TESTOVÁNÍ: Co je dobré pro dětskou pokožku, je dobré i pro mě. Pleť hebkou jako miminko vám zajistí kosmetika HiPP!

20.09.2021 | Testování

Máte pocit, že dětskou kosmetiku nemohou používat dospělí? Společnost HIPP tento mýtus vyvrací! Ve spolupráci s ní připravujeme balíček kosmetiky pro 50 bezdětných testerek ve věku 25-35 let, které si dopřejí luxus v podobě sametově hebké a chráněné pokožky.


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 122 testerek


Péče o pokožku celého těla by měla být nedílnou součástí našich každodenních rituálů. Správná a pravidelná péče o pokožku napomáhá obnovit její přirozenou rovnováhu a dodá jí zdravý vzhled. Odměnou bude váš příjemný pocit a zdravé sebevědomí. Kůže jakožto největší orgán lidského těla plní hodně rozmanitých funkcí, především ale poskytuje ochranný štít, bez kterého se nelze obejít. I to je důvod, proč se o ni patřičně starat! Vždyť vytváří bariéru mezi vnějším a vnitřním prostředím, čímž zabraňuje průniku škodlivých látek, toxinů, mikroorganismů i nebezpečných ultrafialových paprsků. Vnímejte svoji pokožku jako součást imunitního systému a dopřejte ji kvalitní kosmetiku, která její ochranitelský vliv nemůže ničím ohrozit. Mezi takové prostředky se počítají produkty od společnosti HiPP. A že jsou určené jen pro ty nejmenší? Ale kdepak! To, co je dobré pro miminka, je přece dobré i pro vás!

Láskyplná péče v každé kapce

Naprostým základem HiPP kosmetiky jsou blahodárné přírodní oleje, mezi nimiž vyniká vzácný BIO mandlový olej. Ten podporuje potřebnou hydrataci, přičemž zanechává kůži vláčnou, sametově hebkou, vyživenou a zregenerovanou. Nejen s jeho pomocí ale můžete mládnout a zkrásnět! Kosmetika od HiPPU je napěchována i prospěšnými nenasycenými mastnými kyselinami, kterým dělají společnost cenné vitaminy a minerály. Naopak byste v ní nenalezli parabeny, parafínové oleje na bázi ropy, alkohol, PEG emulgátory ani další pochybné chemické složky, jež by pokožce mohly jakkoli ublížit.

HiPP pečuje o vás i planetu

Pro společnost HiPP je totiž ochrana zdraví i životního prostředí naprostou prioritou, proto její výrobky neobsahují zbytečnou chemii a jsou navíc zcela bez mikroplastů. Ještě pořád si myslíte, že se z nich mohou těšit jenom miminka? Aktuálně hledáme 50 testerek, které schopnosti šetrné kosmetiky HiPP Babysanft chtějí pocítit na vlastní kůži. Je vám od 25 do 35 let? Jste zatím bezdětná a ráda o sebe pečujete? Můžete být jednou z výherkyň, na kterou se usměje štěstí. V testovacím balíčku pak obdržíte tyto produkty, jež budou vaším každodenním spojencem, přítelem a pomocníkem.

HiPP Babysanft Sprchový gel s dávkovačem

Ať už jde o delší koupel ve vaně či rychlejší sprchu, očista má základní význam nejen pro zdraví, ale i svěží pocit pohody. Dopřejte svému tělu HiPP sprchový gel, který zbavuje i tu nejcitlivější pokožku nečistot, zatímco ji chrání před vnějšími vlivy i poškozením. Vytváří totiž na pleti ochranný film, aniž by poškodil její přirozený kyselý plášť. Kůže tak při běžné hygieně není namáhána a může dýchat, proto neztrácí svou vláčnost, pružnost ani odolnost. Protože má tento sprchový gel s praktickým dávkovačem jemnou vůni, za kterou si rozhodně nepřipisují zásluhy zbytečné parfémy a chemické aromatické látky, nevyvolává alergické reakce. Jeho snášenlivost s pokožkou je pochopitelně dermatologicky testována. Zkusíte ho? I další produkt z řady Babysanft si vaše pleť doslova zamiluje.

HiPP Babysanft Pleťové mléko

Péče, kterou kůži poskytujete, je důležitá i pro obnovu přirozené rovnováhy, kterou vnější nepříznivé vlivy narušují. Proto je třeba mít po ruce pleťové mléko, jež zajistí hydrataci a díky antioxidantům zesílí ochranu před vším, co schopnosti regenerace odporuje. A přesně to je HiPP Babysanft Pleťové mléko. Ten má pozitivní účinek na suchou pleť a rychle se vstřebává. Obsažený BIO mandlový olej je pokožce velice blízký, proto zajistí všechny její potřeby. A to s minimálním rizikem alergických reakcí. Tohle je péče, kterou si zasloužíte! Posledním testovacím produktem jsou ubrousky – a ne jen tak ledajaké.

HiPP Babysanft Čisticí vlhčené ubrousky ULTRA sensitive

Ženy si prý poradí v každé situaci. Proto s sebou v kabelce nosí mnoho nezbytných pomocníků. Mezi nimi jistě nechybí vlhčené ubrousky! Co byste řekla na takové, které mají výjimečně jemná vlákna s vysokou absorpční schopností pro mimořádně šetrné ošetření rukou i obličeje.  Ubrousky jsou biologicky odbouratelné. Neobsahují totiž plasty ani mikroplasty.  Praktické balení vhodné do každé kabelky obsahuje 10 kusů ubrousků. Bude to láska na první očištění… Tak hodně štěstí, milé testerky. Je o co bojovat!

Více informací naleznete na stránkách www.hipp.cz

Cena balíčku: 302 Kč

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 50 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda si vybírají kosmetiku podle složení nebo ceny?  
HLASTE SE DO 3. ŘÍJNA 2021.
Vybrané testerky získají vždy 1ks pleťového mléka, sprchového gelu a mini balení vlhčených ubrousků.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 19.10.2021

Oba produkty krásně jemně voní. Sprchový gel i pleťové mléko skvěle hydratuje. Pleťové mléko se okamžitě vstřebává, nelepí a perfektně se roztírá. Oceňuji pumpičku u sprchového gelu 👍🏻, je to hygienické. Pokožka je po používání opravdu jemná, ani jeden produkt nedráždí a pleť po něm nepne. Doporučuji všema deseti :)

Nic jsem nenašla :)

vybraná testerka | 19.10.2021

Jsem rada za tohle testovani, protoze kosmetiku Hipp mam rada. Nicmene mleko ani sprchovy gel jsem nezkousela a musim rict, ze jsem byla spokojena. Hezky voni, mleko se dobre roztira a po sprchovem gelu jsem nemela tolik vysusenou pokozku. S ubrousky jsem byla take spokojena, po vyndani vylezl jen jeden a ne vic kusu, jako u jinych znacek.

Zadne nemam ☺️

vybraná testerka | 18.10.2021

Kosmetiku HiPP jsem si naprosto zamilovala, a to nejen pro její čistou a jemnou vůni, ale především pro viditelné účinky na pokožce. Sprchový gel pokožku nevysušuje, naopak ji zjemní a ihned po umytí je krásně hydratovaná a provoněná. Velice jsem uvítala praktické balení s dávkovačem. Pleťové mléko se po nanesení rychle vstřebává, nelepí a hlavně nemá mastný efekt jako některá kosmetika výhradně pro děti. Dokonce si u mě poradila s jemnou krupičkou na těle, která během pár dní pravidelného mazání zmizela. Ubrousky mají ideální velikost, pokožku nedráždí a jsou velice účinné. Nemůžu jinak než chválit a doporučovat všem dál. ❤️

vybraná testerka | 18.10.2021

Moje zkušenost s kosmetikou Hipp je velmi pozitivní. Kůže je po ní vláčná, hebká a voní jako miminko. Mléko hezky hydratuje a moc dobře se roztírá. Nikdy dříve mě nenapadlo, že bych mohla vyzkoušet dětskou kosmetiku na svou pokožku, ale nyní vidím, že to byla Škoda, protože účinky plně odpovídá drahé kosmetice, která má většinou horší složení. Určitě u dětské kosmetiky zůstanu a zařadím ji mezi své oblíbené produkty.

Trochu mi vadilo, že mléko se vstřebává delší dobu a pokožka je po něm dlouho mastná.

vybraná testerka | 18.10.2021

Jak u sprchového gelu tak i u pleťového mléka se mi líbila vůně - přijemná, tak akorát, decentní a přesto moc hezká 😁. Vůně mě zaujala obzvlášť u pleťového mléka. Člověk má při používání této kosmetiky pocit jemnosti, hebkosti. Příjemná na dotek. U sprchového gelu také oceňuji praktickou dávkovací pumpičku, která dost usnadňuje používání.

Možná jako jediný zápor bych považovala to, že u pleťového mléka žádná pumpička není, ta mi tam trochu chybí.

vybraná testerka | 18.10.2021

Pro mě nejpříjemnější vůně kosmetiky vůbec, jemná, dětská, nevtiravá. Velmi chválím kosmetiku bez SLS, což jako člověk s lupénkou a citlivou kůži obzvlášť ocením. Balení velikostne ideální (mléko 350ml a sprchovy gel 400ml), velmi příjemné a přesné davkovani teloveho mleka, ktere se rychle vstřebává, hydratuje a nedráždí. Sprchový gel má praktickou pumpičku.

Nic

vybraná testerka | 18.10.2021

Vůně je naprosto dokonalá úplně jsem se vrátila do dobrý, kdy byla Julča miminecko. Sprchový gel je úžasný hezký myje necítím se tak stažena a kůže nesupinkovati jak běžnė. Na obličeji mě vůbec nedráždí žádný zarudnutí nebo vyrážky. Tělové mléko, to je pro mě zázrak a to soudím jen už podle rukou, období kdy je mám suchý a akorát to byla doba kdy mi klouby popraskaly do krve, druhý den po používání na noc jsem měla pokoj. Skvělé !

Negativního nevidím nic možná bych právě brala jen právě menší kremik do kabelky na ty ručky

vybraná testerka | 18.10.2021

Mycí gel je v praktickém balení s pumpičkou, vítám složení bez parabenů. Pokožka je po použití hebká. Pleťový krém je lehce roztíratelný, rychle se vstřebává. Užitečná kombinace obou výrobků. Ubrousky jsou v praktickém cetovním balení, nelepí a mají pro mě všestranné využití. Kosmetiku HIPP určitě doporučuji.

Vůně kosmetiky především pro děti

vybraná testerka | 18.10.2021

Krem Jemnost pokozky Sprchac Cista pokozka Vse Krasna vune Vse Pocit opecovavane pleti Krem Krasne se roztira Krem Neni mastny Ubrousky velmi jemne Kazdy den jsem se tesil na vecer, az se umeju ve sprse sprchovym gelem, krasne myje, pokozka hebka a cista. Pote jsem se namazala mlekem a pokozka se okamzite zklidnila, zjemnila a nebyla mastna.

Silna vune typicka pro miminka

vybraná testerka | 18.10.2021

výborná konzistence snadné použití praktické balení kvalita odpovídá ceně vhodné jak pro pokožku miminka, tak pro mne oceňuji složení a původ ingrediencí záruka kvality sprchovy gel praktická pumpička přirozená, jemná, nevtíravá vůně bez přílišné parfemace po použití sprchového gelu i tělového mléka zůstává pokožka vláčná a hydratovaná

nenapadá mne

vybraná testerka | 18.10.2021

Mam velmi citlivu a atopicku pokozku. Na umyvanie pouzivam specialne pripravky, vacsinou oleje. Narovinu ale, tieto pripravky su takmer vzdy bez vone a vobec nepenia. To mi vadi aj pri tom, ako si holim nohy - chce to aspon trosku peny! Pripravky od HIPPu som chcela vyskusat najma kvoli tomu, ze su vhodne na najcitlivejsiu detsku pokozku a preto by mohli byt vhodne aj pre mna. Myslim, ze som sa nemylila. Najvacsim plusom je uzasna vona, po ktorej sa citim ako miminko a stale si musim vonat ruky :). Okrem toho som skusala olej aj na holenie a s jemnou penou je uplne super! Konecne som nemala pokozku vobec podrazdenu a zostala hebucka. Pletove mlieko som pouzivala skor na telo a pokozku som mala vyzivenu. Na moju specificku pokozku potrebujem testovat dlhsie, aby som zistila, ci by mi vyhovovalo dlhodobo. Zatial vsak musim hodnotit najviac kladne!

ziadne som nepostrehla

vybraná testerka | 17.10.2021

Nenapadlo mne používat dětskou kosmetiku (mimo vlhčené ubrousky) pro mne. Říkala jsem si, že bude asi málo účinná. Naprosto mne fascinuje ta vůně. Nemám ráda zbytečně přeparfemované produkty a tyto od HiPP jsou takové něžné. Velikost vlhcenych ubrousků je úplně akorát, nosit sebou to obrovské balení, když spotřebují jeden za týden je úplně zbytečné (zbytečně těžké a zbytečně vysychají). Mycí gel je naopak velmi příjemné konzistence, díky pumpičce mi nevyteče během jednoho mytí půlka balení na ruku.

žádné

vybraná testerka | 17.10.2021

Je pravda, že kvalitní dětská kosmetika musí být zaručeně dobrá pro všechny, protože miminkům dávají lidé jen tu nejlepší péči a produkty Hipp jsou pro mě důkazem. Sprchový gel je příjemný, nevysušuje a balení s pumpičkou mi vyhovuje, dávkování je rychlé když odpadá otevírání lahvičky a její přemisťování. Tělové mléko se krásně vstřebává, pokožka je krásně hydratovaná. Ubrousky jsou super do kabelky, je možné je využít kdekoli. Složení přípravků bez chemie velmi oceňuji, přípravky mě i celkem příjemně voní, žádná alergická reakce, takže za mě super.

Mléko bez pumpičky

vybraná testerka | 17.10.2021

Výrobky od Hipp jsou perfektní-vůně je nádherně jemná, lehce miminkovská :-) sprchový gel je fajn, ale moc nepění, což je u dětí asi OK, ale u dospělého je potřeba použít větší množství, což není problém, protože nevysušuje. Ubrousky hodnotím také velmi kladně, jsou jemné a zvlhčené tak akorát. Ale největší TOP je pro mě pleťové mléko, konzistence mi naprosto vyhovuje, krásně se postupně vstřebává, kůže je jemná a nádherně voní, ale nic přehnaného a konečně už nemám tak suchou a podrážděnou kůži, jako dříve-u tohoto výrobku zůstanu určitě i nadále! Celkově jsem nadšená, očekávala jsem, že to bude příjemná záležitost, když je to určeno pro miminka, ale že až tak jsem nečekala. Vřele doporučuji..

Není úplně co vytknout-jedině možná by byla lepší pumpička i u pleťového mléka, ale to je jen detail.

vybraná testerka | 17.10.2021

Nikdy mě nenapadlo používat dětskou kosmetiku a jelikož děti zatím nemám, nikdy jsem se k ní ani při používání nedostala. Toto testování mě opravdu zaujalo a jsem moc ráda, že jsem měla možnost produkty vyzkoušet, jelikož jsem si je opravdu oblíbila. Sprchový gel je skvělý v tom, že má dávkovací pumpičku, která je ve sprše vždy lepší než klasické zavírání a pokožka je vždy po sprše hezky jemná. Pleťové mléko je na pokožce příjemné a rychle se vsakuje a kůže zůstane krásně hydratovaná. Ubrousky se hodí do každé kabelky, nemám žádné jiné srovnání, ale jsou vyrobené z příjemného materiálu a ruce po nich nezůstanou suché.

U pleťového mléka bych také ocenila dávkovací pumpičku, u kapesníků naopak plastové zavírání, ale v tomto menším balení stačí i lepík.

vybraná testerka | 17.10.2021

Skvělá kosmetika, vhodná nejen pro citlivou dětskou pokožku. Sama mám v tomto období pokožku sušší a potřebuji kosmetiku, co pokožku nebude ještě více vysušovat. Velmi příjemná je i vůně, takže se ráda po koupeli namažu mlékem od hlavy až k patě. Vlhčené ubrousky už jsou součástí mé kabelky a používám je kdykoli je potřeba.

-

vybraná testerka | 17.10.2021

Začnu ubrousky. Je prima, že jsou v množství tak akorát do kabelky a to se mi hodí. Krásně se od sebe oddělují a nelepí se. Vůně Sprchového gelu i Pleťového mléka mě doslova dostala! Mám ráda tyto jemné miminkovské vůně. Kapka gelu dokonale umyje a zároveň ošetří pokožku bez nežádoucího vysušení. Díky mléku byla moje suchá pleť vláčnější a jemnější. Do kůže se krásně vstřebalo a nezanechalo mastný pocit. U sprchového gelu oceňuji dávkovač, který bych uvítala i u pleťového mléka

Pleťové mléko bez pumpičky

vybraná testerka | 17.10.2021

Krásná vůně celé řady kosmetiky. Hebká pokožka ještě dlouho po použití krému. Krém je též velmi dobře roztíratelný. Příjemný sprchový gel s pohodlnou pumpičkou. Vlhčené ubrousky nejsou agresivní a jsou účinné. Jakožto žena s velmi citlivou pletí jsem během používání nezaznamenala žádnou alergickou či jinou negativní reakci na pokožce.

Vůně jako pro miminka. Pro dospělého bez dětí není úplně vhodná do společnosti.

vybraná testerka | 16.10.2021

Trochu jsem se bála dětské kosmetiky, přeci jen značku Hipp mám spojenou opravdu jen s dětmi. Vždy mi ale voněla, přišla mi jemná, proto mě použití pro ženu přišlo velmi atraktivní. Vůně je nádherná, konzistence lehká, jemná.. Parfemaci hodnotím tak akorát - není to nic přehnaného, ale zároveň krásně jemná, čistá vůně.

Nic. Pouze by se mi líbila pumpička i u tělového mléka.

vybraná testerka | 16.10.2021

Jelikož mám citlivou pleť a trpím extrémem a periorální dermatitidou, tak musím velice pečlivě volit kosmetiku na tělo a obličej. Mycí gel je bez éterických olejů, barviv a parabenů, což je velikanské plus jak pro naši, tak i pro pokožku miminek. Gel dostatečně pění a výhodou je i pumpička na dávkování. Dá se použít na tělo i vlasy. Navíc pokožka zůstává jemná a voňavá bez pocitu pnutí. Pleťové mléko je vhodné na každodenní péči, skvěle se roztírá a rychle se vsakuje. Hezky voní. Vlhčené ubrousky jsem používala na odličování make-upu. Jsou jemné, nedráždí pokožku. Za mne jsou všechny výrobky skvěle pro citlivou pokožku, nejsou zbytečně moc parfémované. Veliká výhoda je, že je vše bez zbytečných parabenů, barviv atd.. Mohu jedině doporučit.

vybraná testerka | 16.10.2021

Jsem ráda, že jsem se stala součástí tohoto testu a objevila produkty, které sedí mé citlivé pokožce. Co se týká sprchoveho gelu, tak musím říct, že balení s pumpickou je opravdu skvělá záležitost. Vůně je jemná, ale zároveň na pokožce vydrží. Pěnivost tak akorát. U krému mi trošku chybí právě ta pumpicka, avšak je celkem hutný, tak možná by se pumpicka ucpávala. Vůně je skvělá, po namazání se vstřebává téměř okamžitě. Palec nahoru mají za mě i ubrousky, které jsem využila k odlíčení make-upu. Jsou celkem pevné a nejsou příliš napité. Celkově mě značka Hipp mile překvapila a určitě mrknu na celý sortiment.

Nic mě nenapadá

vybraná testerka | 16.10.2021

Hipp kosmetiku jsem používala i na dceru když byla ještě miminko.🙂 Zkusila jsem ji i já sama a musím říct,že tato kosmetika je úžasná. Mám citlivou pokožku takže si musím vybírat kterou kosmetiku mohu použít, ale Hipp překvapil.🙂 Krásně voní a navíc pokožka je úžasné jemná. Takže nejen pro děti ale i pro všechny co mají suchou a citlivou pokožku.

vybraná testerka | 16.10.2021

Nemohu si vynachválit tyto produkty, jako první bych chtěla určitě vyzdvihnout, že nejsou testované na zvířatech, neobsahuje éterické oleje,parabeny,silikonové oleje a není parfemovaný. Což je za mě úplně super protože, se snižuje riziko alergické reakce a další + obsahuje BIO mandlový olej a bambucké máslo. Ubousky a sprchový gel jsou ještě navíc veganské, což si myslím zpět je taky super. Teď se podíváme na každý produkt zvlášť. Sprchový gel nádherně voní,nevysušuje pokožku a stačí opravdu maličké množství takže i ekonomické, zachovává pH v pokožce.Když se podíváme na pleťové mléko tak nádherně hydratuje a opět stavči jen malé množství, není příliš mastné a nezatěžuje pokožku a co se týče vlhčených ubrousků za mě skvělé na odlíčení a nebo když si potřebujete šetřit obličej kvůli horku tak krásně zchladí, neštípe v očích a nádherně voní, nejsou běleny chlórem,neobsahují alkohol,mýdlo ani barviva a neobsahují ani mikroplasty ale pouze směs přírodních vláken.Takže já mohu jedině doporučit i pro dospělé ženy myslím ze moje pokožka se o dost zlepšila po používání tento produktů.

Žádné zápory nemám

vybraná testerka | 16.10.2021

Po aplikaci kremu, je pokozka vlacna, dobre hydratovana. Sprchovy gel nedrazfi ani pokozku intimnych partii. Idealna dvojka na statostlivost o telo, jak pro babetka i ženy.Prijemna vune, nedrazdi pokozku. Vhodne pro celou rodinu,byly by fajn i nahradny naplne. Mohu jenom doporucit vhodne i poporodu. Pouzivali i v nemocnici

Dost vysoka cena

vybraná testerka | 16.10.2021

Sprchový gel hezky příjemně voní, pění tak akorát. Tělo hezky umyje. Mléko se dobře roztírá a rychle se vstřebává do pokožky. U mléka by byla lepší pumpička, lépe by se s ním zacházelo. Super kombinace těchto dvou produktů. Ubrousky jsou fajn, použila jsem na ruce i vyzkoušela na odlíčení makeupu a super.

Nic jsem neobjevila

vybraná testerka | 15.10.2021

Sprchový gel je super. Krásně vyživuje pokožku a je po koupání příjemná. Cením i pumpičku, dobře se tak dávkuje. Složení je dobré a věřím že pro lidi kteří bojují se suchou pokožku, ekzémy a podobně bude tohle opravdu super. Ubrousky jsou klasika. Ty se hodí vždy a všude. K těm nemám co vytknout. Celkově jsem spokojená.

Nevyhovuje mi tělové mléko. Je hodně hutné a mastné a strašně dlouho ho na sobě cítím a to mě osobně vadí. Ale věřím že bude ba druhou stranu dobré. Ještě mě mrzí vůně. Není to klasická miminkovska vůně co bych čekala. Něco to kazí, ale to je jen detail.

vybraná testerka | 15.10.2021

Krém naprosto nádherně voní ! To musím vypíchnout hned na začátku :) Nádherná jemná a nevtíravá vůně mandliček. Krásně se roztírá, vůbec není pocit ulepenosti, přitom ale krásně hydratuje pokožku těla. Vůně je tak neutrální a jemná, že nevadí ani mému příteli, který jinak voňavé krémy odmítá :) Ocenila bych pumpičku, která zjednodušuje aplikaci - obzvláště potom při použití i na mimčo :)

Ke krému by byla super pumpička - praktičtější. Mycí gel krásně voní, ale na kůži vůně zas tak dlouho nevydrží, což je velká škoda. Když pak ale namažete mlékem vůně na pokožce vydrží dlouho :)

vybraná testerka | 15.10.2021

Musím vyzdvihnout, že produkty jsou veganské, netestované na zvířatech a bez mikroplastů. Sprchový gel je velmi jemný, nevysušuje pokožku a jemně voní. Tělové mléko jsem používala bezprostředně po depilaci a mile mě překvapilo. Pokožka byla jemná, bez začervenání a pálení. Určitě doporučuji oba produkty.

Vlhčené ubrousky jsou průměrné, ale v pořádku.

vybraná testerka | 15.10.2021

tělové mléko je dokonale, pro moji citlivou kůži ideální, krásně se vstřebá, nezanechává mastný film, nelepí a navíc opravdu krásně voní. to samé je i u sprchového gelu, vůbec jsem neměla pocit sucha po vykoupání, jako u jiných gelů. ubrousky jsem využila hlavně na cestě, po jídle nebo jen otřít nečistoty.

jediné co bych vytkla, je to, že by mohla byt pumpička i u tělového mléka

vybraná testerka | 15.10.2021

Sprchový gel s dávkovačem je skvělý. Opravdu hezky voní, krásně pění a je po něm velice příjemná pokožka. Mléko je příjemné ihned se vstřebá a zároveň zanechává příjemný film. Musím říct, že se mi po krému dokonce zlepšil ekzém. Vlhčené ubrousky, jsem zkousela ať už na obličej na ruce a potěšilo mě, že za sebou nezanechávají takový lepkavý pocit.

U ubrousků píšou, že mají jemná vlákna. Materiál mi nepřišel tak jemný a měkký, spíše mi přišel hrubší.

vybraná testerka | 14.10.2021

Velmi resim kosmetiku, kterou na tele pouzivam. Vybiram si z rad eko/bio produktu, ktere jsou nejen setrnejsi ke mne, ale i k planete. Kosmetiku HiPP me bez ditete nenapadlo pouzit. Kazdopadne me toto testovani utvrdilo, ze jsem klidne mohla. 😊 Vune produktu je jemna, takova miminkovska, ktera je prijemna i mne samotne na pokozce, kterou nedrazdi. Sprchovy gel dobre mydli, lze vyuzit naproste po celem tele, coz je velke plus. Davkovaci pumpicka je presne to, co mam u produktu rada. Telove mleko je vysoce hydratacni a velmi rychle se vsakne do pokozky, ktera zustane prijemne vonava. Nezanechava lepkavou stopu. Vlhcene ubrousky se zkratka daji pouzit na vsechny zpusoby. Ja nejcasteji nosim v kabelce. Maji pevnou konzistenci, nejsou prehnane navlcene a dobre se s nimi cisti. Pouzivam v aute, na pocitac ci na zabahnene boty. 😄 Nezanechavaji mydlove stopy, za coz jim davam velke plus (u jinych se mi to stava). Zkratka jsem ubrouskum nasla jiny smer pouziti. Celkove me produkty od HiPP mile prekvapily a myslim, ze je nezkousim na sobe naposledy.

Libil by se mi davkovac s pumpickou i na telovem mleku.

vybraná testerka | 14.10.2021

Sprchový gel Nejen ze krásně voní ale pokožka je po něm krásně jemná a hebká. Jsem nadmíru spokojena. Pleťový krém Opět krásně voní. Používala jsem dvakrát denně ráno a večer a opět nadmíru spokojenost. Ubrousky Nejlepší věc co kdy vymysleli úplně úžasné. Všem vřele doporučuji opravdu stojí za to vyzkoušet.

vybraná testerka | 14.10.2021

S produkty od Hipp už jsem se dříve setkala, když byla dcera malá, tak jsme nepoužívali jinou značku. Teď jsem ji vyzkoušela i na sobě a musím říct, že jsem spokojená. Sprchový gel krásně pění a pumpička mi ve sprše taky vyhovuje. Po spláchnutí vydrží na kůži celkem dlouho vonět. Pokožka je po vykoupání jemná. Tělové mléko se dobře roztírá a vsakuje. Opět příjemně voní a nezanechává skvrny na oblečení. Vlhčené ubrousky 10ks jsou praktické na každodenní nošení v tašce, kabelce, batohu. Není v nich alkohol a kůže po utření po nich nečervená. Ja osobně jsem spokojená a určitě si plánuji v budoucnu dále kupovat produkty od značky Hipp

Žádné zápory jsem nenašla

vybraná testerka | 13.10.2021

Skvělá konzistence jak sprchového gelu tak i pleťového krému. Krém krásně hydratuje, nyní jsem zkoušela na odřenou pokožku pod nosem od rýmy a je to mnohem lepší. Oba dva produkty pěkně voní, jemné, nevtirave. Bohužel na miminku nemohu vyzkoušet, ale nestipe, nepálí a je velmi příjemný na pokožce. Určitě bych oba dva doporučila. Další plus je docela velké balení, které na nějakou dobu rozhodně vystačí. Ubrousky krásně voní a jsou super.

Žádné

vybraná testerka | 13.10.2021

Všechny výrobky jemně, hezky, nevtíravě voní. Nezaznamenala jsem žádnou kožní alergickou reakci po použití. Po použití pleťového mléka nezůstala pokožka mastná, dobře se vstřebává. U sprchového gelu oceňuji dávkovací pumpičku, je to praktičtější a rovněž hustotu, tolik nestéká. Ubrousky jsou pevné, velikost vyhovuje, netrhají se

I když mi u Sprchového gelu mi vyšší hustota vyhovuje-tolik nestéká, pleťové mléko se díky vyšší hustotě hůr roztíralo. Ubrousky by možná mohli mít plastový uzávěr, odklápěcí nálepka po zvlhčení tažením ubrousku tolik nedrží

vybraná testerka | 12.10.2021

*V první řadě musím pochválit vůni sprchového mléka i pleťového mléka. Je velmi příjemná a na kůži vydrží opravdu překvapivě dlouho. *Oba produkty mají také úžasnou konzistenci- snadno se rozstírají a vstřebávají a k pokožce jsou velmi šetrné. * pocit hebké a voňavé pokožky přetrvává dlouho a dlouho.

na žádný jsem nepřišla :)

vybraná testerka | 12.10.2021

Na prvním místě mě zaujalo především složení které je šetrné nejen k pokožce ale i k přírodě. Produkty příjemně jemně voní, složka parfum je až na posledním místě což ocení nejen citlivá pokožka. Sprchový gel voní velmi příjemně dají se s ním také umýt vlasy a má praktickou pumpičku. Pleťové mléko mi také vyhovuje, pleť je po něm jemná a hydratovaná. Moc děkuju za možnost testování a vyzkoušení této značky, věřím že to nejsou jediné produkty které vyzkouším.

vybraná testerka | 11.10.2021

Pleťové mléko úžasné, neměla jsem žádné pochyby! Část se vstřebá a část okamžitě uschne na pokožce a krásně vytvoří tenký film, který mi nijak nepřekáží. Přípravek na mytí mě příjemně překvapil a zkusila jsem ho i na vlasy a taky úžasné! Vlhčené ubrousky byly fajn, příjemná vůně u všeho. Nemůžu si pomoct, jsem ráda z tohoto testování.

Ubrousky byly z trochu pevnějšího materiálu, třeba pro děti bych používala jemnější, ale je to jediná horší věc, která ale není na škodu a už vůbec není to něco co by mi zabránilo v nákupu, spíš naopak!

vybraná testerka | 11.10.2021

Pokožka je jemnější a krásně voní. Celkově za mě Hipp je super jak pro dítě tak pro dospěleho člověka. ❤️ Používala jsem i u dcery od narození a používáme do teď. ❤️ Co se týče pleťového mlíka, tak za mě super, miluji tu vůni. Určitě ráda doporučím dál.. Nevěřila jsem, že by to opravdu mohlo takhle z jemnit pokožku.

Není nic, co bych mohla vytknout.

vybraná testerka | 11.10.2021

Na první pohled se mi líbí praktické balení sprchového gelu, které bych uvítala i u tělového mléka. Vytváří jemnou pěnu, nevysušuje pokožku a je fajn, že ji mohou kromě dětí používat zároveň i rodiče. Tělové mléko je jemné, snadno se vstřebává a nemusí se dlouze rozmazávat, než se vpije docela. Nezanechává nepříjemný mastný pocit, takže se dá po koupeli hned vklouznout do pyžámka. Oba produkty moc hezky a jemně voní, nic obtěžujícího a vtíravého.

Žádné jsem nezaznamenala

vybraná testerka | 10.10.2021

Hipp vlhčené ubrousky jsou jemné k pokožce i dospělé ženy jsou v praktickém balení které se snadno otvíra. Hipp sprchový gel krásné voní a dělá je mou pěju je prakticky s pumpičkou. Pokožka je, poněm krásné jemná super že není testovaní na zvířatech. A pleťová mléko se krásně rozdírá na pokožce krásně voní a je jemné k pokožce

Jen chvíly trvalo než jsem přišla jek otavřit pumpičkou u sprchového gelub

vybraná testerka | 08.10.2021

Produkty od značky Hipp mě velmi mile překvapily. Vůbec by mě nenapadlo kupovat dětskou kosmetiku, ale teď si říkám, že děti se mají lépe, než my 😊 Sprchový gel má příjemnou konzistenci a hezky jemně voní. Po osprchování je pokožka jemná, není vysušená. Co se týče pleťového mléka, tak velmi dobře hydratuje pokožku. Trochu hůře se mi roztírá, ale o to více hydratuje, takže jsem spokojená. Má velmi jemnou vůni.

o ničem nevím

vybraná testerka | 08.10.2021

Hned po obdržení balíčku jsem se těšila až výrobky vyzkouším a nezklamal mě. Sprchový gel je jemný, nedráždí pokožku. Tělové mléko krásně voní, rychle se vsákne a zjemňuje kůži. Ubrousky nejsou zbytečně olejové, takže taky dobré.

vybraná testerka | 07.10.2021

Do testování jsem zapojila i babičku. Tu nejvíce nadchl sprchový gel. Cituji:" mám pokožku jako miminko." A mě osobně baví dávkování pomocí "pumpíku". Tělové mléko se snadno roztírá, rychle se vsákne do pokožky a zanechá ji jemnou. S ubrousky jsem taky spokojená, jelikož nejsou nijak parfémovaný a zbytečně mokré, olejovaté.

Žádný zápor mě nenapadl. Chvilku jsem přemýšlela, že pro někoho by mohla být cena, ale ta je úměrná kvalitě.

vybraná testerka | 07.10.2021

Tak tohle je kosmetika pro mě! :) Moc děkuji za možnost testování těchto produktů, které bych si nejspíše sama nikdy nekoupila. Což po téhle zkušenosti vím, jaká by to byla škoda. Protože jsou to opravdu kvalitní produkty a můžou je používat i dospělý lidé. :) Moc krásně voní a hydratují a vůně vydrží hodně dlouho, což miluju! Vlhčené ubrousky jsou měkké a nasáklé dostatečně. Takže tohle si musím prostě koupit, až mi dojde tohle balení :)

vybraná testerka | 07.10.2021

Se Značkou Hipp mám velké zkušenosti líbí se mi složení, ceny jsou skvěle a ta vůně ? Dokonalá, opravdu krásná. Je šetrná k pokožce, nikdy jsem po této značně neměla žádné zacervenani či svědění, je to značka pro dětskou pokožku, ale ja si ji často koupím a využiji i v dospělosti, na testováním jsem dostala natural vlhcene ubrousky, pleťové mléko sprchový gel který jsem hned vyzkoušela a je úžasný !

vybraná testerka | 06.10.2021

Nedalo mi to a hned po obdržení balíčku jsem musela vše vyzkoušet. Velice oceňuji složení produktu a také to, že je to veganský produkt, který není testován na zvířatech. Ubrousky jsou velice jemné a nedráždí položku. Tělové mléko nezanechává mastný film, ale krásně se po chvilce vstřebá a není to obtíž při oblékání, když si člověk namaže cele tělo. Všechny produkty krásně voní a hydratují pokožku. Ačkoliv to jsou produkty určeny pro dětskou pokožku, rada je budu nadále používat pro sebe.

vybraná testerka | 05.10.2021

Tuto kosmetiku pouzivam uz od doby co se mala narodila,samozrejme ona se mnou. No a je fajn mit pleť jako dětskou prdelku a k tomu vonět jako miminko. Ja vyloženě tuto kosmetiku i kupuju porad a tak dekuji za otestování i techto produktu. Hipp bych urcite nemenila. Je proste nejlepsi a doporucuju!!!

Jsou casto v nasi prodejně diky nam vyprodané

vybraná testerka | 05.10.2021

Pleťové mléko a sprchový gel příjemně voní a ubrousky jsou velice šetrné k pleti.Sprchovy gel se dá navíc použít i k umytí vlasů,což je velmi praktické.. pleťové mléko skvěle hydratuje a zvláčňuje pokožku.I když jsem mléka na obličej nepoužívala ráda,toto je příjemné a nedráždí pleť..rozhodně doporučuji i pro dospělé..

12.02.2024

Na HiPP nedáme dopustit💯 krásně voní, hydratuje, nevysušuje. Používáme už od narození 🎉

21.01.2024

HiPP super produkty má pro ty nejmenší i pro celou rodinu

14.11.2023

Na syna to používám hodně na sebe až tak ne. Ale mažu se krémem pro děti je na foto a paráda hodně jsem trpěla na suchou kůži a když tohle používám tak netrpím

11.10.2023

Hipp Je za mě jedna z nejlepších kosmetických značek jak pro miminko tak pro dospělé já jí využívám společně s dcerou

14.09.2023

Používáme od narozeni, máme několik produktu a se všem velká spokojenost! Nebudeme měnit 🥰

13.09.2023

Hipp kosmetiku používáme od narození a za mě jednička na trhu ! Krásná vůně ,hebká pokožka

13.09.2023

měli jsme HiPP olej a byl krásně jemný, téměř bez vůně

29.08.2023

Krásná,jemná vůně. Jemné složení. Doporučuji

žádné nejsou

01.03.2023

kosmetika HiPP překrásné voní, toleruje ji snad každá položka

nic

01.03.2023

Výborná značka kosmetiky nejen pro děti. Sprchový gel je voňavý, jemný, bohatě pění. Očistí pokožku a provoní ji. Unikátní pro člověka i přírodu šetrné složení. Široká řada produktů pro mnoho využití. Krásné balení.

16.02.2023

Výborná, spolehlivá značka, specialista na dětskou kosmetiku. Ty nejkvalitnější ingredience, vzácné rostlinné oleje, šetrné zpracování. Nelepí, nedráždí. Bez obsahu mýdla. Kvalita prověřená mnoha lety a mnoha maminkami a jejich dětmi.

-

11.02.2023

vyzkoušela jsem . není to njak moc super ale svůj účel to plní raději u této značky zůstanu jen s dětmi.. vůně krásná jako vzdy

10.02.2023

nomosnrlnaotnoshtosj5ojw6onos6nos7josh6ojojoznowbon6oen7os7jo7

nogndzon6eohr7hro7h

25.01.2023

Krásná vůně jako všechno od hipp

Nic jsem nenašla, je skvělý

18.01.2023

Kosmetika hipp je perfektní máme ji moc oblíbenou .

14.01.2023

Tato kosmetika je skvělá, používáme ji už velmi dlouho a mohu jen doporučit

04.01.2023

Měla jsem problémy s pletí, po této značce se mi problematická místa zlepšila

Vysušování pleti

19.12.2022

Tato kosmetika je super, ráda jí používám Mám po ní hebkou pokožku

19.12.2022

Tato kosmetika je skvělá. Mám po ní krásnou, hebkou pleť

29.11.2022

Příjemná voňavé kosmetika která pokožku dá do hebkého stavu.

29.11.2022

Kosmetika hipp je opravdu skvělá hezky voní a nemám s ní žádný problém

20.11.2022

kosmetika hipp pro děti je nejlepší kosmetika nechává plet hebkou, hydratovanou

30.10.2022

Hipp je dobrý a kvalitní určitě doporučuji. cenove dobře dostupné

30.10.2022

HiPP jsem používala v těhotenství i pro obě své děti do tří let a sprchový gel mají dodnes - a to je synovi už osm let. Líbí se mi jejich složení a vůně.

Cena - nakupují převážně v akci.

27.10.2022

Krásná příjemná vůně. Značka HiPP patří k mým nejoblíbenějším.

19.10.2022

Úžasná kosmetika HiPP nejen pro miminka, ale i pro dospělé. Krásně voní a pokožka je po ní jemná a hydratovaná

11.10.2022

Kosmetiku HiPP jsem používal moc rada zanechávala pokožku dítěte jemnou a hebkou a krasne voňavou

10.10.2022

Je příjemný na pleti je lehký krasne voní a hydratuje pokožku

07.10.2022

Je spíše určeno pro miminka, ale používám to i já. Je to báječný, cítím se s tím hned mladší!

03.10.2022

Krásná vůně, krém je příjemný, pokožka je hebká a voňavá. Milujeme produkty od hipp

27.09.2022

výrobky od kosmetiky hiPP jsou vždy kvalitní pro dětskou kůži

25.09.2022

Jednoznačně u všech třech děti vyhrála tato značka kosmetiky.. Jedinečná vůně ❤️ prostě super kvalita 100%

16.09.2022

Za naši rodinu je kosmetika Hipp to nejlepší na trhu používáme už 2 roky

16.09.2022

Jsme velmi spokojena ze značkou hipp už od dectvi mého syna

15.09.2022

HiPP nejlepší značka sice je drahá ale.je výborná můžu vám doporučit 😊

15.09.2022

Pro Ségru jsem koupila a skvělý👍🏻 nemůžeme si ho vynachválit

14.09.2022

Od HiPPu používám pro malou z řady kosmetik úplně vše. Krásně voní a pokožku má malá po produktu jako obláček🫠

12.09.2022

s HiPP mám skvělé zkušenosti používala jsem od narození syna a nikdy se neosypal

12.09.2022

Hezký voní , jemný , finančně přístupný. miluju

Žádné

12.09.2022

Kosmetiku Hipp používáme už od porodnice. Tam to používali pro miminka a synovi to sedlo. :) Hezký voni, a syn má po tom i jemné vlásky.

12.09.2022

super kvalita, prijemna vune. pouzivam i pro sebe kolikrat. 🖤

09.09.2022

Ráda kupuji pro sebe i dítě. Moc příjemně voní a má skvělý dávkovač. Cena v poměru se složením je moc příjemná.

30.07.2022

HiPP je vynikající a účinná kosmetika pro celou rodinu.

22.06.2022

Tento hipp mame na vane, myjeme se s nim cela rodina. Opravdu neni jedno cim se mejeme… vyhovuje nam i nasim detem. Davkovani s pumpickou je nejlepsi vynalez.

24.03.2022

Vyzkoušeli jsme v porodnici Kvalitní, příjemná, bez velké parfemace Dostupná v krámech

16.03.2022

Kosmetika HIPP je velmi kvalitní. Pokožku nevysušuje, zanechá ji jemnou.

16.03.2022

skvělá dětská kosmetika i pro děti s citlivou pokožkou pro dcerku kupují stále.

27.02.2022

Mám velmi citlivou kůži a většina produktů míjí dráždí. Hipp je velmi jemne parfemovany a vyhovuje mi.

09.02.2022

Kosmetika Hipp je pro naseho milacka to nejlepsi a nejsetrnejsi, co lze v CR koupit za rozumnou cenu.

nevim o nich

21.12.2021

Ano! Plne souhlasim, vyuzivani detskycj produktu na dospele telo funguje uzasne. Jemna pokozka, krasna prijemna vune… telove mleko velmi rychle hydratuje. Ubrousky se skvele hodi do kazde kabelky. Hipp je za me znacka, co nepatri rozhodne jen na detske telo ☺️

19.12.2021

Sprchový gel krásně voní a má příjemnou strukturu

Nenašli jsme žádný

07.12.2021

Musím říct, že značku HIPP mám velmi ráda od té doby, kdy se narodil syn. Nejraději máme od této značky jejich dětský olejíček a sprchový gel. Jednou jsme vyzkoušeli i tělové mléko, ale spíše preferuji olejíček. Všechny jejich produkty naprosto dokonale voní. Šampón krásně pění a olejíček se perfektně vsakuje.

01.12.2021

Ano vše co je Dobre pro mimco je i pro mě což je pravda .

21.11.2021

Kosmetika od HiPP mě nikdy nezklamala. Krásně voní, pokožka je po použití hladká a není vysušená.

10.11.2021

Kosmetiku HiPP používám již několik let a jsem nadmíru spokojená.Krásně voní, nelepí,pokožka je krásně jemná a hydratovaná

žádné

01.11.2021

kosmetiku HiPP miluji, krásně voní, je příjemná, kvalitní a šetrná k pokožce.

28.10.2021

Kosmetiku Hipp mám ráda už delší dobu. Doporučila mi ji moje sestra. A já ji začala používat pro mého syna a jsem s ní velmi spokojená. Hipp není vůbec uměle převoněný a má spíše přírodní vůni, která je velmi šetrná k dětské pokožce. Hipp s oblibou používám i já. Nedráží.

nic

25.10.2021

Hipp měl prcek od narození. Vždy bylo vše super

Zápory jsem nenašla

25.10.2021

Mám malého synka, pro kterého jsem koupila tuto kosmetiku a používám ji i já, jelikož jsem se do ni zamilovala :)

24.10.2021

Kosmetiku HIP jsem používala od narození dcerky. Jelikož se u ní projevil atopický ekzém, tak jedna z mála nám tato kosmetika vyhovovala. Za mě SUPER!

24.10.2021

je to kvalitní produkt kde je platnost

nevidím zde nic záporně

19.10.2021

Sprchový gel mi nevysušuje pokožku jako jiná kosmetika pro děti, kterou jsem vyzkoušela Příjemná vůně Neštípe v očích, pokud se do nich dostane

Trochu hutnější a hůře pění při roztírání

18.10.2021

S produkty jsem moc spokojena jsem ráda že produkty od hipp mohu používat i na sobě. Pleťové mléko krásné voní, dobře se nanáší, nelepí, velké balení, vydrží dlouho, dobře se vztřebává do pokožky. Sprchový gel opět nádherná vůně, použila jsem i na vlasy, nedráždí oči, po koupeli jemná a voňavá pokožka. Ubrousky jsou dostatečně mokré, použila jsem na pleť, ruce i celé tělo. Za mě spokojenost s touto značkou a doporučuji všem

Zápory žádné

18.10.2021

Úžasná kosmetika, jsem moc spokojena. A jsem rada ze mine děti používají tenhle zázrak. Pokožka je pak jemná příjemně voní. Sama jsem měla možnost ji používat a musím říct že i já jsem spokojena. A tím pádem jsou spokojeně i moje děti. A to je nejvíc na světě

Ubrousky by mohli mít plastovi uzaver

14.10.2021

Nemusela jsem testovat dlouho, abych se utvrdila v tom, jak je tato kosmetika skvělá i pro pokožku dospělého člověka. U sprchového gelu velice oceňuji funkční a praktickou pumpičku. Po použití je tělo heboučké a jemné na dotek. Pleťové mléko úžasně hydratuje a je za velice příznivou cenu. Vlhčené ubrousky jsou pevné, nebyly suché ani nasáté vodou. Celkový dojem je opravdový zážitek, všechny produkty navíc krásně voní a cítíte se jako miminko v bavlnce.

Pozměnila bych snad jen uzávěr u vlhčených ubrousků.

14.10.2021

Velmi resim kosmetiku, kterou na tele pouzivam. Vybiram si z rad eko/bio produktu, ktere jsou nejen setrnejsi ke mne, ale i k planete. Kosmetiku HiPP me bez ditete nenapadlo pouzit. Kazdopadne me toto testovani utvrdilo, ze jsem klidne mohla. 😊 Vune produktu je jemna, takova miminkovska, ktera je prijemna i mne samotne na pokozce, kterou nedrazdi. Sprchovy gel dobre mydli, lze vyuzit naproste po celem tele, coz je velke plus. Davkovaci pumpicka je presne to, co mam u produktu rada. Telove mleko je vysoce hydratacni a velmi rychle se vsakne do pokozky, ktera zustane prijemne vonava. Nezanechava lepkavou stopu. Vlhcene ubrousky se zkratka daji pouzit na vsechny zpusoby. Ja nejcasteji nosim v kabelce. Maji pevnou konzistenci, nejsou prehnane navlcene a dobre se s nimi cisti. Pouzivam v aute, na pocitac ci na zabahnene boty. 😄 Nezanechavaji mydlove stopy, za coz jim davam velke plus (u jinych se mi to stava). Zkratka jsem ubrouskum nasla jiny smer pouziti. Celkove me produkty od HiPP mile prekvapily a myslim, ze je nezkousim na sobe naposledy.

Libil by se mi davkovac s pumpickou i na telovem mleku.

14.10.2021

I když jsem se do testování nedostala,mohu říct že je tato HiPP kosmetika vhodná i pro dospělé.Já osobně ho nezkoušela,ale snacha která má malé děti ho používá a nemůže si ho vynachválit jak u dětí tak u sebe

11.10.2021

Kupuji si velmi rada sprchovy gel. Ma dobry slozeni, davkovani a vim ze se po nem nevyrazim. Takze se sloganem souhlasim.

11.10.2021

Miluji kosmetiku HiPP! Od narození sem na dceru nepoužila jinou kosmetiku, proto sem se na testování na sobě moc těšila. Ta vůně je úžasná, u žádné jiné sem se s takovou vůní nikdy nesetkala. Tělo i vlasy vydrží vonět opravdu hodně dlouho. Pokožka je krásně jemná ,hydratovaná a voňavá. U sprchového gelu stačí jen malinko, hezky pění, takže vydrží opravdu dlouho. Navíc to balení s pumpičkou je fajn. Tělové mléko má skvělou konzistenci a dobře se vstřebává. Ubrousky jsou také skvělé, nejsou moc mokré a napuštené jako většina a hezky voní. Je to ta nejlepší kosmetika co sem kdy měla a vím, že u ní nezůstane jen dcera, ale i já. Doporučuji všema deseti.

žádné!

07.10.2021

Velmi praktické a šetrné k dětské pokožce. Mají rovněž příjemnou vůni.

06.10.2021

Kosmetika HiPP je skutečným zázrakem nejen pro dětskou pleť, ale i pro "dospěláky", vždy mojí pokožku vyhladí, vyživí. Velmi ráda kosmetiku HiPP používá i moje dcera, která od dětství až do své dospělosti s přestávkami trpí atopickou dermatitidou.

0

06.10.2021

To jsem rada, ze tento druh kampane jde do povedomi. Ja si velmi casto kupuji produkty pro miminka, jelikoz ma pokozka je dost citliva. Eko a dětska kosmetika je moje. Od hipp mi prijde super sprchovy gel, co se krasne davkuje, mleko naopak rychle zasycha. Ubrousky jeste vyzkousim, na prvni pohled idealni baleni do kabelky.

05.10.2021

HiPP má super skvělé složení, takže za mě ano. Navíc krásně voní.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat