8 tipů pro pány: Čím nás spolehlivě odradíte při první schůzce?

08.03.2017 | Vztahy

První rande je stresují záležitost, a tak je jasné, že při něm člověk v mnoha situacích nebývá tak úplně sám sebou či se dopouští trapasů a přešlapů. Nad nimi většinou mávneme rukou – však jsme na tom oba stejně. Ovšem někteří muži dokáží některým svým chováním celou schůzku (a s ní i náš zájem) dokonale pohřbít.

Čím nás, milí pánové, zaručeně přesvědčíte, že žádné druhé rande nebude? Tady máte návod!

Tip č. 1: Přijďte pozdě

Hlavně nám ale nedávejte vědět dopředu, že nestíháte dorazit tak úplně na čas. Půlhodinu někde v dešti nebo o samotě v kavárně přece vydrží čekat každá, no ne?

Tip č. 2: Dorazte rovnou z posilovny

Protože není nic romantičtějšího než vdechovat (společně s celou restaurací/kavárnou) celý večer vůni vašeho potu. O tom, jak skvěle naše šaty a elegantní botky ladí k vašim teplákům, ani nemluvíme.

Tip č. 3: Pořád o sobě mluvte

A vůbec nás nepouštějte ke slovu. Stejně nemáme nic zajímavého, co bychom vám o sobě mohly říct. Takže úplně ovládněte konverzaci. A mluvte hodně nahlas – máte tak zajímavý život, že je škoda, aby to neslyšeli také lidé okolo.

Tip č. 4: Používejte peprné výrazy

Nejsme žádné křehké květinky, jen nám pořádně ukažte svou slovní zásobu v oblasti sprostých slov. Co na tom, že číšník už odmítá vyrazit k našemu stolu a ten starší pár o tři stolky dál na nás vrhá pohoršené pohledy. Máte pravdu, jsou to s***i a měli by to vědět.

Tip č. 5: Popište detailně svou bývalou

Hlavně v čem byla skvělá, jak měla dokonalou postavu… Ale taky jaká to byla mrcha, proč vás opustila, jak se k vám chtěla vrátit, jak jste spolu nějakou dobu spali, ale pak jste ji poslali k vodě – a teď tu sedíte s námi.

Tip č. 6: Věnujte se svému mobilu

Samozřejmě je jasné, že ty SMS zprávy od kolegy a fotografie, co váš kamarád sdílel z jakési oslavy, na kterou jste nemohli jít, protože tu holt trčíte s námi, jsou mnohem zajímavější. Jen si je v klidu přečtěte a prohlédněte a na vše pěkně odpovězte.

Tip č. 7: Buďte přísní na personál

Večeře nepřistála na stole do 10 minut od objednání? Servírka si nevšimla, že jste právě dopili pivo? Okamžitě je třeba udělat scénu! Ale pořádnou! Co si vůbec o sobě myslí? Vždyť tu za to platíte! A hlavně – ne abyste nechávali dýško!

Tip č. 8: Pusťte se do akce

I když to třeba na sex hned nevypadá, stejně nás pořádně osahejte. A polibek na rozloučenou? Hlavně aby byla nějaká pořádná akce jazykem, to je jasné. Kdo má trpělivost ztrácet čas nějakými romantickými pitomostmi? Muži činu jsou pořádní chlapi, no ne?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat