6 porozchodových aktivit, které vás dostanou z deprese

30.12.2015 | Vztahy

Dostali jste na Vánoce nepěkný dárek v podobě rozchodu? Není to sice nejradostnější událost, ale neznamená to, nemusíte propadnout nekonečné depresi a proplakat celý leden. Zkuste vzít život do svých rukou a pusťte se do některé z následujících věcí.

Nejenže se díky nim dostanete rychleji do lepší nálady, ale níže popsané aktivity mají společný jeden malý bonus. Vašemu bývalému (či vaší bývalé) ukáží, že i když se k vám zachovali tak zle, vy jste se nezhroutili a užíváte si života i bez nich!

A jaké že máte možnosti?

1. Naplánujte si dovolenou. A vyrazte za dobrodružstvím!

Vždycky jste s bývalým partnerem rozjímali nad tím, že budete cestovat, podíváte se třeba do Karibiku, zažijete v zimě dovolenou pod palmami? Pak vezměte plány do vlastních rukou a proměňte je ve skutečnost. Na sociální sítě pak můžete pověsit fotky, jak se procházíte po pláži v západu slunce a je vám krásně na duši i na těle (to by bylo, aby se o tom nedozvěděl/nedozvěděla).

2. Soutěžte sami se sebou a lámejte rekordy

Máte najednou spoustu volného času? Představa smutnění po barech apod. vám zas tak lákavá nepřijde? Pak se zkuste zaměřit třeba na svou fyzičku. Můžete se třeba začít pomalu připravovat na půlmaraton, začít s nějakým sportem nebo si koupit permanentku do posilovny. Zkrátka svou energii věnujte vlastnímu tělu. Nejenže budete zdravější, ale budete se – navzdory rozchodu – cítit mnohem lépe. Malý bonus v podobě vytrénované postavy také potěší (zvláště když dotyčný bývalý/dotyčná bývalá uvidí, o co přišli).

3. Zorganizujte velkou novoroční party

Přece byste nevítali nový rok v slzách! Leden je stále měsícem večírků a setkávání – tak nějaké taky zorganizuje! Pozvěte všechny své přátele (a klidně i jeho či její) a bavte se, jak nejlépe můžete. Však se vašemu bývalému/vaší bývalé jistě donese, že netruchlíte v koutku, ale užíváte si společenského života (pomalu víc, než když jste byli spolu).

4. Nakopněte kariéru

Říká se, že když se člověku příliš nedaří v jedné z oblastí jeho života, obvykle to znamená dobrou zprávu pro oblast jinou (však jistě znáte staré přísloví „štěstí ve hře, neštěstí v lásce“). Vy máte po rozchodu skvělou příležitost věnovat se své práci. Můžete se třeba něco nového naučit, postoupit o nějakou tu příčku výš nebo se pustit do nových výzev.

5. Pořiďte si chlupatého kamaráda

Že jste vždycky chtěla psa nebo kočku, ale bývalý partner odmítal jakoukoli zmínku o domácím zvířeti? Tak teď je načase si nějakého toho mazlíčka pořídit. Nejenže konečně dosáhnete svého, ale získáte parťáka, který vás rozhodně nikdy nepodvede a neopustí.

6. Přestaňte sedět v koutku

Většina z nás nemá po nevydařeném vztahu chuť skočit hned do dalšího. Ale proč si neužít společnosti mužů/žen, flirtování, randění apod.? Jste přeci nezadaní. Tak proč se nepobavit? Jen byste měli na skutečnost, že nehledáte vážný vztah, druhou stranu dopředu upozornit. Aby nečekala víc, než můžete dát.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat