Proč bude vaše druhé manželství lepší než to první

20.08.2017 | Vztahy

Přemýšlíte, zda do toho „praštit“ podruhé? Pak vám v rozhodování třeba trochu pomůžeme. Tím, že vám řekneme, proč bude vaše druhé manželství lepší než to první.

Už máte praxi

Však se říká – těžko na cvičišti, lehko na bojišti. A pokud se na své předchozí manželství podíváte jako na ono cvičiště, je jasné, že do druhého vztahu si berete pěkných pár zkušeností. A ty se vždycky hodí. Už budete zkrátka v mnoha situacích moudřejší.

Už se lépe znáte

Tedy ne s partnerem, ale lépe znáte sebe sama. Víte, jak budete reagovat ve vypjatých situacích (a můžete se připravit, případně své reakce korigovat), co vás zraní, co vás posílí… Sama o sobě jste se hodně dozvěděla během rozvodu – a paradoxně jste i díky tomu mnohem silnější. To je do nového vztahu dobrá výbava.

Budete se víc snažit

Nikdo nechce zažít bolest z rozvodu. A rozhodně ji nikdo nechce prožít dvakrát! A tak se budete mnohem více snažit vztah udržet. Nebudete to ani dělat vědomě, ale vaše hlava vám zkrátka nedovolí povolit a odpískat další manželství (pokud to tedy nebude bezpodmínečně nutné – a i tak budete velmi opatrní a váhaví).

Budete vděčnější

Vaše předchozí zkušenost vám ukázala, jak vzácný je harmonický a fungující vztah. A tak budete schopní to, že se v takovém vztahu nacházíte, opravdu ocenit. A vážit si ho. I to učiní vaše nové manželství silnější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat