6 nejhorších okamžiků společné dovolené. Zažili jste je?

17.08.2016 | Vztahy

Rozhodla jste se vyrazit se svým novým partnerem na první společnou dovolenou. Máte za sebou spoustu úžasných a romantických zážitků, možná i nějakou tu menší hádku, ale hlavně jste překonali všechny ty trapné krizové situace, jimž se prostě na „dovče“ nevyhnete.

Které to jsou?

1. Ten pokoj je tak… hm… v pohodě!

Ne že byste potřebovala bydlet v pětihvězdičkovém hotelu, ale stejně jste se musela hodně držet, abyste zachovala chladnou hlavu a nezačala vydávat hysterické zvuky, když jste zjistila, že ten polštář byl praný možná někdy naposledy v 80. letech a za toaletou roste krásně chlupatá plíseň. Protože vy to přece berete úplně v pohodě, nevyšilujete z maličkostí, že…

2. Nejradši bych tě zabila… Vlastně ne, to jen potřebuju kafe!

Ne každé ráno jsme vyspinkané dorůžova a vstáváme s úsměvem na rtech. Dokud do sebe nedostaneme svou ranní dávku kávy/čaje/džusu a nějakou tu snídani, občas připomínáme rozzuřené saně. Protože přece máme občas svoje dny…

3. Pomoc, my tady umřeme!

Nic neprověří vaši drahou polovičku tak, jako když se v neznámém prostředí ztratíte. Jak bude reagovat? Začne bezhlavě googlovat, roztrhá mapu, zeptá se na cestu kolemjdoucího (jehož jazykové znalosti se rovnají úrovni žáka druhé třídy základní školy)? Začne vás obviňovat, že neumíte navigovat, nebo zachová chladnou hlavu a situaci vyřeší s humorem?

4. Miláčku, já musím… Totiž něco jsem zapomněla v pokoji…

První dovolená je vlastně takové první společné bydlení na zkoušku. A k tomu samozřejmě patří i fakt, že už jste nemohla předstírat, že vlastně nikdy nechodíte „na velkou“. A tak zatímco zpočátku jste nejspíš vymýšlela nejrůznější výmluvy, jak ho dostat z pokoje, aby nic nebylo slyšet, nedejbože cítit, ke konci dovolené už jste to nejspíš vzdala. Což je samozřejmě jen dobře!

5. Ale já jsem to teď srovnala!

A když už jsme zmínili společné bydlení – že už teď po dovolené máte lepší představu o tom, jak by to jednou bylo? Je váš vyvolený tím typem, co klidně odhodí spodky na zem a nechá je tam, nebo si je srovná a uklidí do tašky na  špinavé prádlo? Záleží mu na tom, jestli se svalí na čerstvě ustlanou postel i s botami, nebo chápe, že čistá postel je čistá postel?

6. Já chtěla dovolenou, ne olympiádu!

Teď nemáme na mysli fakt, že by váš milý nejraději celý den sledoval sportovní přenosy, co právě běží z Ria, ale skutečnost, že jste jeden den vyrazili na výlet do hor, druhý den jste oběhli všechny pamětihodnosti, třetí den jste zkusili různé vodní sporty… Zatímco vy jste si představovala, jak s nějakým osvěžujícím koktejlem ležíte na pláži a vaší jedinou sportovní aktivitou bude lehké plavání, když zatoužíte zchladit se ve vlnách.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat