Vyznání beze slov. I tak nám muži dokazují svou lásku

10.10.2017 | Vztahy

Také si čas od času povzdechnete, že vám ten váš vlastně nikdy neřekne, že vás miluje? Možná vám svou lásku dokazuje úplně jinak. A slova k tomu vůbec nepotřebuje. Jak taková malá vyznání beze slov poznat?

Muži nejsou většinou mistři ve formulování svých citů. Ale to neznamená, že nám lásku nevyjadřují každý den! Třeba některým z následujících způsobů.

Je rád ve vaší blízkosti

A tím myslíme opravdovou blízkost, tedy tu fyzickou. Když se vás váš milý rád dotýká, nemá problém vás (třeba i na veřejnosti) obejmout, rád se s vámi vodí za ruku nebo vás často „jen tak“ políbí, je jasné, že vás miluje. Nemyslete, že jde mužům při dotecích nebo mazlení jen o „to jedno“. Fyzický kontakt je pro ně způsobem, jak vyjádřit své city.

Dokáže vám naslouchat

Muži sice mají pověst, že neumějí naslouchat, ale to je jen pomluva. Pokud mu na vás opravdu záleží, bude partner vnímat, co mu vlastně říkáte (možná s výjimkou poznámek o rozházených ponožkách nebo neumytém nádobí, to přeslechne snad každý muž). Vyjadřuje tím totiž jasný zájem o to, co vás trápí nebo těší. A to nezamilovaný muž nedělá.

Je s vámi rád, i když děláte, co ho nebaví

Klidně s vámi vyrazí na nákupy a pak trpělivě čeká před kabinkou, zatímco si zkoušíte dvanáctery kalhoty? Sleduje s vámi romantickou komedii v hlavní roli s hercem, kterého nemůže vystát? Jde s vámi na narozeninovou oslavu kolegyně, o které vlastně nic neví? Pak jste šťastná žena, jež má po svém boku milujícího partnera.

Dárky pro vás promýšlí

Zatímco mnoho žen je rádo, pokud si jejich partner vůbec vzpomene, že mají narozeniny nebo že si ho před 5 lety vzaly, případně že dostanou kytku a bonboniéru z večerky na rohu či z benzinky, vy si každý dárek od svého milého užíváte? Pak je jasné, že váš muž strávil poměrně dost času a energie vymýšlením či sháněním onoho daru. Důkaz lásky je to nezpochybnitelný.

Kompromisy pro něj nejsou problém

Pokud má vztah dvou lidí přežít, je nutné občas přistoupit ke kompromisům. Jistě, vždycky bude jedna strana méně spokojená než ta druhá, ale dělá to přece pro to, aby byl ten druhý šťastný! Pokud tedy nemá váš partner problém přistoupit na kompromis, patříte mezi šťastné ženy.

Nebojí se vás požádat o pomoc

Pro řadu mužů je poměrně těžké přiznat, že si s něčím nevědí rady. Jen si vzpomeňte, jak neradi se například ptají někoho na cestu, pokud se ztratí. Jestliže se ale partner s vámi pravidelně radí, případně nemá problém požádat vás o pomoc v zapeklité situaci, je jasné, že vám důvěřuje a nemá potřebu si před vámi něco dokazovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat