REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Láskyplná pražená káva, kterou si zpříjemníte nejen svátek svatého Valentýna

25.01.2021 | Testování

Ať už svátek svatého Valentýna slavíte sami, či ve dvou, dobrou kávou se nikdy nic nezkazí. Co říkáte na šálek té, ve které naleznete tóny čokolády, ovoce i javorového sirupu? V supermarketu byste ji hledali marně, tuhle dobrotu s názvem Láskyplná směs má totiž jen beskydská pražírna Upraženo! A nyní i našich 5 redaktorek, které se již nemohou tohoto voňavého testování dočkat :) V soutěži, která probíhá od 25. ledna do 4. února se vlastníkem tohoto voňavého potěšení můžete stát i vy!


Celkové hodnocení: 98%

Hodnocení: 56 testerek


Den všech zamilovaných, který připadá na 14. února, pomalu klepe na dveře. Že u vás už probíhají přípravy? Možná pečlivě vybíráte dárek pro svoji drahou polovičku, možná přichází řada na nějakou tu srdíčkovou výzdobu. V každém případě to ale bude chtít šálek kávy, který vám sváteční atmosféru ve všech směrech zpříjemní!

Český výrobek, světová kvalita

Beskydská pražírna kávy Upraženo ví, že láska je v první řadě sladká (a prochází žaludkem), proto si pro milovníky pražené kávy připravila limitovanou valentýnskou edici s příhodným názvem Láskyplná směs 2021. Jedná se v pořadí již o druhou jedinečnou limitovanou edici této pražírny, která si zakládá na čerstvosti, kvalitě i ruční práci. Jejich káva je světová, srdce ovšem ryze beskydské, což samo o sobě slibuje příjemné chuťové zážitky.

Láska na první doušek

Tato valentýnská směs je speciálně navržena a nakombinována tak, aby dokonale ladila k oslavám svátku partnerské náklonnosti. V její chuti objevíte jemné tóny čokolády, ovoce i kvalitního javorového sirupu. I toho nejpřísnějšího konzumenta uspokojí obsah 100 % Arabiky z Peru i Guatemaly. Každé balení je navíc skutečný originál, neboť lidé z Upraženo ho vytvářejí až ve chvíli, kdy obdrží pokyny ke konkrétní objednávce. O bezpodmínečnou čerstvost produktů se tedy nemusí bát vůbec nikdo. Ostatně, jde také o zásadní pravidlo kávové filozofie této pražírny, jejíž voňavý příběh se začal psát v roce 2019. Mimochodem, jde o vcelku zajímavý příběh…

Pojďme to udělat lépe, přátelé!

Ve zmíněném roce se sešlo několik kamarádů a kde jinde, než nad šálkem kávy. U stolu se pak začalo přemýšlet nad tím, zda nezačít pražit kávu vlastní. Všechny spojovala jasná vize – pracovat s radostí, nadšením a poctivostí, což by lidem přineslo tu nejlepší kávu široko daleko. Celý rok trvalo, než se hrstka těchto odvážných naučila pražit kávu tak, aby aroma jednotlivých zrnek pohladilo chuťové buňky všech milovníků tohoto nápoje. A stálo to za to. Díky odhodlání a tomu, že se zakladatelé Upraženo odmítli spokojit s málem, se můžeme z jejich pestré nabídky káv radovat úplně všichni.

Na stránkách www.uprazeno.cz si můžete objednat nově také kávové předplatné, každý měsíc vám tak až domů přijde jiný druh kávy. Není tohle ideální valentýnský dárek?

11.10.2023

Výborná pražená káva. Jako milovník kávy mohu doporučit

13.09.2023

Kvalitní káva, která má lahodnou a plnou chuť. Příjemně voní v obalu, ale i po uvaření. Oblíbila si ji celá rodina.

17.05.2023

Velmi chutná kvalitní káva. Dá se pít na několik možností. Velmi příjemné aroma.

16.05.2023

Výborná káva, dá se pít klidně i bez cukru, voní krásně

12.05.2023

Vynikající, kvalitní káva, která krásně voní, báječně chutná, dodá vám energii a zpříjemní vám den. Kvalitní zrnka oblíbené odrůdy. Šetrné pražení.

19.01.2023

Výborná káva , která chutná mě i mému přítelovi.Doporučuji ochutnat

24.12.2022

Káva je úžasná, každý ji ocení jako darek, doporucuji

19.12.2022

Tuta pražená láva je skvělá, je velmi dobrá a má hezký obal

16.12.2022

Uzasna vůně ale hlavně chuť této kávy chutná zpříjemní ráno

20.11.2022

Káva byla a je vynikající mohu jen doporučit

Nebudete chtít jinou

15.11.2022

Miluju tuto kávu a to nejsem zrovna milovníkem všech kav ale tato mě moc zaujmula

15.11.2022

Kávu zbožňuji a tato káva je jako ráj na zemi dokonalá

02.11.2022

Kavu piju denně a musím říct že tahle je opravdu dobrá

27.10.2022

Jakožto milovník kávy si jí vždy ráda vychutnám. Tato káva mě mile překvapila a moc mi chutnala.

23.10.2022

Pražená káva od téhle značky úplně miluju vždy nejen ráno ale i den mi zpříjemní

23.10.2022

miluji vůní Pražené kávy,je lahodná nejlepší je totiž pražená

krásně voní a chuťově je výborná. dobrá pro lidi co mají doma kávovar.

20.10.2022

Výborná káva. Skvěle voní i chutná. Všichni doma doporučují.

10.10.2022

Moc dobra , vhodná jako dárek má krasne balení a krásnou vůni

07.10.2022

Výborná káva. I celá moje rodina si ji chválí. Určitě ochutnejte.

28.09.2022

Skvělá prážená káva zpříjemní každý nový den

Bohužel cena

13.09.2022

dostala jsem jako darek. krasna vune, chut.🖤🖤🖤🖤

03.09.2022

Obyčejně jsem zastánce rychlé rozpustné kávy. Pražené na mě bývají příliš silné. Tato byla svou chutí ale natolik jemná, že chutnala i mě. A ta krásná vůně!!

02.09.2022

Pražená káva je dobrá snad vždycky! A tato je vynikající!!! Miluje moje maminka

19.12.2021

Kávu miluji, vyzkoušela jsem opravdu hodně druhů káv a tahle byla snad ta nejlepší, já i manžel doporučujeme

10.08.2021

je opravdu laskyplna :) poctive kávové odrudy, úžasná vůne a chuť, spokojenost!

nemám

12.03.2021

ideální káva pro všechny milovníky káv. Velice vám zpříjemní ráno a vstávání. Je naprosto bombastická a dokonalá

05.03.2021

chuťove úžasná, krásné voni, moc jsme si pochutnali na této kávě

28.02.2021

Káva je výborná,lahodná,samá chuť,krásně voní. Všem doporučuji

Nenašla jsem nic

25.02.2021

Miluji kávu a a patřím k těm , co pijí i šest šálků denně. Dbám na kvalitu a tato káva mi vyhovuje. Skvěle chutná a voní. Doporučuji

nic

23.02.2021

Výborná pražená káva s jedinečným obalem, který vytvoří každé ženě úsměv na tváři.

22.02.2021

Vynikající káva plné a jemné chuti. Je dokonalá, vhodná pro každodenní pití nebo jako dárek.

18.02.2021

I když kávu piji zřídka, tak tato mi chutnala. OK!

18.02.2021

Líbí se mi vůně kávy které je intenzivní, zaujala mě její chut která je silná a výrazná a ještě dlouho ucítite její chut v ustech což se mi velice líbí. za sebe doporučuji

nemám co vytknout

18.02.2021

Vynikající káva, která má svůj styl :) Super jako dárek

17.02.2021

Láskyplná pražená káva mi velmi chutná a to nejen proto, ýe jsem také z Beskyd. Má plnou a intenzivní chuť a dokážemně nakopnout.

17.02.2021

Káva je výborná, skvele vonia aj chutí. Veľmi sa mi páči originálne balenie, výborne sa hodí aj ako darček. :)

Nevnímam žiadne výrazné zápory. Kúpila by som si túto kávu znovu.

09.02.2021

Dobrá káva hezky voní a super chuť lepší jsem nepila.

žádné

08.02.2021

Výborná, kvalitní káva. Krásně voní

Špatná dostupnost

05.02.2021

Při testování kávy od Upraženo jsem byla velmi překvapená bohatou vůní. Chuť je za mě s lehkým nádechem čokolády, která mě moc bavila. Káva má nádherný obal, velmi intenzivně voní a dokonce při vchodu do kuchyně ji neustále cítím. Pokud máte rádi kávu jako já velice doporučuji. Už koukám co po další směsi, kterou vyzkouším u nás v rodině.

05.02.2021

Jsme milovník kávy a vždy si jí ráda vychutnám s kouskem čokolády. I když ji malinko kazím kapkou mléka (někdy trošku větší kapkou😁).Nicméně miluji tu vůni a chuť. Když jsme měla poprvé možnost ochutnat kávu od Upraženo byla to láska na první doušek. Nemluvě o té vůni. Balení je krásné a romantické. Což je pro mou duši to pravé. Byla radost testovat Láskyplnou směs a vychutnávat každé ráno tuto plně bohatou chuť kávy s jemnou pěnou. Dokonce mě dostala do nostalgie, jelikož jsem si musela pořídit ruční mlýnek na kávu a najednou jsem byla zpět ve světě mého dětství. Nastal u mě rituál, který si pamatuji u své maminky a babičky s dřevěným mlýnkem☕️. Na jazyku cítím chuť výjimečné kávy dělanou s láskou a vychutnávám si každý doušek. Věřím, že kdo ochutná už nevymění, protože bude chtít každý den toto příjemné a radostné zpestření.

03.02.2021

Otestovat Láskyplnou směs byla radost. Bez kávy si nedovedu představit jediný den. Ráno se startuji kávou s mléčnou pěnou a odpoledne se nakopávám espressovým shotem. Láskyplná směs mi velmi chutnala v kombinaci s mlékem, kdy měla opravdu vyváženou chuť. Káva je akorát silná, má lehkou kyselinku a v ústech zůstává příjemná chuť. Mimo jiné má i pěknou pěnu jako správná Arabika. Navíc má moc hezky designový obal plný srdíček potěší nejen partnera, ale i dobrou kamarádku. Určitě neváhejte a mrkněte na jejich eshop. Čerstvá káva za opravdu pěknou cenu.

01.02.2021

Dostala jsem v redakci možnost vyzkoušet tuto Láskyplnou limitku od Upraženo. ☕️Konečně jsem se naučila pít kávu bez mléka, tak jsem si ji užívala jak se sluší a patří. Obal je na první pohled krásně přírodní, za což přikládám první plusové body. Zrnka kávy po otevření jsou velmi aromatické a je cítit, že pražení probíhalo poměrně nedávno. Káva má lehkou a méně výraznou nakyslost, což je dáno 100% Arabikou. Pokud ji pijete studenou - připadá mi chuť kyselejší. Myslím si, že touto směsí snadno ohromíte milovníky silného i jemnějšího kafe. Za mě je chuť krásně vyvážená. Možná díky tomu byla připravena jako Valentýnská edice.❤️Tento dáreček je radost dostat.

Zařadila bych do prodeje i směs Arabiky s Robustou.

01.02.2021

Ten příběh je krásný! Když stojí firma na nadšení, má velikou šanci prosadit se. A to se potvrzuje. Měla jsem u kamarádky jednu z jejich směsí, moc příjemná autentická, silná ale nevtíravá chut. Nedávno jsem na jejich (btw. krasne udelanych) strankach objednala hned nekolik typu, tak se těším.

Fakt vše ok, nic mě nenapadá, držím jim palce!

30.01.2021

Káva je velmi aromatická a jemná. Velmi dobře chutná, bude to má oblíbená káva.

nejsou

30.01.2021

Mám kávu dost ráda. Vždy když někam jedu do zahraničí, vždy si vzorek tamní kávy koupím. Takže bych byla dost ráda, kdybych mohla vyzkoušet vzorek i této nové české kávy.

30.01.2021

Láskyplná směs je úžasná. Voňavá, aromatická, lahodná. Předem závidím těm, kteří budou vybráni k testování, protože mají zajištěný gastronomický zážitek na dlouhou dobu.

žádné

29.01.2021

Dostala se mi do rukou tato speciální edice Láskyplné směsi. Jelikož jsem milovnice kávy, především v podobě espressa, toto testování bylo pro mě naprosto stvořeno. Balíček kávy je moc hezky graficky ozdoben. Po otevření pytlíčku na Vás dýchne vůně čerstvě upražené kávy, která je opravdu intenzivní. Nelze srovnávat s kávou, kterou si zakoupíte klasicky v obchodě a je již delší dobu upražena. Navíc sáček snadno zavřete a aroma zůstává uvnitř. Chuť kávy je mírně nakyslá, což je u Arabiky velmi časté. Není tedy tak silná a z toho důvodu si dopřeji několik šálků za den.😁 Tato směs vytvoří hezkou jemnou pěnu, která je pro mě zárukou kvality. Myslím si že je velmi vhodná i pro přípravu mléčných káv, kde bude mléko jemně ladit s její nakyslostí.

28.01.2021

Cestve uprazena kava, 100% arabika to je moje oblibena kombinace. Kyselost ocenim predevsim v malym espressu. Libi se mi jejich vyber i cena.

27.01.2021

Vynikající káva s výrazným aróma, která potěší i povzbudí a zpříjemní den.

27.01.2021

Tato káva se hodí ke všem oslavám i k Valentýnu. Těším se, až si ji zase někdy vychutnám.

26.01.2021

Určitě má výbornou chuť s přidanými ingrediencem a bude velmi dobře chutnat.

Zatím žádné

25.01.2021

Neumíme si vůbec nikdo z naší rodiny a přátel bez kávy představit, ani jeden den, život! A pokud je ke kávě něco dobrého je to "top" den.

0

25.01.2021

Tuto praženou kávu mám v oblibě a ráda ji denně piji..

25.01.2021

Miluji kávu. Ráda zkouším nové věci, tak ráda vyzkouším i tuto, protože ji vidím prvně. Miluji silné kávy

25.01.2021

Den bez kavy si neumim predstavit. Jsem milovnik 100% arabiky jelikoz mam rada kyselost. Kava na webu uprazeno.cz ma velmi priznivou cenu. Navic ocenim cerstve uprazenou kavu, ktera je na chuti vyraznejsi.

Snad jen pobocka v Praze😁

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat