Podzim potřeby můžu podle znamení

05.10.2022 | Vztahy

Podzim je podle všeho obdobím krutých partnerských krizí. Na páry doléhá změna klimatu, kratší dny, méně světla a tepla, stereotypní činnost v práci i jakási uzavřenost v sobě. Konec léta, začátek smutku. Co dělat, abyste nerozšířili řady singlů? Rozpoznejte, co potřebuje Beran, Rak nebo Ryba!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Má pravděpodobně tolik aktivit a zájmů, že si pravděpodobně ani nevšimne přicházejícího podzimu, nicméně aby se cítil spokojeně, potřebuje teď víc než kdy jindy bavit společnost a mít nablízku své známé. Nechte ho naplánovat nějakou akci, dejte mu prostor k mluvení a žertíkům. A sem tam se na něj hluboce a smyslně zadívejte, abyste spolu neztratili vášnivý kontakt. To potřebuje jako prase drbání!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Obvykle není tak výřečný a společenský jako jeho kolega Beran, který rád vyráží ven. Býk hostí své přátele nejradši doma. Teď na podzim mu je trochu smutno. Příroda už přece jen není tak krásná jako dřív. Možná se uzavře víc do sebe a přestane mluvit. Uvařte mu dobrou večeři a podpořte ho nějakou chválou. Tu ocení vždycky!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nuda. To je to, co Blížence momentálně trápí. Slunečné dny jsou pryč, stejně jako jeho nálada. Co potěší výjimečně nevýřečného muže? Uvolňující koupel někde v lázních, večeře ve dvou spojená s lechtivým překvapením, adrenalinový zážitek. Vlastně je to jedno, hlavně, když nebude sedět doma a myslet jen na práci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rakovi teď obzvlášť není do smíchu. Stěžuje si na zdraví, přijde si unavený, vyčerpaný a mnohdy i nepotřebný pro svoje okolí. Se změnou klimatu se změnilo i jeho myšlení, podléhá depresím. Rozptýlit by ho mohla smyslná masáž, ale hlavně podpora ze strany partnerky. Ta mu musí dávat najevo, že je žádaný a důležitý. Jestli se mu toho nedostane, řeč s ním nebude až do prosince!

Lev (23. 7.– 22. 8.)

Lvovi se daří v teplých dnech, proto na něj podzim působí tak nějak všelijak. Ale jenom chvíli! On jen potřebuje věnovat se nějakému svému hobby. Zvlášť hra jakéhokoli druhu v něm povzbudí vášeň, kterou teď potřebuje. Ruleta, sázení, hazard. A kde že je ten podzim? Nezájem!

Panna (23. 8.–22. 9. )

I když Panny nemívají rády velká vedra, ani přechod z léta do podzimu jim nepřináší extra velké štěstí. Většinou totiž trpí na podzimní únavu. Není ani s vaším Panáčkem pohoda? Nabídněte mu pomoc. Určitě teď válčí v práci a neví si rady, jak to všechno zvládnout. Vaše gesto ocení.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy nesnášejí hluk a davy. Obojí jim přináší starosti. Ani pro ně není skok z bezstarostného léta do pracovního procesu plného starostí, úkolů a rozkazů jednoduchý. Muž ve znamení Vah bude podrážděný, protivný a možná i útočný. Zklidní ho nějaké zvíře (nejlépe pes) a umění, ke kterému má vřelý vztah. Místo divadla ale navrhněte třeba galerii. Tam nebývá tolik lidí…

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štíři obzvlášť v říjnu trpí na úrazy, což už o něčem vypovídá. Podzim pro ně moc není. Co dělat, aby se jejich psychika srovnala? Voda… Pokud možno horká, voňavá a smyslná. Nabízí se tak delší koupele nebo výlet do lázní. V každém případě Štír potřebuje mít nějaký cíl, vizi, aby se měl na co těšit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čím víc se blíží listopad, tím víc přibývá kritických dnů pro Střelce. Tomu teď nastává období psychického i fyzického vypětí, i když on sám si to málokdy přizná. K tomu, aby podzimem proplul hladce, potřebuje relaxovat. Otázkou ale zůstává, jestli mu to bude umožněno. Už máte nějaký plán?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dušení stres a opravdová únava. Pokud se Kozoroh zastaví, může zjistit, že se necítí právě nejlíp. Pak přichází na řadu pesimismus a splín. Existuje na ně lék? Pro Kozoroha je to hudba a příroda, která ho nabíjí a otevírá. Vezměte svého partnera za ruku a vyrazte ven bez ohledu na počasí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I Vodnářům se blíží nepříznivé dny, ve kterých jsou choulostiví na úrazy, zlomeniny a pády. A jak to mají s psychikou? Vinou povinností jsou pravděpodobně právě teď mrzutí. Je vám to povědomé u vašeho Pavla? Nechte ho jít na dlouhou procházku přírodou – o samotě a v klidu. Její pozorování a rozjímání ho zase hodí do pohody!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na podzim trpí dušení sklíčeností a už si přejí, aby napadl sníh: sychravo a deštivo je přece k ničemu! Pokud pozorujete, že je váš partner ve znamení Ryb nějak mimo, buďte s ním, projevujte mu náklonnost a často se s ním mazlete. Je to idealistický Rybák, který potřebuje podněty zvenčí. A obdiv. Ale kdo by právě tohle nechtěl, že?

Zdroj: www.universetoday.com/38076/zodiac-signs-and-their-dates/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat