Je váš vztah předurčen k rozchodu?! Otestujte ho!

19.02.2016 | Vztahy

Milují drama a vášeň. Jejich vztah je plný hádek a zvratů. Oba věří, že jim tato divokost vztah pomáhá oživovat a udržet. Víc se ale mýlit nemohou. Dramatické páry totiž nejčastěji končí rozchodem. Zanikají dvakrát častěji než všechny ostatní typy vztahů. Přičemž největší šanci na úspěch mají vztahy, v nichž se partneři orientují primárně na svůj protějšek či na společné společenské kruhy.

Dramatické páry mají časté vzlety a pády. Chvíli svou láskou a dokonalostí souznění můžou vyletět do nebes, ale za pár dní se chtějí vzájemně přizabít. Tak jako se mění počasí, mění se také oddanost této dvojice jeden druhému. Trvanlivost tohoto typu vztahu je v řádech měsíců. Pokud se tedy nevyvine v jiný typ.

Nejtrvanlivější vztahy tvoří páry zaměřené na partnera. Oba se velmi zajímají jeden o druhého a zahrnují se do většiny svých aktivit. Sdílené události pak používají k prohloubení svého vztahu. Jsou to lidé velmi svědomití, kteří jsou pečliví a jednají promyšleně. Ačkoli také mohou sdílet přátele a sociální kruhy, většinou pro vzájemnou oddanost nejsou tyto kruhy důležité.

Konfliktní páry sice občas zažívají také pokles oddanosti, neboť se často hádají a přou, ale není to pro ně důvod k rozchodu. Spolu je většinou drží vášnivá sexuální přitažlivost. Tyto vztahy většinou vydrží jen několik let.

Společensky zaměřené dvojice mají také velkou šanci na dlouhodobý úspěch, neboť sdílejí společenské kruhy a velmi je posiluje fakt, že v nich fungují jako pár. A také se často obracejí na své sociální kruhy s radou týkající se vztahu, hodně dají na názory přátel a příbuzných.

Ideální dlouhodobý vztah by měl být založen na lásce opírající se o přátelství. A sdílení přátel tyto lidi ještě sbližuje a víc zavazuje,“ míní profesor Brian Ogolsky z University of Illinois.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat