Komentáře k článku

Markizek 20.04.2018

Těch 30% žen se ale musí ohánět, aby uspokojily 50% mužů...;-) Nebo že by byla někde chybička? ;-)

Pani logika Markizek 21.04.2018

Porad dokola, 30 procent ZADANYCH zen, ty ktere nejsou zadané, muzou osoulozit zenatych kolik je jim libo..

Jana 18.04.2018

Nech mě poznat Tě,pak teprve Tě budu chápat.Neznámou duši nemůžu chápat,můžu jen hádat.

konatovka 18.04.2018

Kdybych manžela nechápala, tak nejsme spolu tak dlouho, že to bude brzy na zlatou svatbu.*1*

DANA STOCKINGEROVÁ 18.04.2018

ANO , MÁM JAKO MŮJ PARTNERY PORNOHEREC THOMAS BJORN . ALE JEHO PŘÁNÍ BYT MANŽELSTVÍ TAKŽE O NĚM NEMLUVÍME A CELOŽIVOTNĚ JSOU VELMI RÁDI , DO SVÝCH THOMAS MÁ HEZKÝ ZUB JAKO PŮVABNÝ .

žena 18.04.2018

no jo, tak ať si hledají štěstí u jiné - ona ví, že je to jen na chvíli a ráda bude chválit a chválit - možná i nezištně. Pokud bude v manželství muž plnit "hlavní poslání" tedy plnit rodinný účet a stěhovat těžké věci, sekat trávu a opravovat rozbité, pak mu manželka ve volných chvílích občas vypere, vyžehlí a připomene jeho povinnosti a bude rodinná pohoda. Neb kdo orá mé políčko, šetří můj pluh - stará moudrost, která odráží skutečnost.

Amanita Pantherina žena 18.04.2018

Ona možná bude chtít sekání trávy a plnění účtu u ní. Pokud by to chtěl i muž, měl by pod jednou střechou vše komplet a bez nervů, manželce by zbylo sehnat jiného troubu na plnění účtu a sekání trávy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat