TESTOVÁNÍ: Posilněte si imunitu snadno, rychle a pohodlně. Ocení to vaše zdraví i krása.

01.04.2020 | Testování

Nechcete, aby se na vaší kondici „podepsal“ každý bacil, který proletí okolo? Podpořte obranyschopnost něčím, co její funkce rozjede na plné obrátky. Jeden nápad bychom měli…


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 62 testerek


Imunitní systém člověka je rozsáhlý soubor mechanismů, který rozeznává a likviduje potenciálně škodlivé struktury. Jeho hlavním úkolem, posláním i údělem je tedy ochrana organismu proti nebezpečným cizorodým látkám, jež mohou zapříčinit různé komplikace. Co všechno mu škodí a čím riziko nemocí mnohonásobně narůstá?

Věci, jež se týkají nás všech

Zneužívání léků na bolest, konzumace alkoholu, nevhodná strava, nedostatek kvalitního spánku či časté očistné kúry. To jsou faktory, které mohou dokonale seřízený imunitní systém pořádně rozladit. Škodí mu ale i drastické diety, stres, absence pravidelného pohybu, přílišný pracovní nápor, a dokonce i samota se sociální izolací. Řekněme si upřímně, kdo se v těchto řádcích tak trochu nenajde? A právě proto je třeba na odolnosti těla neustále pracovat, podporovat ji a hýčkat. Jakým způsobem? To je otázka, na kterou existuje jasná odpověď. Seznamte se s doplňkem stravy Pangamin Duo forte!

Komfort, který si necháte líbit

Pangamin Duo forte není jen tak ledajaký doplněk stravy. Kromě vápníku, vitaminů C a E totiž obsahuje i pivovarské kvasnice, jejichž léčebné vlastnosti jsou lidstvu známé po celá staletí. Užívání tohoto produktu přispívá nejen k normální imunitě a ochraně buněk před oxidativním poškozením, ale příznivě ovlivňuje také nervový systém, energetický metabolismus, srážlivost krve, plodnost, trávení i činnost svalů. S každou tabletou můžete pozitivně zapůsobit také na stav krevních cév, kostí, zubů, chrupavek, dásní, nehtů i pokožky. Ano, i ta si přijde na své…

Vitaminy C a E, které vám Pangamin Duo forte nabízí, jsou pro vaši pleť tím správným elixírem. Podílejí se na tvorbě kolagenu, který zajišťuje její pružnost a elasticitu. Zároveň urychlují regeneraci, vyrovnávají tón kůže a zabraňují striím. Zpomalení biologického procesu stárnutí i tvorby vrásek je naprostou samozřejmostí! Sluší se dodat, že zmiňovaný vitamin E rovněž stimuluje růst vlasů a celkově je vyživuje.

Pohodlnost a všestrannost. To je to, oč tu běží

V praktickém balení se zipem čeká celá řada pozitiv, o které se Pangamin Duo forte rád podělí. Se všemčí ji zapít dostatečným množstvím vody a užít si pocit, že vám zdraví doslova proudí v žilách!

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

vybraná testerka | 13.02.2021

Ikdyž jsme výrobek obdržela dost pozdě již po testování( byla chyba na doručení České pošty). Po necelém měsíci bráni pangaminu jsem zaznamenala dost velké změny. Zlepšila se mi pleť kterou jsem měla dost problematicku. Také šla znát i změna nehtech na ruce . Které se mi dost lámaly. Nadále si si pangamin kupuji

Nic proti

vybraná testerka | 01.05.2020

Vitamíny byly překvapivě účinné, udivilo mne jak za tak krátkou dobu dokáží zlepšit pokožku a i imunitu.

Dostavila se větší chuť k jídlu, trochu mi vadila "vůně", velikost tablet by mohla být menší a dávkování by nemuselo být tak časté.

vybraná testerka | 01.05.2020

Tableta je hutna a velmi dobre lisovana! Uzivani je prijemne. Po 14dnech uzivani je jiz videt vysledek, napomaha traveni a necitil jsem se plny. 90 ks v baleni je super! Za me 9/10! Mozna by stalo za to tablety udelat polovicni pro lepsi polykatelnost, ale me nevadi ani tato varianta :)

Kyselost a vune, ale to je u kvasnic normalni :)

vybraná testerka | 01.05.2020

Přípravek Pangamin duo forte je kvalitní doplněk stravy. Líbí se mi prakticky obal, velikost tablet, které se velmi dobře polykají a především kladné hodnotím účinek na mou pleť. Vymizelo mi akné a stav pleti se celkově velmi zlepšil. Pociťuji i zlepšení mého zdraví, mám více energie a cítím se o mnohem lépe.

Přípravek má nepraktické dávkování 3 krát denně.

vybraná testerka | 01.05.2020

Často trpím na nepříjemné afty, klidně i několikrát do měsíce. Díky pivovarským kvasnicím se během používání ještě žádné neobjevila. Dokonce i pleť se mi zlepšila. Jsem ten typ člověka co je i často nachlazený, ale i to se během užívání zlepšilo. Cítím se teď daleko lépe.

Někomu by možná vadil zápach, ale není zase až tak nepříjemný.

vybraná testerka | 30.04.2020

Líbí se mi, že doplňky Pangamin mají opravdu dlouholetou tradici, obsahují přírodní suroviny, myslí kreativně i na děti a patří pod českou společnost. Po otevření uzavíratelného sáčku s tabletami jsem měla pocit, jako bych byla v pivovaru. Velmi zajímavá a podmanivá vůně, které nemohl odolat ani sám čičák. Ale o vůni tu zas tak nejde. I přestože beru tyto vitamíny teprve 10-14 dní, tak mě mile překvapilo, že i za tak krátkou dobu jsem pocítila změnu. A to především ve větší energii, nejsem tolik ospalá a více se soustředím. Jsem nadšená!

Doplňky stravy jsou skvělé, jediné co můžu zařadit do mínusu, jelikož se snažím žít bez-plastově, je neekologický obal.

vybraná testerka | 30.04.2020

Při otevření jdebcítit jemná vůně kvasnic. Tabletky jsou velikostí i tvarem tak akorát. Moc se líbí, že obsahuje více druhů vitamínu v 1 tabletě. Zastoupí denní dávku vitaminů C a E, vápník a zinku a není třeba užívat každý vitamin zvlášť. Užívám zatím 3. Týden, ale jsem naprosto spokojená a po dobrání určitě koupím další balení.

Mohla by 1 tableta obsahovat dávku vitamínů těch 3 tablet.

vybraná testerka | 30.04.2020

S výrobkem jsem maximálně spokojena. Tablety se dobře polykají a jsou skvělým pomocníkem na podporu imunity.

S výrobkem jsem maximálně spokojena. Tablety se dobře polykají a jsou skvělým pomocníkem na podporu imunity.

vybraná testerka | 29.04.2020

Pangamin jsem dostala možnost testovat. Při otevření jsem myslela, že to kvůli specifické vůni pivovarských kvasnic nedám ani do pusy. Ale mile mě překvapilo, že při užívání už mi to nevadilo a vlastně jsem si zvykla i na vůni. Velikost tablet mi také nevadí, jsou tak akorát. Určitě jsem si všimla, že se mi zlepšila pleť a u užívání nadále zůstanu, protože je přijatelná i cena vitamínů. Za mě rozhodně super a mohu doporučit jedině dál.

Užívání tablet 3x denně po jídle, občas zapomenu, ale to je jediné.

vybraná testerka | 29.04.2020

mňam. Dobře se polykají a kupodivu nesmrdí ☺️ Celkem jsem z nich měla obavy ale hodnotím opravdu kladně. Po dobrání koupím další balení, protože neočekávám viditelný účinek hned. Budu trpělivá. Určitě je pořídím také jako dárek.

Až časem, jestli nezaznamenám změnu.

vybraná testerka | 29.04.2020

Obyčejný pangamin užívám už dlouho, proto mě zajímalo jaký je tento pangamin s vitamíny C+E a zinkem. Pangamin mě nezklamal. Po pravidelném užívání se mi zlepšila pleť, nehty i vlasy se méně mastí a lépe drží. Cena produktu je přijatelná, proto si ho určitě zakoupím.

Užívání 3x denně po jídle. Ne vždy si vzpomenu, proto užívám všechny tablety ráno jako jiné vitamíny.

vybraná testerka | 28.04.2020

Pangamin Duo forte je přírodní forma doplnění potřebných vitamínů a myslím, že to je pro tělo daleko přirozenější než forma umělá. Tablety nejsou cítit kvasnicemi. Přijde mi, že se mi daleko lépe hojí oděrky a záděry a celkově mají tyto vitamíny významný vliv na imunitu a celkově tělo. Skvělý produkt.

vybraná testerka | 26.04.2020

Děkuji za moji první možnost testování. Vitamíny dorazily bleskovou rychlostí. Oceňuji super zavírací sáček, tabletky jsou ideálně velké, dobře se polykají. Cítím se méně unavená. Určitě budu v užívání pokračovat i nadále.

3 tablety denně... Já jsem ráda, že si vzpomenu 1x denně, ale to je můj osobní problém...

vybraná testerka | 24.04.2020

Pangamin zatím testuji krátkou dobu, ale cítím se fajn. Hlavně mé nehty ocenily v této době, kdy jsou zavřená nehtová studia, zinek!:D Takže určitě budu užívat dál a až vypotřebuji, rozhodnu se o koupi dalšího balení, ale věřím už teď, že do toho půjdu.

Zatím nic nepozoruji.

vybraná testerka | 23.04.2020

Velikost a tvar tablet nedělá problém při polykání, chuťově jsou tablety naštěstí nevýrazné (bála jsem se kvasnic). Skvělá skupina vitamínu a dalších látek. Díky roušce se mi začínaly dělat opary (nikdy nevyskočil, jen brněl ret, pak se to přestěhovalo na druhou stranu), při užívání toto odeznělo. Určitě budu užívat dál a obzvlášť v létě, snad se kvasnicový základ osvědčí jako odpuzovač havěti - na klíšťata mám poměrně "štěstí", letos zatím žádné.

Dávkování 3x denně po jídle mi nyní když jsem doma až tak nevadí, ale i tak občas zapomenu, při běžném pracovním procesu to bude trochu nepraktické. Poměrně nepříjemná vůně, po otevření sáčku, ale nic extra hrozného.

vybraná testerka | 23.04.2020

Dostala jsem možnost testovat Pangamin Duo forte,který podporuje imunitní systém,zvyšuje vstřebávání železa a je potřebný k udržování kostí a zubů.Jednoduché dávkování,3 tablety za den.Jsem s tímto přípravkem spokojena,obsahuje pivovarské kvasnice,které působí i na kožní problémy,jako vyrážku a pupínky.Tento přípravek doporučuji.Obsahuje ještě vitamín E,vápník a zinek,vše pro náš organismus potřebné.Děkuji za možnost testování.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 19.04.2020

Balíček dorazil před pár dny a hned jsem začala užívat. Moc se mi líbí uzavíratelný obal. Tabletky jsou velikostně tak akorát, tak mi nedělá problém spolknutí. Chuťově jsem se bála kvasnic, ale jsou jen malinko cítit při otevření, chuťově nejsou znát. Obsah vitamínů je vit. C, E a zinek. Tato kombinace mi vyhovuje, jedna tableta tak pokryje více vitamínů a nemusím tak polykat více různých tablet. Líbí se mi, že vitamíny od 3 let mohou i děti, určitě se je budu v budoucnu snažit zařadit i dceři.

Zatím jsem žádné nenašla.

vybraná testerka | 17.04.2020

Chutove vporadku, bez jakychkoliv hnusnych pachuti, jen je citi slabe chut kvasnic. Dobre baleni, uzaviratelny pytlik na ziplock. Obsah baleni 90 kapsli = 1 mesic uzivani. Pangamin obsahuje: vapnik, vit. C, vit. E, zinek a pivovarske kvasnice.

Denni davka jsou 3 kapsle, vzdy jedna po jidle, privital bych mensi denni davkovani, nebo aspon vetsi obsah latek na 3 kapsle denne.

11.10.2023

Určitě mi to pomohlo k lepší imunitě a nejsem už tolik nemocná .

12.05.2023

Nejsnazší a nejrychlejší způsob, jak dodat tělu potřebný vitamín B další potřebné látky. Prospěje vašim vlasům, nehtům a pěkné, čisté pleti. Posílíte imunitu a celkovou odolnost organizmu vůči nežádoucím vnějším vlivům.

-

01.03.2023

Tradiční výrobek pro posilnění imunity, pro kvalitnější vlasy, nehty a čistou pleť. Pomocník v boji proti akné. Praktická forma, která se snadno a rychle užívá. Čistě přírodní složení. Praktické balení.

19.01.2023

Výborný produkt na posílení imunity - v dnešní době velice důležitý

16.01.2023

Vše bylo super a pomohlo mi

Musela jsem si změnit dávkování

14.01.2023

Po těchto produktech je moje imunita o dost lepší a i pleť se mi velmi zlepšila

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

25.11.2022

Pangamin je super věc, sice nemá moc dobrou chuť, ale výborně funguje na zažívání.

20.11.2022

pangamin používám řadu let a mohu doporučit, skvělý doplněk stravy

05.11.2022

Tableta je hutna a velmi dobre lisovana! Uzivani je prijemne

28.10.2022

Obzvláště na podzim a v zimě je potřeba posilovat naší imunitu

21.10.2022

Je to dobré pro posílení imunity je to pro všechny.

21.10.2022

Velmi účinné. Přírodní složení. Zlepšují nejen imunitu ale i pleť. Vhodné na zimní období

10.10.2022

Je velice šetrný ke zdraví a podporuje imunitu velice snadné použití

29.08.2022

Opravdu zlepší pleť, i celkovou imunitu. Praktický obal, snadné dávkování.

23.08.2022

Nemůžu si vynachválit. Každý kdo má slabší imunitu, záděrky a bolestivé rozpraskané koutky tento produkt je přímo pro vás. Přes zimu je to můj největší pomocník. Doporučila mi je dříve moje dětská lékařka a užívám je do teď a také i v zelené řadě. Velice doporučuji. -dostupnost: DrMax

22.08.2022

Super varianta :) Pomáhá posilnit imunitu a je to poměrně snadné :)

04.02.2022

Posílení imunity i pleti. Dostupné obchodech ia v lékárnách.

Poněkud vzrostla cena

20.12.2021

Funguje jak má

Chut a vůně, mohly být menší tabletky

11.11.2021

Velice dobrý doplněk pro podporu imunity a potřebných vitamínů.

23.05.2021

Pangamin mi dávala maminka už jako ditku, vždy říkávala, že budu mít zdravé vlasy a nehty, já totéž dělám ve své rodině. Pangamin je kvalitní přírodní doplněk stravy.

17.02.2021

Pangamin jsem poprvé užívala před lety na doporučení neurologa. Měla jsem celkové selhání některých orgánů a potíže, které právě díky pangaminu nabraly velký obrat k lepšímu. proto jsem s chutí vyzkoušela i pangamin obohacený o vitamíny C, E a zinek. Musím říct, že jsem moc spokojená. Obvykle s nástupem zimy trpím na opary a rozpraskané koutky, letos mám od oparů pokoj, a hlavně jsem zatím ani jednou neonemocněla -ani rýmu jsem neměla. Užívat pangamin s vitamíny budu i nadále, doporučila jsem ho i svým dospělým dětem. Užívání je snadné.

nemá

02.12.2020

Praktické balení Kvalitní zpracování Složení

Chuť nemusí každému vyhovovat

02.12.2020

Pangamin už užíváme desetiletí v různých formách. Střídáme je podle potřeby s probiotiky na dovolenou, pro děti dětské, se zinkem na jaře a na podzim pro podporu imunity,

chuť

30.11.2020

Tak určitě to nějaký vitamíny a minerály tělu dodá. Jsem zvědavá po dlouhodobém užívání

Chtělo by to zredukovat množství které se má užívat, přeci jen by bylo lepší to do sebe lupnout pouze jednou denně.

21.11.2020

Pangamin vřele doporučuji!! Používám ho já a hlavně můj pes! Má úžasný účinky na její srst,tolik nepelíchá, je to prevenci kvůli klíšťatům, za mě doporučuji!!! Jímě už 3 balení tento rok.

16.10.2020

Výborný přípravek pro posílení imunity, který je znám již několik let.

30.09.2020

Skvely doplnek stravy predevsim v tomto obdobi.

Vetsi tablety.

03.08.2020

Pangamin se dá pohodlně koupit, je dostupný. Snadno se užívá a je to přírodní doplněk mnoha vitamínů a minerálů

zápach

22.05.2020

skvělý doplněk stravy opravdu zabírá při pravidelném užívání super balení

žádné

21.05.2020

hodnotím kladně, po dobrání balení i při něm jsem po několika dnech pocítila větší energii

17.05.2020

Rada posiluji svou imunitu a rada toto vyzkousim,vypada to dobre a na zaklade hodnoceni,uvidime.

zadne

12.05.2020

pangamin si kupují hlavně na podzim a v zimě je to výborný pomocník proti nachlazení a na traveni

chuť k jidlu

04.05.2020

Pangamin jsem si koupila hlvaně kvůli zinku. Je skvělý na pleť a na to já slyším :) navíc se po něm cítím více fit a mohu doporučit. I cena je příznivá

04.05.2020

Používáme již spoustu let, dávám dětem i pejsků. jsou po něm hezké vlasy a určitě zvedne imunitu

Není příliš chutný, ale není to nic strašného

04.05.2020

Užívám už nějakou dobu. Je to velmi funkční jak na imunitu, tak na nehty a vlasy.

Chuť než zapiju

03.05.2020

V této době je důležitá imunita, s přípravkem Pangamin duo forte jsem velice spokojená, obzvlášť se mi líbí kombinace vitamínu C a pivovarských kvasnic - nemusím brát jiný přípravek na imunitu a jako prevenci před klíšťatami díky pivovarským kvasnicím. Jen si myslím, že dávkování dvakrát denně by bylo praktičtější.

Velikost tablet Dávkování

30.04.2020

Na začátku testování jsem si říkala, jak za takovou krátkou dobu mám hodnotit vitaminy. Přeci jen u těchto doplňků stravy trošku trvá, než člověk vidí výsledky. Nicméně musím konstatovat, že jsem velice mile překvapena! Mám dost problém s akné jak na obličeji, tak v poslední době i na zádech. A po těchto dvou týdnech, kdy užívám Pangamin se mi pleť velice zlepšila. Obličej jsem takto krásný dlouho neměla a konečně mohu vyjít ven bez makeupu. V tomhle ohledu je Pangamin vážně jednička a to jsem podobný účinek opravdu nečekala. Chválím také velikost balení a počet tablet, uzavíratelný pytlík a jemnou vůni kvasnic, které zbožňuji. Skvělá je také kombinace vitaminů v jedné tabletě.

Tablety by mohly mít trošku menší a bylo by praktičtější, kdyby stačila jedna tableta denně.

22.04.2020

Pangamin je super- brávala ho kdysi moje maminka - pivovarské kvasnice jsou velice prospěšné a účinné a jsou přírodní.

22.04.2020

Vyhovuje mi obsah vitamínů a i velikost tablet, které se snadno polykají..

22.04.2020

Výborný. Chuťové dobry a design skvely. Budu zase kupovat

22.04.2020

Pangamin znacku znam roky a plne se mi osvedcila, jiz kdysi jsem uzivala Glukavin a jine z kvasnic, toto obecne doporucuju jako vyborne.

Pro nekoho aroma

22.04.2020

Hned na začátku se mi moc líbi uzavíratelný obal. Velikost tablet je akorát na spolknutí. Měla jsem obavy z chuti droždí, ale i to bylo naprosto v pohodě. Vyhovuje mi obsah více vitamínů v jedné tabletě - C,E a zinek

žádné

20.04.2020

Líbí se mi co všechno obsahuje pro naše zdraví .

Velikost pilulky by mohla někomu vadit při polykání

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat