10 znamení, že tohle rande bude pěkný průšvih

31.10.2016 | Vztahy

První rande je vždycky tak trochu velká neznámá. Sedíte proti sobě s prakticky cizím člověkem, konverzace chvílemi vázne, občas se objeví nějaký ten trapný moment. Ovšem to ještě neznamená, že je něco špatně. Zato následující ukazatelé jsou jasnou předpovědí, že něco nebude úplně v pořádku.

Která „znamení“ napoví, že je něco špatně a nemusí se jednat jen o důsledek nervozity z první schůzky?

1. Když je potenciální partner hrubý k obsluze

Zatímco k vám se muž sedící naproti vám chová jako k princezně, číšníka sjede za pozdě donesené pivo a na servírku zvýší hlas, když o něho omylem při procházení trochu zavadí. Takových věcí si všímejte – vy mu zatím za přetvářku stojíte, a tak není od věci zaměřit se na to, jak se chová k ostatním.

2. Shazuje vás

Pokud muž zvedá oči v sloup například nad vaší prací, znevažuje vaše dosažené úspěchy, zlehčuje prakticky vše, co je pro vás důležité a s čím se mu svěřujete, není to dobré znamení do budoucna. Partnerství by  mělo být založeno na vzájemném respektu – a ten evidentně neukazuje ani napoprvé…

3. Nedokáže položit telefon

Mobilní telefony a rande jsou kombinace, která by měla být postavena mimo zákon. Není slušné být přilepený k displeji ani na dvacátém rande, natož na prvním!

4. Ohlíží se za každou sukní

Kdykoli kolem vás projde nějaká žena, muž, se kterým jste na schůzce, si ji zálibně prohlíží a ještě se za ní otočí. Je snad nutné dodávat víc?

5. Používá hrubé výrazy

Každému občas ujede nějaké to sprosté slovo. Ale na první schůzku výrazy, před kterými by se červenal i ochmelka z té nejhorší nálevny, rozhodně nepatří! Kultivovanost je také velmi ceněná (a často i pekelně sexy) mužská vlastnost.

6. S hygienickými návyky si zrovna nerozumí

Přijít na první rande v doprovodu odéru několik dní nemyté kůže, v oblečení, jež pračku nevidělo dokonce několik týdnů, není rozhodně dobré znamení. Dávno neplatí, že „chlap má smrdět potem a benzínem“. Muži mají být čistí a příjemně vonět. Mimo jiné i proto, že (když budeme úplně upřímné) s nimi jinak nebudeme chtít spát.

7. Hned se s vámi stihne kvůli něčemu pohádat

Mít odlišné názory je normální, ale jde o to, jak je lidé prezentují. Pokud se neshodnete například v nějakém politickém názoru, nevadí. Nesmíte se ale hned do krve pohádat pourážet. To totiž nevěští nic dobrého.

8. Nic pro něj není dost dobré

Jistě, na světě je spousta pesimistů, na tom není nic tak špatného, ovšem opravdu chcete trávit svůj čas s někým, pro koho je všechno špatně, nic nemá smysl ani cenu?

9. Do konverzace neustále přimíchává „bývalku“

Máte pocit, že jste se během té krátké chvíle k seznámení dozvěděla více o jeho bývalé přítelkyni než o něm samotném? Pak to může značit poměrně nepříjemnou věc – totiž že se muž naproti vám stále ještě nepřenesl přes poslední rozchod a svou „bývalku“ nepřestal milovat.

10. Mluví jenom o sobě

A ještě jeden, tentokrát trochu jiný konverzační extrém. Jestliže jste se za celý večer prakticky nedostala ke slovu, zato jste poslouchala nekonečné litanie o tom, jak je váš potenciální partner nejlepší, nejúspěšnější, nejúžasnější a kdovíco ještě, je dost možné, že jste narazila na pěkného narcise.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat