TESTOVÁNÍ: Testování pro celou rodinu. Luxusní máslová čajová kolekce značky Odkolek chutná jako domácí

20.11.2023 | Testování

Nepečte, nechte si upéct! Luxusní máslová čajová kolekce s názvem Kouzlo Vánoc – sladká radost je novinkou ve vánočním sortimentu značky Odkolek. Navodí sváteční atmosféru: snadno, rychle a bez stresu!


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 38 testerek


Už odpočítáváte? Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé! Vánoční svátky si každý užívá po svém. Jedni chodí na procházky, druzí vyrážejí na hory a třetí mají nejkouzelnější svátky roku spojené se čtením knih ve svém oblíbeném křesle. Co ale všechny bez rozdílu spojuje? Je to čas strávený s blízkými, v co největším klidu a pohodě. Těmto chvílím pomáhá příjemné domácí prostředí, zapálené svíčky, koledy, dobré jídlo a samozřejmě výborné cukroví!

Křehké máslové cukroví je evergreenem

Tradice praví, že správná hospodyňka by měla mít na Vánoce s láskou upečeno alespoň sedm druhů cukroví, jež vždy navodí tu správnou vánoční atmosféru, kterou ale vytváří souhrn všech vjemů, jako jsou třeba barvy. Pokud letos ještě nevíte, do jakých barev budete ladit svoji vánoční výzdobu, poradíme vám. Inspirujte se zlato-modrou kombinací zbrusu nových vánočních obalů značky Odkolek. Modrá je symbolem Panny Marie, Matky Boží, která nosila ve svém lůně Ježíše a porodila ho právě o Vánocích, zlatá značí světlo a bohatství.

Nejen linecké jako od babičky

Kouzlo Vánoc obsahuje pět druhů cukroví – přes oblíbená linecká kolečka až po florentýnky. Cukroví přitom chutná a vypadá jako domácí, je křehké, rozpadá se na jazyku a připomíná návrat do minulých časů. Na první pohled však upoutá luxusně vyhlížející obal, kterému vévodí vyražené zlaté logo Odkolek. Třešničkou na pomyslném dortu jsou zlaté linky na tmavě modrém podkladu. Vše dokonale ladí ke skvělému chuťovému zážitku.

Pojďte s námi ochutnat, hledáme 30 testerů, kteří se rádi zapojí do sváteční degustace. Cena luxusní máslové kolekce je 150 Kč.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, kteří napíší níže do Rozstřelu testerů své oblíbené vánoční cukroví a následně odpoví na otázku, kolik druhů cukroví mají letos na Vánoce v plánu péct?
HLASTE SE DO 3. PROSINCE 2023.
Vybraní testeři získají cukroví Kouzlo Vánoc od značky Odkolek.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 20.12.2023

Máslová kolekce od firmy Odkolek nám s přítelem chutnala. Snědli jsme ji u kávy. Chuťově nám nejvíce chutnaly vanilkové rohlíčky. Ty se po vložení do úst, rozpadaly. Oba milujeme Linecké, ale toto Linecké je bohužel tvrdé. Je v něm málo marmelády. Ale jinak chuťově je dobré. Všechno mazané cukroví mohu doporucit

Velikost baleni by mohla byt větší

vybraná testerka | 18.12.2023

Vánoční cukroví KOUZLO VÁNOC nám vánoce opravdu připomnělo a s velkou chutí jsme se do něj pustili. Testovalo celkem 5 osob. Naši chlapi říkali, že to chutná jako cukroví, a že je to sladký - typické mužské hodnocení. Přesto jejich invazi na cukroví bylo třeba krotit aby zbylo na ženské osazenstvo. Ženské osazenstvo se shodlo, že cukroví je velmi křehké a příjemně jemné. Hvězda je nádherně máslová a rozplývá se, zvonek suprový pro milovníky čokolády a kokosu. kolečko velmi chutné, a nejlepší vanilkové rohlíčky rozplývající se na jazyku.

vybraná testerka | 18.12.2023

Moc rádi jsme celá naše rodina otestovali tuto čajovou kolekci. Myslím, že třeba pro babičky, které jsou sami a nechtějí péct, je tato kolekce suprová. Cukroví neboli sušenky jsou opravdu dobré a srovnatelné s domácím cukrovím. Chutnalo i dětem. Složení je poctivé, opravdu obsahují to, z čeho peču doma já. Jediné, co mi vadilo, byla velikost. Asi bych snesla menší kousky a více kousků.

velikost

vybraná testerka | 18.12.2023

Velice krásné, vánoční balení. Spojení modré a zlaté barvy krásně navozuje vanoční atmosféru. Jako dárek by to bylo určitě moc krásné. Velké plus je, že je vidět všechno cukroví, které je vevnitř. Cukroví je krásně zdobené. Hodně mě překvapila příjemná, sladká vůně ihned po otevření balíčku. Za tu cenu cukroví dost

Možná by byly lepsí menší kousky a více druhů. Na můj vkus hodně sladké. Linecké těsto dost tvrdé, málo marmelády. Rohlíčky se rozpadaly, vysušené.

vybraná testerka | 17.12.2023

Určitě musím kladně hodnotit rohlíčky, které měly nejen vynikající chuť - téměř domácí - ale taktéž byly opravdu křehké. Taktéž kolečka s marmeládou byla výborná. Zcela jistě mohu ocenit i krásné balení a pro někoho,kdo má rád čajové pečivo, může být krabička i velmi příjemným dárkem jen tak pro radost

Těšila jsem se na kakaové pečivo, ale to mě zklamalo velmi umělou chutí. Kytičky s polevou a marmeládou byly bohužel tvrdší, než bych si přála. A poslední druh (něco jako tyčinka musli) - ten mě úplně neoslovil

vybraná testerka | 17.12.2023

Krabička vypadá moc pěkně, hezky jdou vidět všechny druhy cukroví, které lze v krabičce nalézt. Všech pět druhů bylo moc dobrých - rohlíčky se skoro rozpadaly, polévané druhy byly bohatě polité čokoládami a hezky nazdobené, těsta všeobecně byla dostatečně křehká, ořechová kolečka nebyla tvrdá, marmelády a krémy byly chutné.

Těsta mohla být nižší, naopak mohlo být více krému/marmelády. Škoda, že bylo od každého druhu jen pár kousků.

vybraná testerka | 17.12.2023

Rovnou říkám, že jako milovnice domácího cukroví, jsem od této kolekce moc nečekala. Ale byla jsem celkem mile překvapena! Ještě než se vrhnu na hodnocení samotného cukroví, tak bych ráda zmínila, jak mě zaujalo složení, které bylo plné opravdu skutečných kvalitních surovin jako je máslo, vanilka, oříšky,... žádný přehršel zbytečných éčkových vylepšováků a náhražek. Už jen to mě zlákalo hned ochutnat. Vzhledově bylo cukroví moc hezké, na talířku by se klidně dalo zaměnit s domácím a nikoho by ani nenapadlo, že je koupené. No a teď k samotnému cukroví. V kladech zmíním jen to, co mě chutnalo, v záporech to ostatní. Nejmenší očekávání jsem měla k vanilkovým rohlíčkům, a přitom právě ty byly největším překvapením v celé sadě. Chuťově vynikající a opravdu se rozplývaly na jazýčku. Troufám si říct, že takhle dobrý recept nemám ani já! O první místo se přou spolu s polévanými hvězdičkami, které byly nejenom výtečné, ale i nejhezčí z celé krabičky. Celkem dobrá byla i oříšková kolečka, ale zde už chuť nebyla moc domácí, ale spíše průmyslově zpracovaná, i tak mi ale chutnaly. Líbilo se mi balení cukroví, které se klidně hodí i jako dárek pod stromeček.

Miluju linecké s marmeládou a doufala jsem, že tohle by mohlo být dobré. Bohužel linecké cukroví mě zde zklamalo asi nejvíce. Málo náplně, ale hlavně tvrdé těsto. Linecké má být měkoučké, rozplývat se. Druhým tak trochu zklamáním byly zvonečky. Které byly sice na pohled moc hezké, ale chuťově nic moc. Málo náplně, nezajímavá chuť. Od pohledu jsem myslela, že půjde o perníčky, ale bylo to jen kakaové tvrdé cukroví. Možná jsem měla moc velké očekávání, a proto je hodnotím tak špatně. Manželovi totiž zvonečky docela zachutnaly. Více výtek ke kolekci ale nemám, celkově mě opravdu mile překvapila a rozhodně bych se ji nebála koupit znovu.

vybraná testerka | 17.12.2023

Chuť není vůbec špatná. Myslím si že by nebylo špatné si to koupit, kdybych potřebovala jen pár kusů od různých druhů cukroví, je tam klasika jako lepené linecké, rohlíčky, ale i oříšky slepené medem a další. Chuťově mě velmi překvapily kakaové zvonečky, nemusím kakaové cukroví v kakaové polevě, ale tohle bylo velmi dobré. Cena je velmi příznivá a myslím si že to bude super například pro důchodce, nebo člověka co bydlí sám a nemá čas. I rodina s malými dětmi, kde není moc času by mohla cukroví ocenit. Dále musím říct, že to bylo balené ve velmi pěkné krabici.

Prostě nemají na ručně dělané cukroví od cukrářky, nebo domácí. Krabice měla postranní otvírání, myslela jsem si že bude otevíratelná jako truhla nebo kniha a cukroví tak bude ihned k dispozici, z té pěkné krabice, ale takhle se musí otevřít na straně, vytáhnout plast a pak ta pěkná krabička trochu postrádá smysl.

vybraná testerka | 16.12.2023

Cukroví vypadá hezky,včetně balení.Otestovala jsem ho s vnoučaty,moc jim chutnalo,hlavně rohlíčky a hvězdičky s bílou polevou.Za sebe bych ještě do lineckého přidala citronovou kůru,která by ho krásně provoněla.Výrobky od firmy Odkolek nakupuji často,hlavně sladké pečivo,které mám ráda a vždy si pochutnám.

Použití oleje,ten do vánočního cukroví doopravdy nepoužívám.Jinak ale výrobek hodnotím kladně,pro někoho kdo nepeče nebo pro návštěvu vhodná volba.

vybraná testerka | 16.12.2023

Toto Vánoční cukroví od výrobce Odkolek na první pohled zaujme krásným balením. Obsahuje 5 druhů hezky nazdobeného cukroví a vypadá jako domácí. Nejvíce mi chutnaly vanilkové rohlíčky a linecké slepované džemem. Zvonečky zdobené čokoládovou polevou hezky vypadají, ale mám raději cukroví s džemem než s krémem. Na obalu je uvedeno, že je toto cukroví s máslem, ale v popisu složení je, že másla obsahuje pouze 25 %. Ocenila bych, kdyby neobsahovalo i jiné tuky. Celkově ale toto cukroví mohu doporučit.

vybraná testerka | 16.12.2023

Cukroví jsme jedly s kolegyněmi v práci a hned bylo pryč :-) Je super skvělé sladké, úplně se rozplývá na jazyku, krabička a vzhled cukroví vypadá moc hezky. Jak jsme ochutnaly první cukroví, tak jsme ho během dne snědly. Prostě jsme nedokázaly odolat :-) Víc mi teda chutnalo s čajem než s kávou...

Cukroví bylo málo...Málo druhu...Preferovala bych víc druhu cukroví. Např.: vosí hnízda, perníčky, ořechové slzičky, marokánky ...

vybraná testerka | 14.12.2023

Tak první bylo překvapení, že budu vůbec testovat, protože mi nepřišla žádná zpráva atd Po otevření krabičky s cukrovím to krásně zavonělo jak kdyby jsem pekla u nás doma .Pak se na něj všichni vrhli no a bylo po krabičce 😄 Takže tuto luxusní máslovou čajovou kolekci všem že srdce doporučuji a přeji dobrou chuť!

vybraná testerka | 13.12.2023

Moc děkujeme za výběr v testování luxusní máslové kolekce od firmy Odkolek. Cukroví je na pohled i chuť k nerozeznání stejné jako domácí. Výborná máslová chuť, sladké je akorát, není přeslazené. Nám nejvíce chutnali vanilkové rohlíčky a čokoládové stromečky. Tuto kolekci si moc ráda zakoupím i v obchodě.

Snad jen, že bylo rychle pryč, že není větší balení. :-)

vybraná testerka | 11.12.2023

Cukroví chutná jako pravé domáci od babičky. Milujem tyto linecké koláčky. Nejvíc mi chutnali hvězdičky s pistáciemi. Ale v tomto balení si každý najde svoje oblíbené cukroví. Líbí se mi sváteční balení, protože se hodí i jako dárek. Odkolek je záruka kvality a pečou tam poctivě. Všem doporučuji přinést takovou krabičku na návštevu. Určite uspějete.

Má to len jednu chybu, že to balenie nie je väčšie. :)

vybraná testerka | 10.12.2023

Cukroví je v krásné vánoční krabičce a je vidět dovnitř jak cukroví vypadá doopravdy, nejen podle obrázku. Cukroví je hezky nazdobené a chuťově se mu nedá nic vytknout, sladké je tak akorát. Kdyby člověk nevěděl, že je kupované, těžko by rozeznal, že není domácí. Florentýnky mi chutnaly nejvíc, vnučce zase čokoládové zvonečky a hvězdičky. I linecké a rohlíčky splnili očekávání. Pekárna Odkolek peče chutně, kupuji od nich i jiné pečivo, ale cukroví jsem viděla v obchodě poprvé. Asi bych ho jen tak nekoupila, ale po ochutnání z tohoto testování určitě koupím ještě jednu krabičku. Bude to příjemná změna v našem domácím sortimentu cukroví. Můžu jen doporučit!

Cena je trochu vyšší, ale jednou do roka si člověk může dopřát.

vybraná testerka | 10.12.2023

Vánoční cukroví Kouzlo Vánoc od Odkolek mě zaujalo od první chvíle. Krásně zabalené cukroví, celkem je uvnitř pět druhů. Každé cukroví je krásně křehké, není rozdíl oproti domácímu, krásně voňavé. Moc mi chutnaly Florentýnky, jsou plné medu a oříšků. Každý druh cukroví moc hezky nazdoben, u vanilkových rohlíčků pěkný tvar. U druhů s marmeládou jí bylo dostatek, cukroví není suché. Cukroví mohu jen a jen doporučit, chuťově opravdu výborné.

Žádné zápory jsem nenašla.

vybraná testerka | 09.12.2023

Cukroví již na první pohled vypadá nádherně. V krásné krabičce, uvnitř oddělené přihrádky pro každý druh zvlášť. Celkem je v balení 5 druhů vánočního cukroví, které po rozbalení krásně voní. Linecké cukroví a vanilkové rohlíčky jsou výborné, křehké, přesně takové, jaké má toto cukroví být. Když ho srovnám s domácím cukrovím, není mezi ním rozdíl. Slepované hvězdičky posypané pistáciemi jsou za mě ale top. Jsou plněné směsí z ovocného protlaku a chuťově neměly chybu. Oříškové placičky jsou krásně křupavé a čokoládové zvonečky také výborné. Celkově jsem z cukroví nadšena, jen by ho mohlo být v krabičce trošku více. Opravdu rychle je pryč.

Pokud by v krabičce bylo o trošku cukroví více, bylo by to lepší. Jinak nemám co vytknout.

vybraná testerka | 09.12.2023

Testování mě velice příjemně překvapilo.Naprosto krásné balení ,které mě ihned zaujalo,to nejlepší čekalo uvnitř.Krasne měkké,voňavé a delikátní cukroví.Cela rodina si pochutnala,můžeme jen doporučit,není nad tuto novinku.Cukrovi bylo v pořádku a na první pohled naprosta krása.Chutove byly všechny bezkonkurenční.❤️❤️❤️

Žádné.

vybraná testerka | 08.12.2023

Pěkné a lákavé balení, otevřeným okénkem cukroví láká, po rozbalení to bylo pro nás ale zklamání. Cukroví bylo dost suché, drobivé, velikostně velké a dost sladké. Hodnotili jsme ve čtyřech a všichni jsme se shodli: chuťově nejlepší byly zvonečky s čokoládovou polevou, následovaly kytičky s bílou čoko polevou, potom sladké křupavé oříškové placičky a linecká kolečka. Nejhorší nám přišly vanilkové rohlíčky. Jako nouzovka když není napečeno - no možná. Za nás ne.

Některé kousky zbytečně přeslazené, rohlíčky extra suché a drobivé, všechny kousky dost velké, jsme zvyklí na drobnější tvary. Chuť taková, jak to popsat, prostě kupovaná...

vybraná testerka | 08.12.2023

Velmi líbivé balení. Na pohled opravdu krásný vánoční obal. Cukroví bylo moc dobré. Každý kus byl dostatečně sladký. Vše chutnalo jako od babičky dělané. Nepoznala bych, ze to není domácí výroba. Tam, kde měla být marmeláda, ji bylo dostatek. Tam, kde se mělo v ústech příjemně rozpadat těsto, se tak dělo. Zaujala mě chuť některých kousků, neznala jsem je. Celé rodině nám chutnalo a moc doporučujeme. Je to dobrý tip na koupi, když se jde na Vánoční návštěvu.

V balení je za tu cenu trochu málo kousků. Je to individuální, ale pro mě bylo čokoládové cukrovi v balení, příliš suché.

vybraná testerka | 08.12.2023

Upřímně nejsem fanoušek kupovaného cukroví, protože jsem rozmazlená z chuti toho domácího. Je ale pravda, že po tomto bych sáhla a nelitovala bych toho! Musím uznat, že bych nepoznala, že není domácí kdyby mi ho někdo položil na stůl ke kávě a neřekl mi to. Ještě bych mu ho pochválila jak to skvěle upekl 🤭 Nemám ráda vanilkové rohlíčky - tyto mi chutnají. Linecké slepované a zdobené na tisíc způsobů bude vždy srdcovka, tam není co vytknout. Jediné co nemohu hodnotit jsou čokoládové zvonečky a to proto, že by to nebylo objektivní hodnocení - nejsem fanoušek cukroví s krémem. Proto celkově hodnotím 100%

Mohlo by toho být víc 🤭

vybraná testerka | 07.12.2023

Krásné vánoční balení a výborná chuť. Rohličky jsou jako od babičky. Musím ocenit zdobení cukroví. Nejvíce nás oslovily hvězdičky, které byly dokonalé. Uvnitř byla meruňková náplň, která tomu dodala šmrnc. Určitě koupíme znovu. A nejen k nám domů, ale určitě to darujeme i jako dárek. Rádi doporučuje dál. Stojí to opravdu za ochutnání. Bohužel jsme se na to vrhli ještě dřív, než jsme to stihli vyfotit. ☺️ dáváme 10/10

vybraná testerka | 07.12.2023

luxusní máslová čajová směs neměla chybu, manžel se pustil okamžitě do vanilkových rohlíčků , řekl, že jsou jako od maminky, mi chutnaly mandlové kolečka, čokoládové zvonečky byly také výborné krásné zdobení barevným posypem jedním slovem vynikající pod stromeček si koupím další balení ať nemusím péct já

žádné jsem nenašla

vybraná testerka | 06.12.2023

Líbí se mi balení cukroví. Vše je chutné a voňavé. Zvonečky mi připadají trochu margarínově. Do lineckých koleček bych přidala marmeládu. Rohlíčky jsou skvělé, rozplývají se na jazyku. Celkově bych hodnotila příznivě, na cukroví si pochutnala i vnoučata. Těm nejvíce chutnaly hvězdičky a kolečka s ořechy .

Nemám co vytknout.

vybraná testerka | 06.12.2023

Cukroví přišlo krásně zabalené. Jen jeden rohlíček byl zlomený. Ale na chuti mu to rozhodně neubralo. Chutnal tak jak by měl takový rohlíček chutnat. Linecké cukroví také chutná jak od babičky. Není co vytknout. Bílé hvězdičky jsou krásně křehké, nejsou preslazené. Za mě i lepší jak linecké. Oříšková kolečka jsou za mě nejlepší. Ani tvrdé ani rozblemcané. ( Klidně by jich tam mohlo být víc) Krémový cukroví moc nemusím ale čokoládové zvonečky jsou taky moc dobré. Z cukroví není cítit žádná umělá chuť a po otevření krabičky krásně voní. Pro nás lenochy skvělá volba na vánoční stůl. Myslím že si vybere každý.

cukroví by mohlo být o něco menší a mohlo by tak být od každého vic kousků (kromě rohlíčků, těch je tam dost)

vybraná testerka | 06.12.2023

Cukroví je krásně zabalené v luxusní vánoční krabičce. Po otevření jsem zde našla 5 druhů cukroví, např. Florentýnky jsem jedla poprvé v životě. Byly výborné plné oříšků a medu, jen to není úplně můj šálek, protože se cukroví lepí na zuby, ale to se od cukroví z ořechů a medu plně očekává. Slepované zvonečky z čokolády a tmavého těsta byly také dobré, nechyběla ani náplň z hnědého krému. Linecké cukroví a vanilkové rohlíčky jsou oblíbená klasika, chuťově jim nic nechybělo, nemám , co vytknout. Za mě nejlepší byly slepované hvězdičky posypané pistáciemi, plněné směsí z ovocného protlaku. Pokud shrnu , cukroví je chutné a je za přijatelnou cenu.

Za mě trošku zápor ve složení: obsahuje palmový , palmojádrový olej. Také by mohlo obsahovat trošku více másla, když je uvedené v názvu , celkový obsah je 25% Velikostně je cukroví dost velké, uvítala bych trošku menší kousky, hlavně u zvonečků, lineckého a hvězdiček. Jinak nemám , co vytknout

vybraná testerka | 05.12.2023

Dnes mi přišel balíček a musím říct, že jsem opravdu mile překvapena! Balení je moc hezké, vánoční, když jsem ho držela v ruce, hned jsem cítila vánoční atmosféru a hrozně mě to potěšilo. Všech pět druhů je chuťově i vizuálně moc hezké. Florentýnky jsem měla poprvé a určitě ne naposledy, jsou akorát sladké, hodně oříškové. Nejvíc mě ale zaujaly vanilkové rohlíčky. Je to moje nejoblíbenější cukroví a troufnou si říct, že mi chutnaly dokonce víc, než domácí. Byla v nich cítit vanilka, oříšky a vůbec bych nepoznala, že je cukroví kupované. Linecké cukroví je opravdu máslové a nádherně nazdobené. Navíc ta cena za 350g cukroví je, myslím si, víc než dobrá. Opravdu nemám co vytknout!!

21.04.2024

Neurazí, nenadchne. Domácí je holt prostě domácí. Ale špatné to není

24.02.2024

Rohlíčky se rozpadaly v ústech.

Bohužel linecke bylo tvrdé.

22.01.2024

Moc fajn cukroví kvalitní a chutné. pochutnali jsme si celá rodina

21.01.2024

Mňam cukroví od Odkolku moc chutné dobré a čerstvé

17.01.2024

Cukroví moc dobré, ideální pro někoho kdo nemá moc času

21.12.2023

Zasadne nepecu, cili jsem diky testovani objevila tuto cajovou kolekci. Musim rict ze je moc dobra. Rohlicky mi chutnaji nejvice, jsem rada, ze tech je v kolekci nejvic. 😊 Dobra cena za mnozstvi.

Pridala bych ulky😁

19.12.2023

Taky jsme vyzkouseli. Dobra cena na pocet kusu, idealni pro navstevy ve vanocni obdobi a pro ty, co nepecou. 😊 chutnalo nam vse.

19.12.2023

Tato čajová kolekce mě mile překvapila. Neměla jsem vysoká očekávání, ale nakonec musím říct, že toto balení je skvělé například pro ty, kteří bydlí sami a nechtějí péct. Z cukroví mi nejvíce chutnaly rohlíčky, mám moc ráda i linecké, které bylo také dobré, jen trochu tvrdší. Hvězdy mi také moc chutnaly. Jediné, co mě trochu zklamalo, byly zvonečky a ořechové cukroví.

Trochu tvrdší těsto. Příliš mě neoslovily zvonečky a ořechové cukroví.

19.12.2023

Na kupované cukroví je kvalita naprosto báječná. Je vidět, že je dělané z kvalitních surovin. I výběr cukroví je skvělý, protože je tam něco pro každého. Na všech druhách jsem si moc pochutnala a zároveň jsem ochutnala i nové druhy.

Žádné. :)

18.12.2023

Koupili jsme si na cestu na predvanocni lyzovacku. Cukrovi nas mile prekvapilo poctivou chuti. Nejrychleji zmizeli rohlicky, linecke a mandlove placicky (to byla pro nas uplna novinka). Chutnalo nam vse. Cenove se baleni urcite vyplati! Jsme radi ze bylo pouzito maslo a da se povazovat za domaci.

Vetsi kousky.

14.12.2023

velmi dobré doporučujeme velmi silná máslová chuť

cena

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat