8 seznamkových profilů, kterým se zdaleka vyhněte!

13.07.2016 | Vztahy

Zkoušíte hledat štěstí v lásce na on-line seznamkách? Pak pro vás máme přehled profilů, které by vám nejspíš ono štěstí nepřinesly, spíš naopak. Jak je poznat na první pohled? Víme to!

Profil č. 1: Nahá selfie z koupelny

Upřímně, co chce asi sdělit chlapík, který se v koupelně vyfotí do půl těla nahý, a je to jediná fotka, kterou ke svému profilu připojil? Pravděpodobně jen to, že hledá pobavení na jednu noc (dvě, tři…), ale nejspíš ne dlouhodobý vztah. Zkrátka nabízí své tělo a poptává nějaké ženské.

Profil č. 2: Samá „selfíčka“

A selfie fotky ještě jednou. Nic proti nim, ale pokud se mužův profil skládá jen a jen ze „selfíček“, vzbuzuje to pár otázek. Tak například, zda je dotyčný tak zahleděný do sebe, že má potřebu zásobovat nás stále stejným typem fotek, zda má vůbec nějaké přátele, když ho evidentně nikdy nikdo nefotí, jestli vůbec hledání vztahu na internetu bere vážně (protože upřímně – udělat si selfie je otázkou 2 vteřin).

Profil č. 3: „Duck face“

Ačkoli by si člověk myslel, že tento „trend“ už máme šťastně za sebou a je doménou především pubertálních dívek, může vás čekat na seznamce nepěkné překvapení. Nejde jen o to, že podivně našpulené rty nesluší prakticky nikomu, ani o to, že se někdo ještě stále onoho příšerného „duck face“ drží, ale také že profilová fotka má co nejvěrněji zobrazovat potenciálního partnera. A co je na „duck face“ přirozeného? Nic…

Profil č. 4: Žádné fotografie

Samozřejmě může za profilem bez fotek stát určitý ostych nebo snaha nemít na internetu zveřejněnou fotografii, ale upřímně – také se za neochotou ukázat na seznamce tvář může skrývat snaha zakrýt třeba fakt, že je člověk ženatý apod. O jiných, mnohem nebezpečnějších motivech ani nemluvíme. Takže radíme spíše opatrnost.

Profil č. 5: Spousta Photoshopu

Zrovna tak zpozorněte, když je z fotografií jasné, že je autor mohutně upravoval. Když má potřebu upravit si pravdu i na profilovkách, asi mu lhaní nebude činit takové potíže (plus je jasné, že se jedná o velmi nesebevědomého muže).

Profil č. 6: Moře chyb

Že na nějakém tom y/i či na interpunkci nesejde? Upřímně řečeno – sejde. Člověk samozřejmě nemusí být skvělý češtinář, aby si mohl zřídit profil na seznamce (a řada z nás hledá jiné kvality), ale pokud je profil plný překlepů a nesmyslných vět, které nezačínají ani nekončí, je to znamení toho, že si člověk svůj popis po sobě ani nepřečetl…

Profil č. 7: Pařič

Všechny fotografie ukazují jejich hlavního protagonistu obklopeného alkoholem a účastnicemi divokého večírku? Nic proti zábavě a alkoholu v rozumné míře, ale pokud jsou to jediné dva atributy, které daného muže v profilu charakterizují, hrozí, že je něco špatně…

Profil č. 8: Až moc dokonalý profil

Dokonalý člověk neexistuje. Tak na to pamatujte. Pokud se vám zdá nějaký profil až příliš dobrý na to, aby byl pravdivý, nejspíš je to tak. Stojí za ním snaha zalíbit se za každou cenu, ale možná i přílišná sebestřednost. Opravdu chcete někoho takového po svém boku?

Samozřejmě, že se všechny výše uvedené nešvary vyskytují i u profilů mužů, kteří se na seznamku přišli porozhlédnout po partnerce pro život a jen nejsou v on-line randění zběhlí, ale i tak hrozí vysoká pravděpodobnost, že s autory výše uvedených profilů byste nejspíš jen ztrácela čas. Každopádně držíme palce, abyste svou lásku brzy našla!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat