Využijte vánoční akci pro čtenářky Bety.cz na kosmetické oleje Renovality

30.11.2017 | Vánoce

Kosmetické oleje jsou v péči o pleť hitem posledních měsíců. Vždy je ale třeba při jejich nákupu vybrat skutečně kvalitní a ověřenou značku. Chcete své blízké (či sebe) obdarovat olejem, který jim zajistí přírodní a účinnou péči? Pak vsaďte na Renovality. Tato přední česká značka navíc nyní pro čtenářky Bety.cz přichystala exkluzivní vánoční akci!

Nakupte na webu renovality.cz luxusní olej Opuncie a jako dárek dostanete Levandulový olej zdarma!

Speciální akce 1+1

Jemná péče opuncie

Opunciový olej za studena lisovaný s pipetkou. Nejluxusnější přírodní péče pro vaši pleť. Opunciový olej je nejdražší olej na světě. Olej z opuncie se vyrábí ze semínek plodu kaktusu. Je to vzácný olej, který obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, vitaminu E, organicky vázané minerály a aminokyseliny.

Olej z opuncie se rychle vstřebává kůží, jeho antioxidační a hydratační vlastnosti přispívají k oddálení předčasného stárnutí pokožky, pomáhají rozjasnit pleť, vypnout vrásky a zlepšit pružnost pokožky.

Olej vykazuje také protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti a lze ho tak využít jako univerzálního pomocníka v péči o zralou pleť.

Cena: 890 Kč

Více informací na www.renovality.cz

Voňavá levandulová péče

Levandulový olej je vynikající na zklidňující masáž před spaním, kdy uvolňuje napětí po náročném dni, snižuje tonus ve svalech a podporuje klidný spánek.

Vůně levandule působí na naše smysly a odplavuje stres. Historicky je také levandule považována za bylinku, která pomáhá regenerovat unavenou a problematickou pleť.

Olej propůjčuje pokožce jemnost a sametovou hebkost. Olej lze přidat i do vodní lázně.

Cena: 249 Kč

Více informací na www.renovality.cz

Objednejte si Opunciový olej Renovality a dostanete jako dárek Levandulový olej zdarma!

Stačí při objednání napsat do poznámky heslo BETY 1+1.

Vánoční sada se slevou

Zaujala vás vánoční sada olejů Renovality? Pak i u ní můžete využít speciální akci pro čtenářky Bety.cz! Stačí, když při jejím objednání napíšete do poznámky heslo BETY 5 a sadu obdržíte s 5% slevou!

Co sada obsahuje?

Arganový olej lisovaný zastudena

Arganový olej má výjimečné vlastnosti v kosmetice. Patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled. Podrobný popis zde

Moringový olej lisovaný zastudena

Tento olej je opravdu dar z nebes. Moringový olej má v kosmetice vynikajícími výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Používá se i na akné a různých pigmentací na tváři. Podrobný popis zde

Olej Růže

Luxusní olej, který omlazuje pleť, podporuje zdraví kůže s relaxačním účinem díky přidání esenciálního oleje z Růže. Určeno pro pokožku, která potřebuje uklidňující masáž a hydrataci. Masážní a tělový olej Růže pomáhá omlazení zralé, suché nebo citlivé pokožky. Aromaterapeutické výhody růže: dodává pokožce jemnou vůni růží. Olej zanechává pokožku sametově hebkou a podporuje krevní oběh. Podrobný popis zde

Cena: 599 Kč

Více informací na www.renovality.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat