Jak si přivolat sňatek. Vsaďte na sílu feng-šuej

05.10.2017 | Vztahy

Jak se vdát či dostat nabídku k sňatku nejpozději za rok a půl? Dobrá otázka, na kterou existuje odpověď. Neřešte, jestli partnera máte či nemáte, vdavky si přivolejte s pomocí feng-šuej!

Feng-šuej. To není jenom psychologie prostoru a jakási pravidla bydlení. Čínské umění feng-šuej věří, že štěstí, lásku, bohatství i zdraví můžeme pěstovat a usměrňovat. Co se týče konkrétně manželství, tak pokud toužíte po svatbě, existuje rada, jak se jí co nejdříve dočkat.

Podle Seleny Summers, odbornice na zmíněné čínské umění, je nejprve je nutné poprosit vdanou kamarádku, aby vám věnovala hrníček. Ten k vám domů totiž přinese čchi manželství. Nikde se nepíše, zda ona vybraná přítelkyně musí či nemusí být ve svém vztahu šťastná, nicméně radši (čistě preventivně) oslovte ženu, která o svém manželovi hovoří s úctou a láskou, a ve svém vztahu je aspoň trochu šťastná. (Hrníček opravdu musíte dostat darem, koupený vám k ničemu nebude.) Co dál?

Vdavkový experiment

Pak si ještě kupte snubní prstýnek zlaté barvy. Stačí nějaký levný. Je úplně jedno, že nebude pravý a ze zlata, klidně vsaďte na obyčejnou bižuterii. Přes den nechte prstýnek v hrníčku na nočním stolku společně s devíti zrnky rýže a s červenou stužkou dlouhou osm nebo patnáct centimetrů. (To kvůli vlivu čísla osm, které přináší štěstí v lásce.)

Seznamte se. To je můj muž

Každý večer před spaním si navlékněte prstýnek, jak by to byl opravdový snubní prsten. Usínejte a vnímejte prstýnek na ruce. Vizualizujte si, že patříte k vdaným ženám a vybavte si co nejvíce detailů. Kdo z vás dvou ráno vstává dřív? Kam půjdete v pátek na večeři? Reálně to „žijte“! Zkrátka a dobře se zkuste do tohoto pocitu vžít – každý večer. Pokud se stane, že jednou zapomenete, nedělejte z toho tragédii, pokračujte dál, jakoby se nic nestalo.

Otázka staronových lásek

„Do osmnácti měsíců budete buď vdaná, nebo vás alespoň někdo požádá o ruku. Nezaručím vám, že si vezmete svého dosavadního přítele, pokud nějakého máte. Mnoho lidí mi potvrdilo, že jim do života vstoupil někdo zcela nový. Nebo se zčistajasna znovu rozhořel plamen dávnější lásky,“ popisuje Selena Summers ve své knize Feng-šuej rychle a prakticky. Tak co, dáte na její rady?






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat