TESTOVÁNÍ: Testujeme peelingovou vodu RECLAR Re-balancing Peeling Water, která je pro problematickou pleť jako dělaná

17.04.2024 | Testování

Vítejte ve světě multifunkčního peelingu s tou nejpohodlnější aplikací. Speciální vodu od Reclaru můžete použít samostatně i v kombinaci s ultrazvukovým Peelerem. Pleť čistí, léčí, vyživuje a omlazuje!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Čtyři týdny. Přesně tolik času potřebuje pokožka ke své samovolné regeneraci. Kdo nechce čekat a zbytečně otálet, ten procesu obnovy může trochu pomoci. Přece, od čeho je tu peeling!

Jedna procedura, všestranné působení

Jednoduchá věc se zatraceně přínosnými výsledky. I takhle nějak můžeme popsat peeling, který se primárně provádí za účelem odstranění odumřelých a poškozených kožních buněk. Jeho účinky ale bývají poněkud rozsáhlejší, neboť také zlepšuje krevní oběh, snižuje přebytek kožního oleje a naopak zvyšuje produkci kolagenu, přičemž bojuje proti pigmentovým skvrnám a mnohonásobně zlepšuje absorpci aplikovaných pečujících kosmetických produktů. Že musí mít vždycky podobu masky, krému, gelu nebo kartáče? Že při častém použití dráždí? To není tak docela pravda. Už jste slyšeli o peelingové vodě od Reclaru?

Reclar ví, jak na to

RECLAR Re-balancing peelingová voda je pro čištění pleti, a to do každého póru, nadmíru efektivní. Obsahuje totiž přírodní látky, které obnovují vlhkost pokožky a vytvářejí na ní ochrannou vrstvu. Zároveň zvyšují její elasticitu, změkčují kožní maz, minimalizují černé tečky a léčí problematická místa pokožky. Nalezli byste v ní tea tree olej, který pomáhá udržovat její správné pH a poskytuje ochranu před průnikem škodlivin z okolního prostředí. Rovněž představuje prevenci vysychání a současně kůži zprostředkovává životodárnou výživu. Extrakt zeleného čaje zase důkladně odstraňuje nečistoty a pleť zmatňuje, zatímco redukuje dopad škodlivých slunečních paprsků, zabraňuje vzniku pigmentových skvrn a oddaluje vrásky i další projevy stárnutí.

Péče v souladu s bylinkami

V RECLAR Re-balancing peelingové vodě je k mání i rozmarýn zklidňující zarudnutí a heřmánek pro svižnější regeneraci, stejně jako pupečník asijský, který zachovává pružnost kůže a hojí rány. Počítat můžete i s protizánětlivým a antibakteriálním kadidlovníkem, omlazující aloe vera, antiseptickou mátou, póry čistícím eukalyptem, detoxikačním tymiánem, antivirovou křídlatkou japonskou i antioxidačním šišákem, jenž zbavuje plísní, parazitů i akné.

Testeři, tady ji máte!

Tuto jedinečnou peelingovou vodu lze použít zcela samostatně, anebo spolu s funkcí ultrazvukového Peeleru Reclar. Díky svému šetrnému složení je vhodná i pro citlivou pleť a rozdíl je viditelný hned při první aplikaci. Aktuálně hledáme 15 testerů, ideálně s problematickou pletí, kterým ji v rámci našeho testování zašleme. Cena RECLAR Re-balancing Peeling Water je 590 Kč.

Další informace naleznete na stránkách www.reclar.com/cz-cs.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 15 testerek, ideálně žen s problémovou pletí, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a jaké problémy s pletí je trápí a dále odpoví na otázku, jaké kosmetické rituály své pleti dopřávají?
HLASTE SE DO 5. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají RECLAR Re-balancing Peeling Water.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

tessiekisi dnes 18:50

Dobrý den. Je mi 19 let a mam problémy s pletí, že ji mám často dost suchou. Také mě trápí černé tečky na nose, okolí pusy a na čele.

TerezaReb dnes 16:59

Ahoj! Je mi 21 a mám problematickou pleť. Tvoří se mi pupínky a černé tečky na T-zóně. Bez exfoliátorů bych si svou rutinu nedokázala představit - používám chemické i mechanické. Svou pleť, rty a oční okolí hýčkám maskami a používám ochranu proti slunci. Peelingová voda by stavu mé pleti určitě pomohla a přinesla viditelné směny.

MariArtz dnes 16:00

Je mi 40 let, ale stále mám občasné akné na obličeji. Nemohu se zbavit rozšířených pórů a černých teček, zejména na nose. Chci mít čistý obličej bez chemických peelingů, které pleť pouze traumatizují. Jsem ochotná udělat cokoli, aby moje pleť zářila.

jolly dnes 13:35

V těhotenství mam teď suchou pleť a v kombinaci s rodičovskou dovolenou moc kosmetických rituálů nestíhám

Gruella dnes 12:57

Ahoj, je mi 24 let a momentálně se potýkám s akné, které mi bere klid kvůli vzhledu. Každé ráno začínám péči o pleť použitím krému s UV faktorem, abych ochránila svou pleť před slunečními paprsky a předešela dalšímu poškození. Poté aplikuji makeup, abych zakryla nedokonalosti a cítila se sebevědoměji. Večer se věnuji odličování, které je pro mě klíčové, abych odstranila veškeré nečistoty a makeup z obličeje. Poté aplikuji sérum, které pomáhá obnovovat a hydratovat mou pleť, a nakonec používám ochranný noční krém, který mi pomáhá vyživit a regenerovat pokožku během noci.

Tereza2894 dnes 10:47

Je mi 30 let trpím částečně na akné a suchou pleť. Můj rituál je ráno studená voda vyčistit pleť a ošetřit spf 50 večer hydratační krém a sérum

SabinaO dnes 9:03

Každý den si dávám sérum, krém na oční okolí, denní nebo noční krém a jednou týdně hydratační masku a peeling.

Martinka97 včera 23:53

Je mi 26 let. Poslední dobou trpím na pupínky na pleti. Momentálně moje pleť vypadá, jak kdybych se vracela do puberty 😅

Roný včera 22:18

Je mi 27 let, od puberty trpím na akné a černé tečky v oblasti brady. Pleť každý den čistím. Používám odličovací produkty, peelingy a pleťové krémy. Jednou za týden pak masku a hlubší vyčištění.

Lenka36 včera 20:38

dcera 14 let má.hodne problematickou pleť.. a už nevíme kudy dál. zkoušeli jsme různé micelární vody,masky přímo na akné ale bez výsledku na delší dobu. toto by mohlo pomoci ...Lenka 36 let

Marci55 včera 15:54

O přes svůj věk, 49 let mě trápí akné. U dceru 14 let. I když řádně odličujeme, nepomáhá to

Sabinee včera 11:25

Je mi 19 let, trápí mě především výskyt černých teček, pupínků, rozšířené žilky a menší jizvyčky po akné. Každý den se odličím olejičkem a micelární vodou. Občas si dám i noční peeling od medik8. Jinak si dávám různá séra například od purity vision a od atoku. Následně nanaším vhodnou masku a noční krém. Mám také ultrazvukovou špachtli, kterou požívám asi 1 za 2 týdny. Zapracovávám s ní různé přípravky do pleti a také si s ní pleť čistím. 1 za měsíc chodím na kosmetiku, kde se o mě hezky postarají. Ráno si vždy pleť vyčistím čistícím gelem a davam krém s SPF 50.

simca.1 včera 8:41

mam 20 let a mam uz 3 roky akne a zustali mi i jizvycky a flicky rada by jsem tu kosmetiku zkusila

Kikuska97 27.04.2024

27 let a problém se suchou pleti Rital odlíčení odličovací vodou tonikum krém na sklidneni pokožky

anetvod 27.04.2024

19 let . celou pubertu mě trápí mastná pokožka s velkým množstvím černých teček kromě různých druhů sér a krému používám i velkou řadu peelingu bohužel mi žádný dlouhodobě nepomohl

Slavikovamichaela 27.04.2024

35 let, akné a vrásky, můj rituál je maska, vyčištění a nanesení krému nebo šéra.

Susanne 27.04.2024

Je mi 20 mám trochu akné a jinak pupinky používám spf a krémy různé pěny

Týna1207 27.04.2024

Mám suchou pleť a problém s akné, chtěla bych zkusit otestovat vaše produkty. Trápím se tímto problémem už 8 let je mi 20 let

Iivusja3 27.04.2024

Ráda bych se přihlásila pro syna. Je mu 17 let, o pleť se opravdu stará, ale má problematickou pleť s akné. Peelingová voda Reclar by mu mohla pomoci, rádi bychom vyzkoušeli.

Kajouch 27.04.2024

Je mi 24 let a už dlouho mám problémy s mojí pleti a tento produkt mi přijde ideální



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.


Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat