Komentáře k článku

TYNA 07.01.2018

Osobní kouzlo je osobní kouzlo klidně i beze slov. Takže za mě nesouhlas!

Simona 25.10.2017

Je mi líto, ale osobní kouzlo buď člověk má, nebo ne...Jsem přesvědčena, že ani cvičený úsměv a hrané chování to již nezachrání...*3*

helus 25.10.2017

Já bych se to určitě nenaučila.

Amanita Pantherina 24.10.2017

Podle mě se osobní kouzlo naučit nedá. Hygienu a oblékání děláme snad kvůli sobě. Navíc je každý jiný, někdo řekne, že málo mluvíte, jiný že moc, pro někoho jste fiflena, pro druhého akorát. A pokud budete chodit na rande nakrklí, těžko někoho sbalíte, kdo by chtěl nějakého nasírače.

prvni dojem dělá hodně

Martina 24.10.2017

Musím potvrdit, že zápach z úst je opravdu velký zabiják prvního dojmu. Jednou jsem měla s takovým klukem rande a myslela jsem, že padnu, nevěděla jsem, jak se z toho mám vyvlíknout :D No nadruhou stranu on o tom určitě nevěděl, protože to málo lidí řekne. Tady je dobrý článek, kdy je vhodné na to upozornit a je tam i článek, jak http://www.zapach-z-ust-ebook.cz/mam-upozornit/

Brumejda 24.10.2017

Moje tři největší životní lásky byli chlapi, kteří mi byli na první pohled nesympatičtí. Až po určité době kontaktů přeskočila ona jiskra. Od té doby věřím přísloví, že odříkáného chleba největší krajíc.

Siraellen 23.10.2017

myslím si že ano

Klarka82 23.10.2017

Setkání, poznání, láska nebo zklamání.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat