Žijete s tím pravým?

27.10.2016 | Vztahy

Každá z nás snila v dětství o princi na bílém koni. Jak jsme dospívaly, bylo nám čím dál jasnější, že princové jsou jen v pohádkách. Ovšem to neznamená, že bychom nemohly potkat toho pravého muže našeho života!

Čím se vlastně takový „pan božský“ vyznačuje?

Chce vás takovou, jaká jste

Zamiloval se do vás se všemi vašimi přednostmi, ale i nějakými těmi chybkami. A rozhodně se vás nesnaží přetvořit „k obrazu svému“.

Nezapomíná být gentleman

Už jste spolu nějaký ten pátek, ale stejně vás pořád pouští první do dveří, vždycky vám vezme tašku s nákupem a sem tam vám přinese nějakou tu maličkost – jen tak pro radost.

Je vaším největším fandou

A tak nevynechá jedinou příležitost, aby se vámi pochlubil, zmínil vaše úspěchy, před přáteli vás vynášel do nebes. V jeho očích jste prostě nejlepší. Ve všem.

Vychází s vaší rodinou…

Partneři nevstupují do života jen sami sobě, ale také do života svých rodin. Nemá váš muž problém s vaší matkou a s vaším otcem má přátelský vztah? Pak můžete být spokojená.

…i s vašimi přáteli

Nejen partnerovy vztahy s vaší rodinou jsou důležité. Vychází váš muž s vašimi kamarádkami? Gratulujeme!

Chybíte mu

A to nejen tehdy, když vy nebo on vyrazíte na služební cestu. Během dne si na vás několikrát vzpomene a představuje si, jak by bylo hezké, kdybyste zrovna teď stála po jeho boku.

Emoce nejsou problém

Žádný muž nemá rád, když jeho vyvolená pláče. Ale muž, který vás opravdu zná a miluje, moc dobře ví, kdy pláčete „doopravdy“, protože jste nešťastná, a kdy vás prostě něco dojalo nebo jen rozlítostnilo. A v každé situaci umí podat pomocnou ruku.

Nějak si nemáte na co stěžovat

Určitě to také znáte – sedíte s kamarádkami v kavárně či restauraci a najednou si začnou stěžovat na své partnery. A vy najednou zjišťujete, že k tématu „co ten můj zase provedl“ nějak nemáte co dodat, případně že byste mluvila o samých malichernostech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat