Roztáhněte na fotce ze seznamky ruce. Úspěch zaručen!

30.03.2016 | Vztahy

Seznamování se dnes z barů a kanceláří přesunulo do mobilních technologií a chytrých telefonů. Proces hledání a oslovování vhodného protějšku usnadňují aplikace, které však nikdy nezprostředkují realistický dojem. A tak je možné s profilovými snímky doslova kouzlit a čachrovat, takže spousty zájemců má i člověk, který by jinak nevynikl. Pomineme-li polemiku, zda je to dobře či nikoli, zůstane několik dobrých rad, jak svou šanci na seznámení zvýšit. Podle amerických psychologů třeba tím, že vypadáme na profilové fotce prostorně. Nikoli obézně. Ale roztáhneme ruce a postavíme se zeširoka.

Uživatelé Tinderu a Grindru, kteří stojí na fotce s rukama roztaženýma či významně s vypnutou hrudí a rukama vbok, působí nejatraktivněji. Naopak lidé shrbení a se zkříženýma rukama a nohama působí nejméně přitažlivě.

Seznamovací aplikace dnes používá na jednadevadesát milionů lidí a sedmdesát procent z nich je mladších čtyřiatřiceti let.

„Naše objevy naznačují, že v kontextech randění moderní doby, v nichž je počáteční přitažlivost často určována rychlým rozhodováním následujícím po velmi krátké interakci či pohledu na fotografii, zobrazování expanzivního postoje zvyšuje šanci uživatele na romantický úspěch,“ tvrdí autoři, které vedla doktorka Tanya Vacharkulksemsuková z University of California v Berkeley.

Z výzkumu také vyplývá, že atraktivitu člověka nezvyšují věci, které ho zmenšují, ani když se jedná o tulení se k domácímu mazlíčkovi a seberoztomilejšímu pejskovi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat