Komentáře k článku

Něha 21.10.2021

Pohankovou nebo jáhlovou Nominou.

Alena Něha 22.10.2021

tou se dají i opalovat řízky místo mouky a strouhanky

orlík 21.10.2021

domácí máslové kuličky hlavně na bílé omáčky

Bardot 1 21.10.2021

Zahuštuji zeleninou- místo jíšky,závarku.po uvaření například bramboračky,kulajdy,rozmixuji uvařené -část- brambory,celer,mrkev,...Ve svíčkové ,ve fazolovém guláši též rozmixuji přidanou zeleninu.Nikdo to nepozná,jest bez lepku ,tuku...

Bardot 1 Bardot 1 21.10.2021

Stejně tak když vařím čočku- po uvaření vložím tyčový mixér a část rozmixuji- místo dříve používané jíšky .

milan Bardot 1 21.10.2021

ano jinak to nedělám již spousty let

Natálie 20.10.2021

Myslím si, že zahušťování moukou je naprosto zbytečné.

milan Natálie 21.10.2021

domnívám se že tak docela pravdu nemáte

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat