Dokonalá partnerka podle mužů? Tohle by měla splňovat

06.05.2017 | Vztahy

Jak si muži představují ideální ženu, se kterou by rádi strávili zbytek života? Tak na tuto otázku se zaměřil americký server AskMen. A jaké odpovědi se sešly?

Takto podle mužů vypadá dokonalá partnerka!

Je nezávislá

Navzdory všem ochranitelským sklonům nemají muži rádi, pokud je na nich žena zcela závislá, pokud celou svou existenci spojuje jen a jen s nimi.

Je inteligentní

Nevěřte všeobecnému přesvědčení, že muži milují hloupé ženy, realita je někde jinde. Muži hledají ženu, jež jim bude intelektuálně rovna. Se kterou se nebudou nudit a se kterou budou moci mluvit.

Má ráda sex

A co víc, má ráda stejné množství sexu a stejné „praktiky“ jako muž. Sex je podstatnou součástí vztahů, a tak musí fungovat. Ke spokojenosti obou stran.

Přitahuje ho

Není třeba si nalhávat, že fyzická přitažlivost není důležitá. Samozřejmě to neznamená, že musí každá žena vypadat jako modelka, ale měla by o sebe dbát. A co víc, mezi partnery musí fungovat ona „chemie“.

Respektuje ho

Respekt je něco, co považuje ve vztahu za důležité naprostá většina žen i mužů. A tak není divu, že se právě respekt na tomto žebříčku objevil. Protože ani muž nemůže respektovat partnerku, jež nerespektuje jeho.

Nechává mu chvíle pro sebe

Občasná „výprava“ s přáteli, čas na vlastní koníčky… Muži (a ženy také) potřebují chvíle, kdy mohou být sami sebou.

Vychází s jeho rodinou

A také přáteli. Jistě, náklonnost k tchánovi či tchyni může být občas těžkým oříškem, ale na druhou stranu – pokud muž alespoň vidí ze strany své partnerky snahu, rozhodně je to k dobru věci.

Miluje ho

A na závěr věc nejočividnější. Dokonalá partnerka musí muže milovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat