Komentáře k článku

snegurka 09.08.2017

Souhlasím.

Svá 08.08.2017

Moc chvály jsem v životě nedostávala.Spíš naopak.Hodně kritiky a zvlášt od lidí co to měli sami v životě nesrovnané.Asi si vylívyli vztek a mindráky na mně tak jsem se jich postupně zbavila a je mi líp i když trochu smutná,že to nešlo jinak.*5*

Siraellen 07.08.2017

snažím se

helus 07.08.2017

Čím jsem starší,tím mám větší sebevědomí.

Jíťule 07.08.2017

Rozhodně souhlasím, že věkem a zkušenostmi se sebevědomí zvyšuje. Dnes už na tom nejsem se sebevědomím zas tak špatně jako dříve.

Hanyna 07.08.2017

Sebevědomí bych potřebovala značně posílit.*3*

nea 07.08.2017

Je pravda, že když člověk udělá nezištně něco pro druhé, hned je mu lépe a cítí se že není zbytečný.

vivi11 07.08.2017

věkem se to zlepšuje :-)

kamila76 07.08.2017

Já na tom pracuji. A cítím, že se to lepšííííí. *19*

glady 07.08.2017

sebevědomí mám tak akorát

P.J. 07.08.2017

Obecně vzato je moje sebevědomí v pořádku. Pokud ale rozdělit pracovní sebevědomí, osobní a další, pak už to skřípe. V práci v pohodě, tam jsem na koni. Ve vztahu k mužským je moje sebevědomí na stupni "ouvej". V kontaktu s neznámými lidmi jsem někde uprostřed, záleží na tom, jestli to je nebo není mužský a pokud ano, tak jestli je mi sympatický atd.

Monalisa 06.08.2017

Dnešní generace má bohužel až moc vysoké sebevědomí, až často žasnu, s čím jsou schopni jít na trh. Ať již to jsou pracovní nabídky, vylhané životopisy, videa na youtube, tlusté slečny v minisukních, mají na všechno názor a mluví do věcí, kterým vůůůůbec nerozumí. Myslí si, že každý z nich je hvězdy, bohužel, opak je pravdou:-( Často je mi stydno za ně. Nás naopak vychovávali dost sebekriticky a realisticky, takže ve výsledku si často uvědomuji, o kolik jsme lepší , jen se sami nechválíme a nevnucujeme. Jsou to lidé co neumí nic a montují se do všeho. Podařilo se vychovat celou generaci mistrů světa, kteří zničí na co sáhnou. Ženy neumí uvařit, postarat se o děti, žádné domácí práce a pořád si jen stěžují. Nic neposkytují, nenabízejí, nic neumí, rodiče za ně vše zaplatí, do svých 30 let žijí u rodičů, prostě jen vše požadují. Zvláštní doba. Vzhledem k tomu, že jsou takoví všichni, není z čeho vybírat ať již to jsou pracovní příležitosti či do partnerství. Proto zůstávají stále single, děti nemají nebo nemohou, protože už ženy nejsou ženami a muži nejsou muži... Nejhorší je, že jejich děti už nejsou vůbec vychovávány, jen se flákají, takže ani nevědí co se má a nemá a co je slušnost..

konatovka 06.08.2017

Hodně jsem na sobě pracovala, abych získala sebevědomí, byla jsem k sobě moc sebekritická a vždy to nebylo na místě.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat