6 nápadů na vánoční rande, které musíte vyzkoušet

16.12.2016 | Vztahy

Nezáleží na tom, zda jste čerstvě zamilovaní nebo spolu žijete už nějaký ten rok a máte děti. Romantika patří do každého vztahu! A o Vánocích k ní máte spoustu příležitostí!

Vyhraďte si během vánočního shonu chvíli jen jeden na druhého. Vyzkoušet můžete některý z následujících tipů na nezapomenutelné rande!

1. Nový sport

Sníh poskytuje spoustu možností ke sportování. Co zkusit něco nového? Můžete strávit odpoledne třeba na snowboardu, na běžkách, na bruslích… Hlavní je, aby to pro vás oba byl sport, ve kterém jste úplní nováčci. Budete se navzájem podporovat, pomáhat si a hlavně – zažijete spoustu legrace. A smích prospívá každému vztahu!

2. Útěk z města

Udělejte si výlet někam do přírody! Zasněžené stráně, ticho, popíjení čaje nebo svařáku z termosky, jen vy dva, ruku v ruce… No není to romantika? I v zimě má příroda své kouzlo!

3. Výprava za světýlky

Nemáte ten luxus, abyste mohli vánočnímu shonu utéct na celý den? Nevadí! Pěkně večer vyrazte do okolí a prozkoumejte, kdo má v oknech či na zahradě nejhezčí vánoční dekorace. S termohrnkem plným lahodné čokolády (nebo již zmíněného svařáku) dostane taková procházka další rozměr.

4. Vločková procházka

Za okny se snáší sníh, děti se odmítají odtrhnout od pohádek v televizi – teď je ten pravý čas na procházku! Že se vám do takového nečasu nechce? Pojměte to jako malé vánoční dobrodružství. Společný boj proti přírodním silám, které se vás snaží zasypat sněhem. Navíc díky nim budete venku skoro sami, což je výhoda.

5. Vánoční představení

Spousta divadel zařazuje mezi svátky speciální představení. Tak toho využijte! Většinou se jedná o kusy s vánoční tématikou, a tak si budete romantiku svátků užívat plnými doušky.

6. Dobrý skutek

Není ve vašem okolí charitativní organizace, která by uvítala pomocnou ruku nebo obnošené šaty či knihy? Psí nebo kočičí útulek, kam byste mohli přijít pomoct a donést obyvatelům něco na zub? Určitě něco najdete. Rozdávat lásku je stejně krásné, jako ji přijímat. A když se do toho pustíte ve dvou, budete v sedmém nebi.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat