Tip na dárek a soutěž: Rozmazlete své nejbližší dárkovou sadou Ryor

30.11.2017 | Vánoce

Ještě tápete, čím pod stromečkem potěšit své nejbližší? Nadělte jim kvalitní českou, přírodní kosmetiku Ryor, která o ně bude nejen počovat, ale zpříjemní jim sváteční chvíle.

Vysoká hydratace

Hydratace není nikdy dost po celý rok. Proto dopřejte si jí dostatek s dárkovou kazetou Vysoká hydratace, ve které najdete Kyselinu hyaluronovou v gelu a Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami, které navíc bojují proti vráskám.

Kyselina hyaluronová je novodobý hit, který nesmí chybět v žádné koupelně. Dárková kazeta skrývá navíc měkký froté ručník.

Koupíte od 366 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Pro muže

Každoročně si lámete hlavu, co věnovat pánům v rodině a v technice se úplně nevyznáte? Právě proto, že víme, že pánové netráví v koupelně tolik času jako my ženy, máme pro vás zaručený tip, z kterého bude každý muž nadšený. Jedná se o dárkovou kazetu Pro muže obsahující Sprchový gel 3v1, kterým se může umýt od hlavy až patě, tedy šampon, kondicionér a sprchový gel v jednom.

Pečujícím krémem se pak může mazat, ráno, večer, po holení a klidně i ruce. Tak budou mít ulehčenou práci a navíc příjemnou, pánskou, lehce kořeněnou parfemací bude on a následně i vy okouzleni. V balíčku najdete navíc malý ručník.

Koupíte od 313 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Relax

Po vánočním shonu je potřeba se pořádně zrelaxovat. Ideální na to je svěží, příjemná vůně z citronové trávy, kterou najdete v dárkové kazetě Relax .Najdete v ní úžasný Zjemňující  cukrový peeling, kterým jednou týdně jemně obrousíte ztvrdlou pokožku těla. Díky obsaženému oleji se již po koupání nemusíte natírat mlékem a pokožka bude krásně vláčná a hebká.

Abyste si nemuseli té osvěžující vůně užívat jen jednou týdně během peelingu, je tady druhý obsažený výrobek a to Sprchový gel, kterým provoníte sebe i koupelnu každý den. Navíc v kazetě najdete šikovný malý ručník.

Koupíte od 300 Kč.

Více informací na www.ryor.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x dárkovou kazetu Ryor!
Stačí odpovědět na soutěžní otázku: Jaký ptáček je vyobrazený na krabičce dárkové sady Ryor Relax?

Soutěž probíhá do 7. prosince 2017. Správné odpovědi posílejte na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "Ryor". Nezapomeňte uvést své celé jméno a adresu, kam vám bude případná výhra zaslána.

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Výherci:

Aneta Doskočilová, Svitavy
Daniela Bolková, Praha-Kunratice
Pavlína Šedivá, Č. Lípa







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat