Slunečné dny jako nezadaná. I tak je můžete využít na maximum

01.06.2018 | Vztahy

Příroda ožila, jsou tu teplé dny a pod rozkvetlými stromy se to hemží zamilovanými páry. Ke kterým vy nepatříte. Není třeba zoufat, být single má i své nezanedbatelné výhody. Poradíme vám, jak si užít jaro a léto sama a co nejlépe.

Při pohledu na páry, které se v jarním slunci vodí za ruku nebo polehávají v parcích na dekách s lahví bohemky, není třeba smutnit. Ideální partner pro vás existuje, prostě se jen ještě neobjevil. Než k tomu dojde, užijte si jarní období v klidu a pohodě, přinášíme sedm prověřených tipů, díky kterým prožijete úžasné dny v tomto skvělém ročním období.

Zítra jedu na výlet

Nic a nikdo vás neomezuje – vidíte levné letenky do Říma nebo Londýna na příští den či týden? Nerozmýšlejte se a ihned je kupte. Být single znamená, že si můžete dovolit impulzivní rozhodnutí a neptat se nikoho dalšího, zda má čas, chuť nebo zájem jet s vámi.

Čas jen pro mě

Máte moře času, využijte ho. Udělejte věci, které jste doteď odkládala, přečtěte si třeba několik knih o seberozvoji, začněte pravidelně cvičit, nespěchejte a choďte z práce či školy domů pěšky. Zastavte se a ujasněte si, co je pro vás důležité, kam směřujete a co očekáváte od budoucnosti, když jste single, je na to nejvhodnější příležitost.

Sladké odměny

Vidíte za vitrínou cukrárny nádhernou kremroli se šlehačkou jako obláček? Sem s ní! Užijte si dny, kdy nemusíte řešit každý gram tuku nebo tázavé pohledy partnera ve chvíli, kdy dostanete chuť na sladké. Tajný tip: dezerty skvěle doplní třeba sklenička červeného sektu.

Spát jako nemluvně

Tulit se ve spánku k partnerovi bývá velmi příjemné, ale – ruku na srdce – většinou to nevypadá jako v romantických filmech. Přetahovaná o peřinu, vlasy v nose, chrápání, postrkování nebo odstrkování… Sdílet lože prostě není taková pohoda, jak by se mohlo zdát. Užijte si, že máte postel a peřinu jen a jen pro sebe.

Přátelé v akci

Společné chvíle s partnerem jsou sice fajn, ale odsouvají vaše přátele na druhou kolej. Když jste single, je snadné vyrazit s partou na výlet či tah, setkat se se spolužáky, které jste roky neviděli, nebo zjistit, kam život odvál staré známé. Zkuste například uspořádat pořádný piknik, na organizaci koneckonců máte dost času.

Nový koníček

Jaro je symbolem nového života, nových začátků. A všichni víme, že je lepší dělat jednu věc pořádně než deset napůl. Vyberte si proto nový koníček a opřete se do něj ze všech sil, ať už jde o kurzy malování, pole dance, nebo založení vlastního foodblogu.

Radosti o samotě

Využijte chvíle, které můžete strávit jen tak sama. Dopřejte si koupel ve voňavé soli, udělejte si maraton zajímavých filmů, tancujte v obýváku v roztrhaném tričku – a můžete si k tomu otevřít třeba lahev dobrého vína.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat