky. Má ho již několik dní a když jsme si ho zkusila používat, byla jsem velmi mile překvapená. Jde to opravdu samo a vše je krásně vyžehlené a dokonce i vůně je lepší.

21.03.2019

parni generator byl pro me velke prekvapeni. skoro nic nevazi, dobře se s nim zehli. libi se mi,ze ma zabezpeceni proti popaleni. vyuzit se da i pro vertikalni zehleni takze clovek nepotrebuje zehlici prkno a ma hned hotovo. nikdy jsem předtím parni generator nevyzkoušela a musim rict, ze oproti klasickym parnim zehlickam,co jsem mela je mnohem silnejsi. to hodne setri cas a taky energii. nestravite zehlenim cele odpoledne protože staci jedno prejeti a je to. za me hodne povedeny kousek.navic i cena mi prijde hodne dobra na to co všechno umi.

20.03.2019

Žehlička je vhodná do domácnosti která má pro ni stabilní místo. Parní generátor je těžký na manipulaci, tedy pro mě. Ale žehlička toho dokáže více než běžná žehlička. Díky horké páře zbavíte tkaniny bakterií, vyžehlíte i nevyžehlitelné. Např. záhyby u lněných látek, dá se žehlit i vertikálně a textilie vyžehlí bez lesků. Má ochranu proti vodnímu kameni. Vhodná k žehlení všech látek i luxusních.

Parní generátor těžký při manipulaci. Cena vysoká.

20.03.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

19.03.2019

Cenově dostupný parní generátor mě také velmi zaujal. Žehlička krásně klouže po látce, není těžká jako klasické napařovací žehličky. Má dostatečně dlouhý kabel, generátor může být i pod žehlícím prknem. Není třeba nic nastavovat, bát se spálení. Nádržka na vodu je dostatečně objemná, není třeba doplňovat i při delší době žehlení. Je možné s ním žehlit i vertikálně. Žehlička je rychle nahřátá, což bych ocenila ráno, pokud potřebuji oblečení rychle přežehlit.

19.03.2019

Naprosto skvělý spotřebič, který oceníte, pokud musíte často žehlit. Nejenomže nepůsobí tak robustně jako jiné generátory, ale je snadný na manipulaci a používání. Žehlička krásně klouže po látce a je lehká do ruky, což oceňuji, když musím vyžehlit třeba 15 košil týdně. Hodně se mi líbí i možnost žehlení na ramínku, během chviličky je oblečení jako nové (nahřátí trvá půl minutky, což zvládnete i před odchodem do práce) a neupadne vám ruka kvůli váze žehličky jako u některých jiných parních žehliček. Máme doma hodně problémů s vodním kamenem, takže sběrač vodního kamene je pro mě nutnost. Cena podle mě odpovídá funkcím a kvalitě, i když chápu, že se někomu může zdát vyšší. Myslím, že je to ale super investice. Možná ne pro někoho, kdo žehlí dvakrát do měsíce nebo ještě míň, ale pro ty, co tohle štěstí nemají, je parní generátor Tefal Express Anticalc skvělý!

19.03.2019

Tahle žehlička s parním generátorem Express Anti-calc rozhodně vyniká svojí hmotností, dobře padne do ruky a oproti klasické žehličce je příjemně lehoučká. S ní si dokážu představit v pohodě žehlit i hodinu 😊 Sice už je trošku dražší, ale když se doma často žehlí, tak se to rozhodně vyplatí. Líbí se mi i funkce anticalc, takže žehličku snadno vyčistíte sami a nemusíte se ohlížet na to jak moc máte doma tvrdou vodu, což je za mě velké plus :)

18.03.2019

Další skvělý kousek od Tefalu, žehlička s parním generátorem Express Anti-calc mě mile překvapila. Díky oddělenému parnímu generátoru, je samotná žehlička velmi lehounká. Pokud žehlíte často pro velkou rodinu, tak určitě doporučuji. Díky silné páře si poradí se všemi záhyby a žehlení košil je s ní hračka. Má velkou nádobku na vodu, takže nemusím moc myslet na dolívání vody, bohatě to stačí na hromadu prádla 😊. S žehličkou lze také žehlit vertikálně, což osobně dost oceňuji, když zrovna žehlím jemné halenky, nebo chci jen napravit pomačkaný svetřík. Vřele doporučuji.

17.03.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc zní velice zajímavě. U nás doma je velice tvrdá voda - tak raději kupuji destilku. Žehlička díky novému odnímatelnému sběrači vodního kamene pro snadnou údržbu, její výkon dlouho vydrží. Ten sběrač vodního kamene je neocenitelný.

15.03.2019

Parní generátor bez bojleru Tefal Express Anti-calc je za mě velká spokojenost. Sice se jedná o dražší výroek, ale cena odpovídá opravdu kvalitě. Pěkně a lehce se užívá a výsledek je dokonalý. Mhu doporučit

15.03.2019

Parni generatory jsou skvele, zaberou tedy vice mista, ale praci odvedou. Zejmena kdyz nemate rady ci radi zehleni, hodi se na kabaty ci svetry, kde generator uvede vse ihned do pouzitelneho stavu bez velke namahy, za pomoci pary a jeste dezinfikuje

15.03.2019

Žehlička s parním generátorem Express Anti-calc je velmi efektivní hlavně pro dnešní rychlou dobu. Když je třeba na poslední chvíli něco vyžehlit,tak tato žehlička se rychle rozehřeje a dlouhotrvající silou páry vyžehlí vše během mžiku a ani se u této žehličky nelze spálit. Také se mi moc líbí odnímatelný zachytávač vodního kamene, který je často plný hlavně u majitelů tvrdé vody.

13.03.2019

Někdy potřebuju za chvíli zmizet z bytu ale zjistím že si musím ještě něco vyžehlit a to je kvůli času problém. Tak to často řeším tak že si vezmu něco jiného. S touto žehličkou už bych nemusela. Bylo by to raz dva díky funkci snadného vertikálního napařování kdy doba rozehřívání je pouze 30 sekund .

Vyšší cena

13.03.2019

Značka tefal má samé prima kousky. Znám tento výrobek z hotelu, kam jezdíváme a kde je hostům k dispozici. Věci pomačkané z kufru vyžehlí velkou silou dostatečně horké páry. Všechny druhy tkanin desinfikuje a vyhladí bez nebezpečí propálení. Sofistikované použité materiály zaručí snadné a bezpečné ovládání a používání. Trochu vyšší pořizovací cenu vyváží efektivnost použití. Také dlouhá životnost díky tomu, že se přístroj nezanáší vodním kamenem.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat