Komentáře k článku

konatovka 06.08.2017

Hodně jsem na sobě pracovala, abych získala sebevědomí, byla jsem k sobě moc sebekritická a vždy to nebylo na místě.;-)

Monalisa 06.08.2017

Dnešní generace má bohužel až moc vysoké sebevědomí, až často žasnu, s čím jsou schopni jít na trh. Ať již to jsou pracovní nabídky, vylhané životopisy, videa na youtube, tlusté slečny v minisukních, mají na všechno názor a mluví do věcí, kterým vůůůůbec nerozumí. Myslí si, že každý z nich je hvězdy, bohužel, opak je pravdou:-( Často je mi stydno za ně. Nás naopak vychovávali dost sebekriticky a realisticky, takže ve výsledku si často uvědomuji, o kolik jsme lepší , jen se sami nechválíme a nevnucujeme. Jsou to lidé co neumí nic a montují se do všeho. Podařilo se vychovat celou generaci mistrů světa, kteří zničí na co sáhnou. Ženy neumí uvařit, postarat se o děti, žádné domácí práce a pořád si jen stěžují. Nic neposkytují, nenabízejí, nic neumí, rodiče za ně vše zaplatí, do svých 30 let žijí u rodičů, prostě jen vše požadují. Zvláštní doba. Vzhledem k tomu, že jsou takoví všichni, není z čeho vybírat ať již to jsou pracovní příležitosti či do partnerství. Proto zůstávají stále single, děti nemají nebo nemohou, protože už ženy nejsou ženami a muži nejsou muži... Nejhorší je, že jejich děti už nejsou vůbec vychovávány, jen se flákají, takže ani nevědí co se má a nemá a co je slušnost..

P.J. 07.08.2017

Obecně vzato je moje sebevědomí v pořádku. Pokud ale rozdělit pracovní sebevědomí, osobní a další, pak už to skřípe. V práci v pohodě, tam jsem na koni. Ve vztahu k mužským je moje sebevědomí na stupni "ouvej". V kontaktu s neznámými lidmi jsem někde uprostřed, záleží na tom, jestli to je nebo není mužský a pokud ano, tak jestli je mi sympatický atd.

glady 07.08.2017

sebevědomí mám tak akorát

kamila76 07.08.2017

Já na tom pracuji. A cítím, že se to lepšííííí. *19*

vivi11 07.08.2017

věkem se to zlepšuje :-)

nea 07.08.2017

Je pravda, že když člověk udělá nezištně něco pro druhé, hned je mu lépe a cítí se že není zbytečný.

Hanyna 07.08.2017

Sebevědomí bych potřebovala značně posílit.*3*

Jíťule 07.08.2017

Rozhodně souhlasím, že věkem a zkušenostmi se sebevědomí zvyšuje. Dnes už na tom nejsem se sebevědomím zas tak špatně jako dříve.

helus 07.08.2017

Čím jsem starší,tím mám větší sebevědomí.

Siraellen 07.08.2017

snažím se

Svá 08.08.2017

Moc chvály jsem v životě nedostávala.Spíš naopak.Hodně kritiky a zvlášt od lidí co to měli sami v životě nesrovnané.Asi si vylívyli vztek a mindráky na mně tak jsem se jich postupně zbavila a je mi líp i když trochu smutná,že to nešlo jinak.*5*

snegurka 09.08.2017

Souhlasím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat