TESTOVÁNÍ: Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot

26.06.2019 | Testování

S multifunkčním tlakovým hrncem Tefal All in One Pot (CY505E30) budete na přípravu jídla dohlížet jen minimálně. Užívejte si společnost přátel a rodiny. Večeře se zatím „uvaří sama“.


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 35 testerek


Multifunkční tlakový hrnec je navržený tak, aby vám zkrátil dobu strávenou v kuchyni. Uumožňuje mimo jiné snadnou přípravu rýže, ovesných a jiných kaší. Rychle uvaří výborný guláš. Umí opékat dohněda, umožňuje pomalé vaření, rychlé vaření pod tlakem, péče, dusí a vaří v páře.

Všestranný pomocník

Tento všestranný automatický elektrický multifunkční hrnec s 25 programy dokáže připravit chutné pokrmy a zkrátit dobu, kterou strávíte v kuchyni. 25 programů včetně přípravy rýže, ovesné kaše, dětských pokrmů, vaření pod tlakem (vysokým, středním nebo nízkým), pečení,
3 programů pro přípravu guláše/polévky, 3 nastavení vaření v páře, 7 úrovní opékání dohněda, 3 úrovní dušení, pomalého vaření a ohřívání

Funkce manuální nastavení umožňuje upravit teplotu a dobu vaření, takže s ní můžete připravovat pokrmy podle sebe. Funkce automatického ohřevu zvládne udržet pokrm teplý až 24 hodin. Zcela utěsněná poklice s aretací zaručuje bezpečné vaření.

Více informací na www.tefal.cz

Cena: 2 999 Kč

11.10.2023

Tento tlakový hrnec u nás používáme velmi často. Dokážou s ním tvořit i lidé kterým to v kuchyni moc nejde. Jednoduchý na použití.

11.10.2023

Tento multifunkční tlakový hrnec využívám skoro denně. Je opravdu super děkujeme za

19.01.2023

Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot je perfektní - ušetří spoustu času

12.01.2023

Super hrnec za výbornou cenu jsme s ním moc spokojeni

08.01.2023

Značku tefal miluji. Tlakový hrnec je super a dobře se v něm vaří

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

mohu jedině doporučit značku tefal, opravdu kvalitní produkty a dlouhou životností

28.10.2022

Skvělý pomocník do každé kuchyně

Žádné jsem neshledala

13.03.2021

tento tlakový hrnec od Tefalu jen naprosto senzační

15.08.2020

Já osobně jsem moc spokojná. Dostala jsme ho jako dárek a nemohla jsme dostat lépe :) rychlost a kvalitní vaření je proma :)

nic

09.07.2020

Multifunkční hrnec je vhodný pro rychlou a zdravou přípravu jídel

20.05.2020

Hrnec je úplně super. Je to všestranný pomocník do kuchyně. Vaření s ním je hračka i pro mě 😊 Líbí se mi, že má tolik programů a že si poradí s vaření dětských prikrmů.

Vyšší cena, ale za kvalitu si musí člověk zaplatit

25.11.2019

Tefal u nás doma nesmí chybět ať jsou to paničky, hrnce nebo různé vychytávky. Tento hrnec mě nadchl. Já i dcera jsme milovníci polévek a manžel je milovník svíčkové. Vše dokážete připravit v tomto hrnci skoro bez námahy. Vřele doporučuji

15.09.2019

Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot je velmi skvělý pomocník pro každou hospodyňku, protože díky 25 programům se v něm snadno přípraví různá jídla. Zkrátí čas vaření a jídlo je velmi chutné. Je velice dobře technicky vybaven a má také pěkný design. Moc se mi líbí.

20.08.2019

Značka Tefal patří u nás doma mezi stálice a oblíbence a nejinak tomu je i u tohohle hrnce. Nejen ze v jídle zachová všechny vitaminy, což je pro mě, jako pro matku malého dítěte super, ale ještě udrží jídlo teple cely den.

09.08.2019

TEFAL se zase činí a na trhu představuje další hvězdičku v podobě multifunkčního tlakového hrnce. Teď s malým prckem v kuchyni oceňuji každou pomoc, která dokáže zkrátit čas strávený vařením na minimum a tento hrnec je přesně pro to ideální. Je perfektní pro vaření klasických dětských pokrmů a dokáže v potravinách udržet potřebné vitamíny, které často v rámci tepelné úpravy pokrmů ztrácíme. Jídlo po uvaření je nejen chutné, ale zároveň teplé a výživné. Též oceňuji, že skutečně dokáže udržet jídlo teplé téměř 24 hodin a tak není potřeba níčit chuť dalším ohříváním :-) Super! :-)

31.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot je skvělý, protože jsou i tvrdé pokrmy dříve hotové a tak v kuchyni můžete trávit méně času :) Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot je výborný multifukční pomocník

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

25.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec All in One Pot od Tefalu jsem si přála dlouhou dobu. Přítel se rozhodl mi udělat radost a k výročí mi tento zázrak daroval. Nemůžu si ho vynachválit v kuchyni strávím daleko méně času a jídlo přesto chutná skvěle.

14.07.2019

Tefal a kuchyně se mají rádi. Krom jiných hrnců se také tento tlakový hrnec povedl. Elegantně vypadá, je ozdobou každé kuchyně. Propracovaný systém činí výrobek bezpečným. I složitě vypadajíc systém se snadno ovládá a celá nádoba se snadno udržuje v čistotě. Ušetří mnoho času a potraviny připravuje šetrně.

13.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec zkrátí dobu strávenou v kuchyni. Překvapilo mě, že umožňuje snadnou přípravu obyčejné ovesné kaše. Guláš uvařit musí umět. Dopéká do hněda a vaří i v páře. Má různé úrovně na guláše, na vaření v páře a na ohřívání. Zcela utěsněná poklice s aretací zaručuje bezpečné vaření.

12.07.2019

Tento multifunkční hrnec má 25 programů, nahradí tlakový hrnec, pomalý hrnec, rýžovar. Dá se v něm i péct koláč, uvařit ovesná kaše, vývar. Dokáže 24 hodin udržet jídlo teplé. Nepřilnavá nádoba se dá mýt v myčce.

Návod je někdy méně srozumitelný.

12.07.2019

Tento multifunkční hrnec má 25 programů, nahradí tlakový hrnec, pomalý hrnec, rýžovar. Dá se v něm i péct koláč, uvařit ovesná kaše, vývar. Dokáže 24 hodin udržet jídlo teplé. Nepřilnavá nádoba se dá mýt v myčce.

Návod je někdy méně srozumitelný.

12.07.2019

Množství programů (25 programů) Možnost do hrnce dát suroviny a nechat ho vařit "samotný", bez hlídání. Možnost upravit teplotu a délku vaření dle vlastní potřeby. Rychlé a snadné vaření ocení každá žena :)

Cena a váha hrnce.

09.07.2019

TESTOVÁNÍ: Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot.Na tomto hrnci ocenuji především to že poskytuje široké využití v rámci vaření mnoha rozmanitých jídel.I to že uvaří extrémně rychle a snadno..

09.07.2019

Tlakový hrnec od tefalu je moderní, výkonný pomocník. Díky němu je jídlo připraveno v kratší době, než v běžném hrnci. Je hotové rychle a se zachováním všech prospěšných látek, chutí a vůní. Snadné ovládání, přehledný displej. Díky použitým materiálům je odolný, robustní a bezpečný. Také jeho údržba je snadná. Vynikající.

08.07.2019

Tento výrobek mi přijde naprosto geniální vzhledem ke komplexnosti funkcí a možnostem jídel, které umožňuje připravit. Zastane i funkci rýžovaru a nahradí mnoho dalších spotřebičů, které zvládnou třeba jen jeden úkon. Cena tím pádem odpovídá.

05.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot – je na tlakové vaření stupně středního, malého a vysokého. Guláš na stupeň vysoký je hotov za 40 minut. Jsou tam různé programy – na rýži, ovesné vločky, maso, těstoviny, dětskou stravu. Smaží, vaří, peče. Má systém udržování teploty, takže nepřijdeme ke studenému jídlu. Pokrm udrží teplý až 24 hodin. Má poklici a areací, která zaručuje bezpečné vaření.

02.07.2019

S multifunkčním tlakovým hrncem Tefal All in One Pot překonám i já fóbii z tlakových hrnců. Má 25 programů včetně přípravy rýže, ovesné kaše, dětských pokrmů, vaření pod tlakem (vysokým, středním nebo nízkým), pečení, 3 programy pro přípravu guláše/polévky, což jako milovníci guláše a polévek dokážeme ocenit, 3 nastavení vaření v páře, 7 úrovní opékání dohněda, 3 úrovní dušení, pomalého vaření a ohřívání. Manipulace a údržba je jednoduchá.

02.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot je opravdu moc prima a je to ten druh nádobí, které mi doma celou dobu chybělo. Mohla sjem díky němu vyházet dva staré hrnce a nahradit ho tímto. Dá se na něm toho dělat opravdu hodně

02.07.2019

Výborný výrobek od renomované značky. Mnohé druhy pokrmů jsou v němu připraveny zdravě, šetrně, rychle, bezpečně a chutně. Elegantní vzhled, kvalitní materiály, snadné čištění a ovládání, to vše z něj činí užitečný doplněk do každé kuchyně. Cena přiměřená.

02.07.2019

Hrnec je fajn jak na maso, tak i na zeleninu. Těch starých tlakových hrnců u babičky jsem se vždycky bála, tak jsem hodně dlouho váhala i na tento. Nedávno jsem ho ale dostala jako dárek a nebylo zbytí. Od té doby v něm vařím často, pokrmy jsou z něj chutné a šťavnaté, čerstvé a zachovají si živiny. Navíc si drží teplotu jídla po dlouhé hodiny.

Žádné

01.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec od Tefalu,šetří čas v kuchyni u vaření.Vaří pod tlakemLze v něm uvařit chutné pokrmy i v páře.Rýže a ovesné kaše není pro tenhle hrnec žádný problém.Dokáže udržet 24 hodin pokrm teplý.Je bezpečný.

Žádné

01.07.2019

Multifunkční tlakový hrnec je opravdu všestranný a neuvěřitelně šetří čas, který bychom jinak trávili v kuchyni. Umí uvařit rýži, pak umožňuje rychlé vaření pod tlakem, také peče, pak dusí a v neposlední řadě vaří v páře. Prostě multifunkčňák a jen navolím program a hrnec jídlo připraví.

nic

28.06.2019

Tak to je opravdu velký pomocník v domácnosti každé ženy která miluje vaření. Ne vždy je čas stát v kuchyni ale přitom nechceme utrácet za hotovky. Tenhle hrnec vykouzlí dobré jídlo . třeba v páře- takže to jde i zdravě a maso může být do křupava pomalu dělané. Funkce automatického ohřevu zvládne udržet pokrm teplý až 24 hodin takže paráda.

Cena

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat