Jasné důkazy, že stojí za to jít na druhé rande

22.01.2018 | Vztahy

První schůzka může být trochu rozpačitá, ale je to právě ona, co určuje, zda se bude konat nějaká další. Jaká kritéria při rozhodování, zda přijmete pozvání na druhé rande, zvážit a které znaky jasně napovídají, že je to dobrý nápad?

Skvěle jste se bavili

Ještě teď vás bolí snad všechny svaly v obličeji od toho, jak jste se předešlý večer usmívali, a vaše „břišáky“ už si tak dlouho nezaposilovaly, jako když jste se několik hodin v kuse během rande smáli? Pak dejte svému protějšku ještě další šanci. Nuda je totiž jedním z prvních zabijáků vztahu, a i když po prvním rande se o žádném vztahu samozřejmě mluvit nedá, je fakt, že jste se bavili, dobrým znamením.

Žádné trapné pauzy

A co konverzace? Pěkně a nenásilně plynula, nebo byla plná přestávek plných rozpačitého ticha, během kterých jste marně lovili další možná témata, o kterých byste se mohli bavit? Samozřejmě, že občas může rozhovor váznout prostě proto, že se navzájem neznáte a jste oba nervózní, jak vše dopadne. I proto je rozhodně skvělá zpráva, pokud oněch trapných pauz bylo málo a rychle jste je překonali.

Chemie na první pohled

Každého z nás přitahuje určitý typ lidí. Sedel jeden z nich předchozí večer naproti vám? Skvělé! I když je jasné, že pouze na fyzické přitažlivosti nelze vztah stavět, pokud mezi partnery chybí jakákoli chemie, není jejich budoucnost právě růžová…

Nervozita? Zapomenuta

I když jste byli před samotnou schůzkou nervózní, po pár minutách už není po nervech ani stopy. Prostě se díky svému protějšku cítíte bezpečně a prostě „v pohodě“. Říká vám vaše intuice, že tenhle muž/tahle žena je naladěna na stejnou délku? Pak si jistě zasloužíte i druhé rande.

Žádná velká překvápka

Pokud při hledání lásky využíváte pomoc internetových seznamek, často se stává, že člověk, který dorazí na schůzku, je na hony vzdálen člověku, který se prezentoval na svém profilu. V takovém případě zpozorněte a zvažte, v jak zásadních oblastech váš protějšek na internetu „upravoval pravdu“. Pokud v pro vás zásadních věcech, popřemýšlejte, jestli si zaslouží další šanci.

V centru pozornosti

Měli jste celý večer pocit, že se váš protějšek soustředí na vás více než na sebe? To je dobré znamení. Pokud totiž muž nebo žena celou dobu schůzky mluví jen a jen o sobě a o vaši osobu nejeví příliš zájmu, značí to jistou sobeckost a sebestřednost. To není zrovna dobrý základ…

Gentleman a dáma

Během schůzky by se měla projevit i základní lidská slušnost. Jak se váš protějšek chová nejen k vám, ale i k ostatním lidem, například k personálu? Zná slova jako „děkuji“ a „prosím“? A pokud se během večera objevila nějaká komplikace, jak na ni zareagoval? Pokud se jeho chování a nároky na něj shodují s těmi vašimi, je to dobré znamení!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat