Proč nikdy nechodit na rande do kavárny?

01.11.2016 | Vztahy

Ztřískat se na prvním rande laciným pivem není zrovna ideální image, kterou si člověk získá přízeň protějšku. Ale podle odborníků na vztahy dělají lidé největší chybu, když na první rande vyrazí do kavárny. Šance, že taková schůzka vyústí v další setkání, je podle nich velmi malá.

„Místo pro první rande je klíčová věc. Žádná hospoda a žádná kavárna. Pokud dostanete pozvání na druhé rande poté, co jste to první strávili u kávy, pak jste jedním z milionu. Normálně se to nestane. Mám velmi přísné pravidlo, žádná káva, pokud před ní nejdete po pláži na procházku. Musíte mít čas, abyste se s dotyčným propojili,“ vysvětluje Louanne Wardová.

A právě u kávy, kterou člověk vypije rychle, toho prostoru moc není. Navíc je to nápoj, který nevytváří prostor pro rozvíjení hovoru a vztahu.

„Rande u koktejlu je dokonalé, protože si můžete vybrat společně, co vám chutná, je tam hodně interakce při vybírání koktejlu. A také si objednáte jídlo, které sdílíte, to je velmi důležité,“ tvrdí Wardová.

Na rande také radí nechodit v pátek a v sobotu, protože většina lidí je pod tlakem, že v tyto večery se musí skvěle bavit a noc musí skončit výjimečně. Ne-li přímo sexem.

„Ideální je jít na rande od pondělí do čtvrtka. V sobotu či neděli jedině na oběd. Muži by to neměli přehnat s parfémem, ale zato se hezky obléknout a přijít včas,“ dodává přední australská odbornice na vztahy a randění.

Podzimní rande? I nyní je čas na romantiku!

Pokud tedy nyní přemýšlíte, kam svého (byť potenciálního) partnera či partnerku pozvete na schůzku, máme pro vás několik tipů na originální podzimní rande. Na kavárnu haněnou v předchozích řádcích můžete rovnou zapomenout! Takže co můžete podniknout?

  • Vyrazte na bleší trh.
  • Projděte se po farmářských trzích.
  • Objednejte si let balonem.
  • Navštivte vinný sklípek.
  • Uspořádejte poslední piknik sezóny.
  • Zajděte na sportovní zápas.
  • Vyrazte na výlet.
  • Zabalte se doma do společné deky.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat