Vyhrajte 3x balíček sedmikráskových pleťových lázní Manufaktura

30.11.2017 | Vánoce

Vánoční dárky od tradiční české kosmetické značky Manufaktura zaručeně potěší všechny vaše blízké. Jsou s láskou tvořené v srdci Prahy, mají mimořádně kvalitní složení založené na obsahu přírodních ingrediencí a díky nádhernému designu se stanou ozdobou každé koupelny.

Sedmikráskové pleťové lázně

Dopřejte své pleti Sedmikráskové pleťové lázně, a objevte tak 7 kouzel vaší krásy:
hydrataci – omlazení – zpevnění – regeneraci – zklidnění – výživu a rozjasnění.

 

Jedinečný balíček pro Sedmikráskové pleťové lázně v hodnotě 995 Kč obsahuje: Hydratační peelingovou masku, Anti-aging sérum na oči a ústa, Hydratační podkladový fluid a Pleťový olejový elixír

Hydratační peelingová maska, 50 ml

Vyzkoušejte zajímavé spojení peelingu a pleťové masky pro domácí pleťový pečující rituál. Za pomoci bambusových částic tak dokonale zbavíte pleť od odumřelých buněk, mastnoty a nečistot.

Anti-aging sérum na oči a ústa, 8 ml

Jedinečné omlazující, hydratační, zpevňující a revitalizační sérum s bohatým komplexem aktivních látek účinně snižuje výskyt vrásek a přináší okamžitý i dlouhodobý liftingový účinek, napomáhá zpomalit stárnutí pleti a zpevňuje ji. Účinek aplikace podpoří unikátní chladivý kovový aplikátor, speciálně navržený pro péči o okolí očí a rtů, který napomáhá stimulovat mikrocirkulaci a snížit otoky kolem očí.

Hydratační podkladový fluid, 50 ml

Velmi lehký podkladový fluid s cennými přírodními ingrediencemi je vhodný pro všechny typy pokožky jako účinný hydratační podklad pod make-up, denní i noční krémy. U mastnější pleti je možné jej použít i samostatně. Dodává a udržuje v pleti tolik potřebnou vláhu, zjemňuje ji a předchází jejímu stárnutí. Příjemnému rituálu péče o pleť napomůže velmi jemná, rychle vstřebatelná konzistence.

Pleťový olejový elixír, 30 ml

Exkluzivní pleťový elixír je kombinací vzácných rostlinných olejů – šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového, obohacených o výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamin E a koenzym Q10. Jedinečná receptura dodá exkluzivní pěsticí péči normální, suché i citlivé pleti. Napomáhá regeneraci a obnově bariérové funkce pokožky před nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Vyhlazuje a zpevňuje pleť, dodává jí potřebnou výživu a hydrataci, hedvábnou vláčnost, pružnost a jas a předchází jejímu stárnutí.

Jak na Sedmikráskové pleťové lázně?

  1. Aplikuje hydratační peelingovou MASKU
  2. Okolí očí a rtů ošetřete za pomoci ANTI-AGING SÉRA
  3. Naneste jemný hydratační podkladový FLUID
  4. Na závěr vmasírujte pleťový olejový ELIXÍR

Všechny produkty jsou bohaté na přírodní ingredience a doprovázené bezalergenní něžnou vůní. Sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť.

Více informací na www.manufaktura.cz

Hrajte s námi o 3 balíčky sedmikráskových pleťových lázní Manufaktura! Stačí, když do 20. prosince 2017 napíšete na e-mail redakce@bety.cz, jak byste si představovali ideální víkend v lázních. Do předmětu napište "Manufaktura".

Vyhrává 100., 200. a 300. odpověď.

Výherci

Petra Šípková, Žďár n. Sázavou
Nikola Horváthová, Bohumín
Eva Schmidtová, Praha 11






Celkem 16 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat