Čím své okolí spolehlivě vytočíte? Zeptejte se hvězd

18.11.2016 | Vztahy

Nemá cenu si nalhávat, že nemáme žádné špatné vlastnosti. Každý nějakou má! A která je typická například pro Vodnáře? A čím své nebližší rozpalují doběla Lvi?

Beran

Občas býváte netrpěliví, a pokud máte „svůj den“ našlapují kolem vás ostatní po špičkách – v takové chvíli si totiž spoustu věcí berete zbytečně osobně a urazí vás i nevinná poznámka.

Býk

Občas míváte problém přiznat chybu, čímž si zbytečně přiděláváte těžkosti. Také kompromisy nebývají vaším oblíbeným řešením sporů. Raději máte věci po svém.

Blíženci

Někdy je pro vás těžké se rozhodnout mezi větším množstvím možností, ovšem pokud už nějaké rozhodnutí přijmete, málokdo vás přesvědčí, abyste ho změnili. To může být občas frustrující.

Rak

Pokud se vám zdá, že se věci nevyvíjejí směrem, který se vám líbí, začnete občas nenápadně manipulovat s lidmi, abyste dosáhli svého. A to se líbí jen málokomu.

Lev

Někdy působíte zbytečně arogantně, a ačkoli býváte skvělou vůdčí osobností, nesedí vám role „řadového“ člena týmu. Občas je s vámi těžké spolupracovat.

Panna

Máte rádi řády, plány, pořádek, umíte se ponořit do práce jako málokdo. Bohužel vaše okolí tyto vlastnosti nemusí vždy vnímat pozitivně – zvlášť pokud to s nimi přeháníte (a že se to stává).

Váhy

Konfliktům se vyhýbáte až do extrémů – a tak jste pro spoustu lidí „nečitelní“. Netuší, proč jste na ně naštvaní. Navíc máte tendence odsouvat nepříjemné věci na neurčito.

Štír

Míváte problémy důvěřovat druhým, často bojujete se žárlivostí (většinou neopodstatněnou), ale sami si uchováváte tajemství, která se týkají vaší osoby. A to občas působí problémy ve vztazích.

Střelec

Občas míváte problém splnit to, co jste druhým slíbili – neděláte to ze zlé vůle, spíše nedokážete říci ne a slíbíte i nemožné. Jenže pak bývají lidé okolo vás zklamaní.

Kozoroh

Na některé lidi ze svého okolí můžete působit jako „všeználek“. Ačkoli jsou vaše znalosti široké, pro spoustu lidí může být vaše neustálé poučování někdy trochu únavné.

Vodnář

Nejste zrovna ochotni se často smiřovat s tím, že věci nejsou vždy podle vašeho gusta. Kompromisům se snažíte vyhýbat a občas tak zbytečně sobě i svému okolí ztěžujete situaci.

Ryby

Máte sklony k pesimismu a někdy „vklouznete“ do role oběti i tehdy, kdy jí rozhodně nejste. Vaše okolí může být unaveno malými dramaty, která vytváříte. Přitom by stačilo jen trochu optimismu!






Celkem 11 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat