Nejspíš už mě nemiluje. Jak poznat, že vaše láska upadá

30.01.2018 | Vztahy

Jak by bylo krásné, kdyby lidé, co se do sebe zamilují, zůstali ve svých citech stálí po celý život. Jenže nežijeme v ideálním světě, a tak se může stát, že láska po nějaké době začne vyprchávat. To ale ještě nemusí znamenat konec vztahu! Jen je třeba vědět, jak poznat první příznaky, že už vás partner/partnerka nemiluje tak jako dřív.

Možná váš vztah pohltila rutina, možná jste nějak odcizili… Na vztahu je nutné neustále pracovat. Dokonce i po letech. Jak poznat, že je nejvyšší čas zapracovat na partnerových/partnerčiných citech k vám?

Jaký jsi měla den? Nezájem…

Kdy se naposledy partner/partnerka zajímal o to, jak bylo v práci, co vás zrovna trápí, zda vám něco udělalo radost…? Že už ani nevíte? Pak zpozorněte. Když se totiž partneři o sebe nezajímají, není to dobré znamení.

Večeře ve dvou? Ani ne

Partneři by měli trávit čas jen ve dvou. Dokonce i tehdy, když jim do života vstoupí děti. Je totiž prokázáno, že páry, jež spolu tráví více času, jsou si bližší než ty, které se věnují všemu možnému, jen ne jeden druhému.

Sobota u tvé mámy? Jeď sama

Marně přemlouváte partnera, by s vámi jel na narozeniny jednoho z vašich rodičů? Vaše partnerka odmítá jakékoli pozvání na akci s vašimi přáteli? Pozor na to. Zamilovaní lidé chtějí být součástí světa toho druhého. Když se naopak snaží z něho vyčlenit, není to pro vztah dobrá zpráva.

To už je zas středa? Když mě bolí hlava…

Samozřejmě, že každý z nás občas prostě nemá chuť na sex. To je zcela přirozené. Ale pokud partner/partnerka odmítá milování několik týdnů či měsíců, je na čase si promluvit. Ona totiž vzájemná intimita není vůbec zanedbatelnou součástí vztahu!

Co bude za rok? Je mi to jedno

I když jsou spolu partneři již nějaký ten rok, měli by mít nějakou představu o společné budoucnosti, měli by spolu „spřádat“ plány. Nic takového se u vás neděje, a kdykoli zabrousíte do rozhovoru o budoucnosti, váš partner/partnerka rychle vycouvá? Možná podvědomě žádnou společnou budoucnost nevidí…

Respekt? Co to je?

Vzájemná úcta a respekt jsou předpokladem šťastného a fungujícího vztahu. Že poslední dobou slýcháte od partnera/partnerky na svou osobu, své názory a hodnoty spíše jen posměch a urážky? To nevěští nic dobrého. Spíš to ukazuje, že s vašim vztahem není něco v pořádku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat