8 maličkostí, kterými ho zaručeně potěšíte

07.11.2016 | Vztahy

Šťastný vztah nestojí jen na velkých a okázalých gestech. Často k němu přispívají i úplné maličkosti, které tomu druhému vykouzlí úsměv na tváři.

A my pro vás máme tipy na 8 takových milých maličkostí.

1. Láskyplné vzkazy

Určitě máte doma takzvané „post-itky“ (česky se jim hezky říká „lepíky“). Tak je využijte na víc než jen na vzkazy na lednici o tom, co je potřeba koupit! Proč neskrýt partnerovi do kufru, který si balí na služební cestu, nějaký krásný vzkaz? Nebo ho přibalte k obědu do práce, pokud si jej nosí z domova. Je to možná na první pohled hloupost, ale koho by nepotěšila?

2. Bez televize

Tedy bez televize pro vás. Pokud máte doma fandu nějakého sportovního klubu, proč mu nedopřát možnost sledovat v televizi jeho zápasy? Vy to přežijete (případně strávíte večer s knížkou místo televize) a on bude v sedmém nebi. A upřímně, ve spoustě domácností už bydlí dva televizory, tak to vlastně není až taková oběť, že…

3. Příjemná masáž

Komu by nebylo příjemné, když si nechává jemně masírovat záda nebo nohy? Většinou se úlohy maséra ujímají naši partneři (tedy většinou, když si o to řekneme), ale proč jednou neobrátit kartu? Na jemnou masáž nepotřebujete ani moc síly. A váš drahý vás bude milovat.

4. Držení za ruce

Myslíte, že je to spíš doména žen? Pak se velmi mýlíte! I muži milují, když se jich na ulici chytnete za ruku a i po 20 letech vztahu vypadáte jako čerstvě zamilovaní.

5. Polibek na přivítanou

Spousta dvojic, které jsou spolu už nějaký ten rok, na tenhle krásný zvyk zapomíná. A to je vážně škoda. Proč nevzít partnerův příchod domů na vědomí tím, že ho dojdete na přivítanou políbit? A co víc – je velká pravděpodobnost, že on vás bude vítat stejně, když dorazíte domů až po něm.

6. Oblíbené jídlo

Že láska prochází žaludkem, to je stará známá věc. Má vás partner rád nějaký pokrm, který vy zrovna nemusíte? Pak se čas od času překonejte a uvařte mu ho! Jednak budete za kuchařskou hvězdu a jednak váš milý ocení, že jste si dala tu práci a ukuchtila něco, na čem si nepochutnáte, jen abyste mu udělala radost (ostatně vás by měla pak čekat sladká odměna).

7. Pozvání na rande

Jednou za čas naplánujte večer, kdy děti odešlete k babičce (nebo pozvete kamarádku na hlídání) a s partnerem si uděláte chvíle jen pro sebe. Nezáleží na tom, jestli vyrazíte ven, nebo zůstanete doma. Prostě se věnujte jen jeden druhému a připomeňte si, jaké to bylo, když jste byli jen sami dva a byli až po uši zamilovaní.

8. Sexy prádlo

Muži si málokdy všimnou, že máme na sobě něco nového (což občas může být i výhoda, zvláště po divoké návštěvě obchodního centra). Ovšem krásného spodního prádla si na vás všimnou vždycky. A navíc jim udělá velkou radost. Tak si jednou za čas pořiďte něco opravdu sexy – však z toho nakonec vzejde odměna i pro vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat