Podvede vás? Zeptejte se hvězd

18.01.2017 | Vztahy

Existuje nějaká spojitost mezi znamením zvěrokruhu a věrností? Na tuto otázku se pokusil odpovědět jistý server, který se zaměřuje na mimomanželské vztahy. A zjistil zajímavé skutečnosti!

Ne že by snad některá znamení měla nevěru danou přímo do vínku, ale jejich povaha je předurčuje k větší zálibě ve flirtu a také k přitažlivosti pro druhé pohlaví.

Samozřejmě záleží pak na každém jednotlivém člověku, zda příležitost k nevěře využije, nebo ne. Ovšem jak se zdá, některá znamení ji využívají častěji než jiná.

Kdo je největší záletník?

Server Gleeden.com provedl průzkum u 2038 svých mužských uživatelů ze všech koutů Evropy. A zaměřil se při něm právě na věrnost mezi jednotlivými znameními.

Kdo je tedy podle tohoto průzkumu největším nevěrníkem?

  1. Střelec
  2. Vodnář
  3. Blíženci
  4. Kozoroh
  5. Beran
  6. Rak
  7. Býk
  8. Váhy
  9. Lev
  10. Panna
  11. Ryby
  12. Štír

Neznamená to samozřejmě, že máte-li doma Střelce, už byste jej měla podezírat ze záletů, kontrolovat mu mobilní telefon a prolézat e-mail ve snaze najít usvědčující důkaz jeho nevěry (to byste ostatně neměla dělat nikdy). Ačkoli statisticky toto znamení podle Gleeden.com patří k těm nejméně věrným, neznamená to, že každý Střelec musí být nevěrný. Jsme lidé se svobodnou vůlí – a tak je na každém z nás, zda partnerce či partnerovi zachováme věrnost, nebo ne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat