Komentáře k článku

Natálie 20.10.2021

Myslím si, že zahušťování moukou je naprosto zbytečné.

milan Natálie 21.10.2021

domnívám se že tak docela pravdu nemáte

Bardot 1 21.10.2021

Zahuštuji zeleninou- místo jíšky,závarku.po uvaření například bramboračky,kulajdy,rozmixuji uvařené -část- brambory,celer,mrkev,...Ve svíčkové ,ve fazolovém guláši též rozmixuji přidanou zeleninu.Nikdo to nepozná,jest bez lepku ,tuku...

Bardot 1 Bardot 1 21.10.2021

Stejně tak když vařím čočku- po uvaření vložím tyčový mixér a část rozmixuji- místo dříve používané jíšky .

milan Bardot 1 21.10.2021

ano jinak to nedělám již spousty let

orlík 21.10.2021

domácí máslové kuličky hlavně na bílé omáčky

Něha 21.10.2021

Pohankovou nebo jáhlovou Nominou.

Alena Něha 22.10.2021

tou se dají i opalovat řízky místo mouky a strouhanky

Siraellen 21.10.2021

rozhodně domácí

Jana Bystřinová 21.10.2021

Používám kupovanou a jsem spokojena.

Roman Jana Bystřinová 21.10.2021

Další prase.

Jarmila 21.10.2021

Lidara@ volny.cz

Jaroslav 21.10.2021

Do tmavé omáčky mixovanou zeleninu a do bílé bešamel zahuštěný solamylem.

Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Roman Iveta 21.10.2021

Prase jedno. Neumíte si udělat jíšku. Tak kvůli vám se dělají chemické sračky!!!

Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Komendova 21.10.2021

to je novinka z Ameriky. Tradiční zaklechtka.

Pavel Hrabák 21.10.2021

Autorka by u mne nebyla puštěna ani k mytí nádobí.

Lukáš Fiala Pavel Hrabák 21.10.2021

Vykouzlil jste mi úsměv na rtech a nezbývá mi než souhlasit.

Mirka 21.10.2021

Zahušťuji ovesnými vločkami umletými v kávomlýnku. Je to zdravé a snadno se rozvaří bez hrudek. Jíšku dělám z upražené mouky na sucho např. Na plechu v troubě.

Renča 21.10.2021

Je to už dlho ročný zvyk.

Marika Štefaňáková 21.10.2021

Ak musím zahustovať tak to robím tak, že časť omáčky alebo polievky ,cca 2 dcl ,odoberieme a rozmiksujem a potom to vrátim do hrnca a ešte trochu povarím

Bea Miková 22.10.2021

Varím rafa a zahusťujem múkou

Verabystricka@seznam.cz 22.10.2021

jíšku si dělám sama vera

Eva 22.10.2021

jedině sama moukou, nebo nastrouhanou kůrkou ze staršího chleba Eva

Marcela 23.10.2021

já používám chlebovou kůrku

Marcela 23.10.2021

chlebová kůrka je výborná

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat