REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Bytový textil české značky SCANquilt pro útulný domov i pětihvězdičkový odpočinek

19.05.2021 | Testování

Povlečení, co se nemusí žehlit, ale nikdy se nezmačká? Navíc je neuvěřitelně hebké, má dlouhou životnost, a ještě oživí každou ložnici? To vše nabízí k testování pro našich 5 redaktorek značka SCANquilt. Stejně jako rychleschnoucí ručník, pohodlný kimono župan, luxusní prostěradlo a přikrývku, kterou o objem a nadýchanost nepřipraví ani léta používání!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 49 testerek


Módní trendy se zdaleka netýkají jen oblečení a účesů, každoročně se kolem nich točí i bytové doplňky a textilie. Že je až tak moc nesledujete? Možná ne, ale uznejte sami, že příjemným a snadno kombinovatelným barvám s uklidňujícím účinkem byste se asi nebránili. Ani kvalitnímu odpočinku a pohodlí, kterého prostě nikdy není dost! A víte, co? Přesně tohle jsou v podstatě trendy letošního roku, které představuje česká značka SCANquilt. Vítejte v jejím světě, kde se dá snít s otevřenýma očima! Aktuálně vyhlašujeme testování pro pět redaktorek, které na vlastní smysly vyzkouší tyto produkty.

Ručník MODAL SOFT

Pochybujete o tom, že se ve vlastní koupelně můžete cítit jako v pětihvězdičkových lázních? Možná změníte názor, až zahalíte své tělo do smetanového ručníku MODAL SOFT. Ohromí vás svou nadýchaností, hebkostí í perfektní savostí. Modalová vlákna se totiž vyrábějí z celulózy bukového dřeva, proto se nazývají umělým hedvábím. Ve směsi s bavlnou dodávají tomuto ručníku výjimečné vlastnosti, které vás budou hýčkat od hlavy až k patě. Ručník MODAL SOFT značky SCANquilt navíc rychle schne a je odolný proti ztvrdnutí při častém praní. Tohle bude láska na první osušení! Cena: 550 Kč

Župan FITNESS BAG kimono

Nesmírně pohodlný župan v kimono střihu ocení nejen sportovci, kteří po tréninku rádi relaxují. Jako v bavlnce se v něm bude cítit každý, ať už je kdekoli. Jeho výhodou je skladnost, protože je složený v praktickém zatahovacím sáčku, který se vejde i do menšího zavazadla. I župan FITNESS BAG vyniká rychlostí schnutí. Nelze nezmínit ani atraktivní vizuální prvky, mezi které patří dvě kapsy a šikovný pásek na zavazování, díky čemuž padne všem postavám bez ohledu na proporce. Stylové ozdobné lemování na okrajích mu dodává elegantní šmrnc. Cena: 1 190 Kč

Růžové napínací prostěradlo JERSEY LYCRA

Růžová je barva něhy, spokojenosti a klidu. Podle psychologů zmírňuje hněv, pozitivně působí na hormonální systém a tlumí bolesti hlavy. Proč do ní proto neobléct matraci, když má takové blahodárné účinky? Dalším produktem k testování je i světle růžové napínací prostěradlo z česané bavlny s elastickou lycrou, v rozměru 180 x 200 cm. Předností tohoto materiálu je odolnost, jež zabraňuje tvorbě žmolků. Zmíněná lycra pak výborně drží tvar a dobře se vypíná, takže netvoří záhyby. Prostěradlo JERSEY LYCRA mívá dlouhou životnost, přičemž krásně oživí a rozjasní interiér. Cena: 1 490 Kč

Povlečení SATÉN DESIGN wild leaves lila-zelená

Jak si kdo ustele, tak si lehne? Přesně tak. A právě proto se vám bude spát přímo královsky v povlečení SATÉN DESIGN wild leaves, jehož lila-zelená barva zaujme hned na první pohled. Slibuje ale mnohem víc než jen příznivý vizuální dojem. Je z vysoce kvalitního saténu tvořeného těmi nejjemnějšími přízemi dlouhovlákné česané bavlny. Nejenže poskytuje komfort a pohodlí, zaručuje i nízkou mačkavost a velice snadnou údržbu – při sušení v závěsu totiž nevyžaduje žehlení. Zbývá dodat, že jde o standardní rozměr deky 140 x 200 cm a polštáře 70 x 90 cm. Obojí se zapíná na zip, což je rychlé a praktické. Cena: 2 390 Kč

Povlečení ART JERSEY fantasy růžovo-fialová

Bavlněné povlečení JERSEY z jemné potištěné pleteniny je příjemné na omak i poležení. Materiál k jeho výrobě se získává z bavlníku té nejvyšší kvality, takže ulehnete s pocitem luxusu, který nikdy neomrzí. Vyspěte se do růžova na zajímavých geometrických vzorech, jež vycházejí z uměleckých myšlenek a směrů. Ani toto povlečení se zbytečně nemačká a po praní nevyžaduje žehlení. A také disponuje zipem, takže budete ušetřeni zdlouhavého zavírání knoflíků. Rozměr 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Cena: 2 790 Kč.

Povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bílo-červeno-modrá

Nežehlivé povlečení SATÉN PLUS patří k tomu nejkvalitnějšímu, co česká značka SCANquilt nabízí. A to si přímo říká o vyzkoušení! Hladká atlasová tkanina z česané bavlny dlouhých vláken vytváří jemný a přirozený lesk. Speciální je ale z více důvodů. Jeho jedinečná úprava zajišťuje vláknům schopnost regenerace, tudíž mu ani časté praní nemůže nijak uškodit. I po letech používání bude nadýchané a jemné jako ve chvíli, kdy jste ho poprvé rozbalili. Motiv, který je kombinací pruhů a hvězd, mu dodává na zajímavosti i atraktivitě, což ložnici dokonale zútulní a ozvláštní. Rozměr 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Cena: 2 290 Kč.

Přikrývka CLASSIC LIGHT

Lehká přikrývka CLASSIC LIGHT je vhodná pro celoroční použití. Díky směsové povrchové tkanině a velmi kvalitní výplni z prostorově tvarovaných dutých vláken ji lze prát až na 95 °C, aniž by došlo k jejímu poškození. Když už jsme u výplně, značka SCANquilt si zakládá na vrstvení v jemných pavučinkách, což má na kvalitu spánku pozitivní vliv. Při výrobě tohoto rouna se pro jeho zpevnění nepoužívají žádné chemikálie, proto je přikrývka neuvěřitelně měkká, splývavá a objemově stálá po dlouhou dobu. Rozměr 140 x 200 cm. Cena: 1 390 Kč.

Více informací i mnoho dalších produktů pro ty, kteří umějí spát, naleznete na stránkách www.scanquilt.cz

21.01.2024

Kvalitní značka ručníků povlaku a ložního prádla..

17.10.2023

Skvělý krásný a praktický textil i pro ty nejnáročnější. Kvalitní zpracování kvalitních materiálů. Široké portfolio produktů, český výrobce.

Vyšší cena

11.04.2023

Skvělé povlečení, super kvalita a na dotek je příjemné.

28.02.2023

Stejně jako Astratex, spolehlivá, kvalitní česká značka. Povlečení, lůžkoviny, vše v top kvalitě. Obrovský výběr, solidní ceny, skvěle fungující e-shop.

-

17.02.2023

Náš oblíbený výrobce. Kvalitní látky, krásné potisky a barvy. Vkusné, jemné, poctivě zpracované. Široký výběr.

16.02.2023

Na tuto značku nedám dopustit. Máme od nich polštáře i peřiny, nejen pro nás, ale i pro děti. Také naprostá většina povlečení je od této tradiční české značky. Kvalitní materiál i zpracování. Doporučuji.

-

11.02.2023

máme doma .. super příjemné na dotek a spí se krásně

19.01.2023

Povlečení od této značky je velice příjemné na dotek a hodně kvalitní.Opravdu vydrží

26.12.2022

Tuto značku moc doporucuji, výrobky jsou kvalitnější než jsem čekala

19.12.2022

Tento bytový textil velmi zlepšil můj inteliér, doporučuji

20.11.2022

Je opravdu dokonalý spánek Vyspíte se jako v sedmém nebi

Po půl roce už to bohužel není ono:(

14.11.2022

Tento bytový textil je úžasný ráda spím v převlečených peřinách

28.10.2022

Výrobky značky SCANquilt jsou velmi kvalitní a dostupné

27.10.2022

Krásné, funkční, kvalitní takže uricte doporučuji.

24.10.2022

Skvělý ,kvalitní a za nás velmi luxusní materiálky

24.10.2022

mám ráda veškeré lůžkoviny české značky,vše je kvalitní

22.10.2022

Koupila jsem lehké letní přikrývky, dlouho jsem přemýšlela, zda zvolit právě SCANquilt , cena se mi zdála vyšší, ale kvalita tomu odpovídá, jsou skvělé

Zadne

21.10.2022

Opravdu kvalitní produkty. Příjemný materiál. Doporučuji.

Jsou boží,příjemné, pohodlné a měkké. Mají snad úplně všechno.

10.10.2022

Je velice příjemný na spaní , krasne vypadá není dráhy

07.10.2022

Moc příjemné peřiny. Měkké, lehké a teplé. Pořídím i rodině.

29.09.2022

Miluju tuto značku, velmi příjemné materiály

Asi žádné zápory nevidím

27.09.2022

výborné pro spánek a odpočinek cenově dostupné ☺️☺️

13.09.2022

mam polstare na spani. doporucuji. krasne se na nich spinka, neboli za krkem

17.03.2022

Skvělý bytový textil, kvalitní přikrývky a polštáře

04.02.2022

Velmi kvalitní materiály a příjemné na dotek.

Vysoká cena.

19.12.2021

Kvalitní povlečení ve kterém se spí jako v bavlnce

Žádné

09.12.2021

Tuhle značku doma máme velmi rádi, jelikož mají naprosto dokonalé povlečení. Líbí se mi, že jejich povlečení není nudné a lze si povléct peřiny i tématicky. Jen ta cena by občas mohla být trošku nižší. Teď zrovna pokukuji po jejich vánočních peřinách, které jsou naprosto dokonalé.

11.11.2021

Jsem velice spokojená s opravdovou kvalitou a designem. Je vekice praktický a hodí se skoro do každé domácnosti.

08.11.2021

tuto znqčku SCANquilt jsem nezanala a jsem ráda že jsem ho mohla poznat! prijemný material polštařu

08.11.2021

Příjemné a kvalitní ložní prádlo. Vysoká kvalita. Příjemná cena.

Zatím nic

13.10.2021

opravdu kvalitní značka do které se vyplatí určitě investovat 😊😊

03.09.2021

Máji moc pohodlne pradlo a hodně dobrý vyber.spokojena

30.08.2021

skvělá volba do ložnice či obývacího pokoje top výrobky

12.07.2021

Díky Bety jsem dostala slevový kod. Samozřejmě jsem ho využila a zakoupila si koupelnovou předložku. Nádhera do mé koupelny.

dost drahé

04.06.2021

Velmi kvalitní bytový textil. Nakupujeme tady pravidelně. Občas jsou dobré akce a dá se opravdu dobře nakoupit.

Bez slev jsou ceny opravdu vysoké.

01.06.2021

Již několik let vlastním růžové saténové povlečení ze SCANquilt a je stále super a často používané. Bylo to mé první na zip, což mi tenkrát přišlo skvělé (jinde jsem takové nenašla). Je lehké, rychle schne. V létě zn. ideál.

Více rozměrů povlaků na polštáře.

31.05.2021

Loňské léto bylo horké a suché a já si přislíbila, že letos si už opravdu pořídím do naší ložnice saténové povlečení. Poštěstilo se mi to dokonce před létem u nás v redakci. Nyní jsem měla možnost testovat povlečení z kategorie satén plus od SCANquilt. Bála jsem se v tomto chladném jarním období, že bude chladné a já, jako věčná zmrzlina (a to i v teplech), budu nespokojená. Jaký byl údiv, když jsem povlečení rozbalila. Hned sem měla chuť se do něj zabalit 🥰, než ho dám do pračky. Povlečení je pevné, zapíná se na zip a jeho kvalita je perfektní. I manžel obdivoval jeho provedení, což mě překvapilo. Hádá se se semnou, kdo bude pod povlečením spát.😊 Takže cesta je jasná - koupit mu vlastní, ať máme dvě!😁

31.05.2021

Pokud někdo řekne značka SCANquilt, myslím si že většina z nás si představí povlečení. Za mě je to kvalita, luxus a pohodlí v jednom. Testované barvičky přinesly k nám do bytu konečně jaro. 💖Už při rozbalení jsem byla mile překvapená kvalitou, jemností a že povlečení vypadá ještě lépe než na fotkách. Jednoduché zapínání na zip je jen další plus. Zkrátka z tohoto setu se mi ráno nechtělo vylézt. Vyzkoušela jsem i prostěradlo, které je opravdu pevné a neprosvítá. I přestože má světlou barvu. Nikde se neroluje a na posteli sedí jak má. Také jsem měla možnost se pelešit v nové peřině. Je velmi lehká a příjemně hřeje. Myslím si, že o tu se doma dělit nebudu. ☺️ Pokud chcete mít příjemný spánek, povlečení i peřiny od této značky doporučuji. Protože já jsem si spánek v produktech od SCANquilt zkrátka zamilovala. Nabízí k prodeji velkou rozmanitost barev, takže každý si najde to své veselé povlečení, ke kterému se vždy večer rád vrátí.

31.05.2021

Vždy mám radost, když mohu testovat kvalitní produkty. A ještě lépe pokud jsou mému srdci blízké, jako jsou ručníky od SCANquilt. Vždy se těším na letní období, kdy si zabalím knihu, plavky, ručník a jdu si číst na koupák. Ručníky od této značky jsou huňaté i po několikátém vyprání, mají překrásné barvy a vzory. Vždy je nabízím i návštěvě a každý se mě ptá odkud je mám. 😁 Protože příjemné a hebké ručníky si zkrátka zamiluje každý. Byla jsem zvědavá na světlou barvu, jelikož se mi více hodí do mé koupelny. Závěr testování ručníku je jasný, potřebuji dokoupit celou sadu. 😊

30.05.2021

V tomto testování jsem si vyzkoušela od značky SCANquilt kimono fitness župánek. 🥋 Na první dobrou mě překvapilo jeho praktické balení v zatahovacím sáčku. Župan je velmi tenký a hebký, takže se při vítaní jara skvěle hodí za náhradu huňatého zimního županu. Tento lehký župánek opravdu dobře saje a rychle schne. Velikost S/M je krásně dlouhá i při vyšší postavě. Mimo jiné župan má i dvě velké kapsy. Za mě je skvělým parťákem na veškeré wellness pobyty i návštěvy fitness centra. S jeho obalem se vám v případě mokrého zabalení nezapaří v tašce a díky jeho velikosti se vždy vejde na cesty. Za mě velké překvapení a rozšíření obzoru mezi župany.

Nežehlící materiál, župánek se musí nechat vyvěsit ve vlhku, aby byl rovný. Mohlo by být více barevných variant.

30.05.2021

Měla jsem možnost vyzkoušet ložní soupravu od SCANquilt v kvalitě 100% dlouhovlákné česané bavlny. 🛌 Povlečení spadá do kategorie nežehlicího, což je má nejoblíbenější. Protože jestli se s něčím nekamarádím, tak to právě s žehlením ložního prádla, které se nikdy pořádně nevejde na žehlící prkno. Uzavírání funguje na základě zipu, což mi přijde perfektní. Nezapínáte několik knoflíčků či nevážete mašličky a po celou dobu neřešíte vypadlý roh peřiny či rozvázanou tkaničku. Povlečení je díky této bavlně tvrdší a pevnější, ale za mě opravdu příjemné na dotek. V neposlední řadě je výhodou to, že se pod ním člověk nepotí . Musím uznat, že se mi pod touto soupravou spalo skvěle. 🥰 Značka SCAN quilt má mnoho druhů a designů povlečení, že si zkrátka z jejich pestrosti vybere každý.

27.05.2021

Výrobky Scanquilt mě lákají svou kvalitou,mám od této značky více věcí,ale největší potěšení mám z Tencelového povlečení.Je úžasné,v létě chladí,v zimě hřeje,je příjemné na dotek a navíc má antibakteriální vlastnosti.

Vyšší ceny

26.05.2021

Miluji jejich povleceni a rucniky. Mnoho druhu a rucniky skvele saji. Kazdy ma doma jinou barvu at si je rozehname. Premiova ceska znacka, kterou mame radi.

25.05.2021

Od SCANquilt máme peřinu, která je skvěle lehká a rádi kupujeme i povlečení. Jsou kvalitní a mají skvělý výběr druhů. Líbí se mi zapínání na zip, nesnáším knoflíky😃.

24.05.2021

Pro nás jedna z nejoblíbenějších značek povlečení a bytových doplňků- top kvalita, hezký design v pestré škále výběru

vyšší cena

19.05.2021

jsou to kvalitní ložní povlečení, které mám ráda a mají i krásné vzory a různé rozměry, takže si vybere každý. myslím si, že tato česká značka může v klidu konkurovat zahraničním.

cena, není úplně malá

19.05.2021

Ve SCANquilt miluji jejich povleceni jsou opravdu kvalitni a maji prijemny material. Jednou za cas si udelam radost, ze vzoru si vybere kazdy. Tesim se zas do otevreneho kramu :)

19.05.2021

Toto povlečení a textil je vážně skvěle a moc pohodlné..

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat