Vánočí soutěž: Vyhrajte 3x prací gel Feel Eco Baby

30.11.2017 | Vánoce

Při výběru pracího gelu samozřejmě musíme být nejopatrnější u těch nejmenších – u dětí. Proto česká značka Feel Eco vyvinula produktovou řadu Feel Eco Baby, která je přímo určená pro praní dětského a kojeneckého prádla. Ocení ji také dospělí alergici nebo osoby s citlivou pokožkou. Vyhrajte tento prací gel v naší adventní soutěži!

Feel Eco prací gel Baby je vhodný na bílé, barevné i tmavé prádlo. Obsahuje složky pro ochranu barev, díky kterým si můžete být jistá, že vaše prádlo bude vypadat stejně i po opakovaném vyprání.

Co naopak neobsahuje, jsou parfemace, alergeny a konzervanty.

Prací gel Feel Eco Baby tak pomáhá předcházet vzniku nežádoucích dermatologických reakcí při kontaktu pokožky s pranými tkaninami.

Ekologie je pro značku Feel Eco zásadním měřítkem kvality produktu. Všechny aktivní prací složky jsou proto záměrně voleny tak, aby byly snadno biologicky rozložitelné.

Enzymatické složení pracího gelu je navíc navrženo tak, aby se prádlo dalo efektivně vyprat i při nízkých teplotách.

Prací gel Baby obsahuje suroviny rostlinného původu a získal od britské Vegan Society mezinárodní ochrannou známku "Vegan"

Více informací získáte na www.feeleco.com

Vyhrajte jeden ze 3 pracích gelů Feel Eco Baby!

Stačí, když na e-mail redakce@bety.cz napíšete, jakou nejhorší skvrnu jste na dětském oblečení museli prát. Nezapomeňte uvést svou adresu, na kterou vám můžeme zaslat případnou výhru. Do předmětu napište "BABY".

Soutěž probíhá od 21. do 31. prosince 2017.

Vyhrává 100., 200. a 300. odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat