TESTOVÁNÍ: Testujeme mycí mléko Onclé na tělo i vlásky, které mohou miminka používat už od narození

19.02.2024 | Testování

Jeden prostředek na tělo i vlásky? Takový, který je šetrný, přičemž poskytuje pokožce našich nejmenších láskyplnou péči i silnou ochranu? Je to mycí mléko Onclé! Otestujete ho s námi?


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 31 testerek


Ve srovnání s kůži dospělého je dětská pokožka třikrát tenčí, proto vyžaduje speciální péči, která ji chrání před vysušením, podrážděním i nepříznivými vnějšími vlivy. Každý rodič tedy hledá ty nejkvalitnější a bezpečné produkty, které citlivé pleti miminek poskytnou vše, co potřebuje. Jeden takový se právě chystáme otestovat. Představujeme vám mycí mléko české značky Onclé!

Bio kvalita, která voní a pomáhá

Onclé mycí mléko o objemu 200 ml je šetrným a účinným řešením pro dokonalou péči o pokožku, přinášející nejen čistotu, ale i hydrataci a uklidnění. Obsahuje šetrné přírodní složky a šípkový olej v BIO kvalitě známý svými vyživujícími vlastnostmi, proto zachovává kůži vláčnou a zabraňuje ztrátě vlhkosti, což je pro naše nejmenší zvláště důležité. V jeho složení nechybí ani bavlníkový olej, který poskytuje vitaminy A, E a F přispívající k celkovému zdraví a odolnosti pokožky. Jemné mycí mléko Onclé na tělo i vlásky je navrženo tak, aby účinně odstraňovalo nečistoty a snižovalo podráždění. Šetrnost k očím je naprostou samozřejmostí!

Co koupel, to příjemný zážitek

Jemná vůně tohoto mycího mléka navozuje pocit klidu a pohody, což z každého koupání dělá ten nejpříjemnější zážitek. Onclé Mycí Mléko je ideální pro miminka od narození, neboť jim poskytuje jemnou a láskyplnou péči a podporuje zdravý vývoj jejich pokožky. Jak se používá? Během koupání jednoduše rozetřete malé množství v dlaních, naneste na tělíčko a vlásky a poté pečlivě opláchněte čistou vodou. Tento prostředek je odpovědí na potřeby rodičů, kteří chtějí pro své děti jen to nejlepší. Budete jedním z našich 30 testerů, kterým ho pošleme? Pokud žijete v České republice nebo na Slovensku a máte dítko do pěti let, jste naším ideálním adeptem. Cena mycího mléka Onclé je 199 Kč.

Další informace o něm i jiné (nejen) dětské kosmetice Onclé naleznete na stránkách www.oncle.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, maminky i tatínkové dětí ve věku 0–5 let žijící v České republice či na Slovensku, kteří napíší níže do Rozstřelu testerů věk svého dítěte a následně odpoví na otázku, jak je pro ně důležitá kvalita dětské kosmetiky?
HLASTE SE DO 3. BŘEZNA 2024.
Vybraní testeři získají mycí mléko Onclé.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 19.03.2024

Nejlepší kosmetika pro miminka vůně složení za nás určitě doporučujeme dokonce dávám i starším dětem pokožka hebká 😊 Milujeme vůní takže maminky kdo ještě nevíte jakou kosmetiku určitě neváhejte vyzkoušet budete určitě maximálně spokojeni tak jako my a naše děti 😊😊Výhodou mléka je že ma pumpičku a krásně se aplikuje zvládnou to i ty nejmenší děti takže jak už jsem zmínila za nás velké doporučení moc děkujeme 😊

vybraná testerka | 19.03.2024

Ocenuji jemnou kremovou konzistenci, prijemnou nevtiravou vuni, davkovani pomoci pumpicky a ze neni tak penive,jako jina mydla ci gely. Velkym plusem,ze nevysusuje pokozku, je temer cele prirodniho slozeni a je setrne i k atopicke a citlive pokozce. Velmi me prekvapilo, ze je to takovy 2 v 1 myci pripravek ( vhodny pro pokozku a na vlasy), ale nemam co vytknout.

X

vybraná testerka | 18.03.2024

Velmi praktické dávkování pomocí pumpičky.Mléko má příjemnou vůni i konzistenci.Moc nemění,ale to není na škodu.Velké plus je,že nevysusuje pokožku a už není ani potřeba nanášet další produkty jako např. olejíček.Je fajn,že je univerzální,jak na tělo,tak i vlásky,které jsou po něm krásně jemné a voňavé.Urcite budeme výrobky Oncle používat i nadále🙂.

Žádné jsme nenašli.

vybraná testerka | 18.03.2024

Mycí mléko má velice příjemnou konzistenci. Syn po ní má velice jemnou pokožku. Mléko příliš nepění. Úplně nám nevyhovuje vůně mléka. Synovi plně vyhovuje. Zkoušela jsem ho i já a měla po něm též příjemnou pokožku. Má hezký desing láhve. V obchodech jsem ho zatím neviděla prodávat. Jinak ho rádi budeme využívat dále.

vybraná testerka | 18.03.2024

Mycí mléko jsem si zamilovala. Dobře se dávkuje a má jemnou vůni, která ale není příliš agresivní. Stačí malé množství a vytvoří se jemná, ale dostatečná pěna, která je příjemná na kůži. Miminko je krásně hydratované, hebké a voňavé, skoro ani není potřeba nanášet ještě olejíček. Jako bonus je mléko přírodní, takže určitě doporučuji minimálně vyzkoušet.

vybraná testerka | 18.03.2024

S mycim mlékem jsem spokojena, ma prijemnou kremovou konzistenci,jemnou vuni a je setrne i k citlive pokozce,kterou nevysusuje ani nijak nedrazdi. Kladne hodnotim pumpickovy system i to, ze je myci mleko vhodne jak pro vlasy, tak pokozku tela. Slozeni z 92% prirodniho puvodu dela z vyrobku vysoce kvalitni produkt a urcite predam svou zkusenost maminkam z rad mych kamaradek.

Zadne zapory

vybraná testerka | 18.03.2024

Pro malého používám hlavně přírodní produkty a mám ráda čistící oleje a tak jsem byla na přírodní mycí mléko Onclé zvědavá. Má příjemnou i když možná silnější vůni, dobře se používá a dobře pění. Péče mi přijde šetrná - pokožka je pak hebká a nevysušená. Mohli by tedy zkusit i oleje, to by bylo super :-)

vybraná testerka | 18.03.2024

Mycí mléko Onclé na tělo a vlásky pro me bylo velkým překvapením. Příjemným. Jsem nadšená. Pokožka po použití je heboučká. Nepotřebuje další promazání, mycí mléko nevysušuje, krásně pokožku umyje, pěkne pění a příjemně voní. Plusem je praktický dávkovač s pumpičkou. Tak akorát velikost vhodná i na cestování, do bazénu atd. Vyzkoušela jsem na obou dětech i na sobe. Všichni máme citlivou pokožku a nikdo z nás neměl po použití žádný problém.

Ať hledám jak hledám, tak jsem nenašla.

vybraná testerka | 18.03.2024

Tohle mycí mléko nám tedy moc vyhovovalo. Jemná (miminkovská) vůně a krémová textura zaručuje,že se z koupání stane zase o něco příjemnější zážitek. Dávkovač s pumpičkou je praktický. Mám ráda produkty s multifunkčním využitím, takže to že je mléko na tělo i vlásky taky super. Určitě můžu doporučit.

Možná jen to, že vůně nevydrží na pokožce až tak dlouho.

vybraná testerka | 17.03.2024

Tohle mycí mléko se nám nejvíc trefilo do vkusu. Kolikrát jsou dětská mýdla zbytečně převoněná, tohle je velmi příjemná a nevlezlá vůně. Je pro miminka od narození, pokožka po umytí není vysušená a můžete použít i na vlásky. Za mě je plus i dávkování pumpičkou. Obsahuje 92% přírodních složek, takže myju děti s jistotou, že na ně nepatlám žádnou chemii, ale kvalitní dětské mýdlo

Žádný zápor mě nenapadá, protože rozhodně pořídíme znovu

vybraná testerka | 17.03.2024

Krémová konzistence, Na umytí stačí malá dávka, netřeba to přehánět. Neštípe do očí, nedráždí citlivou pokožku (takže ideální i pro ty nejmenší děti), která je pop použití heboučká. A navíc krásně voní jemnou, nijak nerušivou vůní. Pumpička je lehce ovladatelná. Stačí jemný stisk. Ze všeho výše uvedeného vyplývá, že tělové mléko Onclé mohu vřele doporučit i pro dospělé osoby s citlivou pokožkou.

Ač to nelze považovat za úplné mínus, někomu nemusí vyhovovat, že pění méně, než je obvyklé u konvenčních produktů.

vybraná testerka | 17.03.2024

Značku Onclé jsem doposud neznala. V první řadě chci pochválit design a dávkování. Pumpičkou se krásně dávkuje mycí mléko. Dcera má citlivější pokožku, ale po umytí žádná vyrážka nic, takže chválím. Mycí mléko se pěkně nanáší, jemně pění a vůně není moc parfémovaná. Je to taková klasická miminkovská pudrová jemná vůně. Pokožka po umytí je krásně vláčná a není vysušená. Vlásky jsou jemné a necuchají se. Na mycí mléko nemám jedinou výtku. Snad jen pro někoho možná vyšší cena. Určitě budeme kupovat další

vybraná testerka | 17.03.2024

Tekuté mléko nádherně voní, je to taková krásná miminkovská vůně. Mléko je krémovité konzistence, je moc příjemné při roztíráni, takové hedvábné. Skvělé na vlásky, jsou poté krásně heboučké a jako bonus mléko nepálí do očiček. Stačí opravdu málo a pěny kopec. Obě naše děti DOPORUČUJÍ tento produkt všema deseti

Cena, přeci jen v dnešní době není zrovna nejlevnější

vybraná testerka | 17.03.2024

Mycí mléko má krásnou jemnou hustou konzistenci. Zanechává pokožku příjemně hydratovanou. Dcerce vyhovuje v tom, že dělá hustou pěnu, stačilo jednou zmáčknout aplikátor a vana byla po našlehání plná pěny. Samotný design lahvičky je také pěkný, decentní a nakupující po něm dle mého názoru rád sáhne. Osobně se mi, ale víc hodí pro holčičky než pro kluky.

Mycí mléko přišlo bohužel s uraženým aplikátorem. Na mě je příliš aromatické, dceři (2 roky) to nevadí, ale pro novorozeně si nedokážu takto parfemované mýdlo představit. Bohužel není uvedeno jakého je parfém zdroje.

vybraná testerka | 15.03.2024

Opravdu příjemná vůně, přirovnala bych to možná k dětskému pudru. Snadno se roztírá a tvoří pěnu. Neštípe v očích a vlásky jsou po něm příjemné na dotek a hezky hebké. Balení (200 ml) je menší a ideální třeba do porodnice nebo někam na cesty. Skvělá je i pumpička na dávkování. Stačí málo na celé tělo.

pro někoho může být vysoká cena za 200 ml

vybraná testerka | 15.03.2024

Toto mycí mléko je skvělé zkoušeli všechny tři děti jak na tělo tak vlásky. Vlásky dcery šly rozčesat dobře i když je má jemné. Pokožku krásně hydratovalo a celkově dětem s jejich citlivou pokožkou vyhovovalo. Děti si chválili jak krásně voní, dávkování pumpičkou je fajn - zvládli to sami v pohodě i kluci a velmi se mi líbí i přírodní složení 92% , obal je líbivý a je snadno kdekoli dostupný Celkově jsou fajn i jiné produkty této značky

Vyšší cena

vybraná testerka | 15.03.2024

Se značkou Onclé jsme neměli doposud zkušenosti. Syn se často z nové kosmetiky osypal. Nyní použito 3x a nic. Mléko má snadné dávkování. Stačí jedna pumpička na celé tělo. Krásně pění a jde snadno umýt. Pokožka ne hebká i následující den a není vysušená. I vůně je cítit z pokožky i další den. Jakmile spotřebujeme, určitě značku využijeme znova, pouze bez parfemace.

Za mě osobně silná vůně až spíš nepříjemná. Manželovi nevadila, ale osobně bych na sebe toto mléko nemohla používat.

vybraná testerka | 14.03.2024

krásně voní. příjemná a jemná vůně, provoní celou knihu koupelnu a na děťátku Von i celý druhý dej. Stačí jedna pumpička a smyjete celé tělíčko i vlásky. snadné dávkování přes pumpičkou tak že vám staví jedna ruka nebo i dítě samo lehce zmáčkne. používám i na staršího syna. určitě budeme užívat i dále je skvělý.

žádné

vybraná testerka | 12.03.2024

Mycí tělové mléko má docela fajn složení, určitě v porovnání s jinými profláklými značkami propagované dětské kosmetiky. Příjemně se roztírá, po namočení vytvoří krém (nepění), stačí ho malinké množství. Praktické balení s pumpičkou, která se navíc dá "zamknout", takže super na cesty nebo i doma, když máte zvědavé batole.

U malých miminek mi přijde zbytečné používat jakoukoliv kosmetiku, v případě silného ušpinění používáme čisté olivové mýdlo. Na mě zbytečně silná vůně, u nejmenších by se měla eliminovat. Nehledě na to, že je ve složení uvedeno pouze "Parfum", takže těžko hádat, jestli je aspoň přírodního původu...

vybraná testerka | 11.03.2024

Wow musím říct že opravdu úžasné.Né jen že krásné voní ale opravdu nádherně hydratuje a je opravdu šetrné.Dcera má atopický ekzém a tohle teda wow žádná reakce naopak hydratována.Opravdu super.Sama jsem mycí mléko zkusila a povlak na těle jako po krému zůstal až do druhého umytí. Hydratuje Voní Super složení Šetrné na pokožku

Žádné nemá maximálně by mohlo být větší :D

vybraná testerka | 10.03.2024

tak jsme hned třikrát otestovali toto mycí mléko. První co musím říct, že je opravdu skvělé to dávkování formou pumpičky, což musím hodně ocenit. Jedna z další z věcí kterou musím ocenit je to že mléko není extrémně parfémované a má velmi příjemnou konzistenci. U nas se ani po jednom použití nestalo, že by se mi děti jakkoliv osypali i přesto že jeden z dětí má velmi háklivou kůži a nemohu na něj použít jen tak něco.Tělové mléko mu opravdu nijak neublížilo,neobjevily se zadne pupinky ani fleky,takže do budoucna určitě počítám s tím že tohle nebylo naposledy co jsem ho použila,takže si ho budu nadále kupovat. Za mě tedy když to shrnu je mléko vážně jedno z nejlepších.

vybraná testerka | 09.03.2024

Jemně vonící, příjemný, hezky pěnící mléko, které hezky umyje a syn krásně voněl. obsahuje bio šípkový a bavlníkový olej. Hezky se roztírá, je příjemné krémové konzistence, dobře se aplikuje a rovnou se vymáčkne i množství akorát na umytí části těla. Je na tělíčko i na vlásky, což je výhoda, že nemusím mít 2 lahvičky u vaničky. ☺️

Po umytí se synovi udělala vyrážka u ouška, ale zda je to tím mlékem nevím jistě.

vybraná testerka | 08.03.2024

Toto čistící mléko je skvělým pomocníkem při péči o citlivou dětskou pokožku. Je jemný, má příjemnou vůni a dělá pokožku hebkou a hydratovanou. Snadné použití, pěkný obal a dostačující množství. Používáme toto mycí mléko každý den. Doporučuji jako skvělou volbu pro každodenní péči o dětskou pokožku.

vybraná testerka | 07.03.2024

příjemný pocit na pokožce po umytí, pokožka jemná a vyživená vlásky také velmi jemné, jsem zvědavá na to jak se budou po delším používání mastit nedráždí oči ani citlivou pokožku dobrá pěnivost i složení ta vůně! to je na tom snad to nejlepší 🤭 děkujeme za možnost vyzkoušet produkt a jsme přesvědčeni, že budeme kupovat nadále 👍🏻

ocenila bych i přes větší pěnivost (takže stačí menší množství) trochu větší balení nebo třeba pytlík na doplnění

vybraná testerka | 07.03.2024

S mycím mlékem od Onclé jsem neměla žádný problém dcera nebyla osypaná jako u jiných značek pokožku ji nedráždí ani ji pokožka nezrudla pokožku má po míti jemnou a navíc mýdlo krásně voní zatím jsem spokojená a chtěla bych poděkovat ze jsem měla možnost vyzkoušet mycí mléko od Onclé myslím ze uz budeme kupovat jen tohle

vybraná testerka | 07.03.2024

krásná vůně, u které není žádná silně parfémovaná, hodně pění po jedné pumpičce a po dvou je až moc pěny .. je to šetrné k očím.. pokožka je po použití krásně jemná a vlásky jsou taky krásně jemné.. starší dcera tuhle vůni miluje a ráda se s takovou vůní koupě a myslím, že i mladší dcera si tuhle vůni hodně oblíbí..

vybraná testerka | 07.03.2024

Příjemná vůně , velmi se líbí , jak je to šetrné k dětské pokožce i vláskům. Malý je hodně citlivý na druh kosmetiky , ale s tímto mlékem nebyl problém , ani nebylo zapotřebí ho hned mazat olejíčkem , aby se neškrábal. Líbí se mi, že daný produkt je na pumpičku, což umožňuje lepší dávkování.Určitě až dopotřebujeme , zakoupíme znovu 👍👍👍

Není co vytknout.

vybraná testerka | 07.03.2024

Mycí mléko od Oncle nedráždí citlivou dětskou pokožku ani když se dostane do očí.Jeho složení je vysoce přírodní což oceňuji.Plet miminka je po použití hydratovaná a jemna, doporučuji všem rodičům s dětmi tento přípravek vyzkoušet.Toto mycí mléko má navíc příjemnou vůni,která dlouho vydrží.Tuto značku si mám v plánu kupovat nadále..

Žádné

27.03.2024

Ráda jsem tento produkt objevila, pro svého malého syna. Oceňuji především praktickou pumpičku s dávkovačem. Což je pro maminky s dětmi vždy skvělá věc. Vůně je příjemná, složení kvalitní a děťátko je hebké a dobře hydratované. Produkt dobře dostupný např. DrMax, Notino atp.

18.03.2024

Jako první musím ocenit hezký design balení, který zaujme maminku i děťátko. Díky pumpičce se mycí mléko krásně dávkuje, nikde se nerozlije a nekape. Na pokožce je velmi příjemný a i hezky voní. Neštípal ani v očích a ani jinak nedraždil pokožku a akorát pěnil.

Žádné.

08.03.2024

Dobra a pečující tělová kosmetika. Používají ji i všichni kolem mne a jsou velice spokojení. Snadno dostupné v Dm drogerii.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat